2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdilik kocam yapıyor nasılsa yemekleri bana yatak istirahati verdi doktor .)))
pıhtılaşma var bende yarın ignelere başlıyorum.

haha bu arada bizim veletler analarını çok seviyorlar galiba dinlenmeye aldılar....

ben de istirahatteyim 1 hafta... her türlü işi gücü eşim yapıyor (sağ kolum sol yanım:)))

geçmiş olsun bu arada

merhaba kızlar inşallah bende mart annesi olacağım 6 ay önce bi dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum fakat bunda kanamam yok herşey iyi gidiyor salı günü kesemizi görmeye gideceğiz hayırlısıyla girişimci sende benim gibi olmuşşun SAT 05 haziran 67 kg ile hamile kaldım yaş 30 muhtemel doğum tarihi 12 mart herkes için hayırlısı güzel bi 9 ay geçiririz inşallah tabi ebn önce şu keseyi görüp endişelerimden kurtulmalıyım

yaa ne güzell kimseler bulantılarından bahsetmiyorrrr. benim her saat her dakika midem bulanıyorr:KK43: doktor dün hap verdi ama etkisi olmayabilir dedi. ben de bu sabah denedim etkiisinin olmadığını gördüm :KK43: meyve sebze et hiç yiyemiyorum. sadece peynirli tost, ekmek peynir ayran.. bi de çubuk krakerrr:)

slm arkadaşlar tatilden döndüm artık beraberiz...
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
listeye eklicem msj atan arkadaşları.

slm arkadaşlar tatilden döndüm artık beraberiz...
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
listeye eklicem msj atan arkadaşları.

hoşgeldinnnn....

nasıldı tatil...aslında gereksiz bi soru oldu tatilin kötüsü olmaz :)))

denize girebildin mi?? ben de Ünyede yaşıyorum denize girmeyi çok istiyorum ama dr. ma henüz danışmadım....biraz sorunluyuz şu sıralar...minik kanamalarımız var...ama nedense içim çoook rahat bişey olmayacağını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur...

tekrar hoşgeldin....

yaa ne güzell kimseler bulantılarından bahsetmiyorrrr. benim her saat her dakika midem bulanıyorr:KK43: doktor dün hap verdi ama etkisi olmayabilir dedi. ben de bu sabah denedim etkiisinin olmadığını gördüm :KK43: meyve sebze et hiç yiyemiyorum. sadece peynirli tost, ekmek peynir ayran.. bi de çubuk krakerrr:)

:))) mide bulantım olmadığı için dertleniyordum geçen akşam ilk defa birascık bulandı...ammmannn dedim kalsın :))) Allah kolaylıklar ihsan eylesin canım kardeşim :KK43:(

bi de doktorun keşke "bak bu çok etkili bi ilaçtır" deseymiş...ilaçlar kimi zaman bizim yüzümüzden işe yaramazlar...yani psikolojik olabiliyor az biraz :)))

şu sıralar sadece yiyebildiğini ye boşver yiyemediklerin kalsın ilk 3 ay aşırı beslenme bozukuluğu olmadığı müddetçe sorun yok...benim kuzenimin eşi ilk 3 ayı domates suyu ile geçirmişti bisürü kilo vermişti sonra 4 küsür kg bi tosun doğurdu...

.....
msj iki kez yayınlanmış bu yüzden ikincisini sildim...

Son düzenleme:
merhaba kızlar inşallah bende mart annesi olacağım 6 ay önce bi dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum fakat bunda kanamam yok herşey iyi gidiyor salı günü kesemizi görmeye gideceğiz hayırlısıyla girişimci sende benim gibi olmuşşun SAT 05 haziran 67 kg ile hamile kaldım yaş 30 muhtemel doğum tarihi 12 mart herkes için hayırlısı güzel bi 9 ay geçiririz inşallah tabi ebn önce şu keseyi görüp endişelerimden kurtulmalıyım

eet canım bende kasım ayında dış gebelik geçirdim 1 aya yakın hastanede kaldım..sen nerde tedavi gördün? ve nasıl bi tedavi uyguladılar...? benimde tek korkum keseydi..dr. keseyi görmeden önce 2kez üst üste olmaz merak etme dedi..çok şükür gördük bu haftada kal atışını gördüm..allah sanada nasip etsin canım..bu arada girişimci değil GELİŞİMCİ:roflol:

hoşgeldinnnn....

