canım ben de onun mağdur olmaması için yazdım hani belki bilgilendirilmemiştir bu konuda diye,maaş konusunda yani, tv den öğrenmiştim, elbette siz daha iyi bilirsiniz eşiniz askeri personelmiş, duyarlı olmanızı canı gönülden kutluyorum, Allah rahmet eylesin şehidimize, mekanı cennet olsun, çok zor bir durum , eşine sabır diliyorum, heleki böyle zor günler geçirdiğimiz zamanlarda kenetlenmek gerek. nurturia sitesi çok aktif oraya yazabilirsen çok erkek bebek annesi var, size dönecektir. sevgiler.
sağol canım, beslenme programını uygulasam iyi olacak çünkü yeni yeni taşlarım oluyor
( kızım belki de uykusuz kaldığından da olabilir bu gözünün altı daha doğrusu torbada şişlik,bir kaç gündür takipteyim biz ne zaman yatsak o zaman yatıyor bıcırık, şimdilerde biraz indi gibi:)
canım başınız sağolsun, canın acır tabiii, ben her iki dedemi de görmedim, ben doğmadan vefat etmişler. sen dedeni kaybettiğinde çocukluk anılarını da kaybetmiş gibi oldun belki de o yüzden insanın canı daha çok acır eminim. keşke o dede-torun ilişkisini ben de yaşasaydım.bu zor günler geride kalsın, diş sıkıntısı da zor ama bizimki gibi birden iki diş çıksın bir taşla iki diş olsun bebek de rahatlar hem. bizim kız ne zamandır eli ağzında kaşınma modundaydı, bir de baktım çizgi şeklinde (çıkacak yerler)kırmızı gibi duruyordu. 10 güne kadar çıktı o yüzden biraz daha sürebilir canım, kolay gelsin. belkide 1 haftaydı çıkacaktır bu sefer 3. yü bekleyeceğiz o da üsttenmiş, offf çıkışı da zor çürümesi, ağrıması ve çekilmesi, diş zor olay
((
sağol canım, taşımla zaman zaman ağrılarla hayat sürüyor. demek Emirle aynı yürüteçleri, pembe alacaktım, kırmızı olanından aldık, seninki ne renk? çok az duruyor bizimki geri geri gidiyor yürüteç sayesinde. ama bizimki de sıkıldı hemen.
ben de çakma sarışın olmak istiyorum, kızım 5 aylıkken saçlarımı kestirdim, hamilelikte kestirmemiştim, şimdilerde boyatacam ama biriniz gelin kızıma bakın, çok bakımsızım. uykusuzluktan olduğuna karar verdim, çok az böyle mavi damar görünüyor tek gözünün altında, evet gidersen göz doktoruna gideyim çok sağol canım. bizim kız da gözleri değişmezse mavi-yeşil arası görünüyor, belki de ela olur bilmiyorum. keşke böyle kalsa, tabiii sağlıklı olması en önemlisi.biz ikimizde anne babası olarak kahverengi gözlüyüz, benim de anneannem mavi gözlüydü.
sürekli hijyen şartlar olmuyor ki, tozlardan gözler mikrop kapar dikkat etmeliyiz offf. Mert'e selamlar:)
geçmiş olsun Sultancım, Allahım şifa versin, sabırlı ol bugünler geçecek, daha havalar tam soğumadan hasta oluyor bebeciklerimiz, kışın ne yaparız offf, üzülme, sen güçlü annesin, Elif Eylül atlatacaktır , annesine o güzel gamzeleriyle bir gülsün sen de rahatla e mi:)
24 asker şehit düştü , 24 anne,24 baba, kaç kardeş, eş, çocuk, arkadaş, akraba onlarla birlikte öldü,kaç kişinin hayalleri, umutları, gelecekleri, geçmişleri de onlarla şehit oldu. Savaşsız, barış içinde yaşasak, bu dünya herkese yeter, , bu kavga ne diyee, yazık değil mi o annelere. çok üzüldüm.