- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.501
Günaydın teyzoşlar, maşallah herkesin keyfi yerinde bebecikler sağlıklı, oh ne güzel hep böyle devam eder inşallah, geçen hafta 3 lü test için kan vermiştim değerlerim iyi çıktı hemen yazayım; down syndrome 1:5070 , open spina bifida 1:22000, trisomy18 1:99000, çok sevindim kızlar çok şükür bu testide atlattık, benimde kasıklarımda ağrılar oluyor kramp gibi herhalde büyüyor oğluşum, isim olarak ata yı düşünüyorum kızlar, kızım olsaydı adı dilem olacaktı, zaten nicim hem oğluşumun hemde kızımın ismi, elif çok dikkat et kendine, her saat mola verdir canım en az 15 dakika dinlen yürü,yorma bebişi, ben arada yine girerim kızlar kendinize ve bebişlerimize iyi bakın
Bızde gıttık doktora cok sukur hersey yolundaymış.3 lu teste gerek yok demısdı o yuzden sadece kan aldı ınsallah sonucumuzda guzel cıkar.2 Temmuzda 4boyut lu ultrasonumuz var ve doktorunda en basından berı dedıgı gıbı oğlusumuz olucak.Herkes dusundugu ısmı yazarsa belkı farklı fıkır olur ben Arda dıyorum ama ıkıncı ısmıne karar veremedım.Ne guzel herkes mutlu ınsallah hep boyle devam eder.Kılomda 70 cıkdı
bu arada Günaydınnnnnnnnnnn
ben bu akşam yola çıkıyore inşallah iki günüm güzel geçer
Günaydın teyzoşlar, maşallah herkesin keyfi yerinde bebecikler sağlıklı, oh ne güzel hep böyle devam eder inşallah, geçen hafta 3 lü test için kan vermiştim değerlerim iyi çıktı hemen yazayım; down syndrome 1:5070 , open spina bifida 1:22000, trisomy18 1:99000, çok sevindim kızlar çok şükür bu testide atlattık, benimde kasıklarımda ağrılar oluyor kramp gibi herhalde büyüyor oğluşum, isim olarak ata yı düşünüyorum kızlar, kızım olsaydı adı dilem olacaktı, zaten nicim hem oğluşumun hemde kızımın ismi, elif çok dikkat et kendine, her saat mola verdir canım en az 15 dakika dinlen yürü,yorma bebişi, ben arada yine girerim kızlar kendinize ve bebişlerimize iyi bakın
mmasallah canim cok sevindim senin adina sonucta bisey cikmamis ama 4lu testler icin erken degilmi ,3luyu yaptirmismiydi sen ,ben 3lyu yeni ogrendim ,yada 4lu de ne yapiliyor bilmiyorum ne testiydi bi peki
evet ya kimse gelmiyor, listeye bakiyorum dolu dolu ortada kimse yok , heralde herkes dinlenmede, yada ancak bi problem olunca geliyolar ,oysa hep birlikte doguma kadar her animizla birlikte gitmis olsak ne iyi olur
Merhaba arkadaslar. bende tup bebekle 13+3 gunluk hamileyim. persembe kahverengi lekelnemem oldu cok korktum. Dun dr a gittik bebekte bir sikinti yok. progestoran jele basladim tekrar. dr dinlen dedi. evde yatiyorum. Sizlerin yazdikalrinizi okudum bi cok kisi yasamis biraz rahatladim. Birde karnimda kasiklarimda cok agri oluyor ona da normal dedi.
Bu arada benide listeye ekler misiniz. sat 9 mart dogum tarihi 15 aralik gorunuyor hesaplayicilarda.
herkesi opuyorum
ay bide ben cikabilseydimarabayla gitcez canım değşiklik olsun çıkyım şu evden :84:
bu arada Günaydınnnnnnnnnnn
ben bu akşam yola çıkıyore inşallah iki günüm güzel geçer
Bızde gıttık doktora cok sukur hersey yolundaymış.3 lu teste gerek yok demısdı o yuzden sadece kan aldı ınsallah sonucumuzda guzel cıkar.2 Temmuzda 4boyut lu ultrasonumuz var ve doktorunda en basından berı dedıgı gıbı oğlusumuz olucak.Herkes dusundugu ısmı yazarsa belkı farklı fıkır olur ben Arda dıyorum ama ıkıncı ısmıne karar veremedım.Ne guzel herkes mutlu ınsallah hep boyle devam eder.Kılomda 70 cıkdı
Ay teyzoslar kasim annelerininki hep erkek cikmis bi arada benim cimcimem varrr hadi bi kiz arkadas daha ciksin yaa bu erkeklerin icinde kalmasin kuzum
kizlar ilk sayfadaki listeye bakin eksik yada duzeltilcekler varsa ekleyim
buda kilo cizelgemizin son hali bu hafta fazla kilo almadim :)
ben kendim her hafta gram gram da olsa ekliyorum ,kendim icin ilerde hangi haftada ne kadar kilo almisim elimde hazir liste olur
sizlerde her hafta kilonuzu bildirirseniz sizin icin daha iyi olur, bense seve seve eklerim
buda listemizin son hali
2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi
Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|66,8|67,3|67,5|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| |66| |67,5|
bebet|64| | |67| | | | |69|
kardelenimsin|57| | | |59| | |60|
bella_83|50| | |53,5| |54|54|55|
duss|65|69,9| | |70| | |71,4|
atadilem|73| | | | |75| | | |77|
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86| |87|
elfkaya|51|53| | |51| | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56|56| | | |