2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel anneler nasılsınızzz??biz çok mutluyuz sultan teyzemiz bize diş için hediye almıştı bugün elimize ulaştı tekrardan çok sağol canım benim cicimizinde resmini eklicem şimdi

$311983_272486192782650_100000638141120_861789_2002126395_n.jpg
tekrardan çok sağol sultacım bu güzel ciciler için

iyi akşamlar güzel anneler nasılsınızzz??biz çok mutluyuz sultan teyzemiz bize diş için hediye almıştı bugün elimize ulaştı tekrardan çok sağol canım benim cicimizinde resmini eklicem şimdi

Eki Görüntüle 272201
tekrardan çok sağol sultacım bu güzel ciciler için

güle güle giysin paşammm. güzel günlerde mutlu günlerde giysin İnşallah. canımsın yaaaaa seni çok seviyorummm. kızımın güzel teyzesi ve yakışıklı tatlı bal lokum arkadaşı ikinizide çok çok çok seviyoruz. iyiki tanımışız sizi. iyiki martta doğmuş kuzularımız.

günaydın arkadaşlar
hasta olan bebeklere geçmiş olsun
biz de kzıımla soğuk almışız,kardeş kardeş hastayız:KK43:

bir de bir ayı geçti ne düzen var ne bir şey gece uykularımızda
yenidoğduğunda daha iydi diyebilirim
akşam kaçta isterse o zaman yatıyor,gece defalarca uyanıp ağlıyor
her uyandığında yatağında emekliyor hiç uykusu yok gibi
bir şey anlamadım
diş fln da yok görünürde ,hastalık desem dün çıktı daha
offffffffffffffffffff

günaydın arkadaşlar

bir şey anlamadım
offffffffffffffffffff

Sana da çook geçmiş olsun canım..Rabbim yardımcımız olsun inş. biz yatakda hep birlikte yatıyoruz bazen ayağımda sallıyorum sallarken uyuya kalıyoru..Hayırlısı ile bir düzelseler razıyım ben bu halime..

günaydın arkadaşlar

bir şey anlamadım
offffffffffffffffffff

geçmiş olsun acil şifa versin allah

günaydın arkadaşlar

bir şey anlamadım
offffffffffffffffffff
günaydın canım çok geçmiş olsun. canım süründürüyor ama birden çıkıyor dişler. belki hazırlığıdır İnşallah çabuk geçer artık.

Sana da çook geçmiş olsun canım..Rabbim yardımcımız olsun inş. biz yatakda hep birlikte yatıyoruz bazen ayağımda sallıyorum sallarken uyuya kalıyoru..Hayırlısı ile bir düzelseler razıyım ben bu halime..

Allah yardımcın olsun canım. yaptıklarının hiçmi faydası olmadı yaa. çok üzüldüm. Allahım şifasını versin İnşallah.

günaydın canım çok geçmiş olsun. canım süründürüyor ama birden çıkıyor dişler. belki hazırlığıdır İnşallah çabuk geçer artık.

Allah yardımcın olsun canım. yaptıklarının hiçmi faydası olmadı yaa. çok üzüldüm. Allahım şifasını versin İnşallah.

yook canım ya mahvoldu paşacım hışır hışır nefes alamıyor yavrum :KK43:

biz de beraber yatıyorduk ama tüm yatağı dolaşarak uyuduğu için mahvoluyorduk
ama onu hallettim
karyolasının koruma parmaklığını söktüm bizim bazaya birleştrdim yatağını da altına sünger koyarak bizimkiyle aynı hizaya getirdim
şimdi bizimle ama kendi yatağında yatıyor:)
ben de bgn sırt üstü yattım o da ayaklarımda tabi o şekilde uyuduk:)

geçmiş olsun acil şifa versin allah

inşallah diştendir de kurtuluruz çıkınca
sağolun:KK34:

alttakinden bende de vardı ama yakaları leke oldu,çıkaramadım ve attım
üstteki daha güzelmiş onu görmemiştim hiç

ama onu hallettim
karyolasının koruma parmaklığını söktüm bizim bazaya birleştrdim yatağını da altına sünger koyarak bizimkiyle aynı hizaya getirdim

