2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2,5 yillik evliyim :) bu ay adetim tam 8 gun gecikti. 2 gun once bende test yaptim, veee cift cizgi ama biri digeri kadar net degil, ama yinede hamileyimdir dimi :) allahim bende anne olucam, ne inanilmaz :) benimde ins 8 mart gorunuyor, hayirlisi , ins saglikla kucagimiza aliriz..dua edin banada..uzun zamandir istiyorduk, hamile olunca cok sasirdim.. artik bebegim olmuyor diye inandirmistim kendimi, esimde bedne cok mutluyuz..ama korkuyorum ins gercekten hamileyimdir test yanilmaz dimi.. bide ins sorun cikmaz.. ne olur dua edin..ailelerimizede soyledik..bi terslik olursa cok uzulurum..

canım benimde 2.çizgi hafif çıkmıştı..bir kez daha yapmıştım biraz daha koyuydu ama diğeri kadar belirgin değildi..kan testine hamile olduğum kesinleşti...yarın birde kan testi yaptır bakalım değeri kaç çıkacak...büyük ihtimal hamilesin ...kaydirigubbakcemile2 tebrik ederim:teytey:

tesekkur ederim arkadasim, ins hamileyimdir, yurt disindayiz biz, kan testi nasil nerde yaptircam hic bilmiyorum bu hafta ici tekrar test yapicam ins..heycanla bekliyorum. aslinda ilk testi cuma yaptim ama cok silikti, ikinciyi cumartesi yaptim daha belirgindi, yinede bayadir bekliyorum ya bebisimiz olsun diye, ya test yaniliyosa diye hep bi korkuvar icimde..ama esim kesin hamilesin daha nasil belirgin olsun bu cizgi diye beni rahatlatiyo, keske doktora gidebilseydim..ama ihtimalli bile olsa harika bi duygu.:CüvCüv:

canımpoliklinik tarzı bir yer yokmu? yada direk dr. a git belki keseyide görürsün...sat kaçtı?

günaydın kızlar...
Ben de ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim, şuanda 5haftalığım ama dünden beri feci bulantım var,gözüm kararıyor devamlı, öncekinde enufak bi bulantım vs olmamıştı, bunda hertürlü belirtiyi yaşıyorum. Endişelenme, doktorum bana geçen hamileliğimde hamilelerin %90'ı normal geçir,yani ilk üçay bulantı kusma vs... %5i hiç ayağa bile kalkamadan 9ay çok kötü geçirir,%5i de çok rahat geçirir demişti.

ben hala regi olmadım..2-6 temmuz arasıydı regim..bakalım...bende sadece bol bol akıntı var ..başkada bi şey yok..

benimde 7 gunum gecdi,test alicakdim vazgecdim persembeye randevu aldim zaten varsada direk doktor söylesin insallah hamis oldugumuzatende benim doktorda hemsireler yapiyor hemncecik orda gebelik testini hadi hayirlisi.

canim basin sagolsun uzuldum,insallah simdiki bebegini saglicakla alirsin kucagina,benim satim da,31mayis ama benim hesabima göre 5 hafdalik oldum,acaba benmi yanlis hesap ediyorum,benimde tam tersine istahsizlik basladi canim hic birsey yemek isdemiyor,her koku agar geliyor.bir kilo attim 5 hafdada insallah acilir tekrar istahim.

2 gün yoktum 3 hamiş daha eklenmiş..tebrikler arkadaşlar Allah tamamına erdirsin..benim gün yarın inşallah bu listeye eklenirim.....amin.

bende 2011 mart annesiyim inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:asigim:

kızlar bende bu gün öğrendim hamileyim inşallah ,Allah nasip ederse bende mart annesi olacağım

slm arkadaslar ben de bugun tahlil yaptirdim. sat 5 haziran. degerim 14783. sata gore 4+2 haftalik oluyor. ama deger bana yuksek geldi. doktorun tayini ciktigi icin kadin dogum doktoruna gosteremedim. nette arastirirken mol gebeligi diye bisey okudum. beta hcg yuksek cikabiliyormus. moralim cok bozuk.bilgisi olan paylassin lutfen. degerim normal mi?

canım ben avrupa yakasındayım..şimdilik ethicaya gidiyorum..arada bide çapaya gdicem...bende genelde özelden değilde burdan yazıyorum.kalp sesi için nezaman gideceksin tekrar..

canım tekrar perşembe günü gidicem inşallah.. ama kalp atışları görünmez kii..ben bebeğimin kendisini görsem şükredicemm:) doktor geçen hafta keseyi gördüğünde şaşırmıştı ve haftaya gelirsen belki embriyoyu görürüz demişti. kalp atışları da 8. 9.haftada filan oluyo herhalde tam da bilmiyorum ama:)

tebrik ederim canım.. bak ben sat 30 mayıs ve doktora 30 haziranda gittim. doktor kesenin 7.3mm olduunu söyledi ve 5 değil 6 haftalık gibi kabul etmeliyiz dedi. yani erken gebelik olmuş dedi. belki sende de öyle bişi vardır. boşuna aklına kötü şeyler gelmesiinn.

yok canım 6. haftada duyuluyor genel olarak bir ihtimal 7.haftaya kayabiliyor..hatta görümcem 4 haftalıkken duydum kalp sesi dedi ama onun hatası vardır. çünkü 5.haftada atmaya başlarmış 6. haftada da duyulurmuş..ama vajinal ultrasonda..banadaperşembe gel dedi..büyük ihtimal duyarız dedi..inşallah

umarim erken gebeliktir. diger sayfalarda baska topiklerde de benden daha yuksek deger goremedim. hatta benimkine yakin bile yoktu. belki de 5 haftaliktir .cevabin icin sagol. yarin sonuclari baska bi hastaneye gostermek istiyorum. iyi aksamlar
bu arada ben de seni tebrik ederim. saglicakla kucagina alirsin insallah.

[benim sat:28 mayıs 1 temmuzdaki hcg değerim 10300 yani çok düşük değil:)) seninki normal değilse benimki de normal değildir:)) poanik yapmayalım derim !!! umarım olumsuz birşey olmaz

merhabalar.. benim de sat 5 haziran. 5 temmuz itibariyle bhcg 275.. kese için haftaya salı gidicem. pıhtılaşma olduuğu için iğnelere başlamadan once keseyi gormemiz lazım dedi doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…