2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar,size bişey danışcağım, bebeğimin ağzında pamukçuk oluştu.doktorumuz mikostatin ve mavi bir damla verdi.ancak mavi damlayı her damlatışımda bebeğim öğürerek kusuyor.sabahtan beri ne yemişse hepsini çıkardı..ne yapsam bilemedim..kullanan ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

gecmis olsun Ozpar benim kizimda da bebekken olmustu,Brentan krem kullandik ve cok iyi geldi hatta hemen etkisini gosterdi ve dili normale donmustu,tekrarladikca kullandik..temiz bir tulbent parcasini parmagina sariyorsun bu kremden surup bebeginin dilini ovuyorsun o kadar.tekrar gecmis olsun.bir de her emzirmeden sonra bebegin kucukse 1 cay kasigi buyukse istedigi olcude su icirmelisin..

Arkadaşlar dedemi kaybettim,canım acıyor:KK14:Cenaze günü emirin ateşi vardı diş çıkartıyor dedi dr.Uzaga gömülecekti emirin ateşi nedeniyle gidemedim:KK50:İkisi aynı anda oldugu için ruhen bedenen bitmiş haldeyim.Dün akşam hastanedeydik yine.Ateşi düşmedi hiç.Dr.damardan kan ve idrar tahlili istedi,emin olmak istedi.Kesin diş dedi.Bugün 3.günümüz.Sultancım siz ilk oldugnuz için ve diger deneyimli arkadaşlar sizin kaç gün sürdü.Ne zamn patlar bu diişler????????????

ıyı geceler kızlar sızlerden bır rıcada buunacaktım

burada hamıle sehıt esı bır arkasım var ve ocakta dogum yapacak sızlerden onun ıcın erkek bebklerınınzın kuculmus kıyafetlerını ısteyecektım emınım nasıl bır duygu ıcınde oldugunu anlıyorsunuzdur cunku sızde bır annesınız bende ıkıncı bebgımı dogurucam allahın ıznı ıle elımden gelenı yapmaya calısıyorum onun ıcın cok zor bı durum bebgı ıcın bısey alamamak sımdıden duyarlılıgınız ıcın cok cok tsk ederım
Başı saolsun.Yardımcı olurum tabikide.Özelden adres bilgilerini yazarsan sevirim.
benim oğlumda 10 günden beri hasta...
boğazenfeksiyonu soğuk algınlığı dedi doktorlar...
inanırmısınız doktor anlamamıştır deyip kaç tane değişik doktora gittik
ama sonuç hep aynı boğaz enfeksiyonu...
tam iyileşti derken dün yine huysuzlandı, öksürmeye başladı...
boğazında balgam var bir türlü atamıyo onu...
dün yine başka bir doktora götürdük ama o da aynı şeyi söyledi,
gece 11 den sonra sürekli ağlamaya başladı ne yapsak susturamadık
tabi yine soluğu acilde aldık iğne yapıldı, ondan sonra sakinledi uyudu...
doktor yine aynı şeyi söyledi, boğazları... akciğerlerinin filmini falan çektiler,
çok şükür ki onlar temiz çıktı...
ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım ilaç içmekten nefret eder oldu, kaşık görünce ağzını kapıyor kuzucum.
şurup vericez sanıp mama bile yemiyor...
ben ıhlamur veriyorum bebeğime, hatta içine elma kabuğu da atıyorum.

Canım çok geçmiş olsun.Onlara olmasın bize olsun.Emirde diş çıkartıyor.Ateşten akşam hep inledi.Hasteneye gittik.Saglam çocuk kalmamış sanki hepsi hastanede.Hava alan mı ,igne yiyen mi,öksüren mi,ateşlenen mi,Kıyamıyorum hiçbirine:KK50:Emirede akşam bi sürü tahlil yaptılar.Çok :KK50:ükür bişi çıkmadı diştenmiş.Emrde şurup içip fitil yemekten agzına kaşıgı okmuyor.Altını açınca fitil koyucaz diye sıkıyor kendini yavrum.

Ayşecim geçmiş olsun öncelikle.Kızına aldıgın vakvaklı yürüteci güle güle kullansın.Aynısı bizzde de var.2 aydır emir onunla peşimde fır dönüyor.Gezinmektende bi süre sonra sıkılıyorlar.

