şimdilik kocam yapıyor nasılsa yemekleri bana yatak istirahati verdi doktor .)))
pıhtılaşma var bende yarın ignelere başlıyorum.
slm arkadaşlar tatilden döndüm artık beraberiz...
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
listeye eklicem msj atan arkadaşları.
yaa ne güzell kimseler bulantılarından bahsetmiyorrrr. benim her saat her dakika midem bulanıyorrdoktor dün hap verdi ama etkisi olmayabilir dedi. ben de bu sabah denedim etkiisinin olmadığını gördüm meyve sebze et hiç yiyemiyorum. sadece peynirli tost, ekmek peynir ayran.. bi de çubuk krakerrr:)
merhaba kızlar inşallah bende mart annesi olacağım 6 ay önce bi dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum fakat bunda kanamam yok herşey iyi gidiyor salı günü kesemizi görmeye gideceğiz hayırlısıyla girişimci sende benim gibi olmuşşun SAT 05 haziran 67 kg ile hamile kaldım yaş 30 muhtemel doğum tarihi 12 mart herkes için hayırlısı güzel bi 9 ay geçiririz inşallah tabi ebn önce şu keseyi görüp endişelerimden kurtulmalıyım
hoşgeldinnnn....
nasıldı tatil...aslında gereksiz bi soru oldu tatilin kötüsü olmaz :)))
denize girebildin mi?? ben de Ünyede yaşıyorum denize girmeyi çok istiyorum ama dr. ma henüz danışmadım....biraz sorunluyuz şu sıralar...minik kanamalarımız var...ama nedense içim çoook rahat bişey olmayacağını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur...
tekrar hoşgeldin....
suzancım tebrikler canmm...mart annesi olcaz senle.kızlarr merhabaa
son adet tarihim 11 hazirann
2 gün önce ve bu sabah test yaptımm poziif çıktıı :))))
ben daha dr.gitmedim canmm kısmetse salı günü gidicem...ne görcem bakalım merakla bekliyom.doğum tarihimiz aynı 7 mart.bebegi ultrasonda göremesemde bilgilerimi veriyim burdan azizecim,32 yasindayimsatim 31 mayisbeklenen dogum 7 mart insallah 3 hafda sonra bebisi görmek ve kalp atislarinida duymak nasip olur,seninle ayniymis satimiz ,sen muayenede görebildinmi canim bebegi?
evet çiğ köfte filanda..ayrıca dediğim gibi bunlara dokunurken eldiven gimek gerekiyormuş..elimizde küçükte olsa yara filan varsa mikrop girip hasta edebilirmiş....