2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende hafif rahimime sancı giriyo bulantı yok göğüslerim çok acıyo davul gibi olduyarın 6 da randecvum korkuyorum seninde ilk gidişin değil mi ben 6 ay önce dış gebelik geçirince korkuyorum fakat bu sefer kanamam yok daha rahatım

slm kızlar...
hepimiz merakla bekliyoz desenize.
bende perşembe dr.gidicem kısmetse.

selam kizlar bugun bi kalkdim yuzumde sivilceler dolusmus hemde minik mink beyaz 6inci hafdaya girdim sizlerdede cikdinimi sivilceler?kasiniyoda yaa

slm kızlar...
hepimiz merakla bekliyoz desenize.
bende perşembe dr.gidicem kısmetse.

slm canim,6 inci hafdadasin sanirim sende ,fakat biraz erken deilmi bebek ve kalp atislari icin ben 8 inci hafdadda gidicem hadi hayirlisi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz.

slm canim,6 inci hafdadasin sanirim sende ,fakat biraz erken deilmi bebek ve kalp atislari icin ben 8 inci hafdadda gidicem hadi hayirlisi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz.

bencede erken sadece kese görülür...
sen hiç gitmedinmi dr.?
bende ilk gidicem perşembe günü kısmetse.

bencede erken sadece kese görülür...
sen hiç gitmedinmi dr.?
bende ilk gidicem perşembe günü kısmetse.

evetgittim 5+3 gunluk iken sadece kese gözukdu oda zar zor doktorum suan cok erken 3 hafda sonra tekrar gel dedi,beklemedeyim bende anlicana.s

evetgittim 5+3 gunluk iken sadece kese gözukdu oda zar zor doktorum suan cok erken 3 hafda sonra tekrar gel dedi,beklemedeyim bende anlicana.s

senle adet günümüz aynı canmm...
şuan hesaplayıcılara göre 6 hafta bitti.
bakalım dr.usg bakınca aynımı dicek.
senin dr.çok uzun zaman vermiş kalp atışını görmek için...normalde kese görülüyo 5 haftalıkken 1hafta sonra gel diyolar kalp atışını görmek için.

teşekkür ederim .umarım senin dediğin gibidir.çok endişeliyim.bu bebeği uzun zamandır istiyordum hiç sevinemedim

canım senin dış gebelik belirtilerin nelerdi,kaçıncı hafta da tam teşhis konuldu.nasıl tedavi oldun .biraz çok sordum ama bir haftadır deliye döndüm ağlamaktan.katamsarlıkla vakit geçmiyor.kötü ihtimali düşünmeden duramıyorum.

selam kızlar beni delisteye alın

sat:28 mayıs
kilo:66
muhtemel doğum tarihi:4 mart 2011

Allahım korusun miniklerimizi:Saruboceq:

canım dış gebelikte kese olmaması lazım rahimde benim bebek kanalda kalmıştı orda takılıyo eğer büyümeye devam ederse ameliyat oluyorsun benimki ölmüştü o yüzden kendi düştü yalnız senin kese gözükmüş gebelik var yani kanalında falan değil doktor sana çok açıklama yapmamış zaten dış gebelikten şüpheleniyosa düşük önleyici vermemesi lazım o dahada riskli
ama sen içini ferah tut en azından dış gebelik değilsin çok illet bişey o yaşamayan bilmez kese gözüküyosa bebeğin nerde olduğu belli zaten saçmalamış doktor bu kadar şey yaşayınca insan doktor oluyor bence daha iyi bi doktora git

Bende heran aranıza katılabilirm.
5 gün geçti adetim.
Ama belirtim falan yok.
Adet olcam gibi sanki.
İdrar yollarımda sızı şeklinde ağrı var.
Szdede oldumu?
Ben böyle olduğunda regl olcağımı alıyorum ama bilemedim neyin nesi bu gecikme.
oysaki çok düzenlidir reglim.
Yarıın test yapcam bende ..
Hayırlısı olur inş...

evet güzelim öğretmenler açısından en uygun tarihte hamile kalmışız.ben hemen olacağını düşünmüyordum rahimde yaralarım felan vardı ama şans işte :)) doğum izinlerini felan hesaplayabildin mi ? ben daha çözemiyorum kafam karışıyor.Yani şubat tatili sonuna geliyor hamileliğin.o dönem çalışır raporu alıp doğum sonrasına felan eklenebilir mi gibi sorular ama daha çok erken bunlar için sanırım :)) sorunsuz bir şekilde o zamana kadar bir gelelim de :))

hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşları tebrik ediyorumm. bulantıları henüz başlamayan herkese bugünlerinin kıymetini bilsinler diyorum. benim psikolojim inanılmaz kötü. evde yalnızım işe gitmiyorum. telefonumu bile kapalı turuyorum kimseyle konuşamıyorum. çok kusunç birisi oldum((( bi çok kişi benim gibi olmuyormuş gerçi. doktoru arayıp dayanamıyorum dedim ama oohh iyi işte çocuğun geliştiğini gösteriyor dedi sadece her şey çok hızlı oldu gibi geliyor bana. innnnnşallah 12. haftada geçer. hiç biriniz böyle olmazsınız inşallahh...

güzelim beim fazla bilgim yoktu bu konuda ama yakın arkadaşım dış gebelikten ameliyat oldu bir kaç gün önce.ultrasondan bakınca doktor keseyi rahimde değilde başka bir yerde(yumurta kanalı) dış gebelik oluyor.Belirtileri felan bilmem ama adıı üstünde dış gebelikte kese rahim dışında bir yerde kalıyor.döllenme yumurta kanalında olduktan sonra rahime inmesi lazım ama yumurta kanalında takılı kalıyor kesede orda görülüyor.kısaca teşhis için ultrason yeterli.doktorun göremiyorsa hemen başka doktora gitmelisin.Umarım öyle bir şey yoktur ama varsa bile ameliyata kalmadan ilaçla halledebilmek için zaman kaybetmemelisin.güzel olur inşallah. bir de öyle herşeye ağlarsak bu 9 ay bitmez.

evet canim ben yurt disinda yasiyorum burda durum biraz farkli,biraz gec cagiriyorlar,hatta doktorum 1 ay sonra gel dedi ama ben aldim m3 hafdaya sonrasina randevumu,1 ay sabredemem yav:1no2:

kızlarr bende cumartesi doktora gidicem acaba keseyi görm ihtimalm var mıdır?? sat 11 haziran

papatya canım doktorun çok olumsuz konuşmuş başka doktora görünmelisin. bana b,raz saçma geldi. keseyi gördüyse dış gebelik nasıl diyebilir bunu???
biz biliyoruz da doktor bilemiyor mu bunu

buyrunnnnnnnnnaar keseye yalancı kese olabilir diyor.dış gebelikte bazen yalancı kese de görülebiliyormuş,
birde kan değerlerinin düzensiz artışı doktorumu düşündürüyor.
ilk bebeğimi kaybettim . sekiz ay önce sezaryan oldum.bebeğim 5 gün yaşadı.dış gebelikte sezaryen gibi ameliyat oluyormuş.zaten bir sezaryenim var.ikinciyi geçiripte elde var sıfır olmak istemiyorum
korkum bu yüzden....

değerlerinin düzensiz artması iyi değil arkadaşım ama yinede dua et belki bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…