2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde öncekindede belirti yoktu bundada yok ..hatta dr. bugün bunu söyledim..iyi işte nekadar şanslısn...dedi ve normalmiş..yani belirti olmayabilirmiş..benimde geç döllenme oldu..şuan 7+4 olması gerekiyrken 6 haftalık..adet düzensizliği varı.geç döllenme olmuş...yani şubat annesi yerine mart annesi olucam hayırlısı ise...korkma canım..inşallah herşey yolunda gider..:Saruboceq:

gelişimci merhaba çokk sevindim adına.. benim de doktor randevum yarına kaldı. yarın adetimden tam 40 gün geçmiş oluyor. kalp atışları duyulacak mı çok merak ediyorum ben de. karından mı bakıp duydu sende?

çok sevindim bebişin hayata başlamış yani hadi bakalım çok güzel günlerde güzel şeyler için atsın o minicik kalp...zemuszemus

bende de şimdilik bi sorun yok gelişmeye devam ediyormuşuz...salı günü gideceğim kalp atışları için...o zamana kadar beklemeye devam...

rahat olmaya çalışıyorum kanama durdu sayılır...

zaten kırmızı ya da pembe değil çok koyu kahve içeride olup bitmiş bi kanama...bol su içip dinleniyorum....

tahlil sonuçları da iyi...

eh bi tek kalbimizin atması kaldı....

kızlarr merhabaa

son adet tarihim 11 hazirann

2 gün önce ve bu sabah test yaptımm poziif çıktıı :))))

bebegi ultrasonda göremesemde bilgilerimi veriyim burdan azizecim,32 yasindayimsatim 31 mayisbeklenen dogum 7 mart insallah 3 hafda sonra bebisi görmek ve kalp atislarinida duymak nasip olur,seninle ayniymis satimiz ,sen muayenede görebildinmi canim bebegi?

teşekür ederim canım..ben kalp atışını ortalama 45 günde gördüm....sen keseyi görmediyesen yarın tahminim keseyi görürsün...benim vajinal ultrasonla baktı..daha dün atmaya başlamış kalbi...yani ondan 1gün önce gitseydim göremiycektim kalp atışını....inşallah sende en kısa zamanda görürsün...bu arada ses daha duyulmuyor..görüntüsünü gördüm...

sorun olmadığına sevindim canım...dediğin gibi koyu kan geliyormuş...buda eski ve kirli kandır...benden daha tahlilleri yeni istedi..tabi aynı tahlilmi bilmiyorum..pekçok tahlil istedi henüz yaptırmadım..inşallah sende en kısa zamanda kalp atışını görürsün...

merhaba ben bugün doktora gittim. bütün tahlillerimi götürdüm. tam kan sayımı, idrar tahlili, kızamıkçık, tiroid, hayvanlardan bulaşan enfeksiyonel bi hastalık, açlık kan şekeri, aids toplamda 8 kalemdi hatırladığım bunlar. hepsinin değişik adları var tabi... doktor biraz kansızlık var dedi ve ileriki aylarda demir hapı verebiliriz dedi. geri kalan her şey iyi çok şükürrr.. ama yaa benim doktorum özellikle kedilerden uzak durmamı bugün yine söyledi. pişmemiş etlerden dee...

bu arada Allah'a sonsuz şükürler olsun kiii bebeğimi, yolk kesesini ve kalp atışını gördük. kesenin çapı 25mm olmuş. embriyonun boyunu ölçemedi bile çokk küçük dedi:) mide bulantılarım için bir hap verdi. ama herkeste etkili olmuyor çok bel bağlama dedi. yani bu kadar net konuşmuyor da ben bunları çıkarıyorumm:)))

bir de erken gebelik demişti daha önce de.. bu sefer de yine bahsetti ve sata göre 6 haftalık görünse de ultrason görüntülerinden 7+2 oluyor dedi. doğum tarihini de erkene aldı :S mart ayına kendimi çok alıştırmıştım ama şubat sonu doğar dedi. hatta 23ünde bile olabilir dedi. ben şimdi şubat annelerine mi gidicem:)

evet herhengi bir çiğ eti tutarken plastik eldivengiyin arkadaşlar..hamilelere zararı olma ihtimali varmış..

pişmemiş et...
özellikle çiğ şarküteri ürünleri, salam, sosis vsvs...
zaten normalde bile uzak durmalı bence...

pişmemiş et...
özellikle çiğ şarküteri ürünleri, salam, sosis vsvs...
zaten normalde bile uzak durmalı bence...

evet çiğ köfte filanda..ayrıca dediğim gibi bunlara dokunurken eldiven gimek gerekiyormuş..elimizde küçükte olsa yara filan varsa mikrop girip hasta edebilirmiş....

ya yemesine tamam uzak durucaz da.. ( bu arada ben sucuk yedim bugün fazla da uzak duramıyorum)
ee çiğ etle pişiricez yemeği mecbur.. elimizi de mi vurmıcaz? ay cok cahil kaldım ben

bu arada bizim bi tanıdık yarım kilo ciğeri çiğ yemişti hamileyken .)

şimdilik kocam yapıyor nasılsa yemekleri bana yatak istirahati verdi doktor .)))
pıhtılaşma var bende yarın ignelere başlıyorum.

risk...
alıp almamak bize kalmış...
bir yerimizi kestiğimizde kanar %100 başka alternatifi yok, olasılık değil kesin sonuç...bu yüzden yemek yaparken elimizi kolay kolay kesmeyiz çok dikkatliyizdir bu konuda çünkü kesin sonucu biliriz...
fakat bu tür ihtimallerde bu kadar dikkatli olmayabiliyoruz...çünkü ihtimal...olmayabilir de..ama ya olursa %1 ihtimal varsa ve olursa...
böyle düşünmek gerek bence bu durumda...tabi bu benim şahsi görüşüm...ben % 1 bile olsa risk almak istemiyorum...uzak durmakta fayda var...bu dönemde sakatat zaten pek yararlı değilken (zararlı olduğu bile söyleniyor) hele çiğ çiğ yemek...
benim halamda kuzenime hamileyken sigaradan vazgeçmemişti...kuzenim sağlıklı doğdu...17 yaşında bir genç kız, şimdilik sadece birsürü alerjisi var...bakalım ileride yaş ilerledikçe ne gibi sorunlar çıkacak...

et doğrarken eldiven takarım...gerekirse hiç dokunmam eşim yapar o tür işleri...

yani bir yolu bulunur....

ben gerekenleri yapayım vicdanım rahat olsun...gerisi Allah'a kalmış...

dilerim hepimiz sağlıkla sorunsuz kucaklarız miniklerimizi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…