2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam kızlar evet sıacaklardan kimse girmiyor sanırım
ben dün otobüse bindim salaklık yapıp pişmanım şimdi
keşke binmeseydim
ınş kuzuma bişey olmamştr

simpatcım benim kilomuda yaz 87 ile başladım 89 olmuşum
aslında ilk 12 hafta hiç almadım ama son 1 haftadır iştahım iyi 1 kilo almışım
bende kendimi göreyim takip edeyim listeden
bizimde isimlerimiz belli
kız olursa elif
erkek olursa fatih

bizde 3lunun sonucu iyi cikti sukur
29unda 4Dile randovumu var, ayni zamanda gidiyoruz :)
canim kesinmi oglan oldugu erkek diye ekleyim listeye
iki tane isimmi koycaksinizda ikinciye kara veremediniz, bende simdi kiz ismi arastiriyorum ama tek koycam cift ismi sevmiyorum pek :KK43:

ya bu kilolar doktorda niye fazl cikiyo, ben hep kilomu evdekine gore yapiyoru ,suan 67,5 kilo cikiyorum ,iki gun once doktorda 69,5 cikti:KK53: bu kiloyu doktord kullaniyorum normal hayatta pek kullanmiyorum:KK9:

3 lu testın sonucunun temız cıkmasına sevındım bende bugun ogrendım cok sukur bızımkıde temız darısı dıger teyzosların basına ınsallah...Doktor kesın erkek dedı. Insallah hep boyle guzel devam eder :KK66:

Slm Kizlar, bende giremiyorum ocneki giib, bu gunelr baya yogun geciyo, disarda isler bitmiyor, eve yorgun geldimide uyuyp kaliyorum, uyukta durunca belim cok agiriyo kizlar o yuzden eve geldim gibi uzaniyorum, dun doktora gittim, hani benim kahverengi akinti olmustu bir bucuk gun kadar, doktor gel demisti, gittim...

Kayinvaldem'de yanimdaydi, doktor bakarken benim ki kipir kipr, ayaklarini uyanitoyodu, ay benim kaynana bir mest oldu, digerine bakti oda ayni hareketli cok sukur kizlar, ikiside cok iyi, kalp atislari hersey yolunda,,, bugun 13 hafta bitti 14.ten gun aliyoz hehehhee

Doktor benim 18,hafta'da cinsiyetlerini ogrenebeilirsin dedi, bekliycez artik....
Benim kilo kizlar 13. hafta diyelim 59 aynii,...... onceki gibi istahim yok...
Sizlerde masallah iyisinizz....

Gulsum' bende bikmistim taksilere para vermekten, dun bende otobus aldim eve gelene kadar 3. otbus ama kisa aralikli.... ozlemiss behhh, hic bisey olmaz allahin izni ile... allah'a emanetler.....

selam kızlar evet sıacaklardan kimse girmiyor sanırım
ben dün otobüse bindim salaklık yapıp pişmanım şimdi
keşke binmeseydim
ınş kuzuma bişey olmamştr

simpatcım benim kilomuda yaz 87 ile başladım 89 olmuşum
aslında ilk 12 hafta hiç almadım ama son 1 haftadır iştahım iyi 1 kilo almışım
bende kendimi göreyim takip edeyim listeden
bizimde isimlerimiz belli
kız olursa elif
erkek olursa fatih

ayakta degilsen bisey olmaz, gerci ayakta olup cokta sarsilmazsan yine bisey olmaz canim

tamam canim eklerim seni ,sonunda kilo aldin :)
ne guzel ya herkesin isimi hazir ,kari kocami karar verdiniz, hem oglan hem kiz ismi nasil hazir oluyo biranda :)

Slm Kizlar, bende giremiyorum ocneki giib, bu gunelr baya yogun geciyo, disarda isler bitmiyor, eve yorgun geldimide uyuyp kaliyorum, uyukta durunca belim cok agiriyo kizlar o yuzden eve geldim gibi uzaniyorum, dun doktora gittim, hani benim kahverengi akinti olmustu bir bucuk gun kadar, doktor gel demisti, gittim...