nasıldı tatil...aslında gereksiz bi soru oldu tatilin kötüsü olmaz :)))

denize girebildin mi?? ben de Ünyede yaşıyorum denize girmeyi çok istiyorum ama dr. ma henüz danışmadım....biraz sorunluyuz şu sıralar...minik kanamalarımız var...ama nedense içim çoook rahat bişey olmayacağını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur...

tekrar hoşgeldin....

hoşbuldum sağol canmm...
tatil iyiydi çok şükür bi sorun yaşamadım. 1hafta kaldım hergün denize girdim yüzdüm.
daha ben dr.gitmedim adetim 10 gün geçti ancak görülür kısmetse pazartesi yada salı giderim ilk muayenemi olurum.
senin kanamaların oluyosa dikkatli ol benim 6ay önce 12 haftalık bebeğim karnımda kalbi durdu...hep lekeler oluyodu çok dikkat et canmm.
sen dr.sormadan denize girme yinede.
artık ALLAHIN izninle doğurana kadar burda hep beraberiz :lepi: :Saruboceq:
RABBİM meleklerimizi korusun :Saruboceq: sağsaplim kucağımıza almamızı nasip etsin :Saruboceq:
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin BÜYÜK ALLAHIM :Saruboceq:

arkadaŞlar kÜmler keselerını yada kalp atıŞlarını duyduysa yazsın yada msj atsın lısteye gÜncel notlar bÖlÜmÜne eklıcem.

minnosumm..

seninle ben sat ve dogum tarihi aynı.. birbirimizi iyi takip edelim..
bu arada ben iğnelere başladım..yalnız bacagım mosmor oldu..
bir de düşük engellemek için jel verdiler
salı gunu inşllah kese görünür .. cok korkuyorum..

kızlarr merhabaa

son adet tarihim 11 hazirann

2 gün önce ve bu sabah test yaptımm poziif çıktıı :))))
suzancım tebrikler canmm...mart annesi olcaz senle.
bebegi ultrasonda göremesemde bilgilerimi veriyim burdan azizecim,32 yasindayimsatim 31 mayisbeklenen dogum 7 mart insallah 3 hafda sonra bebisi görmek ve kalp atislarinida duymak nasip olur,seninle ayniymis satimiz ,sen muayenede görebildinmi canim bebegi?
ben daha dr.gitmedim canmm kısmetse salı günü gidicem...ne görcem bakalım merakla bekliyom.doğum tarihimiz aynı 7 mart.
evet çiğ köfte filanda..ayrıca dediğim gibi bunlara dokunurken eldiven gimek gerekiyormuş..elimizde küçükte olsa yara filan varsa mikrop girip hasta edebilirmiş....

ben çok seviyom çiğ köfteyi artık yemememmi gerek?

çikolata serbest :)))))) abartmamak şartıyla tabi

ama bence katkı maddesi olan herşeyden mümkün mertebe uzak durmalı...ben bu konuda çok zorlanıyorum yaramayan ne varsa canım cekiyo...gerçi ben yiyecek herşeye aşeriyorum şu sıralar...:)) dikkat etmezsem balon gibi olurum :)))

azizecim ben kesemi iki kez gördüm...ilkinde 7.9 cm idi. Sonra lekelenme olunca gittim apar topar dr. "büyümüş gelişecek gibi" dedi. ikinci gidişimizde bebiş de görünür gibi oldu ama görünen yolk sac gibi geldi bana..sanırım o yüzden de biraz rahatım..4 aralıkta ben de 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim o yüzden şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum...ve dualarım hepimiz için...miniklerimizi sağlıkla kucaklamak için:Saruboceq:

AMıııN cigdemcim...meleklerimiz ALLAHIMIZA EMANET.
ben daha dr.gitmedim çok merak ediyom durum ne diye.
inşallah pazartesi gidicem kısmet olursa.

selam benim de bulantılarım hafif hafif başladı. fakat kızıma hamileyken feciydi bulantılarım hastanede yatmak zorunda kalmıştım. 7 kilo vermiştim. inşallah şimdi o kadar yoğun olmaz. bulantıya beyaz leblebi ekmek ve tofita naneli iyi gelmişti bende. dr a salı günü gideceğim. şimdilik bu kadar çiğ et konusuna gelince çiğ ette hayvanlardan bulaşan kist hidatik diye bi yapı var. ve bu toksoplazma denilen olaya sebep olup düşüğe sebep oluyor o yüzden temkinli olmakta fayda var.

X