2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aynen bende gerildim valla göğüs uçlarım zaten hep hassastı
yarın güzel haberlerle bekliyoruz canım
hadi gönlünden ne geçiyorsa o olsun
bizim var kont e daha

hosgeldin canim gelisinle guzel bi haber getirmisin
arkadasinin adina inan cok sevindim sevindik bu yollardan hepimiz gectigimiz icin eniyi onu biz anlariz, insallah rabbim problemsiz bi sekilde kucagina almayi nasip eder hepimize

insallah canim hic bi problem olmadan gelirsin buraya
cinsiyetini kesin demez ama tahmin olarak soyler ,yinede kesin icin bi 20. haftayi beklemen gerek

dun degilde ondan onceki gun bendede ayni oldu ,zaten benim normal karin agrim vardi ama heralde ev icinde gunduz usumusdum gece yatarken baya bi karnim rahatsizlasti, gece baya serindi hava yine usutunce sabah ayni karin agrim baya oldu ,bende kahvalti yapip tekrar yattim ogleden sonraya kadar,sonrasinda sicak biseyler falan yedim ictim duzeldi
bisey olmaz canim iste herseyimize dikkat etmemiz gerek ,sicak diye umursamiyoruz ama sonunda orkuyoruz, seninkide hemen gecmis, bak 3 kiside ayi oldu
bide yoktur gitmek istiyosan git ama gerek yok bence saglik ocagna gitmene

masallah masallah baya olmusunuz bizde size yetisiyoruz :)
cok sevindim canim normal ciktigina
demek seninde kiz oluyor,ay ne guzel ya heralde bundan sonra kizlar cogalcak :)
demek kiziniz pek bi nazli haa bizde insallah ayrintili haftaya gorcez, nazlimi yoksa fenami artik
ben burda cd verdiklerini duymadim ama yeni makina almis 4d belki onunla olur hic bilgim yok yani ,olursa valla koy koy izle canli canli :)
evet canim ekim sonlarinda falan olur sanirim seninki
hatta ben bile ekim sonlarinda olur zannediyorum bakalim saglikli hayirlisiyla gelsinler

evet canim insan cok tohaf oluyor, bazen konduramiyorum ama odur kesin ,hele tam bi hissettigimde cok guzel bi duygu ve ozellikle esimin hissetmesini isterim
tamam canim hemen listeye eklerim senin cimcimeyide
bende saldiricam bekliyorum bikac gunu:)
aldiklarini resimleyi buraya eklicen ona gorreee

ayyy bi geldim biranda iki kisinin cinsiyetler ogrenilmis masallah valla, darisi ogrenmeyenlerin basina
ikizlerde en cok kiz ve erkek seviyorum,oh ne bi kiz bi erkek daha ne olsun dimi
demek firca yedin haa ben bu gittigimde 1 kilo almistim iyi fazla almamaya calis dedi
yuruyus yap canim
ben disari ciktigim zaman yuruyus yapmiyorum ama evde oldugum zaman en az 30 dk yuruyorum, bugunde 45 dk yurumusum iyi geliyo valla, bide ozellikle aksam yemekten sonra cikiyorum karnim rahatliyor, gelincede yatip dinleniyorum
insallah canim hepimiz cok zor gunler atlattik insallah bundan sonra guzel gunler geciririz

canimya ikinci gebeligi olanlar birinciye gore daha erken hissedermis ama hissetmesi icinse cok erken geliyor bana
benimki ilk 20 hafta bitcek ancak yeni yeni hissetmeye basliyorum bazen o olduguna konduramiyorum bile
hele bide onceden gobek varsa yavrucak minicik haliyle o yagli gobekten nasil hissettirsin kendini

evet evet tezesi artiyor kizlarimizda :)
heralde seninde gonlunden erkek geciyor erkek gelecekmis gibime geliyo dedin
benim gogus uclari buyudu baya :) ama bi gerilme acima yok daha lur sanirim bilmiyorum ama beebek emzirken catlak falan oluyomusya simdiden krem surlmesi gerek diye duydum ama ben kullanmadim daha hic

Selamlar ....

Göbeğimde çok eskiden et beni gibi bi kabarcık vardı...bu kabarcık hamileliğin 10. Haftasında artmaya başladı ve minik minik boynuma falan da attı...sivilce gibi beyaz bi ucu var...öle işte...

Moscollum diye bi virüsmüş...

şimdi bebeğe zararı yokmuş ama doğumdan sonra ten temasından dolayı bebeğe zararı olabilirmiş...

Bu yüzden bugün dondurma işlemi yapılacak...

Ve doktor geçiktiğimi söledi... Bu kadar yayılmadan gelseydin keşke dedi...

öle normalde bulaşıcılığı az ve kendi kendine geçen bir şeymiş bu ama...

Hamile ve çocuklarda bağışıklık sistemi zayıf olduğundan kolay yayılıp hemen geçmeyebiliyormuş...o yüzden bugün dondurcaz onları... En büyüü 3-4 mm kadar...

100 tlye ilk seans olacakmış...azaldıkça fiyat da düşecekmiş...

Neyse ben kendime çok kızdım gecikitiğim için siz de o yüsden lütfen siğil falan filan gibi bişişleriniz varsa bebek doğmadan önlemini alın şekerler ne olur ne olmaz...

