- 15 Ekim 2009
- 1.301
- 12
hoşgeldin tekrardan canım maşallah dişler çıktı demek bizimde emeklemek istemiyor sürnüyor yere bırakınca sonrada ağlıyorkızlar merhaba ayyy özlemişim burayı yaainternetimiz yoktu yeni bağlattıkkk...nasılısınızzz bebişlerimi baya büyüdü biz 21 inde 7.ayımızı dolduracağız inşallah.alt iki dişimiz çıktı. ..perşembe günü diş bulgurunu yaptık paşamın ...bu arada benim meme uçlarım çook kötü kesik kesik oldu sıpa ıssıırıyor yaaa kanıyor canım çok yanıyorr:18:..paşam örümcekte artık rahatça yürüyorrr...ama emekleme yokkk tek başına oturamıyor daha devriliveriyorr...uykumuz hala aynı yokkk düzene girmedi :44: hayırlısı artık Allahım sağlık versin... artık takipteyimmm burda
bende ebru gibi karbonalı su ile göğsünüü silicen diiye biliyorumselam arkadaşlar,size bişey danışcağım, bebeğimin ağzında pamukçuk oluştu.doktorumuz mikostatin ve mavi bir damla verdi.ancak mavi damlayı her damlatışımda bebeğim öğürerek kusuyor.sabahtan beri ne yemişse hepsini çıkardı..ne yapsam bilemedim..kullanan ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
bekliyorıuzzztamam canım hemen yazıyorum sana..
yaaa tühhh ben ankaradayım alamayacağım yani
canım hoşgeldin dişinizde hayırlı olsunnn. ısırma konusunu internetten araştırdım ve uyguladım işe yaradı kızlar. sizede söyleyeyim. ısırınca oyun of falan diyorsunuz ya onu oyun sanırmış ve devam edermiş. ama ısırdığı an ya burnunu sıkacakmışsınız yada hayır diye sert bi şekilde kıcazakmışsınız. artık hayırı anlıyorlar çünkü. ben hayır diye kızdım biraz. sonra yapmamaya başladı yoksa çok acıyordu. bence deneyin bi çünkü bu bişey değilmiş üst dişler çıkınca önüne geçilmezse daha kötü oluyormuş.kızlar merhaba ayyy özlemişim burayı yaainternetimiz yoktu yeni bağlattıkkk...nasılısınızzz bebişlerimi baya büyüdü biz 21 inde 7.ayımızı dolduracağız inşallah.alt iki dişimiz çıktı. ..perşembe günü diş bulgurunu yaptık paşamın ...bu arada benim meme uçlarım çook kötü kesik kesik oldu sıpa ıssıırıyor yaaa kanıyor canım çok yanıyorr:18:..paşam örümcekte artık rahatça yürüyorrr...ama emekleme yokkk tek başına oturamıyor daha devriliveriyorr...uykumuz hala aynı yokkk düzene girmedi :44: hayırlısı artık Allahım sağlık versin... artık takipteyimmm burda
güzel mart anneleri ve kuzuları hepiciğinizi öpüyorum
benim cadı kızım artık emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım valla gece azda olsa emiyor ama gündüzleri memeyi görünce ağlıyor ne yapsam ne etsem bana bir akıl verin bea:))
canım seni eklemek istedim ama göremedim. özelden mesaj attım bakarsan bi.
günaydınnnn
Dişleriniz hayırlı olsun canım.Emirin henüz çıkmadı.Bu haldeyken ısırınca bile acıtıyor dişi çıkınca naparım bilmiyorum.Ama sultanın denedigini denemeyi düşünüyorum.Çünkü emire hayırı ögrettim.Kızıp hayır diyorum anlıyor hatta bazen aglıyor(kıyamayıp hemen sarılıyorum)Ama hayırıda ögrenmesi lazım.kızlar merhaba ayyy özlemişim burayı yaainternetimiz yoktu yeni bağlattıkkk...nasılısınızzz bebişlerimi baya büyüdü biz 21 inde 7.ayımızı dolduracağız inşallah.alt iki dişimiz çıktı. ..perşembe günü diş bulgurunu yaptık paşamın ...bu arada benim meme uçlarım çook kötü kesik kesik oldu sıpa ıssıırıyor yaaa kanıyor canım çok yanıyorr:18:..paşam örümcekte artık rahatça yürüyorrr...ama emekleme yokkk tek başına oturamıyor daha devriliveriyorr...uykumuz hala aynı yokkk düzene girmedi :44: hayırlısı artık Allahım sağlık versin... artık takipteyimmm burda
benim cadı kızım artık emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım valla gece azda olsa emiyor ama gündüzleri memeyi görünce ağlıyor ne yapsam ne etsem bana bir akıl verin bea:))
Dişleriniz hayırlı olsun canım.Emirin henüz çıkmadı.Bu haldeyken ısırınca bile acıtıyor dişi çıkınca naparım bilmiyorum.Ama sultanın denedigini denemeyi düşünüyorum.Çünkü emire hayırı ögrettim.Kızıp hayır diyorum anlıyor hatta bazen aglıyor(kıyamayıp hemen sarılıyorum)Ama hayırıda ögrenmesi lazım.
