- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.521
bizde 3lunun sonucu iyi cikti sukur
29unda 4Dile randovumu var, ayni zamanda gidiyoruz :)
canim kesinmi oglan oldugu erkek diye ekleyim listeye
iki tane isimmi koycaksinizda ikinciye kara veremediniz, bende simdi kiz ismi arastiriyorum ama tek koycam cift ismi sevmiyorum pek
ya bu kilolar doktorda niye fazl cikiyo, ben hep kilomu evdekine gore yapiyoru ,suan 67,5 kilo cikiyorum ,iki gun once doktorda 69,5 ciktibu kiloyu doktord kullaniyorum normal hayatta pek kullanmiyorum
selam kızlar evet sıacaklardan kimse girmiyor sanırım
ben dün otobüse bindim salaklık yapıp pişmanım şimdi
keşke binmeseydim
ınş kuzuma bişey olmamştr
simpatcım benim kilomuda yaz 87 ile başladım 89 olmuşum
aslında ilk 12 hafta hiç almadım ama son 1 haftadır iştahım iyi 1 kilo almışım
bende kendimi göreyim takip edeyim listeden
bizimde isimlerimiz belli
kız olursa elif
erkek olursa fatih
Slm Kizlar, bende giremiyorum ocneki giib, bu gunelr baya yogun geciyo, disarda isler bitmiyor, eve yorgun geldimide uyuyp kaliyorum, uyukta durunca belim cok agiriyo kizlar o yuzden eve geldim gibi uzaniyorum, dun doktora gittim, hani benim kahverengi akinti olmustu bir bucuk gun kadar, doktor gel demisti, gittim...
Kayinvaldem'de yanimdaydi, doktor bakarken benim ki kipir kipr, ayaklarini uyanitoyodu, ay benim kaynana bir mest oldu, digerine bakti oda ayni hareketli cok sukur kizlar, ikiside cok iyi, kalp atislari hersey yolunda,,, bugun 13 hafta bitti 14.ten gun aliyoz hehehhee
Doktor benim 18,hafta'da cinsiyetlerini ogrenebeilirsin dedi, bekliycez artik....
Benim kilo kizlar 13. hafta diyelim 59 aynii,...... onceki gibi istahim yok...
Sizlerde masallah iyisinizz....
Gulsum' bende bikmistim taksilere para vermekten, dun bende otobus aldim eve gelene kadar 3. otbus ama kisa aralikli.... ozlemiss behhh, hic bisey olmaz allahin izni ile... allah'a emanetler.....
ayakta degilsen bisey olmaz, gerci ayakta olup cokta sarsilmazsan yine bisey olmaz canim
tamam canim eklerim seni ,sonunda kilo aldin :)
ne guzel ya herkesin isimi hazir ,kari kocami karar verdiniz, hem oglan hem kiz ismi nasil hazir oluyo biranda :)
kızlar herkeze merabalar....
nezamandır pek uğrayamadım bayağı ilerlemiş sohbet maşşallah
okuduğum kadarıyla herkez iyi galiba çok sevindim
çoğu kişi 2 li testlerinide yaptırmış ve sonuçlar iyi çok şükür.ben yaptırmadım o yüzden hiç telaşını yaşamadım:)
ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım bebişimin yazmıştım burdada sonra 3 boyunca oynamadı bebeğim teleşlandım kendi hastanemde uzak yakın bir polikliniğe gittim çok şükür bişeyi yok orda oynuyodu bayağı kuzucum yeri genişlediği için hissedememişim:)
şimdi 2 gündür tekrar hissetmeye başladım pazarteside ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım cinsiyetimizde kesin belli olur inş.gerçi ben kız diye baya kaptırdım kendimi pembe pembe bir kaç cici bile aldım
ne güzel hissedebilmen ama şimdide hareket etti etmedi stresi var dimi doğuma kadar rahat yok bize sanırım :)
benim de pazartesi randevum cinsiyetini öğrenicez inşallah benim içime erkek diye doğuyo hatta beni tanıyan herkesin hatta yakınlarım hep erkek kıyafeti alıyo bakalım biz ne yapıcaz :26:
otobüste oturuyordum ama sallıyordu otobüs ya dr a sorduğumda bişey olmaz demişti ama ben pirelendim yine:)
evet kilo aldım artık yiyebiliyorum çünkü:))
bide çok alırsam vay başıma:))
evet canım eşimle beraber seçtik isimleri
ama bakalım zaman ne gösterir belki başka bi isim beğeniriz onu koyarız ama şimdilik bunlar..
siz düşünüyormusunuz isim?
kızlar herkeze merabalar....
nezamandır pek uğrayamadım bayağı ilerlemiş sohbet maşşallah
okuduğum kadarıyla herkez iyi galiba çok sevindim
çoğu kişi 2 li testlerinide yaptırmış ve sonuçlar iyi çok şükür.ben yaptırmadım o yüzden hiç telaşını yaşamadım:)
ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım bebişimin yazmıştım burdada sonra 3 boyunca oynamadı bebeğim teleşlandım kendi hastanemde uzak yakın bir polikliniğe gittim çok şükür bişeyi yok orda oynuyodu bayağı kuzucum yeri genişlediği için hissedememişim:)
şimdi 2 gündür tekrar hissetmeye başladım pazarteside ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım cinsiyetimizde kesin belli olur inş.gerçi ben kız diye baya kaptırdım kendimi pembe pembe bir kaç cici bile aldım
arkadaslar iyi hafta sonları ......
pazartesi günü benim de kontrol var 4 de allah hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsin insallah su 2 gün nasıl gecicek bilmiyorum
Selam kızlar.. bu hafta sonu en erkenci benim sanırım. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Siz de bebişlerinizde iyisinizdir.
Bugün babalar günü. Kocişlerinizin gününü kutladınız mı?
Ben de başta babam, sonra eşim ve daha sonra eşleriniz olan babaların ve de tüm babaların gününü kutluyorum. Allahım sağlıklı mutluluklu uzun ömür versin...
Sağlıcakla kalın, sevgiler...
Hareketler hissedilmeye başlanmış maşallah darısı bizlerin başına...evet canim sukur iyiz bende hareketini yeni yeni hissetmeye basliyorum hatta bazen o degilmiydi omuydu tereddutte kaliyorum :) insallah gittikce daha fazla belirginlesir
oh ya ne guzel kosuyosunuz hemen hastaneye bakiyosunuz, sanslisiniz bizde ole bisey yok, bide her hastane almaz illaki doktorunun oldgu hastaneye gitcen acilsen falan,sana derler senin doktorun burda degil seni alamayiz bisey olursa ancak kendi doktorununkide gitceksin der
bu gitmede cinsiyetin kesin belli olur, hadi seninkide kiz olsunda benim cimcimeye arkadar gelsin simdi erkekler icinde kaldik :))
benimde evlendmeden oncesinde evlendikten sonra hep gozum kiz cicilerinde, hatta cinsiyetini doktorumuz belki erkek olabilir dediginde ben magazada yine hep kiz cicilerine bakiyorum :)
esim diyor, doktor erkek olabilir dedi sen hala kizlara bakiyosun diyor ama insanin elinde olmuyor bakmamak
ve Rabbim gonlumden geceni verdi insallah basta hayirli ve saglikli bi evlat sonrasinda cinsiyet