çoooook zekiceeee =))) ben nerede ise bir haftadır öyle uyuyorum :KK70:

Civilden aldım çooook beğendim =)=

[/B]

çoooook zekiceeee =))) ben nerede ise bir haftadır öyle uyuyorum :KK70:

Civilden aldım çooook beğendim =)=
tavsiye ederim yani:KK9::KK9:
gece sık uyanan ve geri uyumak için müdahale isteyen çocuk için en iyi yöntem bu sanırım ben yanında olduğum için yatağını da yabancılamadı

şimdiye belli uyku düzenleri olmalıydı ama şans
seninki hastalıktan mı hep mi böyle

günaydın arkadaşlar

bir şey anlamadım
offffffffffffffffffff

geçmiş olsun canım, diş görünmüyor belki ama dişe hazırlık süreci bu çünkü 2 diş birden çıktı bizde de:nazar: kaç gündür iştahsız reddediyor yemeği diye yazıyordum sürekli geceleri 7-8 defa kalkıyordu kuzum, 6.ay aşısından sonra böyle olmuştu aşının etkisi geçince az da olsa yemeğe başladı gibi ama bu sefer de diş etkisi başladı. canını sıkma bunlar geçecektir:))

çoook beğendim .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.den almışsın ben de istiyorum böyle şeyleri çoook severim bulsam da alsam, çıtçıtlı badi şeklinde mi?
güle güle giysin paşazaden:)))

aaaa mağazanın adına gene sansür koymuşlar ci-vi-lim'den almışsın yazmıştım. haaah buna da sansür eklesinler bakalım:)))))

yook canım ya mahvoldu paşacım hışır hışır nefes alamıyor yavrum :KK43:
çok geçmiş olsun canım. Allah kuzunun şifasını versin İnşallah.

çok güzel yaa güle güle giysin paşa çok beğendim.

ama onu hallettim

inşallah diştendir de kurtuluruz çıkınca
sağolun:KK34:

süper yöntem hiç düşünmemiştim acaba bendemi yapsamki yaa. ,
merhaba canımmm

geçmiş olsun canım, diş görünmüyor belki ama dişe hazırlık süreci bu çünkü 2 diş birden çıktı bizde de:nazar: kaç gündür iştahsız reddediyor yemeği diye yazıyordum sürekli geceleri 7-8 defa kalkıyordu kuzum, 6.ay aşısından sonra böyle olmuştu aşının etkisi geçince az da olsa yemeğe başladı gibi ama bu sefer de diş etkisi başladı. canını sıkma bunlar geçecektir:))

çoook beğendim .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.den almışsın ben de istiyorum böyle şeyleri çoook severim bulsam da alsam, çıtçıtlı badi şeklinde mi?
güle güle giysin paşazaden:)))
merhaba canım nasılsın elif gülce nasıl

aaaa mağazanın adına gene sansür koymuşlar ci-vi-lim'den almışsın yazmıştım. haaah buna da sansür eklesinler bakalım:)))))

:)))) zeki mart anası

merhaba canım nasılsın elif gülce nasıl

:)))) zeki mart anası

heee heee zekileştirdi bu KK beni:))) kızım iyi sayılır mızmızlığı dışında iki diş birden çıktı Sultancım:)) sizin yeni dişler var mı malum hepimizden önde gidiyor diş öncüsü Elif Eylül.Maşşallah:)))

selam kızlar nasılsınız beni sormayın oldukca dertliyim....benim kuşum yavrum ne diş cıkardı ne dogru düzgün oturuyor ne emekliyor çok üzülüyorum ben durumunda olan var mı ayşecim azizem ilknurcum tüm arkadaşlar nasılsınız net im yok arada bulup giriyorumm..acil cevap yazın bana delirecem gerile gerile gerilim geciriyorum :26::KK53::KK52:

heee heee zekileştirdi bu KK beni:))) kızım iyi sayılır mızmızlığı dışında iki diş birden çıktı Sultancım:)) sizin yeni dişler var mı malum hepimizden önde gidiyor diş öncüsü Elif Eylül.Maşşallah:)))

üstlere çalışıyoruz şimdi canım. emmek işkence haline geldi cadı hemen ısırıyor yara oldu hep canım çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık. sizinde maşallahınız var canım.

X