:çok üzgünüm:
herkese selam...
pztesi doktora gittim...
1 hafta geriden geliyor bebeğim...
geçen ayki kontrolde doktorum yumurtlama düzensizliğim olduğunu söylemişti o yüüzden sanırım geç yumurtlamışım....
normalde 5+4 olmalıydı ama 4+5 yada 6 yız şu an....
hala belirti yoookk yemek dışında...kaybettiğim bebeğimde de böyle olmuştu((
daha da kötüsü sabah koyu renkli kanamam oldu...doktora gideceğim birazdan...
düşünmek istemiyorum hiç "yine mi" diye ama çok endişeliyim...
kaybetmek istemiyoruuummmm:çok üzgünüm:
mrb arkadaşlar azönce dr. dan geldim çok şükür kalbi atıyor..daha bugün atmaya başlamış..birkaç test istedi yaptırıp 10gün sonra tekrar gidicem...Allah isteğen herkese nasip etsin....şuan 6 haftalık olmuş
canım benimde öncekindede belirti yoktu bundada yok ..hatta dr. bugün bunu söyledim..iyi işte nekadar şanslısn...dedi ve normalmiş..yani belirti olmayabilirmiş..benimde geç döllenme oldu..şuan 7+4 olması gerekiyrken 6 haftalık..adet düzensizliği varı.geç döllenme olmuş...yani şubat annesi yerine mart annesi olucam hayırlısı ise...korkma canım..inşallah herşey yolunda gider..:Saruboceq:
gelişimci merhaba çokk sevindim adına.. benim de doktor randevum yarına kaldı. yarın adetimden tam 40 gün geçmiş oluyor. kalp atışları duyulacak mı çok merak ediyorum ben de. karından mı bakıp duydu sende?
çok sevindim bebişin hayata başlamış yani hadi bakalım çok güzel günlerde güzel şeyler için atsın o minicik kalp...zemuszemus
bende de şimdilik bi sorun yok gelişmeye devam ediyormuşuz...salı günü gideceğim kalp atışları için...o zamana kadar beklemeye devam...
rahat olmaya çalışıyorum kanama durdu sayılır...
zaten kırmızı ya da pembe değil çok koyu kahve içeride olup bitmiş bi kanama...bol su içip dinleniyorum....
tahlil sonuçları da iyi...
eh bi tek kalbimizin atması kaldı....
merhaba ben bugün doktora gittim. bütün tahlillerimi götürdüm. tam kan sayımı, idrar tahlili, kızamıkçık, tiroid, hayvanlardan bulaşan enfeksiyonel bi hastalık, açlık kan şekeri, aids toplamda 8 kalemdi hatırladığım bunlar. hepsinin değişik adları var tabi... doktor biraz kansızlık var dedi ve ileriki aylarda demir hapı verebiliriz dedi. geri kalan her şey iyi çok şükürrr.. ama yaa benim doktorum özellikle kedilerden uzak durmamı bugün yine söyledi. pişmemiş etlerden dee...
pişmemiş etle ne işin var ki
pişmemiş et...
özellikle çiğ şarküteri ürünleri, salam, sosis vsvs...
zaten normalde bile uzak durmalı bence...
ya yemesine tamam uzak durucaz da.. ( bu arada ben sucuk yedim bugün fazla da uzak duramıyorum)
ee çiğ etle pişiricez yemeği mecbur.. elimizi de mi vurmıcaz? ay cok cahil kaldım ben
bu arada bizim bi tanıdık yarım kilo ciğeri çiğ yemişti hamileyken .)