2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Lekelenmem olmadı hiç. Ama doktorum adet zamanın geldiğinde adet sancılarını aynen çekersin belki az lekelenmen olur demişti. İnşallah ondandır. İçini ferah tut. haberdar et bizi.

Bak canım bu dogru olabilir bugün ayın 28i benim en son regl tarihim 27 ocakti belki bundandir ama zaten devamı gelmedi çok az bisey geldi gecti birde adet sancısı gibi arada olunca hemen yazdım , dogrusuda çok korktum Yaresinkide lekelenmeyle başlamıştı ve sukurki devamı gelmedi birde senin bu yazıyı görünce sevindim :)

Selam canim hosgeldin kk ye ve aramiza , daha yolun basindayiz tam zamaninda geldin :). Bundan sonra inşallah doguma kadar burdayiz şimdiden çok heyecanlı. Hesaplamaya gelince ben tedaviyi Türkiyede oldum buraya gelince devamlı burdaki doktoruma gidiyorum o hesaplamayı transferden itibaren yapıyor , Türkiye'deki dokdorum ise kesinlikle son adet tarihinden itibaren diyor zaten burdaki herkeste sata göre hesapliyor sende öyle yap ben doktorumu bosverdim :) dogrusu sata göre canım. Senide listeye ekleyim birde kilonu yazarsan. Suan ben telden yazıyorum yarın falan eklerim kendine ve bebise iyi bak:KK71:

teşekkür ederim, kilom 73, sata göre şu anda 7 + 3 olmam gerekiyor ama doktoruma göre şimdi 6 + 2 üm aman neyse ha 6 ha 7 ne farkeder sağlıklı olsun, kucağımızda olsunda benim haftaya pazartasi kalp atışını duymak için randevum var, inşallah bir sorun olmaz ama korkmamak da elde değil...:18:

Son düzenleme:
Selam canim hosgeldin kk ye ve aramiza , daha yolun basindayiz tam zamaninda geldin :). Bundan sonra inşallah doguma kadar burdayiz şimdiden çok heyecanlı. Hesaplamaya gelince ben tedaviyi Türkiyede oldum buraya gelince devamlı burdaki doktoruma gidiyorum o hesaplamayı transferden itibaren yapıyor , Türkiye'deki dokdorum ise kesinlikle son adet tarihinden itibaren diyor zaten burdaki herkeste sata göre hesapliyor sende öyle yap ben doktorumu bosverdim :) dogrusu sata göre canım. Senide listeye ekleyim birde kilonu yazarsan. Suan ben telden yazıyorum yarın falan eklerim kendine ve bebise iyi bak:KK71:

teşekkür ederim, kilom 73, sata göre şu anda 7 + 3 olmam gerekiyor ama doktoruma göre şimdi 6 + 2 yim aman neyse ha 6 ha 7 ne farkeder sağlıklı olsun, kucağımızda olsunda benim haftaya pazartasi kalp atışını duymak için randevum var, inşallah bir sorun olmaz ama korkmamak da elde değil...:18:

benimde burdaki doktora gore 6+4
Turkiyedeki doktoruma gore veya benim sata gore hesaplamam 8+5

ben sata gore hesapliyorum doktrumda trasfere gore, arada 2 hafta va saglikli gelsinde bir iki hfta onemli degil
zaaten ben seni listeye sata gore ekledim ve dogumunda sata gore 12 kasima geliyomus onuda yazdim :)

hadi canim insallah bi problem olmadan bebisinin kalp sesini duyarsin ,simdiden ne kadar heyecanlisindir sen
:)

kizlarrr nerelerdesiniz insallah iyisinizdir bi problem yoktur
bende baktim kimse yazmiyor ben yazim bari degim
suan isteyi yine
ayni bel agrisi ,kabizlik,mide baya var agrilarim

kizlarrr nerelerdesiniz insallah iyisinizdir bi problem yoktur
bende baktim kimse yazmiyor ben yazim bari degim
suan isteyi yine
ayni bel agrisi ,kabizlik,mide baya var agrilarim

allah şifanı versin inşaalah düzelirsin canım.

