- 26 Aralık 2008
- 643
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama benim pek umudum yok. cünkü iki kez kaybettim 5/6 haftalıkken bebeğimi
bu gün benimde regi günüm ...ama hala olmadım.umutlanmakta istemiyorum...olmazsam 8 temmuzda test yapıcam
arkadaşlar benim regim 6 temmuzda gelmesi gerekir di gelmedi bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı..ama hala regide olmadım..
hemen cikmayabilir idrarda benim ilk gebeligimde 9 uncu gun cikmisdi idrar testinde herkesde farkli olaibliyor bekle bakalim 3,4 gun daha tekrarlarsin testi yine insallah hamilesindir benimde yarin doktorumda randevum var,benimde 9 uncu gunum daha gelmedi reglim,regl olacagim gun sonrasindada cok kötu belim kalcalarim agrimisdi sukur gecdi hic bir belirtimde yok,testde yapmadim yarin belli olur insallah.
hoşgeldiniz yeni mart anneleri kaydirigubbakcemile5
bilgilerinizi özel msj atın listeye ekliyim yerimseniben
:çok üzgünüm:
herkese selam...
pztesi doktora gittim...
1 hafta geriden geliyor bebeğim...
geçen ayki kontrolde doktorum yumurtlama düzensizliğim olduğunu söylemişti o yüüzden sanırım geç yumurtlamışım....
normalde 5+4 olmalıydı ama 4+5 yada 6 yız şu an....
hala belirti yoookk yemek dışında...kaybettiğim bebeğimde de böyle olmuştu ((
daha da kötüsü sabah koyu renkli kanamam oldu...doktora gideceğim birazdan...
düşünmek istemiyorum hiç "yine mi" diye ama çok endişeliyim...
kaybetmek istemiyoruuummmm:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
herkese selam...
pztesi doktora gittim...
1 hafta geriden geliyor bebeğim...
geçen ayki kontrolde doktorum yumurtlama düzensizliğim olduğunu söylemişti o yüüzden sanırım geç yumurtlamışım....
normalde 5+4 olmalıydı ama 4+5 yada 6 yız şu an....
hala belirti yoookk yemek dışında...kaybettiğim bebeğimde de böyle olmuştu ((
daha da kötüsü sabah koyu renkli kanamam oldu...doktora gideceğim birazdan...
düşünmek istemiyorum hiç "yine mi" diye ama çok endişeliyim...
kaybetmek istemiyoruuummmm:çok üzgünüm:
çooookkk kötüüüü midem bulanııyorrr.. her saat her dakika midem bulanıyorr ((
bende hamileyim,doktordan az önce geldim,cook ufak bi kese gördu,suan cok erken 3 hafda sonra tekrar gel dedi,bizde 5+3gunluk olduk,doktorum eger agrin yada kanaman olursa gel dedi neyi ima etmek isdedi?sizce yoksa bi onarmallikmi var ?sizede kontrol sonrasi söyluyormu yoksa,nasil beklerim ben daha 3 hafda offfff of.