Neden emmiyorki?Acaba bi yeri mi agrıyor ki canım.
canım hoşgeldin dişinizde hayırlı olsunnn. ısırma konusunu internetten araştırdım ve uyguladım işe yaradı kızlar. sizede söyleyeyim. ısırınca oyun of falan diyorsunuz ya onu oyun sanırmış ve devam edermiş. ama ısırdığı an ya burnunu sıkacakmışsınız yada hayır diye sert bi şekilde kıcazakmışsınız. artık hayırı anlıyorlar çünkü. ben hayır diye kızdım biraz. sonra yapmamaya başladı yoksa çok acıyordu. bence deneyin bi çünkü bu bişey değilmiş üst dişler çıkınca önüne geçilmezse daha kötü oluyormuş.
maşallah 7 aylık olursunuz ha kocaman oluyor.
canım diştendir bence. acıyordur yada burnu falan tıkalı değil değilmi canım. İnşallah çabucak geçer bu durum
Dişleriniz hayırlı olsun canım.Emirin henüz çıkmadı.Bu haldeyken ısırınca bile acıtıyor dişi çıkınca naparım bilmiyorum.Ama sultanın denedigini denemeyi düşünüyorum.Çünkü emire hayırı ögrettim.Kızıp hayır diyorum anlıyor hatta bazen aglıyor(kıyamayıp hemen sarılıyorum)Ama hayırıda ögrenmesi lazım.
Neden emmiyorki?Acaba bi yeri mi agrıyor ki canım.
maşallah annnesi yarasın kuzuna dişde çıkar yakındabizde diş miş yok henüz ( çıksada sevinsek dört gözle bekliyorum valla.. bide ısırmasıylamı uğraşıcaz şimdi?? benimki hayırı anlamıyor daha ama emeklemeye başladık gibi... bugün ilk defa kıymalı sebze çorbası yedi üstünede bir ton kaka yaptı:)
canım dişdendir kesin üzülme sakın pompa varsa sütünü sağ istersengüzel mart anneleri ve kuzuları hepiciğinizi öpüyorum
Canım baktım da ya bende seni bulamadımmm
ıyı geceler kızlar sızlerden bır rıcada buunacaktım
burada hamıle sehıt esı bır arkasım var ve ocakta dogum yapacak sızlerden onun ıcın erkek bebklerınınzın kuculmus kıyafetlerını ısteyecektım emınım nasıl bır duygu ıcınde oldugunu anlıyorsunuzdur cunku sızde bır annesınız bende ıkıncı bebgımı dogurucam allahın ıznı ıle elımden gelenı yapmaya calısıyorum onun ıcın cok zor bı durum bebgı ıcın bısey alamamak sımdıden duyarlılıgınız ıcın cok cok tsk ederım
giremedim haftasonu. yazdıklarınızı okudum. sürekli böbreklerimden şikayetim olduğu için tam bir kontrolden geçeyim dedim ve cmtsi G.Antepe doktora gittik. röntgen çekileceği ve radyasyon almış olacağım için bebeğimi bir süre dokunmamam ve emzirmemem gerektiğinden annemlere bıraktık. tabii başlarda uslu duran kızımın bir türlü ağlaması susturulamamış. kız kardeşim de ilgilenmiş. ne kadar yapışık olduğumuzu anlayın hiç durmuyor bu kız ve annem Ayşe işin zor valla dedi. eve gelince kıyafetlerimi çıkarıp banyo sonrası kızımı kucağıma aldım radyasyon etkisini bekleyemedim ne yapayım durmuyor kuzu.
doktorda röntgen ,ultrason, idrar tahlili derken 5 mm lik taşımın 7 mm e yükseldiğini öğrenmiş oldum sol üreterdeymiş, topuklarım üstünde zıplamamı, 3 lt su içmemi hatta küveti önerdi doktor. küvet yok kiracıyız dedik. hamile ve emzirenlerin içebileciği ilaçları verdi. bildiğiniz minoset, dorolex ve monurol. 1 hafta 10 gün sonra kontrol var. taş düşürürken böbrekleri korumalıyım dedi doktor. taş böbrekten çıkmış kanala girmiş daha mı kötü dedim, evet dedi, ama çıkabilirmiş sanırım. 5 mm e kadar taş düşer diye biliyordum ultrasona bakan uzman doktor 9 mm e kadar taşın düşebileceğini, cinsine bağlı dedi. ama neden oluyormuş bunu da söyleselerdi, et tüketimi mi, süt ürünleri mi, çay-kahve-kola-çikolata mı ona göre beslenmemi yapayım değil mi. gidişimde soracam. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm:)
kızıma yürüteç aldık sunny baby vakvak, kızım yürümüyor daha , hatta emekleyemiyor sürünme çabasında, amaç benim için de bir nefes,amaaaaa ne varki ondan da sıkıldı pufffff. böylece salıncak, ana kucağı, park yatağı, kendisi istemedikce çok kullanılamıyor.
kızımın göz altında şişlik var nedir sebebi, oldu mu sizde de, yer değişikliğinde uykusuz kaldı ondan mı acaba hafifte morumsu gbi tek gözde daha çok. damlasını veriyorum, geçmezse doktora gideceğiz.