Kayinvaldem'de yanimdaydi, doktor bakarken benim ki kipir kipr, ayaklarini uyanitoyodu, ay benim kaynana bir mest oldu, digerine bakti oda ayni hareketli cok sukur kizlar, ikiside cok iyi, kalp atislari hersey yolunda,,, bugun 13 hafta bitti 14.ten gun aliyoz hehehhee

Doktor benim 18,hafta'da cinsiyetlerini ogrenebeilirsin dedi, bekliycez artik....
Benim kilo kizlar 13. hafta diyelim 59 aynii,...... onceki gibi istahim yok...
Sizlerde masallah iyisinizz....

Gulsum' bende bikmistim taksilere para vermekten, dun bende otobus aldim eve gelene kadar 3. otbus ama kisa aralikli.... ozlemiss behhh, hic bisey olmaz allahin izni ile... allah'a emanetler.....

dunya telasi hepimiz bi is kosturuyoruz bi sekilde
bebislerinin iyi olmasina cok sevindim ,hele cogul olunca insan daha fazla etkilenir dimi
evet canim ancak ozamanlar ogrenirsin cinsiyeti degilse bizim doktor gibi belki soyle belki boyle der :)
iyi masalah fazla kilo almiyosun,ama bu zamanlardan sonra kendiliginden gelir artik kilolar

ayakta degilsen bisey olmaz, gerci ayakta olup cokta sarsilmazsan yine bisey olmaz canim

tamam canim eklerim seni ,sonunda kilo aldin :)
ne guzel ya herkesin isimi hazir ,kari kocami karar verdiniz, hem oglan hem kiz ismi nasil hazir oluyo biranda :)

otobüste oturuyordum ama sallıyordu otobüs ya dr a sorduğumda bişey olmaz demişti ama ben pirelendim yine:)
evet kilo aldım artık yiyebiliyorum çünkü:))
bide çok alırsam vay başıma:))
evet canım eşimle beraber seçtik isimleri
ama bakalım zaman ne gösterir belki başka bi isim beğeniriz onu koyarız ama şimdilik bunlar..
siz düşünüyormusunuz isim?

kızlar herkeze merabalar....
nezamandır pek uğrayamadım bayağı ilerlemiş sohbet maşşallah
okuduğum kadarıyla herkez iyi galiba çok sevindim
çoğu kişi 2 li testlerinide yaptırmış ve sonuçlar iyi çok şükür.ben yaptırmadım o yüzden hiç telaşını yaşamadım:)
ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım bebişimin yazmıştım burdada sonra 3 boyunca oynamadı bebeğim teleşlandım kendi hastanemde uzak yakın bir polikliniğe gittim çok şükür bişeyi yok orda oynuyodu bayağı kuzucum yeri genişlediği için hissedememişim:)
şimdi 2 gündür tekrar hissetmeye başladım pazarteside ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım cinsiyetimizde kesin belli olur inş.gerçi ben kız diye baya kaptırdım kendimi pembe pembe bir kaç cici bile aldım:KK1:

ne güzel hissedebilmen ama şimdide hareket etti etmedi stresi var dimi doğuma kadar rahat yok bize sanırım :)

benim de pazartesi randevum cinsiyetini öğrenicez inşallah benim içime erkek diye doğuyo hatta beni tanıyan herkesin hatta yakınlarım hep erkek kıyafeti alıyo bakalım biz ne yapıcaz :26:
çoğu kişi 2 li testlerinide yaptırmış ve sonuçlar iyi çok şükür.ben yaptırmadım o yüzden hiç telaşını yaşamadım:)
ben hareketlerini hissetmeye başlamıştım bebişimin yazmıştım burdada sonra 3 boyunca oynamadı bebeğim teleşlandım kendi hastanemde uzak yakın bir polikliniğe gittim çok şükür bişeyi yok orda oynuyodu bayağı kuzucum yeri genişlediği için hissedememişim:)
şimdi 2 gündür tekrar hissetmeye başladım pazarteside ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım cinsiyetimizde kesin belli olur inş.gerçi ben kız diye baya kaptırdım kendimi pembe pembe bir kaç cici bile aldım:KK1:

arkadaslar iyi hafta sonları ......
pazartesi günü benim de kontrol var 4 de allah hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsin insallah su 2 gün nasıl gecicek bilmiyorum