Ayşecim geçmiş olsun öncelikle.Kızına aldıgın vakvaklı yürüteci güle güle kullansın.Aynısı bizzde de var.2 aydır emir onunla peşimde fır dönüyor.Gezinmektende bi süre sonra sıkılıyorlar.

Arkadaşlar dedemi kaybettim,canım acıyor:KK14:Cenaze günü emirin ateşi vardı diş çıkartıyor dedi dr.Uzaga gömülecekti emirin ateşi nedeniyle gidemedim:KK50:İkisi aynı anda oldugu için ruhen bedenen bitmiş haldeyim.Dün akşam hastanedeydik yine.Ateşi düşmedi hiç.Dr.damardan kan ve idrar tahlili istedi,emin olmak istedi.Kesin diş dedi.Bugün 3.günümüz.Sultancım siz ilk oldugnuz için ve diger deneyimli arkadaşlar sizin kaç gün sürdü.Ne zamn patlar bu diişler????????????
canım benim başınız sağolsun dedenin mekanı cennet olsun emir içinde geçmiş olsun mertin 4günde felan patladı dişi
ıyı geceler kızlar sızlerden bır rıcada buunacaktım

burada hamıle sehıt esı bır arkasım var ve ocakta dogum yapacak sızlerden onun ıcın erkek bebklerınınzın kuculmus kıyafetlerını ısteyecektım emınım nasıl bır duygu ıcınde oldugunu anlıyorsunuzdur cunku sızde bır annesınız bende ıkıncı bebgımı dogurucam allahın ıznı ıle elımden gelenı yapmaya calısıyorum onun ıcın cok zor bı durum bebgı ıcın bısey alamamak sımdıden duyarlılıgınız ıcın cok cok tsk ederım
allah mekanını cennet eylesin
giremedim haftasonu. yazdıklarınızı okudum. sürekli böbreklerimden şikayetim olduğu için tam bir kontrolden geçeyim dedim ve cmtsi G.Antepe doktora gittik. röntgen çekileceği ve radyasyon almış olacağım için bebeğimi bir süre dokunmamam ve emzirmemem gerektiğinden annemlere bıraktık. tabii başlarda uslu duran kızımın bir türlü ağlaması susturulamamış. kız kardeşim de ilgilenmiş. ne kadar yapışık olduğumuzu anlayın hiç durmuyor bu kız ve annem Ayşe işin zor valla dedi. eve gelince kıyafetlerimi çıkarıp banyo sonrası kızımı kucağıma aldım radyasyon etkisini bekleyemedim ne yapayım durmuyor kuzu.

doktorda röntgen ,ultrason, idrar tahlili derken 5 mm lik taşımın 7 mm e yükseldiğini öğrenmiş oldum sol üreterdeymiş, topuklarım üstünde zıplamamı, 3 lt su içmemi hatta küveti önerdi doktor. küvet yok kiracıyız dedik. hamile ve emzirenlerin içebileciği ilaçları verdi. bildiğiniz minoset, dorolex ve monurol. 1 hafta 10 gün sonra kontrol var. taş düşürürken böbrekleri korumalıyım dedi doktor. taş böbrekten çıkmış kanala girmiş daha mı kötü dedim, evet dedi, ama çıkabilirmiş sanırım. 5 mm e kadar taş düşer diye biliyordum ultrasona bakan uzman doktor 9 mm e kadar taşın düşebileceğini, cinsine bağlı dedi. ama neden oluyormuş bunu da söyleselerdi, et tüketimi mi, süt ürünleri mi, çay-kahve-kola-çikolata mı ona göre beslenmemi yapayım değil mi. gidişimde soracam. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm:)

