2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hosgeldin canim aramiza hayirli olsun cok sevindim
derin baya yuksek cikmis benim 165 cikmisti
gerci onemli olan degerler degil saglikli olmasi
ne zaman gorceksiniz peki keseyi,biz kalp atisini duyduk rabbim sizede nasip etsin
insallah canim hepimizin bebegini rabbim kucagimiza almayi nasip eder
bu arada listede bulunmak istersen
bana nick,sat,yas,kilo,dogum tarihlerini yazarsan senide eklerim listeye

Merhaba herkese bende 6 yıllık evlıyım 3 yıldır cocugumuzun olmasını ıstıyoruz normal yolla 2 kere hamıle kaldım ama sperm bozuklugu nedenıyle kalp atısları durdu 3 kez basarız asılama ve 2 kez tup bebek deneyımım oldu nıhayet Aytug Kolonkaya Alman Hastanesınde 2. denememde hamıle kaldım.Allah'ım kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah saglıklı bır sekılde.13.gun 326 cıkdı kan degerım de olmasa hamıle gıbı hıssetmıyorum kendımı,keseyı gormek ıcın beklıyoruz bende ınsallah kasım annesı olucam.Lısteye benıde yazarmısınız 20Subat sat-28 yas-64kılo

hosgeldin canim aramiza, cok tedavinde olumsuzluklarla karsilasmisin ama sonunda yuzun gulmus, hepimiz oyleyiz cok seyler gecirdik ama bir gun bebegimiz gelecekti biliyordum ve oyle oldu
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder insallah

bende ise gitmeden bi bakim demistim sen yazmisin hemen seni listeye yazip ise gidiyorum ,artik ancak aksama girerim
dogum tarihini yazmamisin ama ben sata gore hesaplayip yaziyorum bilgin olsun
Gorusuruz kendine bebise iyi bak

Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın cok tatlısın gorusuruz

çok şükür allahıma bizde varız diyebiliyorum artık. konu başlığı süper olmuş eline sağlık arkadaşım. bende benim gibi olanların neler yaşadığını merak ediyordum. malum insanın çevresindee tüp bebekle hamile kalan fazla insan olmuyor. aynen söylediğiniz gibi okadar sıkıntı çektik ki problem olmaması bile korkutuyor insanı. aşerme, mide bulantısı hiç yok hala benim hem seviniyorum hem korkuyorum. pozitif sonucu gördük çok şükür birde kalp atışlarını duysam içim biraz daha rahatlayacak sanırım. hala inanamıyorum....

biz 3 yıldır uğraşıyoruz, yumurtlama azlığı FSH yüksekliği vardı bende. geçenyıl başarısız bir aşılama demememiz vardı. bu yıl artık tüp bebek denedik. tedavi sırasında da tek bir yumurta oluştu. gerçi son anda 2. yumurtayı da alabildiler. ama ben umutlanmaya dahi korktum 2 yumurta ile çok zor diye düşünüyordum. allahıma şükürler olsun nasip etti. güzel allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşaallah. hayırlısıyla kucamıza almakta nasip olacak inşaallah.

bu arda benim bilgiler

12 şubat - 33 yaş - 57 kg - 19 kasım

Slm mehtap. Coraspin beni de şaşırtmıştı hemen doktoruma da sordum, ilk trimestir de bir problem olmaz dedi. Sanırım 3. trimestır da problem olabilirmiş dedi. Folbiol da gebelikden 2 ay öncesi başlamıştım almaya. Doktorum almaya devam et dedi Ama eşim artık folbiol alma dedi,elevitin içindede varmış zaten( bu arada eşim doktor, sakın niye endişeniyon demeyin çünkü sağlıkçıların başına daha çok şey geliyor :)) Fazla mı abartıyom bilmem ama zor bulunca bebeğimizi ondan heralde. Aynen senin kullandığın ilaçları elevit, folbiol ve crinone %8 kullanıyorum...

Hayırlı osun canım..

kızlarrr 4hafta 4 gnlük oldu miniğim doktora gitcem bugün ağrılarım çok fazla acaba keseyi görebilirmiyiz?

Yaş 32 Sat 8 Şubat Kilo 85 Doğum 15 KasıM

Kızlar dün ilk defa kalp atışlarını duyduk Çok ama çok mutluyumAllahım herkese nasip etsin....

6 hafta 3 günlük canım...Biraz erken ama duyduk çok şükür

merhaba kızlar bende varım artık burada bekleyişim dün sona erdi :)))
test sonucum pozitif çıktı tabi daha yolun çok başındayım bekleyiş ve heyecan artarak devam ediyor.
benide ekleyin sat 21 şubat yaş 27 doğum tarihi 28 kasım kilo 50

baktım da çoğu kişi elevit diye bir ilaç kullanıyor.Ben transferden itibaren sadece crinone kullandım yani ne iğne oldum nede başka ilaç kullandım.Bu eleviti ne için kullanıyorsunuz acaba? crinone 1 e düşürdük sonuçtan sonrasizdede aynı mı test gününe kadar ikiydi.bide folbiol kullanıyorum günde 1 tane yeterlimi acaba

Evet canım folbiol folik asit

Merhaba canım. Her doktorun tavsiyesi farklı bu konuda İnşalah bir sıkıntın olmaz. Benimde eşim de doktor oda bana folbiola devam etmemi söyledi :). Elevitte folik asit oranı 0.8 mg folbiolda ise 5 mg hemen hemen 6 katı.

Son düzenleme:

İlk olarak hoşgeldin aramıza. Elevit multivitamin aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, folik asit ve bir sürü şey var içinde. Hafta sonu doktorum elevit vücudunun gebeliğe alışmasını hızlandırır dedi. Crinoneyi ben hep günde 1 tane kullandım halada aynı şekilde devam ediyorum. Kısmetse 12. haftaya kadar devam edeceğiz.

kızlar bu arada crinone %8 jeli doktora yazdırıp alıyorsunuz değil mi? Bazı aile hekimleri sorun çıkarıyormuş yazamıyoruz diye falan da... Eşimde aile hekimi ilacımı hep o yazıyor devlette karşılıyor.

Hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun. Diğer gebeliklerinde kalp atışları kaçıncı haftada durmuştu? Herhangi bir belirti oluyor mu? Böyle bir durumu yaşamaktan çok korkuyorum. Hiçbir belirtim olmayıncada sık aklıma geliyor. Belirtim olsa belki içim daha rahat olurdu, mide bulantısını geçtim ne yorgunluk ne göğüs hassasiyeti nede başka birşey. Bir katı yiyeceklere eğilimim arttı o kadar. (arkadaşımda kızıyor bana daha ne istiyorsun sıkıntın yok diyor) Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…