- 9 Eylül 2008
- 31
- 0
2,5 yillik evliyim :) bu ay adetim tam 8 gun gecikti. 2 gun once bende test yaptim, veee cift cizgi ama biri digeri kadar net degil, ama yinede hamileyimdir dimi :) allahim bende anne olucam, ne inanilmaz :) benimde ins 8 mart gorunuyor, hayirlisi , ins saglikla kucagimiza aliriz..dua edin banada..uzun zamandir istiyorduk, hamile olunca cok sasirdim.. artik bebegim olmuyor diye inandirmistim kendimi, esimde bedne cok mutluyuz..ama korkuyorum ins gercekten hamileyimdir test yanilmaz dimi.. bide ins sorun cikmaz.. ne olur dua edin..ailelerimizede soyledik..bi terslik olursa cok uzulurum..
canım benimde 2.çizgi hafif çıkmıştı..bir kez daha yapmıştım biraz daha koyuydu ama diğeri kadar belirgin değildi..kan testine hamile olduğum kesinleşti...yarın birde kan testi yaptır bakalım değeri kaç çıkacak...büyük ihtimal hamilesin ...kaydirigubbakcemile2 tebrik ederim:teytey:
tesekkur ederim arkadasim, ins hamileyimdir, yurt disindayiz biz, kan testi nasil nerde yaptircam hic bilmiyorumbu hafta ici tekrar test yapicam ins..heycanla bekliyorum. aslinda ilk testi cuma yaptim ama cok silikti, ikinciyi cumartesi yaptim daha belirgindi, yinede bayadir bekliyorum ya bebisimiz olsun diye, ya test yaniliyosa diye hep bi korkuvar icimde..ama esim kesin hamilesin daha nasil belirgin olsun bu cizgi diye beni rahatlatiyo, keske doktora gidebilseydim..ama ihtimalli bile olsa harika bi duygu.:CüvCüv:
30 mayıs sat
muhtemel doğum tarihi 6 mart..
ben henüz doktora gitmedim...hesaplarıma göre 6 haftalık (5+0)
ben de de hiç belirti yok sadece deli gibi yemek istiyorum bi de göğüslerim gerginleşti
ikinci hamileliğim ama ilkini 8 haftalıkken kaybettim...
ozaman da hiç belirti yoktu şimdi de endişeleniyorum az biraz..
gerçi belirtiler kişiye özeldir biliyorum ama yine de endişeleniyorum...
sizlerde durum nasıl??? birde ben bu arada taşındım, bir haftadır kendimi inanılmaz yordum hep ayaktaydım(( kısacası endişeliyim
30 mayıs sat
muhtemel doğum tarihi 6 mart..
ben henüz doktora gitmedim...hesaplarıma göre 6 haftalık (5+0)
ben de de hiç belirti yok sadece deli gibi yemek istiyorum bi de göğüslerim gerginleşti
ikinci hamileliğim ama ilkini 8 haftalıkken kaybettim...
ozaman da hiç belirti yoktu şimdi de endişeleniyorum az biraz..
gerçi belirtiler kişiye özeldir biliyorum ama yine de endişeleniyorum...
sizlerde durum nasıl??? birde ben bu arada taşındım, bir haftadır kendimi inanılmaz yordum hep ayaktaydım(( kısacası endişeliyim
slm 2011 Mart Anneleri a.s.
hepimize hayırlı doğumlar :Saruboceq:
Arkadaşlar lütfen bilgilerinizi özelden msj atın ekliyim
2011 MART ANNELERİ LİSTESİ
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|***Güncel Notlar***|
1| Azize|31|31 Mayıs|7 Mart|66 kg|?|?|
2| mim|26|29 Mayıs|5 Mart|65 kg|?|?|
3| Bersuuu|27|26 Mayıs|2 Mart|46 kg|?|?|
4| Aydnkl|25|3 Haziran|10 Mart|67 kg|?|?|
5| Gelişimci|30|16 Mayıs|2 Mart|96 kg|?|?|
6| SultanSena|28|26 Mayıs|2 Mart|65 kg|?|?|
7| Baby_s||28 Mayıs|4 Mart|63 kg|?|?|
8| Büşra89|21|24 Mayıs|2 Mart|65 kg|?|?|
9| Masallal|23|24 Mayıs|12 Mart|57 kg|?|?|
10| Burcuwaa|32|3 Haziran|10 Mart|63 kg|?|?|
11| Carefully|34|4 Haziran|11 Mart|75 kg|?|?|
12| lora||26 Mayıs|2 Mart|55 kg|?|?|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|
hayirli olsun guzelim allah saglikla versinnn:Saruboceq:bizede dua etmeyi unutmayin lutfenn:Saruboceq::Saruboceq:kızlar bende bu gün öğrendim hamileyim inşallah ,Allah nasip ederse bende mart annesi olacağım
canım ben avrupa yakasındayım..şimdilik ethicaya gidiyorum..arada bide çapaya gdicem...bende genelde özelden değilde burdan yazıyorum.kalp sesi için nezaman gideceksin tekrar..
slm arkadaslar ben de bugun tahlil yaptirdim. sat 5 haziran. degerim 14783. sata gore 4+2 haftalik oluyor. ama deger bana yuksek geldi. doktorun tayini ciktigi icin kadin dogum doktoruna gosteremedim. nette arastirirken mol gebeligi diye bisey okudum. beta hcg yuksek cikabiliyormus. moralim cok bozuk.bilgisi olan paylassin lutfen. degerim normal mi?
canım tekrar perşembe günü gidicem inşallah.. ama kalp atışları görünmez kii..ben bebeğimin kendisini görsem şükredicemm:) doktor geçen hafta keseyi gördüğünde şaşırmıştı ve haftaya gelirsen belki embriyoyu görürüz demişti. kalp atışları da 8. 9.haftada filan oluyo herhalde tam da bilmiyorum ama:)
tebrik ederim canım.. bak ben sat 30 mayıs ve doktora 30 haziranda gittim. doktor kesenin 7.3mm olduunu söyledi ve 5 değil 6 haftalık gibi kabul etmeliyiz dedi. yani erken gebelik olmuş dedi. belki sende de öyle bişi vardır. boşuna aklına kötü şeyler gelmesiinn.