kızıma yürüteç aldık sunny baby vakvak, kızım yürümüyor daha , hatta emekleyemiyor sürünme çabasında, amaç benim için de bir nefes,amaaaaa ne varki ondan da sıkıldı pufffff. böylece salıncak, ana kucağı, park yatağı, kendisi istemedikce çok kullanılamıyor.
kızımın göz altında şişlik var nedir sebebi, oldu mu sizde de, yer değişikliğinde uykusuz kaldı ondan mı acaba hafifte morumsu gbi tek gözde daha çok. damlasını veriyorum, geçmezse doktora gideceğiz.
tatlım geçmiş olsun mertin gözü şişiyordu biara göz doktoruna götürdük bişey değilmiş çocuk doktoru değilde göz doktoruna götür geçzemse eller sürekli gözlerde oluyor yaa ondan olabilir ben sarışın değilim daha doğrusu çakma sarışınım ayşecim:KK1:anneanneme birde eşim bebekken öyleymiş
benim oğlumda 10 günden beri hasta...
boğazenfeksiyonu soğuk algınlığı dedi doktorlar...
inanırmısınız doktor anlamamıştır deyip kaç tane değişik doktora gittik
ama sonuç hep aynı boğaz enfeksiyonu...
tam iyileşti derken dün yine huysuzlandı, öksürmeye başladı...
boğazında balgam var bir türlü atamıyo onu...
dün yine başka bir doktora götürdük ama o da aynı şeyi söyledi,
gece 11 den sonra sürekli ağlamaya başladı ne yapsak susturamadık
tabi yine soluğu acilde aldık iğne yapıldı, ondan sonra sakinledi uyudu...
doktor yine aynı şeyi söyledi, boğazları... akciğerlerinin filmini falan çektiler,
çok şükür ki onlar temiz çıktı...
ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım ilaç içmekten nefret eder oldu, kaşık görünce ağzını kapıyor kuzucum.
şurup vericez sanıp mama bile yemiyor...
ben ıhlamur veriyorum bebeğime, hatta içine elma kabuğu da atıyorum.

geçmiş olsun canım allah şifa versin bütün bebişlerimize

merhaba mart annecikleri hasta olanlara çook geçmiş olsun. benim kızımda 3 gündür hasta ateşli dün gece ateşini düşüremedik acile gittik. boğazında enfeksiyon varmış ve ilerlemiş. antibiyotik yazdı. sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereym artık.

Arkadaşlar hepimizin başı saolsun.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Bu böyle bilinsin.Hayinler sevinmesin.Birlik olup bir toplansak anasıyla babasıyla evladıyla sizi tükürügümüzle bogarız.

merhaba mart annecikleri hasta olanlara çook geçmiş olsun. benim kızımda 3 gündür hasta ateşli dün gece ateşini düşüremedik acile gittik. boğazında enfeksiyon varmış ve ilerlemiş. antibiyotik yazdı. sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereym artık.

Sultancım geçmiş olsun.Hastane çocuklarla dolu.Emirin ateşi geçti ama hala görünürde diş yok.Bugün 4.gün ne zaman çıkacak bakalım.Bugünde benim bogazlarım kötü.Maskeyle dolaşıyorum.İnş. emire geçmez.Yavrumun yeni ateşi düştü tekrar olmasın.

Tsk ederim mesaj yazıyorum size

Şehit esine evet devlet maaş bağlıyor haklısınız ama 1 sene sonra alıyor o maaşı benim eşimde askeri personel o yüzden çok iyi
Biliyorum ailesi de eşi ikince gorusmemeye başladı onlarla tek basinakaldi anlayacağınız hem eski küçülmüş kıyafet istedim sadece yeni alın demedim ki oda gönlünden

canım ben de onun mağdur olmaması için yazdım hani belki bilgilendirilmemiştir bu konuda diye,maaş konusunda yani, tv den öğrenmiştim, elbette siz daha iyi bilirsiniz eşiniz askeri personelmiş, duyarlı olmanızı canı gönülden kutluyorum, Allah rahmet eylesin şehidimize, mekanı cennet olsun, çok zor bir durum , eşine sabır diliyorum, heleki böyle zor günler geçirdiğimiz zamanlarda kenetlenmek gerek. nurturia sitesi çok aktif oraya yazabilirsen çok erkek bebek annesi var, size dönecektir. sevgiler.

