2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canim gozun aydin cok sevindim rabbim hayirlisini nasip etsin, ikilide guzel cikmis cok sukur, benimde elif ismi cok hosuma gidiyor, anam siz ne guzel ogreniyorsunuz Benim doctor 18. Hafta ogrenebilirsin dedi anca. Benim randevu var bebisler 16. Haftalik olduklarinda AMA bir sonraki ransacked anca 20 haftalik gittimde ogrenebilcem. Bilsem hayirlisi ile hazirliklara basliycam gulsum cok sukur bugunleride gordukkk rabbime binlerce kere sukur olsun

bende öğrenemedim daha cinsiyetini :KK43::KK43:

Canımcım kızına çok sevindim. İsmi de çok güzel. Beyza adıyla güzel günler yaşasın...

Bu arada benim kızımı Sare'mi unuttunuz mu? 19 y da 20. haftamızda randevumuz var, kesinleşir inşallah...

aşkolsun unuturmuyuz hiç :))))))
en baştaki listeden takip ediyorum kesinleşenleri :KK34:
iyi dileklerin çokkkkkkkkkk teşekkür ederim :KK66:inşallah allah hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip eder bebişlerimizi

kızlar bügün doktora gittik cok sükür bebisşlerim iyiymis :KK9:bugun cok mutluyum cinsiyetlerine gelince biri kız biri erkekmis doktorum dedi aferin kız cifte vurgun dedi cok güldük neyse cok kilo almısım 63 400 gr doktor fırcaladı dedim cok dikkat ediyorum ama hareket etmiyorum ondan sanırım buna da kızdı düzenli yürürüs yapıcan dedi daha 4 aylık sonrası ne olucak dedi:18:korktum hatta yüz dedi bol bol esim dedi düz yolda yürüse yüzmesi geri kalsa dedi baya da mahcup oldum :KK1:neyse kontrol 1 ay sonra cagırdı hersey yolunda dedi :nazar:bu arada karın agrısı kasık agrısı bunların hepsi normal olması olur dedi iste böyle rabbim bundan sonrada hep güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize hepinizi kocaman öpüyorum

maşallah size bi kız bi erkek sevincin çifter olmuştur.Allah bozmasın:nazar:

[sıze=3]haklısın canım bende çok saçmalar oldum sürekli aklıma bişeyler geliyoe ve bi anda hıçkırarak ağlamaya başlıyorum.eşim de şaşırmış durumda ne yapacağını bilemez hale geldi.
Maşşallah oğluşuna da sanada daha da iyi olun inşallah [/sıze]
oooofff geçmiş olsun canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık allah şifanı versin. Dediğin gibi bebişler iyi olsun da

uzun zamandır yoğunluktan giremedim ama geçmişi okudum herkesin iyi olduğuna sevindim. 2'li, 3'lü, hatta 4'lü testler yapılmış, 4d randevular alınmış, maşallah isimler bile koyulmuş. :nazar:
Bizde iyiyiz çok şükür. Geçen haftaki kontrolümüzde herşey yolunda gitti, oğlulcuğum gayet iyiymiş. Cinsiyetide netleşmiş oldu kesin erkek dedi doktor amcası. :KK55: Demir, kalsiyum, mağnezyum düşüşe geçmiş tabii veee kilo başını almış gidiyor. Sempatikçim 62 olduk bile liste için duyrulur. Artık 1 kilo aldığımı anlayamadan 2 kilo almış oluyorum. Doktorumuz kızdı biraz çok kilo almışsın, kendini fazla yormadan yürüyüş yap dedi.
Biz 2'li 3'lü testleri yaptırmamayı seçmiştik inşaallah herşey güzel olur hepimiz için. :KK1:
Arkadaşlar uzun zamandır hissedip emin olamadığınm hareketlerden artık eminim bebeğimi hissediyorum artık çok şükür çok güzel bir duygu allahım herkeslere yaşatsın. şimdide bir an önce hareketler dışardan hissedilsin ve babasıda bu duyguyu tatsın istiyorum. :KK34: çok şey mi istiyorum :KK50:
Gerçi hafta sonu babamız bizi kızdırdı biraz ama galiba kabul etmek istemesemde ben gergin olduğum için oluyor herşey. Normaldede çok duygusalımdır zaten ama hamilelkikte herşey katlanıyor galiba. Birde üstüne babalar günü eklenince.... Babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala bablar gününde hüzünleniyorum canım sıkkın oluyor. :KK50:
Konudan konuya geçiyorum ama uzun zamandır girameyince anlatacak çok şey var teyzeler sizlerle paylaşmayı özledik
herşeyden endişe eder oldum ama endişe zaten anneliğin en önemli getirisi galiba eee üstüne biz birde tüp bebek annesi olunca 2 kat artıyor endişelerimiz. Yani endişelerimin artık hiç bitmeyeceğini biliyorum ama baş etmeyi öğrenmek lazım dimi :KK49:

