oooofff geçmiş olsun canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık allah şifanı versin. Dediğin gibi bebişler iyi olsun da
uzun zamandır yoğunluktan giremedim ama geçmişi okudum herkesin iyi olduğuna sevindim. 2'li, 3'lü, hatta 4'lü testler yapılmış, 4d randevular alınmış, maşallah isimler bile koyulmuş.
Bizde iyiyiz çok şükür. Geçen haftaki kontrolümüzde herşey yolunda gitti, oğlulcuğum gayet iyiymiş. Cinsiyetide netleşmiş oldu kesin erkek dedi doktor amcası.
Demir, kalsiyum, mağnezyum düşüşe geçmiş tabii veee kilo başını almış gidiyor. Sempatikçim 62 olduk bile liste için duyrulur. Artık 1 kilo aldığımı anlayamadan 2 kilo almış oluyorum. Doktorumuz kızdı biraz çok kilo almışsın, kendini fazla yormadan yürüyüş yap dedi.
Biz 2'li 3'lü testleri yaptırmamayı seçmiştik inşaallah herşey güzel olur hepimiz için.
Arkadaşlar uzun zamandır hissedip emin olamadığınm hareketlerden artık eminim bebeğimi hissediyorum artık çok şükür çok güzel bir duygu allahım herkeslere yaşatsın. şimdide bir an önce hareketler dışardan hissedilsin ve babasıda bu duyguyu tatsın istiyorum.
çok şey mi istiyorum
Gerçi hafta sonu babamız bizi kızdırdı biraz ama galiba kabul etmek istemesemde ben gergin olduğum için oluyor herşey. Normaldede çok duygusalımdır zaten ama hamilelkikte herşey katlanıyor galiba. Birde üstüne babalar günü eklenince.... Babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala bablar gününde hüzünleniyorum canım sıkkın oluyor.
Konudan konuya geçiyorum ama uzun zamandır girameyince anlatacak çok şey var teyzeler sizlerle paylaşmayı özledik
herşeyden endişe eder oldum ama endişe zaten anneliğin en önemli getirisi galiba eee üstüne biz birde
tüp bebek annesi olunca 2 kat artıyor endişelerimiz. Yani endişelerimin artık hiç bitmeyeceğini biliyorum ama baş etmeyi öğrenmek lazım dimi