Ayse cok gecmis olsun acil sifalar..hic bir bilgim yok maalesef ama drunla konus ve ona gore beslenme programi uygula en iyisi..Daha once duydugum tek sey coz zor olmadigi yani bir cok insan yasiyor o yuzden uzulme eminim kolay,hizli bir operasyondur hemen islemleri yaparlar sen de rahatlarsin,eskisinden daha saglikli olursun cook cok gecmis olsun tekrar..
bebeginin gozu icinde gecmis olsun,bu konuda da bilgim yok maalesef,ama ciddi bir sey oldugunu zannetmiyorum hatta ben bunlari yazarken coktan gecmis olacagini umut ediyorum..

sağol canım, beslenme programını uygulasam iyi olacak çünkü yeni yeni taşlarım oluyor:KK43:( kızım belki de uykusuz kaldığından da olabilir bu gözünün altı daha doğrusu torbada şişlik,bir kaç gündür takipteyim biz ne zaman yatsak o zaman yatıyor bıcırık, şimdilerde biraz indi gibi:)

canım başınız sağolsun, canın acır tabiii, ben her iki dedemi de görmedim, ben doğmadan vefat etmişler. sen dedeni kaybettiğinde çocukluk anılarını da kaybetmiş gibi oldun belki de o yüzden insanın canı daha çok acır eminim. keşke o dede-torun ilişkisini ben de yaşasaydım.bu zor günler geride kalsın, diş sıkıntısı da zor ama bizimki gibi birden iki diş çıksın bir taşla iki diş olsun bebek de rahatlar hem. bizim kız ne zamandır eli ağzında kaşınma modundaydı, bir de baktım çizgi şeklinde (çıkacak yerler)kırmızı gibi duruyordu. 10 güne kadar çıktı o yüzden biraz daha sürebilir canım, kolay gelsin. belkide 1 haftaydı çıkacaktır bu sefer 3. yü bekleyeceğiz o da üsttenmiş, offf çıkışı da zor çürümesi, ağrıması ve çekilmesi, diş zor olay:KK43:((

sağol canım, taşımla zaman zaman ağrılarla hayat sürüyor. demek Emirle aynı yürüteçleri, pembe alacaktım, kırmızı olanından aldık, seninki ne renk? çok az duruyor bizimki geri geri gidiyor yürüteç sayesinde. ama bizimki de sıkıldı hemen.
tatlım geçmiş olsun mertin gözü şişiyordu biara göz doktoruna götürdük bişey değilmiş çocuk doktoru değilde göz doktoruna götür geçzemse eller sürekli gözlerde oluyor yaa ondan olabilir ben sarışın değilim daha doğrusu çakma sarışınım ayşecim:KK1:anneanneme birde eşim bebekken öyleymiş
ben de çakma sarışın olmak istiyorum, kızım 5 aylıkken saçlarımı kestirdim, hamilelikte kestirmemiştim, şimdilerde boyatacam ama biriniz gelin kızıma bakın, çok bakımsızım. uykusuzluktan olduğuna karar verdim, çok az böyle mavi damar görünüyor tek gözünün altında, evet gidersen göz doktoruna gideyim çok sağol canım. bizim kız da gözleri değişmezse mavi-yeşil arası görünüyor, belki de ela olur bilmiyorum. keşke böyle kalsa, tabiii sağlıklı olması en önemlisi.biz ikimizde anne babası olarak kahverengi gözlüyüz, benim de anneannem mavi gözlüydü.
sürekli hijyen şartlar olmuyor ki, tozlardan gözler mikrop kapar dikkat etmeliyiz offf. Mert'e selamlar:)

geçmiş olsun Sultancım, Allahım şifa versin, sabırlı ol bugünler geçecek, daha havalar tam soğumadan hasta oluyor bebeciklerimiz, kışın ne yaparız offf, üzülme, sen güçlü annesin, Elif Eylül atlatacaktır , annesine o güzel gamzeleriyle bir gülsün sen de rahatla e mi:)

Arkadaşlar hepimizin başı saolsun.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Bu böyle bilinsin.Hayinler sevinmesin.Birlik olup bir toplansak anasıyla babasıyla evladıyla sizi tükürügümüzle bogarız.