bizde yarın ilk kez doktora gideceğiz inşaalah. kendime pek itiraf etmiyorum ama galiba çok heyecanlıyım 2 gecedir rüyamda doktor bebeğimi göremiyor, kalp atışlarını duyamıyor, bizimle bir türlü ilgilenmiyor gibi saçma sapan şeyler görüyorum. sanırım karnımda olduğunu görünce içip daha rahat edecek.
allahım hiç birimizi ayırmasın yumoşlarımızdan.:emir_bebek:

selam kizlarr nasilsiniz bakalim ,nasil geciyor
pek gelen olmuyor ben yazmasam
Allahim kac gundur kac agri cekiyorum ,
mide agrisi (heralde omrum boyunca cekicem)gunde
kabizlikdan dolayi yirtilma oldu suan okadar kotu agriyorki wcye oturmaya korkuyorum :KK43:
felaket belim agriyor nedenini bilmiyorum ama belki vuruldugum ignelerden olabilir sanki onlarin yerinden itibaren basliyor, hem calisiyorum korkuyorum :KK43:insallah bisey olmaz
karnimda hafif sanci var ve gaz problemim var

hepsini bi arada cekiyorum
insallah sizlerde fazla problem yoktur
ve allahtan bulantim falan yok iyice giderim artik :KK43:

bende iki gündür gaz problemi yaşıyorum ve inanılmaz şiştim gören 5 aylık hamile sanıyor dr.a gittim 3 ay bitene kadar olacak bunlar dedi.birde eleviti sordum daha erken dedi.ama ben başlamayı düşünüyorum şimdiden gitmişken belki keseyi görebiliriz dedi.Alttan baktı minick bi karartı gördük :)asıl cumartesi bakacak tekrar.Bulantı kabızlık vs.. karnımın şişmesi dışında hiç bir belirti yok bende inanasım gelmiyo hamile olduğuma bazen :KK17: umarım seninde sıkıntıların biter biran önce

bu hafta hesaplama işinde benim de kafam karışıyo kızlar içinden çıkamıyorum neye göre doğum tarihini hesaplıyorlar ?bilemedim

allah şifanı versin inşaalah düzelirsin canım.

bizde yarın ilk kez doktora gideceğiz inşaalah. kendime pek itiraf etmiyorum ama galiba çok heyecanlıyım 2 gecedir rüyamda doktor bebeğimi göremiyor, kalp atışlarını duyamıyor, bizimle bir türlü ilgilenmiyor gibi saçma sapan şeyler görüyorum. sanırım karnımda olduğunu görünce içip daha rahat edecek.
allahım hiç birimizi ayırmasın yumoşlarımızdan.:emir_bebek:

tesekkur ederim canim ,hamilelik boyunca bu tur problemlerle malesef cok karsilasicaz
daha ilk gidiyosnuz dimi doktora ,ay ne guzel ya heyecanlisindir,insan sanki heyecan yokmus gibi oluyor ama oraya vardiginda kalbin gum gum atar ,heleki kalp sesini duydugunda karninda bi can tasidiginda insan oyle bir tohaf oluyorki
o tur ruyalr gormen normal canim ,insallah bir problem yoktur
yarin bekleriz guzel haberlerini :)

bende iki gündür gaz problemi yaşıyorum ve inanılmaz şiştim gören 5 aylık hamile sanıyor dr.a gittim 3 ay bitene kadar olacak bunlar dedi.birde eleviti sordum daha erken dedi.ama ben başlamayı düşünüyorum şimdiden gitmişken belki keseyi görebiliriz dedi.Alttan baktı minick bi karartı gördük :)asıl cumartesi bakacak tekrar.Bulantı kabızlık vs.. karnımın şişmesi dışında hiç bir belirti yok bende inanasım gelmiyo hamile olduğuma bazen :KK17: umarım seninde sıkıntıların biter biran önce
ilk sayfaya hafta hafta hamilelik yazisini ekledim, ordada bakarsan 8. haftada gaz probleminiz var degimi diyor :) evet aynen hepimizde oluyor daha olcakta sanirim
canim zaten cok kucuk siyah bisey oluyor o zamanla buyucek insallah
herallde iyice 10. haftadan sonra belirginlesir
benimde bulanti gibi bir problemim yok ama sislik bendede cok masallah aynen baya bi karnim var benimde, zaten oldugu zaman hamile oldugumu hissediyorum :)

bu hafta hesaplama işinde benim de kafam karışıyo kızlar içinden çıkamıyorum neye göre doğum tarihini hesaplıyorlar ?bilemedim

canim en son adet tarihine gore hesaplicaksin yani sata
googleden yaz hamilelik hesaplama diye
orda sat olarak son adet tarihini ay, ve sene gir orda kac hafta kac gun oldugu gosterir
bugun biz 8+6 olmusuz masallah valla:KK71:

Mrb. geçmiş olsun, dikkat et kendine canım. Bel ağrısı dışında şikayetlerimiz aynı...

Dikkat ediyorum canım zaten hamilelikten oncede kabizlik ve mide ağrısı vardı tabi hamilelikte daha arttı midem için günde 3 ilaç alıyorum , heralde ömrüm boyunca çekicegim hastalık :KK43:. Birde çalıştığım için belden korkuyorum dinlenme zamanım olmuyor inşallah kısa zamanda gecer

merhabalar bugün bebişimizi yine ultrasonda gördük. Aslında doktorumuza gitmedik hastanenin acilinde isteimiz üzerine görmeye gittik. Önceki cumartesi doktorum 6+2 demişti ona göre bugün 7+5 olacaktı sata göre 8+2 yim bugünkü ultrasonda da 8+2 çıktı :). Ölçüm hatasımı bebişim mi çabuk büyüdü anlamadık :). Yalnız bugün ultrasonda doktor ( kadın doğum değik radyoloji doktoruydu) rahimde hafif kasılma var yorgunluktan olabilir dedi. Korktum biraz. Gerçekten yorgunluktanmıdır acaba??? Bugün okulda nöbetçiydim yorulmuştum diğer günlere göre. İnşallah ondandır.

Maşallah canım yine gormusunuz bebisini, neden acile gidip girmek istedin , biseymi olduda supelenip gittin yoksa öylesine görmek icinmi. Canım Valla bu hesaplama isi her doktora göre degisiyo. Benimde Turkiyedeki der sata göre burdaki der transfere gore , ama ben TUrkiyedeki doktoruma inanıyorum kesinlikle koskoca tup bebek merkezi herseyleri dört dörtlük yapıyorlar diyor aynı normal hamilelik gibi en son adet tarihinden hesaplicaksin biz sadece onun yerleşmesine yardım ettik diye , bende kendimce sata gore hesapliyorum, doktora gidincede ha tamam diyorum :) erken geç arada 2 hafta oluyor. Bende yorgun dusuyorum insallah bisey olmaz sende biraz dinlenmeye bak canim dikkat et kendine

Maşallah canım yine gormusunuz bebisini, neden acile gidip girmek istedin , biseymi olduda supelenip gittin yoksa öylesine görmek icinmi. Canım Valla bu hesaplama isi her doktora göre degisiyo. Benimde Turkiyedeki der sata göre burdaki der transfere gore , ama ben TUrkiyedeki doktoruma inanıyorum kesinlikle koskoca tup bebek merkezi herseyleri dört dörtlük yapıyorlar diyor aynı normal hamilelik gibi en son adet tarihinden hesaplicaksin biz sadece onun yerleşmesine yardım ettik diye , bende kendimce sata gore hesapliyorum, doktora gidincede ha tamam diyorum :) erken geç arada 2 hafta oluyor. Bende yorgun dusuyorum insallah bisey olmaz sende biraz dinlenmeye bak canim dikkat et kendine

Çapraz komşum 19 haftalık hamile onunla çarşıda buluşacaktık o kendi bebeği için gitmek istedi ( eşi acilde çalışıyor) sadece görmek için istedi, bende peşine takıldım, planlı değildi yani. Geçen haftaki doktorumda sata göre diyor ama bebek gelişimine göre 4 gün fark var demişti. Birçok kişiden duyuyorum onu. Çarşamba ve perşembe derslerimin en yorucu olduğu günler İnşallah bugünüde bir atlatayım bolbol yatacağım:)

oh ne guzel ya esinin acilde calismasi :) canin istedigi zaman git gor
bende gormedigim icin korku icinde olyorum aceba yasiyomu bi problem varmi diye
13 nisanda randovu var ozamana kadar beklicem insallah bisy yoktur

