bu arada
Abrelciğim, sık giremesen de arada kendinden haberdar et merak ediyorum seni. Endişelenme her bebek farklıdır bizimki de emeklemiyor oyuncağa azcık döne döne sürünemsi (nasıl bir kelime oldu bu yaw) bir şekilde varmaya çalışıyor. ya da sürekli kucakta. birden iki dişi çıktı sizinki de öyle olacaktır. bak arkadaşın doktoru da demiş daha kaç ayları var, endişe etme. benimki de çok minnak görsen 3-4 aylık gibi offf. boya veriyormuş ondan öyle zayıf gözüküyormuş doktorun ifadesiyle.
Damlacım, sen ya da eşinde sarışınlık var mı hangi tarafa çekmiş sarı oğlan, bizimkinin de eğer değişmezse gözleri mavi-yeşil duruyor . Maşşallah her bebişe
sizinkilerin saçları güneşe çıkardığınız için mi açılıyor, ben hiç çıkarmıyorum yaa, doktor güneşe çıkarın demişti. Oğlun çok yakışıklıymış kızım görmesin. Gerçi Handanla dünür gibiyiz, o da çoktandır görünmüyor face mi yoksa.
Sultancım, zorlu günler seni bekliyor desene, üst dişler ve ısırılan memeler:))) kolay gelsin tatlım. bu günleri güzel hatırlayalım. yeni doğan bebekleri görünce bizimki de böyle miydi yaaa falan diyorum sanki hep böyle doğmuş gibi ne çabuk zaman geçiyor unutuyorum o günleri.
ske , dönemsel yapıyor bebekler bunu, emecektir endişe etme, benim de tek göğsümden süt gelmiyor gelen de artık faydalı değil gibi.
viyole bize selam yok mu satdaşım:)))
anneyim ben yaptığınız çok hayırlı bir davranış, şehit ailesine devletimiz yardımda bulunmuyor mu, o mertebeye ulaşmış, vatanı için kanını dökmüş bir insanın ailesine elbette devlet maaş bağlıyor diye biliyorum ya da tazminat gibi para veriliyor , mağdur olmamalı neden bu durumda anlamadım?
ebruli nasılsın, bebek için yeni yemek-çorba tarifleri öğrendin mi canım?
taçsız prenses paşazaden nasıl?
ismini burda unuttuğum hatrını soramadığım, arkadaşlarım kusura bakmasınlar hepinizi seviyorum:)