- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.541
gunaydin insallah canimGünaydın Kızlar;
Yeni hafta hepimize sağlık ve mutluluk getirir inşallah...
Biz bebişlerimle haftasonu gezdik yorulduk h.içi evde dinlenmeyi düşünüyoruz.5 gün sonrada randevumuz var doktorumuzla belki cinsiyetlerini öğreniriz
Hareketler hissedilmeye başlanmış maşallah darısı bizlerin başına...
Kız cicileri harika yaa hepsini alasım geliyor acaip eğleniyorum bakarken mağazada,, cinsiyetlerinin belli olmasını bekliyorum sonra durduramam kendimi..
bugün doktor randevum vardı bi erkek bi kız derken sonunda kesinleşti .
sempatik bak kasım da tek kız annesi kaldım diyordun kasım anneleri arasına ikinci kızıda benden ekleyiver canım.
bu arada ismini BEYZA düşünüyoruz. onuda ekleyebilirsin tatlım.
gunaydin insallah canim
oh masallah iyi etmisiniz, ben hic cikmadim hep evdeyim patladim iyice
bu hafta indirimler basliyor artik baya yorulurum surda bikac gun daha oturum :)
insallah ogrenirsiniz canim cinsiyetini
alışveriş festivali var yani sizin orada oh oh ne güzel. sık sık mola ver ,dinlen alışveriş sırasında.
bir alışveriş listesi oluştursak iyi olur hem alacaklarımızı unutmamış oluruz hem de gereksiz şeyler almaktan alıkoyarız kendimizi.
sempatik bak kasım da tek kız annesi kaldım diyordun kasım anneleri arasına ikinci kızıda benden ekleyiver canım.
gunaydin insallah canim
oh masallah iyi etmisiniz, ben hic cikmadim hep evdeyim patladim iyice
bu hafta indirimler basliyor artik baya yorulurum surda bikac gun daha oturum :)
insallah ogrenirsiniz canim cinsiyetini
alışveriş festivali var yani sizin orada oh oh ne güzel. sık sık mola ver ,dinlen alışveriş sırasında.
bir alışveriş listesi oluştursak iyi olur hem alacaklarımızı unutmamış oluruz hem de gereksiz şeyler almaktan alıkoyarız kendimizi.
evet canim burda senede iki buyuk indirim olur,biri kisa girerken digeride yaza girerken ,insallah carsamba baslicak bir ay kadar surer
il olrak %40-50 olur sonrasinda yine satilmayanlar tekrar indirim vurulrak bu %60-70-80 olur
insallah bende degerlendiricem
biliyosunuz biraz problemli hamilelik geciriyorum ,ileriki zamanlarda belki hic cikamicam ilk olarak hastane cantami hazirlayim ,sonrasi olur
gözün aydın kızının ismi de güzelmiş.
selam kızlar tatilden geldim ve çok güzel haber aldım bugun
geçen yılki nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden canım ablam arkadaşım godes bugun 3. tüp bebek denemesinin sonucnu aldı 84 çıktı
o kadar mutluyumki bugun
Allah isteyen herkese versin inş. iki gün sona testi tekrarlayınca değerimiz kat kat yükselir:86:
yarın gidiyorum ikili testimin sonucunu gösteriyorum dra
inşşallah kötü bişi yoktur kızlar elimde olmadan endişeleniyorum
hem belki cinsiyetinide gösterir bu sefer 15 haftalık olduk artık
selam kızlar tatilden geldim ve çok güzel haber aldım bugun
geçen yılki nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden canım ablam arkadaşım godes bugun 3. tüp bebek denemesinin sonucnu aldı 84 çıktı
o kadar mutluyumki bugun
Allah isteyen herkese versin inş. iki gün sona testi tekrarlayınca değerimiz kat kat yükselir:86:
yarın gidiyorum ikili testimin sonucunu gösteriyorum dra
inşşallah kötü bişi yoktur kızlar elimde olmadan endişeleniyorum
hem belki cinsiyetinide gösterir bu sefer 15 haftalık olduk artık
kızlar ya ben dün gece sıcak diye eşofman giymeden yattım nerdyese çıplak yattım
bugün bi kalktım her yerim ağrıyor idrar yaparken yanıyor özel bölgem yanıyor
dedim eyvah....aldım elime şişe şişe su içtim durdum iyi gelir diye
yarın sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırayım ınş bişey yoktur dua edin bize
şimdi geçti yanması ama bilmiyorum valla ya korkuyorum..
evet canim sukur iyiz bende hareketini yeni yeni hissetmeye basliyorum hatta bazen o degilmiydi omuydu tereddutte kaliyorum :) insallah gittikce daha fazla belirginlesir
oh ya ne guzel kosuyosunuz hemen hastaneye bakiyosunuz, sanslisiniz bizde ole bisey yok, bide her hastane almaz illaki doktorunun oldgu hastaneye gitcen acilsen falan,sana derler senin doktorun burda degil seni alamayiz bisey olursa ancak kendi doktorununkide gitceksin der
bu gitmede cinsiyetin kesin belli olur, hadi seninkide kiz olsunda benim cimcimeye arkadar gelsin simdi erkekler icinde kaldik :))
benimde evlendmeden oncesinde evlendikten sonra hep gozum kiz cicilerinde, hatta cinsiyetini doktorumuz belki erkek olabilir dediginde ben magazada yine hep kiz cicilerine bakiyorum :)
esim diyor, doktor erkek olabilir dedi sen hala kizlara bakiyosun diyor ama insanin elinde olmuyor bakmamak
ve Rabbim gonlumden geceni verdi insallah basta hayirli ve saglikli bi evlat sonrasinda cinsiyet
ya bende cam açık önünde uyudum bugün sanki idrar yollarımda tuhaflık var gibiydi Allahtan yarın randevum var sorucam doktora çünkü çok önemli biliyosun.
ama tedirgin olma hemen gidip yaptır tahlilini.