canim aslinda dinlenmemiz gerekli ama calisan birisi olunca insan hic dinlenemiyor
aksam eve variyorum yemek yap ye kaldir derken hafta ici oyle geciyor,cumarteside calisiyorum
bir pazarim kaliyor ,pazarda ogleye dogru kalk kahvalti yap derken oglen oluyor, ve ondan sonra tam bir haftalik ev temizligi ,yetmez birde utu oluyor ,inan cok zaman pazarlari hic oturmadan pazrtesi ise geliyorum
bakalim doktora gittigimde biraz rapor alcam dinlencem ,belimden korkuyorum ,hepsi bi arada olunca insanda korkuyor
birde ise gelis gidisim baya uzak 3 saat yolda geciyor
insallah bebege bisey olmaz :KK43:

senin cumartesi paarin var ne guzel dinlen ,yat biraz insan hep bi sekilde korku icinde oluyor
bk ne guzel gidip bebisini gormusun ,insalllah darisi bize

Son düzenleme:
Kizlarr simdiye kadar hic bebisinize bisey aldinizmi ,ben daha bisey almadim tabi cok erken ama heyecandan gorup alan oluyormu diye merak ettim
heralde ben cinsiyeti ogrenene kadar bisey almam

birde bilginiz varmi oyun parki besik varmis Turkiyede ,nette baktimda cok guzel biseye benziyor, bulursam burda onu almayi dusunuyorum bende siz ne dusunuyosunuz o besik hakkinda

Son düzenleme:
oh ne guzel ya esinin acilde calismasi :) canin istedigi zaman git gor
bende gormedigim icin korku icinde olyorum aceba yasiyomu bi problem varmi diye
13 nisanda randovu var ozamana kadar beklicem insallah bisy yoktur

canim aslinda dinlenmemiz gerekli ama calisan birisi olunca insan hic dinlenemiyor
aksam eve variyorum yemek yap ye kaldir derken hafta ici oyle geciyor,cumarteside calisiyorum
bir pazarim kaliyor ,pazarda ogleye dogru kalk kahvalti yap derken oglen oluyor, ve ondan sonra tam bir haftalik ev temizligi ,yetmez birde utu oluyor ,inan cok zaman pazarlari hic oturmadan pazrtesi ise geliyorum
bakalim doktora gittigimde biraz rapor alcam dinlencem ,belimden korkuyorum ,hepsi bi arada olunca insanda korkuyor
birde ise gelis gidisim baya uzak 3 saat yolda geciyor
insallah bebege bisey olmaz :KK43:

senin cumartesi paarin var ne guzel dinlen ,yat biraz insan hep bi sekilde korku icinde oluyor
bk ne guzel gidip bebisini gormusun ,insalllah darisi bize

Canım arkadaşın eşi acilde ama benim eşimde geçen sene çalışmıştı bizde rahat gidebiliyoruz. Dün doktora ultrasona girmenin bebeğe zararı varmı diye sordum oda bilinen kanıtlanmış hiçbirşey yok ama benim hocam hamileliği boyunca toplam 3 kere ultrasona girdi dedi ( ben şimdiden 3 kere girdim) . Eşime soruyorum oda zararı yok diyor ama insan düşünüyor yinede... Kısmet olursa 2 li teste kadar bir daha gitmeyi planlamıyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir.

Kizlarr simdiye kadar hic bebisinize bisey aldinizmi ,ben daha bisey almadim tabi cok erken ama heyecandan gorup alan oluyormu diye merak ettim
heralde ben cinsiyeti ogrenene kadar bisey almam

birde bilginiz varmi oyun parki besik varmis Turkiyede ,nette baktimda cok guzel biseye benziyor, bulursam burda onu almayi dusunuyorum bende siz ne dusunuyosunuz o besik hakkinda

Bebişi geç ben hamilelik için bile kıyafet almaya erken diye düşünüyorum. Kısmet olursada 7 aydan önce bebişe hiçbirşey almayı planlamıyorum. O beşikler güzel ama sanırım 6 aydan önce bebek için çokta gerekli olmaz. Yani daha 1 yılımız var o zamana :)

X