Bu arada ben tetanoz aşısı oldu bugün kolum biraz ağrıyor tam bugün 20+4 teyim...

Bir de halsizlik yaşadım ama aşı ile ilgisi var mı bilmiyorum...sıcaklardan da olabilir...

Ve yorgun olduğumda bebek hareketlerini çok hissedemiyorum... O yüsden yorgunluk istemiyorum: )

maşallah size bi kız bi erkek sevincin çifter olmuştur.Allah bozmasın:nazar:

amin insallah rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsinn önce hayırlısı dedim ama aklımdan hep böylesi geciyodu bu arada büyük ihtimalle, eşim isim konusuna karısmıyo kızıma mina nur ogluma da ömer ismini koymayı düsünüyorum insallah

amin insallah rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsinn önce hayırlısı dedim ama aklımdan hep böylesi geciyodu bu arada büyük ihtimalle, eşim isim konusuna karısmıyo kızıma mina nur ogluma da ömer ismini koymayı düsünüyorum insallah

ömer ismini bende çok seviyorum ama kardeşimin adı
bebeklerin adıyla yaşasın maşallahhh:nazar:

Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey:KK50:
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.:kk77:
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde:KK5::KK5:

bende öğrenemedim daha cinsiyetini :KK43::KK43:

Olsun cnaim ogrenirizz, insan duyunca boyle herkes ogreniyo ani zamnlardada olunca merka ediyo elde degil ama olsun bizde ogreniriz yakindaa arkadasim... aman saglikli buyusunlerde ins. benim esim ciddi ciddi tembh etti ogrensen anneme bile soylemiycen ama nasil olur bilmiyom zaten o dayanamaz der ben simdilik tamam kocacimm havasidayimm hehheeh... benimkiler ikiz bide herkes biseyler diyo simdiden karnima bakip himmm bunlar kiz, yada erkek, yada kiz erkek diyennn cokkk... daha 3.5 aylik benim yavru kuslar....

Selam canim bende kizima ins. olursa ALmina naz istiyorum ama erkek ismi hic karar veremiyozz... daha ben cinsiyetlerinide ogrenmedim ondan fazla dusunmuyorum bir ogrenem hayirlisi ile tebrikler seninkiler kiz ve oglus mus..bakalim benim ikizler ne olcakkk

Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey:KK50:
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.:kk77:
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde:KK5::KK5:

Canim bende 11 haftlaik olana kadar kusma ne bilmiyodum, ama 11yada 12 hflaikti anam sabah yataktan banyoya zr kostum zehir gibi sari bir su, ac kalmamaya calis cok aralikli biseyler atistir yoksa hepp kusuyonn...

selam kizlarr nasilsiniz, evet bugun en sonunda indirimler basladi, az bi gittik bi magazadan aldim bikac bisey hepsi %50 indirimli
bugun babamiz yok biz 1 saattlik bi yerde abisiin yaninda kalcak, orda daha fazla indirim varmis %80 dedi ,artik orayada gideriz derken insallah indirim zamaninda tamamlarim cicilermizi
okadar guzel seyler varki insan almak istiyor ama ben yeni dogmus ve 3 aylik icin aldim ,buyudukce alinir zaten

iste benim bugunki aldigim ciciler:KK69:

Son düzenleme:
Selamlar ....