Bebişlere bulaştırmayalım...

oooofff geçmiş olsun canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık allah şifanı versin. dediğin gibi bebişler iyi olsun da

uzun zamandır yoğunluktan giremedim ama geçmişi okudum herkesin iyi olduğuna sevindim. 2'li, 3'lü, hatta 4'lü testler yapılmış, 4D randevular alınmış, maşallah isimler bile koyulmuş.
bizde iyiyiz çok şükür. geçen haftaki kontrolümüzde herşey yolunda gitti, oğlulcuğum gayet iyiymiş. cinsiyetide netleşmiş oldu kesin erkek dedi doktor amcası. demir, kalsiyum, mağnezyum düşüşe geçmiş tabii veee kilo başını almış gidiyor. sempatikçim 62 olduk bile liste için duyrulur. artık 1 kilo aldığımı anlayamadan 2 kilo almış oluyorum. doktorumuz kızdı biraz çok kilo almışsın, kendini fazla yormadan yürüyüş yap dedi.
biz 2'li 3'lü testleri yaptırmamayı seçmiştik inşaallah herşey güzel olur hepimiz için.
arkadaşlar uzun zamandır hissedip emin olamadığınm hareketlerden artık eminim bebeğimi hissediyorum artık çok şükür çok güzel bir duygu allahım herkeslere yaşatsın. şimdide bir an önce hareketler dışardan hissedilsin ve babasıda bu duyguyu tatsın istiyorum. çok şey mi istiyorum
gerçi hafta sonu babamız bizi kızdırdı biraz ama galiba kabul etmek istemesemde ben gergin olduğum için oluyor herşey. normaldede çok duygusalımdır zaten ama hamilelkikte herşey katlanıyor galiba. birde üstüne babalar günü eklenince.... babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala bablar gününde hüzünleniyorum canım sıkkın oluyor.
konudan konuya geçiyorum ama uzun zamandır girameyince anlatacak çok şey var teyzeler sizlerle paylaşmayı özledik
herşeyden endişe eder oldum ama endişe zaten anneliğin en önemli getirisi galiba eee üstüne biz birde tüp bebek annesi olunca 2 kat artıyor endişelerimiz. yani endişelerimin artık hiç bitmeyeceğini biliyorum ama baş etmeyi öğrenmek lazım dimi

biz geldik:)
kızlar 2 limiz temiz çıkmş şükür
vee bizimde cinsiyetimiz belli oldu
dr büyük ihtimalle kız dedi
kızım geliyor elifimiz geliyor yani
maaşallah bize
şükürler olsun

bende geldim
ikili testimi göstermeye doktora gittim ensesi iyi okeyde kan sonucunda yanlışık olmuş hiçbi değer gözükmüyo sadece paapp gibi bi değer varya onda 3,2 yazıyo doktor bu test tam çıkmamış bundan bişi anlaşılmaz temmuzun 6. da gel üçlüyü yapalım dedi benim biraz moralim bozuldu tabi

cinsiyetine bakalım ozman dedim belli olmaz dedi beni gönderdi

off canım sıkıldı yaa

biz geldik:)
kızlar 2 limiz temiz çıkmş şükür
vee bizimde cinsiyetimiz belli oldu
dr büyük ihtimalle kız dedi
kızım geliyor elifimiz geliyor yani
maaşallah bize
şükürler olsun

maşallahh size canım
adaşım geliyo ne güzel
benim dr larınmı eli ağır yoksa bendemi bi sorun varya 15 haftalık bebekte hiç cinsiyet tahminidemi yapılmaz off

Son düzenleme:
maşallahh size canım
adaşım geliyo ne güzel
benim dr larınmı eli ağır yoksa bendemi bi sorun varya 15 haftalık bebekte hiç cinsiyet tahminidemi yapılmaz off

teşekkür ederim canım evet adaşın geliyor:)
aslında belli olur ama dr bakmamş canım demek ki
olsun canım sıkma canını en büyük derdin bu olsun
zaten benim için çok erkendi belki değişebilir belli mi olur
sennki daha iyi olmş ne derlerse o olur bu saatten sonra artık:)

bu arada beta hcg 35 çıktı erkek olması gerekiyordu şu istatisliğe göre ama kızım oluyor:)

Canim gozun aydin cok sevindim rabbim hayirlisini nasip etsin, ikilide guzel cikmis cok sukur, benimde elif ismi cok hosuma gidiyor, anam siz ne guzel ogreniyorsunuz Benim doctor 18. Hafta ogrenebilirsin dedi anca. Benim randevu var bebisler 16. Haftalik olduklarinda AMA bir sonraki ransacked anca 20 haftalik gittimde ogrenebilcem. Bilsem hayirlisi ile hazirliklara basliycam gulsum cok sukur bugunleride gordukkk rabbime binlerce kere sukur olsun

Hanimlar masallah cogu arkadas cinsiyetlerini ogrenmis., rabbim hayirlisi ile dunyayada getirmeyi nasip etsin, duss olmasi LAzim Ikiz hamile olan arkadas kacinci haftandandasinki doctor dikkat et diyo bende Ikiz hamileligi 14. Haftalik olcaklar cuma gunu doctor bana ye diyo vallahi simdi aldin kilolar bebop ve senin sagligin acisindan onemli diyor esimde nerdeyse her gun beni tartiyoki kilo almismiyim :) kiziyorum bir yandan guluyorum AMA kiloda Agni cikiyorr. Sen ogrenmisin rabbim ikisininde sevgisini tadmayi naip Etmis cok guzzle. Dogumu normalmi yoksa sezeryanmi dusunuyorsun, doktorun bu konuda bir yoruk yaptimi simdiye kadar... Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…