- 23 Mayıs 2008
- 168
- 0
slm kızlar...
hepimiz merakla bekliyoz desenize.
bende perşembe dr.gidicem kısmetse.
slm canim,6 inci hafdadasin sanirim sende ,fakat biraz erken deilmi bebek ve kalp atislari icin ben 8 inci hafdadda gidicem hadi hayirlisi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz.
bencede erken sadece kese görülür...
sen hiç gitmedinmi dr.?
bende ilk gidicem perşembe günü kısmetse.
evetgittim 5+3 gunluk iken sadece kese gözukdu oda zar zor doktorum suan cok erken 3 hafda sonra tekrar gel dedi,beklemedeyim bende anlicana.s
canım hiç korkma kese gözüktüyse zaten dış geebelik değil kese olmazsa dış gebelik olur zaten kese hemen dolmaz öyle vajinal görülmüş normal bile gözükmemiş daha çok yeni yani bence başka bi doktora git senin doktor psikolojini bozmuş ben geçirdim dış gebelik kanalda kaldı bebek
dış gebelikte kese gözükmüyo bence endişelenecek bişey yok
dün akşam ilk kez bulandı az biraz...şimdilik bulantı yok bende...umarım böyle gider...
çalışan varmı arkadaşlar...
zorluyor mu sizi???
ben Allahtan tatildeyim ilk 3 aylık dönemi yatarak, dinlenerek geçrebileceğim....
teşekkür ederim .umarım senin dediğin gibidir.çok endişeliyim.bu bebeği uzun zamandır istiyordum hiç sevinemedim
canım senin dış gebelik belirtilerin nelerdi,kaçıncı hafta da tam teşhis konuldu.nasıl tedavi oldun .biraz çok sordum ama bir haftadır deliye döndüm ağlamaktan.katamsarlıkla vakit geçmiyor.kötü ihtimali düşünmeden duramıyorum.
senle adet günümüz aynı canmm...
şuan hesaplayıcılara göre 6 hafta bitti.
bakalım dr.usg bakınca aynımı dicek.
senin dr.çok uzun zaman vermiş kalp atışını görmek için...normalde kese görülüyo 5 haftalıkken 1hafta sonra gel diyolar kalp atışını görmek için.
keseye yalancı kese olabilir diyor.dış gebelikte bazen yalancı kese de görülebiliyormuş,kızlarr bende cumartesi doktora gidicem acaba keseyi görm ihtimalm var mıdır?? sat 11 haziran
papatya canım doktorun çok olumsuz konuşmuş başka doktora görünmelisin. bana b,raz saçma geldi. keseyi gördüyse dış gebelik nasıl diyebilir bunu???
biz biliyoruz da doktor bilemiyor mu bunu