- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
sorma canım bizdede var öksürük işte. doktor dün bana çaydanlıkta suyu kaynat sonra biraz buhar gelecek şekilde üstüne tut belinden yukarı doğru yavaş yavaş sırtına vur birde sürekli su ver dedi. faydası var gibi sende dene canım. çok geçmiş olsun.
canım ne dediğini anlamadım.
sana da geçmiş olsun canım bana su ver demedi pis doktor okudum burada az önce sürekli su veriyorum şimdi canım saol vicks sürsem iyi gelir mi
canım boğazı kuru kalmayacak dedi yoksa öksürük artarmış. sürekli su ver ne kadar içerse. emdikten sonra bile dene alırsa ver dedi. vickse falan gerek yok çaydanlığın buharına tut sırtına belinde yukarı doğru hafifçe vurarak git dedi. ama çaydanlığın üzerine eğikken o balğamı attırıyormuş boğazınıda yumuşatıyormuş. ben hiç ilaç yada başka bişey önermiyorum dedi. sizede çok geçmiş olsun canım
Ne güzel..Ben ilaç vermek istemiyorum ama ciğerlerinde 2 tane farklı mikrop varmış zorunlu olarak başladım((
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. mahvoldu paşam
canım birde serum fizyoojik kullanıyormusun onu kullanıp burun aspiratörüyle çekincede rahatlıyor. balgamı yumuşatıyor ya rahatlatıyor
güzel anneler merhaba off mert durmuyor şuanda ağlamakla meşgul yanımda
dene canım İnşallah faydası olur. Allah yardımcın olsun İnşallahdenedim ama olmuyor anlık rahatlıyor bak uyandı şimdi sadece 40 dk uyuyabildi yavrum ya çok kötü şu buharı yapacağım şimdi..
oyyy yerim ben onugüzel anneler merhaba off mert durmuyor şuanda ağlamakla meşgul yanımda
bizimkide öyle benden önce uzanıyor leptopa. tam cadı tammm.
Merhaba =))) İizin vermezler ki şurada rahat rahat yazışalım =))9 benim ki de önce klavye ye saldırdı
selammm güzel annelerrr.
akşam başlayan ağlamalrı sabaha dek sürdü eşimle salladık hep,dr gittik grip olmuş bişi vermicem dedi ateşi olursa tamol ver dedi..oğlumada antibiyotik başladık(
TAÇSIZ PRENSES canım çok geçmiş olsun kuzkcknn çabucak iyleşşsin..
s&u canın sizede gerçmiş olsun allah şifa versin
hipeaktive minnakın azda olsa yemesine sevindim canım,süt olmasada sen emzir o göğsünü gelir tekrar merak etme..
ebruli canım yaa çok üzülüyorsun belliki ama bende geliyorum kimseler yok çıkmak zorunda kalıyorum. burdaki paylaşımlar orda dahada perçinleşti arkadaşlaığımız ve dostluklarımız çok güzel bir noktaya geldi..
sweed drop canım maşallah mert paşaya yarasın..
Bilginize beni ararsanız diger taraftayım.Bütün gücümle o tarafa tutunucam.İnanıyorumki çok güzel tarifler paylaşıcaz.
butun bebeklere acil sifalar diliyorum arkadaslar,benim kizimda 1 aydir burun tikanikligi vardi ki halen var 3 .kez dra gittik,dr lar ilac vermeyince ilgilenmiyorleár sandim ama 3.dr da ilaca gerek yok bebekleri 3 ay anne sutu korur sonra kendi metabo.calisir ve mikroplara karsi bagisiklik kazanma surecinde bunlar yasanir,panik olmaniza gerek yok.kulagi burnu bogazi cigeri iyi durumda dedi,sadece serum fiz.devam ve burun asp.ile burnunu temizlemelisin dedi,6 yasina dek metabolizmalari alisana dek tum cesit mikroplara bunlar yasanacakmis..cook rahatladim evet halen kizimin burunlari tikali ama artik biliyorum ki sagliginda sorun yok,mikroplarla savas durumunda : )buhari ise onermedi drumuz.
bunun disinda hazir mamalar cok kabiz yapti kizimi geceleri surekli mirildaniyor,bol bol corba yapacagim evde sebzelerden artik ben de.
bunun disinda sac boyama ile ilgili yazilmis ben de paylasayim,burada kesinlikle onermiyorlar,boyalarin icerisinde bulunan kimyasallarin bebege zarar verme durumu varmis,6 ay ki hamileleigimden beri yani 9+6 ay saclarim berbatti,beyzalar cikmis,renkler karismis...vs.kizim 6.ayina girince boyattimrahatlamadim tereddutte kaldim uzun sure ama ek gida da aliyor diye dusunup boyattim sonunda acil olmasa ve berbat gorunmuyor olsaydim biraz daha beklerdim ama boyattim : /
bugun kizima cesitli sebzelerden corba yapacagim,ve hergun yeni sebzeler kullanacagim insallah sever severse asla bir daha hazir mama almayacagim,kabiz yapti cok fazla.kreste hazir mama yiyor ben evde bir duzen yapacagim ve kisa zamanda insallah kabizlik yok olacak,daha oncede soyledim ama cok cevap alamadim corba tarifi paylasirsaniz cok sevinirim bir de kabizliga iyi gelecek denediginiz bir yontem varsa cok sevinirim paylasirsaniz.