24 asker şehit düştü , 24 anne,24 baba, kaç kardeş, eş, çocuk, arkadaş, akraba onlarla birlikte öldü,kaç kişinin hayalleri, umutları, gelecekleri, geçmişleri de onlarla şehit oldu. Savaşsız, barış içinde yaşasak, bu dünya herkese yeter, , bu kavga ne diyee, yazık değil mi o annelere. çok üzüldüm.

amin canım aminn. Allahım ailelerine sabır versin. izlerken içim gitti. nasıl vicdan var bu Allahın belalarında. bizim vatanımıza sahip çıkmaya çalışıyorlar. hangi cüretle. Allah hepsini kahretsin.
Sultancım geçmiş olsun.Hastane çocuklarla dolu.Emirin ateşi geçti ama hala görünürde diş yok.Bugün 4.gün ne zaman çıkacak bakalım.Bugünde benim bogazlarım kötü.Maskeyle dolaşıyorum.İnş. emire geçmez.Yavrumun yeni ateşi düştü tekrar olmasın.
çok geçmiş olsun canım çok şükür geçmiş. İnşallah dişinizde hemen gelir. maskeyle dolaşmakla iyi ediyorsun canım Allah korusun paşayı. geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkür ederim canım evet salgınmış biz gittiğimizde hastanede doluydu. of yaa
canım ben de onun mağdur olmaması için yazdım hani belki bilgilendirilmemiştir bu konuda diye,maaş konusunda yani, tv den öğrenmiştim, elbette siz daha iyi bilirsiniz eşiniz askeri personelmiş, duyarlı olmanızı canı gönülden kutluyorum, Allah rahmet eylesin şehidimize, mekanı cennet olsun, çok zor bir durum , eşine sabır diliyorum, heleki böyle zor günler geçirdiğimiz zamanlarda kenetlenmek gerek. nurturia sitesi çok aktif oraya yazabilirsen çok erkek bebek annesi var, size dönecektir. sevgiler.

sağol canım, beslenme programını uygulasam iyi olacak çünkü yeni yeni taşlarım oluyor:KK43:( kızım belki de uykusuz kaldığından da olabilir bu gözünün altı daha doğrusu torbada şişlik,bir kaç gündür takipteyim biz ne zaman yatsak o zaman yatıyor bıcırık, şimdilerde biraz indi gibi:)

canım başınız sağolsun, canın acır tabiii, ben her iki dedemi de görmedim, ben doğmadan vefat etmişler. sen dedeni kaybettiğinde çocukluk anılarını da kaybetmiş gibi oldun belki de o yüzden insanın canı daha çok acır eminim. keşke o dede-torun ilişkisini ben de yaşasaydım.bu zor günler geride kalsın, diş sıkıntısı da zor ama bizimki gibi birden iki diş çıksın bir taşla iki diş olsun bebek de rahatlar hem. bizim kız ne zamandır eli ağzında kaşınma modundaydı, bir de baktım çizgi şeklinde (çıkacak yerler)kırmızı gibi duruyordu. 10 güne kadar çıktı o yüzden biraz daha sürebilir canım, kolay gelsin. belkide 1 haftaydı çıkacaktır bu sefer 3. yü bekleyeceğiz o da üsttenmiş, offf çıkışı da zor çürümesi, ağrıması ve çekilmesi, diş zor olay:KK43:((

sağol canım, taşımla zaman zaman ağrılarla hayat sürüyor. demek Emirle aynı yürüteçleri, pembe alacaktım, kırmızı olanından aldık, seninki ne renk? çok az duruyor bizimki geri geri gidiyor yürüteç sayesinde. ama bizimki de sıkıldı hemen.

ben de çakma sarışın olmak istiyorum, kızım 5 aylıkken saçlarımı kestirdim, hamilelikte kestirmemiştim, şimdilerde boyatacam ama biriniz gelin kızıma bakın, çok bakımsızım. uykusuzluktan olduğuna karar verdim, çok az böyle mavi damar görünüyor tek gözünün altında, evet gidersen göz doktoruna gideyim çok sağol canım. bizim kız da gözleri değişmezse mavi-yeşil arası görünüyor, belki de ela olur bilmiyorum. keşke böyle kalsa, tabiii sağlıklı olması en önemlisi.biz ikimizde anne babası olarak kahverengi gözlüyüz, benim de anneannem mavi gözlüydü.
sürekli hijyen şartlar olmuyor ki, tozlardan gözler mikrop kapar dikkat etmeliyiz offf. Mert'e selamlar:)

geçmiş olsun Sultancım, Allahım şifa versin, sabırlı ol bugünler geçecek, daha havalar tam soğumadan hasta oluyor bebeciklerimiz, kışın ne yaparız offf, üzülme, sen güçlü annesin, Elif Eylül atlatacaktır , annesine o güzel gamzeleriyle bir gülsün sen de rahatla e mi:)

24 asker şehit düştü , 24 anne,24 baba, kaç kardeş, eş, çocuk, arkadaş, akraba onlarla birlikte öldü,kaç kişinin hayalleri, umutları, gelecekleri, geçmişleri de onlarla şehit oldu. Savaşsız, barış içinde yaşasak, bu dünya herkese yeter, , bu kavga ne diyee, yazık değil mi o annelere. çok üzüldüm.

