2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gunaydin insallah canim
oh masallah iyi etmisiniz, ben hic cikmadim hep evdeyim patladim iyice
bu hafta indirimler basliyor artik baya yorulurum surda bikac gun daha oturum :)
insallah ogrenirsiniz canim cinsiyetini

evet evet basladi valla ama hala tereddut ediyorum aceba omuydu diye :) amin canim darisi insallah herkesin basina olsun
vallaya bu kizlar hep niye boyle dogduktan sonra basliyolar hep kizlara erkeklerinki ayni sey hep insallah diledigin cikar canim

bugün doktor randevum vardı bi erkek bi kız derken sonunda kesinleşti .
sempatik bak kasım da tek kız annesi kaldım diyordun kasım anneleri arasına ikinci kızıda benden ekleyiver canım.

bu arada ismini BEYZA düşünüyoruz. onuda ekleyebilirsin tatlım.

ay masallah masallah demek ikinci kizimizda belli oldu, benim cimcime'me Beyza arkadas geldi
oh ne guzel ismide hazir hemen konuluvermis :) darisi bana insallah
hemen seve seve ekliyorum canim listeye

sempatik bak kasım da tek kız annesi kaldım diyordun kasım anneleri arasına ikinci kızıda benden ekleyiver canım.

Canımcım kızına çok sevindim. İsmi de çok güzel. Beyza adıyla güzel günler yaşasın...

Bu arada benim kızımı Sare'mi unuttunuz mu? 19 y da 20. haftamızda randevumuz var, kesinleşir inşallah...

selam kızlar tatilden geldim ve çok güzel haber aldım bugun

geçen yılki nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden canım ablam arkadaşım godes bugun 3. tüp bebek denemesinin sonucnu aldı 84 çıktı

o kadar mutluyumki bugun
Allah isteyen herkese versin inş. iki gün sona testi tekrarlayınca değerimiz kat kat yükselir:86:

yarın gidiyorum ikili testimin sonucunu gösteriyorum dra
inşşallah kötü bişi yoktur kızlar elimde olmadan endişeleniyorum
hem belki cinsiyetinide gösterir bu sefer 15 haftalık olduk artık

Hoşgeldin canım. İnşallah tatilin iyi geçmiştir.

Arkadaşın için çok sevindim. Onları en iyi biz anlarız. Allah yardımcıları olsun inşallah sevinci kat be kat artar...

Senin sonuçlarda inşallah iyidir canım, kendine ve bebişine iyi bak canım...

canım arkadaşın için çok sevindim,ınş kucağınada alır.
benimde 2 linin sonucu yarın çıkıyor ben gitmeyeceğim sanırım eşim gidecek
dr eşin gelsin dmeişti sen yorulma buraya kadar diye
ınş temizdir canım sonçlarımız ense ölçümünüz kaç çıkmştı? biizm 1.2 çıkmştı
evet belki cinsiyetiniz de belli olur
bana dr 15 gün sonra gel dedi naısl dayancam bilmiyorum:)
hadi ınş yarın ikimizde güzel haberlerle gelelim..

kızlar ya ben dün gece sıcak diye eşofman giymeden yattım nerdyese çıplak yattım
bugün bi kalktım her yerim ağrıyor idrar yaparken yanıyor özel bölgem yanıyor
dedim eyvah....aldım elime şişe şişe su içtim durdum iyi gelir diye
yarın sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırayım ınş bişey yoktur dua edin bize
şimdi geçti yanması ama bilmiyorum valla ya korkuyorum..

ya bende cam açık önünde uyudum bugün sanki idrar yollarımda tuhaflık var gibiydi Allahtan yarın randevum var sorucam doktora çünkü çok önemli biliyosun.
ama tedirgin olma hemen gidip yaptır tahlilini.