bir de bir ayda kizimin boyu hic uzamamis diyen bir arkadas vardi,sanirim bu cok normal yani uzulme sakin,cunku bebek gelisim grafiklerindede mesela ilk a6 ay boy tablosu degisiyor yani uzuyor sonra 6-9 ay grubunda boy tablosu degismiyor.6.ay max.70.5 9.ay max 75.5 diyor 7.ay 8.ay yok demek ki bu arada uzamalari ilk 6 ayda oldugu kadar hizli olmuyor.
selammm güzel annelerrr.
akşam başlayan ağlamalrı sabaha dek sürdü eşimle salladık hep,dr gittik grip olmuş bişi vermicem dedi ateşi olursa tamol ver dedi..oğlumada antibiyotik başladık(
TAÇSIZ PRENSES canım çok geçmiş olsun kuzkcknn çabucak iyleşşsin..
tanıştığıma çok memnun oldum canım. hoşgeldinnnHerkese Merhabalar yeniden,
Bende 2011 mart annesiyim benimde face'im var. Benide ekleyin lüffen grubunuza arkadaşlar. İsmim Çınla Demirağ. Özelden atmadım açık açık yazdım hadi bekliyorum :)))
amin canım aminnniyi akşamlar herkese geriye doğru okurken haticesunun yazısını okudum nasıl bi acıdır bu yaa nasıl dayanılır buna ben bile bu kadar ağlamışken annesi kahrolmuştşr. Allah yardımcıları olsun Allahım çok büyük tüm tüm kalbimle dua ediyorum inş. o bebeğe sağlık verir iyileşir de kötü bi anı olarak kalır sadece(((((((((((((((
çok geçmiş olsun canım. bu arada bende saçımı boyatacam bakalım. kızım 7 aylık oluyor nerdeysebutun bebeklere acil sifalar diliyorum arkadaslar,benim kizimda 1 aydir burun tikanikligi vardi ki halen var 3 .kez dra gittik,dr lar ilac vermeyince ilgilenmiyorleár sandim ama 3.dr da ilaca gerek yok bebekleri 3 ay anne sutu korur sonra kendi metabo.calisir ve mikroplara karsi bagisiklik kazanma surecinde bunlar yasanir,panik olmaniza gerek yok.kulagi burnu bogazi cigeri iyi durumda dedi,sadece serum fiz.devam ve burun asp.ile burnunu temizlemelisin dedi,6 yasina dek metabolizmalari alisana dek tum cesit mikroplara bunlar yasanacakmis..cook rahatladim evet halen kizimin burunlari tikali ama artik biliyorum ki sagliginda sorun yok,mikroplarla savas durumunda : )buhari ise onermedi drumuz.
bunun disinda hazir mamalar cok kabiz yapti kizimi geceleri surekli mirildaniyor,bol bol corba yapacagim evde sebzelerden artik ben de.
bunun disinda sac boyama ile ilgili yazilmis ben de paylasayim,burada kesinlikle onermiyorlar,boyalarin icerisinde bulunan kimyasallarin bebege zarar verme durumu varmis,6 ay ki hamileleigimden beri yani 9+6 ay saclarim berbatti,beyzalar cikmis,renkler karismis...vs.kizim 6.ayina girince boyattimrahatlamadim tereddutte kaldim uzun sure ama ek gida da aliyor diye dusunup boyattim sonunda acil olmasa ve berbat gorunmuyor olsaydim biraz daha beklerdim ama boyattim : /
bugun kizima cesitli sebzelerden corba yapacagim,ve hergun yeni sebzeler kullanacagim insallah sever severse asla bir daha hazir mama almayacagim,kabiz yapti cok fazla.kreste hazir mama yiyor ben evde bir duzen yapacagim ve kisa zamanda insallah kabizlik yok olacak,daha oncede soyledim ama cok cevap alamadim corba tarifi paylasirsaniz cok sevinirim bir de kabizliga iyi gelecek denediginiz bir yontem varsa cok sevinirim paylasirsaniz.
bir de bir ayda kizimin boyu hic uzamamis diyen bir arkadas vardi,sanirim bu cok normal yani uzulme sakin,cunku bebek gelisim grafiklerindede mesela ilk a6 ay boy tablosu degisiyor yani uzuyor sonra 6-9 ay grubunda boy tablosu degismiyor.6.ay max.70.5 9.ay max 75.5 diyor 7.ay 8.ay yok demek ki bu arada uzamalari ilk 6 ayda oldugu kadar hizli olmuyor.
İnşallah yemiştir canım. eline sağlık kuzuyada efiyet olsundr 7.ayda tavuk vermeye başla demişti.haşladım az rondodan geçirdim sulu verdim ama yemedi.tavuklarından ve suyundan alıp içine az tarhana koydum süper yedi :O sizde deneyin .bugünde kıymalı sebze çorbasını denicem. inşallah yer .
Çok saol canıım..İnş geçer de paşazadem de rahat rahat nefes alır ve uyur.. Pufff size de çoooook geçmiş olsun canım(