ne güzel hissedebilmen ama şimdide hareket etti etmedi stresi var dimi doğuma kadar rahat yok bize sanırım :)

benim de pazartesi randevum cinsiyetini öğrenicez inşallah benim içime erkek diye doğuyo hatta beni tanıyan herkesin hatta yakınlarım hep erkek kıyafeti alıyo bakalım biz ne yapıcaz :26:

valla canım aynen sürekli onu dinliyorum oynuyomu niye oynamıyo :KK1: şimdi daha küçük oldukları için hareketleri tutarsız olurmuş ama gelde tüp bebek annelerine anlat hadi :KK1:

hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin inş bende eşimde biz çok kız istiyoduk inş da kız bakalım
ta evlenmeden önce hazırlamıştık hatta ismini:) ismi şifa olucak başlarda strese bile girdim erkek olursa diye isim bile bulamadım bir türlü beğenemiyorum erkek ismi:KK1:
tabi şaka biyana hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin cinsiyeti en sonraki derdimiz

Selam kızlar.. bu hafta sonu en erkenci benim sanırım. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Siz de bebişlerinizde iyisinizdir.

Bugün babalar günü. Kocişlerinizin gününü kutladınız mı?

Ben de başta babam, sonra eşim ve daha sonra eşleriniz olan babaların ve de tüm babaların gününü kutluyorum. Allahım sağlıklı mutluluklu uzun ömür versin...

Sağlıcakla kalın, sevgiler...

selam kizlarr hepinizin babalar gunu kutlu olsun
ben hayatimda hic babalar gunu kutlamadim,benim babam ben 1 yasindayken olmus yani hic hatirlamam
hayatimda en yabanci oldugum kelime ise baba kelimesidir,evlenene kadar hic kulamadim evlenincede cok zorlandim kac sene zorla soyledim ve hatta hala alismis degilim icten demedim hic
bende uvey babamin babalar gunu kutladim tabi baba demiyorum ama sonucta gercek olmasada bi bakima babamiz sayilir
insallah bebisimle seneye kendi babamizin gununu kutlariz

bugun masallah 20+4 olduk yariya geldik simdiye kadar hic bebegimin hareketlerini hissetmemistim ama bikacgun sanki hissediyorum :)
alincaklarin listesini hazirlamaya basladim burda bu carsamba heryerde buyuk indirimler basliyor,insallah alisverisi indirimde halledicem
bazilari erken diye dusunuyor ama hamileligim problemli gectigi icin ileriki zamanlarda ne olur bilmiyorum en iyisi hazirlamak simdiden

Kizlarr hastahane cantasi icin neler alinmasi gerekiyor insallah yardiminizla hazirlarim
bide burda dogumdan sonra 4 gun hastanede kaliyosun ,tabi ilk giyecekler hediye ve bi koca canta hediyelerimiz oluyor,onlarida kullanirim :)

otobüste oturuyordum ama sallıyordu otobüs ya dr a sorduğumda bişey olmaz demişti ama ben pirelendim yine:)
evet kilo aldım artık yiyebiliyorum çünkü:))
bide çok alırsam vay başıma:))
evet canım eşimle beraber seçtik isimleri
ama bakalım zaman ne gösterir belki başka bi isim beğeniriz onu koyarız ama şimdilik bunlar..
siz düşünüyormusunuz isim?

insallah bebek ismiyle yasar canim ,hele bi dogsnda :)
kiloya cok dikkat fazla almamaya calis tabi elimizde oldugu kadar diyelim
daha ben hic isim dusunmedim yani arastiriyorum kiz isimlerini,tabi bizde kesin isim konusunda problem olur,esim bu olsun der ben cik cik :) ben derim bu olsun o der cik cik :)

iste gelde sen bu isim icinden cik:KK53:

evet canim sukur iyiz bende hareketini yeni yeni hissetmeye basliyorum hatta bazen o degilmiydi omuydu tereddutte kaliyorum :) insallah gittikce daha fazla belirginlesir
oh ya ne guzel kosuyosunuz hemen hastaneye bakiyosunuz, sanslisiniz bizde ole bisey yok, bide her hastane almaz illaki doktorunun oldgu hastaneye gitcen acilsen falan,sana derler senin doktorun burda degil seni alamayiz bisey olursa ancak kendi doktorununkide gitceksin der:KK43:

bu gitmede cinsiyetin kesin belli olur, hadi seninkide kiz olsunda benim cimcimeye arkadar gelsin simdi erkekler icinde kaldik :))
benimde evlendmeden oncesinde evlendikten sonra hep gozum kiz cicilerinde, hatta cinsiyetini doktorumuz belki erkek olabilir dediginde ben magazada yine hep kiz cicilerine bakiyorum :)
esim diyor, doktor erkek olabilir dedi sen hala kizlara bakiyosun diyor ama insanin elinde olmuyor bakmamak
ve Rabbim gonlumden geceni verdi insallah basta hayirli ve saglikli bi evlat sonrasinda cinsiyet

arkadaslar iyi hafta sonları ......
pazartesi günü benim de kontrol var 4 de allah hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsin insallah su 2 gün nasıl gecicek bilmiyorum

nasil gecicek demisin bak gecti bile :) yarinda hazirlanmakla gitmekle gecer ve bebisini gormus olursun ,bizlere guzel haber getirirsin :)

Selam kızlar.. bu hafta sonu en erkenci benim sanırım. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Siz de bebişlerinizde iyisinizdir.

Bugün babalar günü. Kocişlerinizin gününü kutladınız mı?

Ben de başta babam, sonra eşim ve daha sonra eşleriniz olan babaların ve de tüm babaların gününü kutluyorum. Allahım sağlıklı mutluluklu uzun ömür versin...

Sağlıcakla kalın, sevgiler...

selam canim ,hafta sonlarinda pek kimse olmuyor en erkenci ve tek senmisin diyelim buna :)
evet bugun babalar gunu esiminkini kutlamadim :KK43: felaket snirliydi her zamanki gibi kutlamaya yer birakmadi kendisi
zaten kendi babami hic bilmem yukarda yazmisti, ancak bi uvey babama mesaj yazdim ,normalde baba demem abi derim ama boyle ozel gunde baba olarak yazdim ,oda cok sevinmis :) cevap verdi tekrar

Günaydın Kızlar;
Yeni hafta hepimize sağlık ve mutluluk getirir inşallah...
Biz bebişlerimle haftasonu gezdik yorulduk h.içi evde dinlenmeyi düşünüyoruz.5 gün sonrada randevumuz var doktorumuzla belki cinsiyetlerini öğreniriz:nazar:

evet canim sukur iyiz bende hareketini yeni yeni hissetmeye basliyorum hatta bazen o degilmiydi omuydu tereddutte kaliyorum :) insallah gittikce daha fazla belirginlesir
oh ya ne guzel kosuyosunuz hemen hastaneye bakiyosunuz, sanslisiniz bizde ole bisey yok, bide her hastane almaz illaki doktorunun oldgu hastaneye gitcen acilsen falan,sana derler senin doktorun burda degil seni alamayiz bisey olursa ancak kendi doktorununkide gitceksin der:KK43:

bu gitmede cinsiyetin kesin belli olur, hadi seninkide kiz olsunda benim cimcimeye arkadar gelsin simdi erkekler icinde kaldik :))
benimde evlendmeden oncesinde evlendikten sonra hep gozum kiz cicilerinde, hatta cinsiyetini doktorumuz belki erkek olabilir dediginde ben magazada yine hep kiz cicilerine bakiyorum :)
esim diyor, doktor erkek olabilir dedi sen hala kizlara bakiyosun diyor ama insanin elinde olmuyor bakmamak
ve Rabbim gonlumden geceni verdi insallah basta hayirli ve saglikli bi evlat sonrasinda cinsiyet
Hareketler hissedilmeye başlanmış maşallah darısı bizlerin başına...
Kız cicileri harika yaa hepsini alasım geliyor acaip eğleniyorum bakarken mağazada,, cinsiyetlerinin belli olmasını bekliyorum sonra durduramam kendimi..

Son düzenleme:
bugün doktor randevum vardı bi erkek bi kız derken sonunda kesinleşti .
sempatik bak kasım da tek kız annesi kaldım diyordun kasım anneleri arasına ikinci kızıda benden ekleyiver canım.

X