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Allahım korusun yavrularımızı. bende onu düşündüm daha baştan böyle başladık of yaaa. çok teşekkür ederim canım ama gücüm kalmadı artık. ama iyi görünce herşey bitiyor sanki. ne kadar uykusuz olsamda yeterki iyi olsun herşey orda bitiyor işte. gülmüyor artık teyzesi sürekli ağlıyor beynimde çınlıyor sesi. uyuması ağlamayla uyanması ağlamayla offf of

damlacım ya,hakikaten bize ilk anne diyeceklerini hatırlattın daaa..çok duygulandım şimdi...ona her geçen gün bağlanıyorum daha çok,,,her daim benim bir parçam..Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin..uyuyor şimdi meleğimmm.
6.ay aşısı ayın 19 unda.aslında 12sinde olması gerek ama bir önceki aşı 18 temmuzdu diye sanırım bu tarihi verdiler.o günde okulun ilk günü.çok endişeliyim..aşı olanlar nasıl atlattılar acaba?

benim kızım 21 mart doğumlu. rastgele anne diyordu emin olamıyordum gerçekten söyleyip söylemediğine. bir kaç gündür eminim çünkü (ben yanından ayrılınca ağlıyor ve) ağlarken şöyle yapıyor artık : üğğğğğ....üğğğğğğğğğğğğğ..... ınneee..... üüüüğğğğğ... üğğğğğğğ.... ınneeee...... ınneee.. ınnee :KK70:

çok tatlıııı. çok güzel bir his gerçekten:KK70:

pardon ya üzücü şeyler olmuş kusura bakmayın ben de neşeli neşeli konuşuyorum. konuyu takip etmiyordum, aslında vaktinde konuyu kaçırmıştım da diyebiliriz:KK43:

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum -daha önce de söylediğim gibi- bebeğim 21 mart doğumlu, yani 7 aylık falan-
anne sütü dışında çucuğa kaç öğün veriyorsunuz ve miktarları ne kadar?
bebeğim 3.7 doğmuştu (kilosu). ama şimdi anca 7.5 .... sağlık ocağı normal diyor, sizce çocuk doktoruna göstermeli miyim? sizin bebişler nasıl?

giremedim haftasonu. yazdıklarınızı okudum. sürekli böbreklerimden şikayetim olduğu için tam bir kontrolden geçeyim dedim ve cmtsi G.Antepe doktora gittik. röntgen çekileceği ve radyasyon almış olacağım için bebeğimi bir süre dokunmamam ve emzirmemem gerektiğinden annemlere bıraktık. tabii başlarda uslu duran kızımın bir türlü ağlaması susturulamamış. kız kardeşim de ilgilenmiş. ne kadar yapışık olduğumuzu anlayın hiç durmuyor bu kız ve annem Ayşe işin zor valla dedi. eve gelince kıyafetlerimi çıkarıp banyo sonrası kızımı kucağıma aldım radyasyon etkisini bekleyemedim ne yapayım durmuyor kuzu.

doktorda röntgen ,ultrason, idrar tahlili derken 5 mm lik taşımın 7 mm e yükseldiğini öğrenmiş oldum sol üreterdeymiş, topuklarım üstünde zıplamamı, 3 lt su içmemi hatta küveti önerdi doktor. küvet yok kiracıyız dedik. hamile ve emzirenlerin içebileciği ilaçları verdi. bildiğiniz minoset, dorolex ve monurol. 1 hafta 10 gün sonra kontrol var. taş düşürürken böbrekleri korumalıyım dedi doktor. taş böbrekten çıkmış kanala girmiş daha mı kötü dedim, evet dedi, ama çıkabilirmiş sanırım. 5 mm e kadar taş düşer diye biliyordum ultrasona bakan uzman doktor 9 mm e kadar taşın düşebileceğini, cinsine bağlı dedi. ama neden oluyormuş bunu da söyleselerdi, et tüketimi mi, süt ürünleri mi, çay-kahve-kola-çikolata mı ona göre beslenmemi yapayım değil mi. gidişimde soracam. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm:)

