canım ben avrupa yakasındayım..şimdilik ethicaya gidiyorum..arada bide çapaya gdicem...bende genelde özelden değilde burdan yazıyorum.kalp sesi için nezaman gideceksin tekrar..
eet canım bende kasım ayında dış gebelik geçirdim 1 aya yakın hastanede kaldım..sen nerde tedavi gördün? ve nasıl bi tedavi uyguladılar...? benimde tek korkum keseydi..dr. keseyi görmeden önce 2kez üst üste olmaz merak etme dedi..çok şükür gördük bu haftada kal atışını gördüm..allah sanada nasip etsin canım..bu arada girişimci değil GELİŞİMCİ:roflol:
benim midem bulanmıyor ama pek iştahım yok jel kullanıyorum sanırım düşüğü önlemek icin verdi doktor
suzancım tebrikler canmm...mart annesi olcaz senle.
ben daha dr.gitmedim canmm kısmetse salı günü gidicem...ne görcem bakalım merakla bekliyom.doğum tarihimiz aynı 7 mart.
ben çok seviyom çiğ köfteyi artık yemememmi gerek?
slm kızlar...
midesi bulanan varmı?
merhaba azizecimm evett ne güzel beraberr geçiricezz bu günlerii
ben hanii marka söylemiyim etsiz çiğköfte yapıyorlarr onları tüketiyorum. bi sakıncası olacağını düşünmüyorum
benim cumartesi günü sınava giderken sabah bişe yemeden dışarı çıktım baş dönmesi ve hafif bulantı oldu.. daha da aç gezmedim nolur ne olmaz diye. şimdilik bi sorunum yok çok şükür
suzancım listeye ekliyim canmm bilgilerini yaz yerimseniben
arkadaşlar kısmetse bende mart annesi olacağım.yalnız bende işler pek yolunda gitmiyor.satım 2 haziran.
5 hafta 5 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.
perşembe günkü değerim 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini... mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
bu arada hiç bir belirtim yok.ne ağrı nede sızı nede kanama...bulantılarımda devam ediyor .
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı ?
çok korkuyorum.bana yardımcı olabilecek birileri var mı,hcg artışının düzensiz olması hamileliğimde bir problem olduğunu gösterir mi?
aynı anda kpss mağduruyuz desenize .)
inş. benim yarın kese görünür..