herkeze selam kızlarrrrrrr
bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.bebişim kocaman olmuş maşşallah 436 gr boyuda 23cm
heryerini ölçtü biçti doktor:)çok şükür herşeyi normal çıktı.
cinsiyetimizde kesin belli oldu kızzzzzzzzzzz kız anneleri artışta:))
bide cd verdiler fotoğrafları videoları falan var bakıp duruyorum sabahtan beri:))
doktor ilk bakarken baya netti sonra zor görmeye başladık.doktor kaçıyo annesi diyo ta senin sırtına indi dedi.yeride baya genişmiş maşşallah bol bol takla falan atıyo ama kendini pek göstermek istemedi nazlı olucak heralde kızım:)

buarada sat la uyumlu değildi benim hemen hemen yakkaşmış artık 21+3 günlük çizelgemide değiştiriyim bari artık böyle sayıcam ve galiba ekim annesi olucam

Son düzenleme:

hareketlerini hissetmek müthiş birşey canım ya 1 haftaya kalmaz daha net hissedersin özellikle uyandığım zaman dikkat et sabahları kıpır kıpır oluyo:)bugün sabah ilk kez eşimde hissetti baya hareketliydi yani
doktor işide gerçekten canım şanslıyız nereye gidersek istediğimiz zaman heryerde baktırabiliriyoruz.tabi kendi doktorumuz gibi ilgilenmiyolar ama olsun içimiz rahatlıyo en azından.

cinsiyetide kesin oldu yukardada yazdım canım senin cimcimeye bir arkadaş geliyor kızlar arttı o kız cicilerine artık saldırabilirim:))))))

hayırlı olsun canım benimde kesinleşti inş benimde bir kızım oluyor.kızlar artıyo topikte sempatik rosesteel sen ben 4 kişi olduk bakalım

kızlar bügün doktora gittik cok sükür bebisşlerim iyiymis bugun cok mutluyum cinsiyetlerine gelince biri kız biri erkekmis doktorum dedi aferin kız cifte vurgun dedi cok güldük neyse cok kilo almısım 63 400 gr doktor fırcaladı dedim cok dikkat ediyorum ama hareket etmiyorum ondan sanırım buna da kızdı düzenli yürürüs yapıcan dedi daha 4 aylık sonrası ne olucak dedi:18:korktum hatta yüz dedi bol bol esim dedi düz yolda yürüse yüzmesi geri kalsa dedi baya da mahcup oldum neyse kontrol 1 ay sonra cagırdı hersey yolunda dedi bu arada karın agrısı kasık agrısı bunların hepsi normal olması olur dedi iste böyle rabbim bundan sonrada hep güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize hepinizi kocaman öpüyorum

herkese kocamannnnnn
çok güzel haberler geliyor şükürler olsun
ben yine bebeğimi özledim sürekli göresim geliyor
ama bidaha dr a gidersem fırça atıcak artık dr
yarın 2 li nin sonucunu alıcaz ınş sorun çıkmaz
Rabbim sorunsuz bi gebelik yaşatsın hepimize
henüz bişey hissetmemek kötü,anlayamıyorsun ne var ne yok..kıpırtıları hissetsek n egüzel olur
benle aynı haftasında olan bi arkadaş var onun 2.gebeliği
hareketlerini hissediyorum diyor nasıl oluyor anlamıyorum
burda 18.19.haftalarda olanlar bile hissedemiyoruz diyorken..
kuzucum ınş iyidir çok merak ediyorum aklımdan çıkmıyor

ya bende cam açık önünde uyudum bugün sanki idrar yollarımda tuhaflık var gibiydi Allahtan yarın randevum var sorucam doktora çünkü çok önemli biliyosun.
ama tedirgin olma hemen gidip yaptır tahlilini.

bu yüzden tedirginim çok kötü sonçlara yol açabliyor Allah korusun
yarın vericem ınş sorun yoktur bugün su içmeye dikkat ettim bol bol
ınş faydası olmştur
yarın dr a sor canım banada bilgi ver olur mu bakalım ne diyecek?

kız anneleri artmış bakalım bana ne diyecek yarın
benim karnım ve göğüslerim aşırı gerildi ve hassaslaştı göğüs uçlarım şimdiden çok acıyo
bebe yağı kullanıyorum ve krem kullanıyorm ama inş. iyi gelir
ankaracım bizim ense ölçümü 1.7 mm çıkmıştı bakalım sonuca ne diyecek

yarın size bi erkek haberiyle gelecekmişim gibime geliyo:)
hayırlı sağlıklı olsunda bebeklerimi gerisi hiç mühim deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…