kızıma yürüteç aldık sunny baby vakvak, kızım yürümüyor daha , hatta emekleyemiyor sürünme çabasında, amaç benim için de bir nefes,amaaaaa ne varki ondan da sıkıldı pufffff. böylece salıncak, ana kucağı, park yatağı, kendisi istemedikce çok kullanılamıyor.
kızımın göz altında şişlik var nedir sebebi, oldu mu sizde de, yer değişikliğinde uykusuz kaldı ondan mı acaba hafifte morumsu gbi tek gözde daha çok. damlasını veriyorum, geçmezse doktora gideceğiz.[/QUOTE

tatlım canımsın üzülme ben bir ay önce böyle taş düşürdüm allahtan canım eşim bana destek atlattık oglanı kucagıma bile alamıyordum inanılmaz canım sıkıldı sadece agrıyı kesmeye igne bile vurdurmalarına izin vermedim ayrıca aklına kötü şeyler sokma bende film cektim azıcık almaları problem olmaz atarlar vucuttan..inş.seninde düşer kurtulursun ama gercedkten eşimin destegi büyük oldu allah bütün arkadaşlarıma böle mükemmel eş nasip etsin evlatlarımızada sanırım yemekle alakalı degil genelde hamile ve emzirince hamileykende başlaya biliyormuş taş olayı bünyetik ve genetik bir şey diye biliyorum..ama istisna varmı bilmiyorum en gene bu konuda bir uzmana sor rahatlarsın yazarım arada evimde net yok müsait oldukca yazıyorum size herkesten irtibatım kesildi tel..kapandı kimseden haberim yok giremiyorumda pek özlem ilknur damla azize ve bir çok arkadaşlarım nasılllar herkesi öpüyorum...benim oglanında uyumadımı gözünün altı şişiyo ayrıca ek gidaya felanda daha başlamadık tadımlık veriyorum gıdayada meilimli benim oglan şimdilik içsinde anne sütü başlarız maş..zaten kilo aldı başını gidiyo 9 küsürde bizimki tombik sütüm yarıyor demekki aman saglıklı olsunlarda kilo önemli degil ama hareket sıfır cocuk ned emeklio ne yürüyo ne diş cıkardı hadi bakalım ama bu aralar pek huysuz eşim erkekn kalkıyo saat 5bucukla konuşuyo adamı kaldırıyo başka odaya geceyim dedim onADa izin vermedi büyüsünlerde hayırlısıyla artık hava buz gibi cok hastayım yorgan döşiek yattım eşim baktı bize vallaa...şişirdim kafanızı kızlar ne yapayım ancak fırsatı buldum girdim durum raporu veriyorum size kocaman öptüm hepinizi minik bebeişlerimiz

okurken dayanamiyorken insan bu haberlere aileleri nasil dayanir bilmiyorum,butun pkk yandaslarini ve pkkyi lanetliyorum ve dedigine de katiliyorum Ebruli..

canım kardeşleri ne zaman çıkardıki dişlerini kalıtsalmış çünkü. belki emeklemeden yürüyecektir ondan emeklemiyordur üzülme. maşallah kilolydu ondanda olabilirmi acaba. üzülme canım bi bakmışsın bi sabah dişler çıkmış ve yürüyor.

inş..sultancım kalıtsal olabilir evet tombik benim oglan siz hala emziriyormusunuz..kız hastalanmış allah acil şifa versin inş..size canım düşe kalka hast.büyüyecekler üzülme annesi düzelecek inş.allah dertlerini göstermesin inş..bizlere tüm annelere öpüyorum ikinizi kızın gamzelerinide bu arada bizimde gamzelerimiz cıktı yeni babamızın var oglanda yok die üzülmüştüm gamze cıkardı diş cıkaramadı kerata al sana gamze hediyesi hesabı:KK1:

X