Göbeğimde çok eskiden et beni gibi bi kabarcık vardı...bu kabarcık hamileliğin 10. Haftasında artmaya başladı ve minik minik boynuma falan da attı...sivilce gibi beyaz bi ucu var...öle işte...

Moscollum diye bi virüsmüş...

şimdi bebeğe zararı yokmuş ama doğumdan sonra ten temasından dolayı bebeğe zararı olabilirmiş...

Bu yüzden bugün dondurma işlemi yapılacak...

Ve doktor geçiktiğimi söledi... Bu kadar yayılmadan gelseydin keşke dedi...

öle normalde bulaşıcılığı az ve kendi kendine geçen bir şeymiş bu ama...

Hamile ve çocuklarda bağışıklık sistemi zayıf olduğundan kolay yayılıp hemen geçmeyebiliyormuş...o yüzden bugün dondurcaz onları... En büyüü 3-4 mm kadar...

100 tlye ilk seans olacakmış...azaldıkça fiyat da düşecekmiş...

Neyse ben kendime çok kızdım gecikitiğim için siz de o yüsden lütfen siğil falan filan gibi bişişleriniz varsa bebek doğmadan önlemini alın şekerler ne olur ne olmaz...

Bebişlere bulaştırmayalım...

cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine, demkki enden tene gecebilirmis, simdiden onlemini almaniz iyi, dondurcak derken kaybolcak degilmi hep
tabi bunu yapan doktorda dikkat etmesi gerek ,gormedigin baska bi yerinde oldugunda oradanda bulasabilir
dondurma isleminde bebege zarari yok sanirim oyuden yapaim demis, insallah bikac seansta gecer canim ,bulasiciymis tehlikeli bisey degilmis yine
kendine iyi bak boyle seyler gercekten ihmale gelmyor, tabi umursamiyoruz sivilce gibi bisey gecer diye ama sonucu kotu olmadan onlam almak gerek

oooofff geçmiş olsun canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık allah şifanı versin. dediğin gibi bebişler iyi olsun da

uzun zamandır yoğunluktan giremedim ama geçmişi okudum herkesin iyi olduğuna sevindim. 2'li, 3'lü, hatta 4'lü testler yapılmış, 4D randevular alınmış, maşallah isimler bile koyulmuş. :nazar:
bizde iyiyiz çok şükür. geçen haftaki kontrolümüzde herşey yolunda gitti, oğlulcuğum gayet iyiymiş. cinsiyetide netleşmiş oldu kesin erkek dedi doktor amcası. :KK55: demir, kalsiyum, mağnezyum düşüşe geçmiş tabii veee kilo başını almış gidiyor. sempatikçim 62 olduk bile liste için duyrulur. artık 1 kilo aldığımı anlayamadan 2 kilo almış oluyorum. doktorumuz kızdı biraz çok kilo almışsın, kendini fazla yormadan yürüyüş yap dedi.
biz 2'li 3'lü testleri yaptırmamayı seçmiştik inşaallah herşey güzel olur hepimiz için. :KK1:
arkadaşlar uzun zamandır hissedip emin olamadığınm hareketlerden artık eminim bebeğimi hissediyorum artık çok şükür çok güzel bir duygu allahım herkeslere yaşatsın. şimdide bir an önce hareketler dışardan hissedilsin ve babasıda bu duyguyu tatsın istiyorum. :KK34: çok şey mi istiyorum :KK50:
gerçi hafta sonu babamız bizi kızdırdı biraz ama galiba kabul etmek istemesemde ben gergin olduğum için oluyor herşey. normaldede çok duygusalımdır zaten ama hamilelkikte herşey katlanıyor galiba. birde üstüne babalar günü eklenince.... babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala bablar gününde hüzünleniyorum canım sıkkın oluyor. :KK50:
konudan konuya geçiyorum ama uzun zamandır girameyince anlatacak çok şey var teyzeler sizlerle paylaşmayı özledik
herşeyden endişe eder oldum ama endişe zaten anneliğin en önemli getirisi galiba eee üstüne biz birde tüp bebek annesi olunca 2 kat artıyor endişelerimiz. yani endişelerimin artık hiç bitmeyeceğini biliyorum ama baş etmeyi öğrenmek lazım dimi :KK49:

evet canim sukur iyiz sende iyiymisin sevindim
demek cinsiyetiniz kesin belli oldu ha Rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza nasip eder insallah
cokmu kilo almisinda kizdi doktor, basindan beri normal yada bize normal geliyor galiba,bundan sonra cok alicagimiz icin kiziyolar, bende bu gitmemde fazla degil 1 kilo almisin ama bundan sonra dikkat et dedi, yuruyus aksamlari yapiyorum genelde 30-40 dk kadar tabi cok yavas oldugu icin bukadar ,normal hayatimda 15 dklik mesafedir :)
sende yuruyusunu yap devamli,insallah fazla kilo almadan atlatiriz
ben yeni emin oldum bebegimin hareketlerinden sen benden daha once emin olmusun ,e tabi seninki erkek normal:KK9:
canim bende babami hic tanimadim ben 1 yasindayken askerde olmus yani baba kelimesi bana ok yabanci gelir, hayatimda baba olmadigi icin yada bu duyguyu tadmadigim icin ben oakadar cok buruk gecirmiyorum ,hani onu biraz tanimiz baba duygusunu tadmis olsaydim eminim cok kotu oludum ,sanirim senin baban 20 yil once kaybettiginize gore sen yine taniyosundur dimi

hepimizin gunu gunu tutmuyor canim , benim dun moral baya kotuydu kendi kendime konusuyodum :) , bugun yeni ciciler aldim magazaya gittim daha neseliyim oyle boyle gecircez gunleri ,yine bu gunlerimize sukredelim ne varki halimizde dimi

biz geldik:)
kızlar 2 limiz temiz çıkmş şükür
vee bizimde cinsiyetimiz belli oldu
dr büyük ihtimalle kız dedi
kızım geliyor elifimiz geliyor yani
maaşallah bize
şükürler olsun

masallah canim iki guzel haberi birden almisin ,demk elif kizimiz geliyor ha:KK69: kizlarda cogaliyoruz, bu gidisle erkekleri gecmeyelimde:KK1:
canim listeye kiz olarak ekleyimmi yoksa kesin oluncaya kadar bekleyelimmi

bende geldim :KK43:
ikili testimi göstermeye doktora gittim ensesi iyi okeyde kan sonucunda yanlışık olmuş hiçbi değer gözükmüyo sadece paapp gibi bi değer varya onda 3,2 yazıyo doktor bu test tam çıkmamış bundan bişi anlaşılmaz temmuzun 6. da gel üçlüyü yapalım dedi benim biraz moralim bozuldu tabi :KK43:

cinsiyetine bakalım ozman dedim belli olmaz dedi beni gönderdi :KK43:

off canım sıkıldı yaa:KK25:

test sonucunuzun iyi cikmasina sevindim canim ama,kan sonucunda neden yanlislik olmuski yani o yanlisi onlarmi yapmis nasil ,cunku Turkiyenin oldugu icin ne yaziyor ediyor pek bilmiyorum
insallah bisey yoktur canim moralini bozma hemen
cinsiyetine gelince aslinda baksa kesin demese bile su olabilir derdi ,demkki doktorun ogun keyfinde degildi ugrasmak istemedi, olsun soylese bile kesin demicekti
biliyosun benimkinde ilk erkege benziyor dedi 20. haftada kesin kiz cikti,en iyisi 20. haftayi bekle ozaman kesin belli olur

saol canımcım keseydi kalp atışıydı derken cinsiyete kadar geldik :KK9:
hala inanasım gelmiyor bazen :KK69:
kızın uğuruyla gelsin sanada inşallah:KK64:

dimi yaa nerden nerelere geldik :KK9: Rabbim sonuna kadar problemsiz kucagimiza almayi nasip etsin ,hep bi heyecan hep bi endise vardi
gerci tehlikeli zamanlari gecirdik buyuzden endisemiz coktu ama sonlara doru artik rahatlariz, ozamanda sicaklar baslar koca karinla nefes alamayiz gidip gelemeyiz uyuyamayiz ozorluklar baslar ama saglikli olsunlarda onlari mecbur atlaticaz, kim rahat hamilelik gecirmis

X