- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
Selam arkadaslar
Kasim ayinda tup bebekle anne olcaklar kosusunu bulamadim baktim olmayinca ben acmak istedim
normal hamile kalanlarla biz tup bebekle hamile kalanlar farkliyiz diye dusunuyorum ve bu konuyu actim
bu gune kadar cok seyler gecirdik en sonunda diledigimiz oldu ve bu hamilelik sureci bizim icin daha farkli gececek
nelere dikkat etcez, neler yapcaz,ne yiyip ne icicez bunlari hep birlikte heyecanla doguma kadar birlikte yasayalim
Aralik anneleri diyede yazdim onlarda hemen cikmasa yavas yavas gelceklerdir insallah
umarim guzel paylasimlar olmasi dilegiyle
Kasim ve Aralik anne adaylarimiz listede olmak isiyorlarsa
Nick...Sat...Yas...Kilo...Dogum tarihlerinizi bana bildirin yada konu icinde paylastiginizda listeye ekleyim
Geldidikkk Teyzesiii.....
nick:ceysin
sat:21 şubat
yas:23
kilo:57
doğum tarihi:28 kasım
daha çok yeniyiz 4 hafta 3 günlük ama yoğun kasık ağrıları oluo ara ara giren sizdede varmıydı derya canım sen de de oldumu?
Sanırım sizler genelde akşam nete giriyorsunuz, bana da sabahları daha rahat geliyor. Evet arkadaşlar bugün ilk defa kese bakılacak. İnşallah bir problem yoktur. Sizlere haber veririm.
Ben Ankara Anatolia'da IVF yaptırdım. Ancak İl dışında oturuyorum. arkadaşımın ilk denemesinde tuttuğu için bizde heyecanlanıp ocak ayında Anatolia ile görüşmeye gittik. Dr. Bülent Bey ile görüştük. Hemen başlayalım dedi ve il dışından başladık lucrinlere felan. Süreçleri biliyorsunuz zaten. Arada küçük bir kistim oldu, o yüzden önce onu erittik, sonra tekrardan başladık. Çok şükür şubatta da IVF gerçekleşti.
Bu arada sorunumuz, azospermi idi. Eşimde küçük bir opr. geçirdi. Allaha şükür şimdi hamileyimdiyebiliyorum, birde bugün keseyi görebilsek oh be diyeceğim.
Tekrar görüşürüz, hoşça kalın.
Sanırım sizler genelde akşam nete giriyorsunuz, bana da sabahları daha rahat geliyor. Evet arkadaşlar bugün ilk defa kese bakılacak. İnşallah bir problem yoktur. Sizlere haber veririm.
Ben Ankara Anatolia'da IVF yaptırdım. Ancak İl dışında oturuyorum. arkadaşımın ilk denemesinde tuttuğu için bizde heyecanlanıp ocak ayında Anatolia ile görüşmeye gittik. Dr. Bülent Bey ile görüştük. Hemen başlayalım dedi ve il dışından başladık lucrinlere felan. Süreçleri biliyorsunuz zaten. Arada küçük bir kistim oldu, o yüzden önce onu erittik, sonra tekrardan başladık. Çok şükür şubatta da IVF gerçekleşti.
Bu arada sorunumuz, azospermi idi. Eşimde küçük bir opr. geçirdi. Allaha şükür şimdi hamileyimdiyebiliyorum, birde bugün keseyi görebilsek oh be diyeceğim.
Selam arkadaslar
Kasim ayinda tup bebekle anne olcaklar kosusunu bulamadim baktim olmayinca ben acmak istedim
normal hamile kalanlarla biz tup bebekle hamile kalanlar farkliyiz diye dusunuyorum ve bu konuyu actim
bu gune kadar cok seyler gecirdik en sonunda diledigimiz oldu ve bu hamilelik sureci bizim icin daha farkli gececek
nelere dikkat etcez, neler yapcaz,ne yiyip ne icicez bunlari hep birlikte heyecanla doguma kadar birlikte yasayalim
Aralik anneleri diyede yazdim onlarda hemen cikmasa yavas yavas gelceklerdir insallah
umarim guzel paylasimlar olmasi dilegiyle
Kasim ve Aralik anne adaylarimiz listede olmak isiyorlarsa
Nick...Sat...Yas...Kilo...Dogum tarihlerinizi bana bildirin yada konu icinde paylastiginizda listeye ekleyim
daha çok yeniyiz 4 hafta 3 günlük ama yoğun kasık ağrıları oluo ara ara giren sizdede varmıydı derya canım sen de de oldumu?
Hoşgeldinnnnnn....... Kasık ağrılarına normal dedi doktorum rahim büyüdükçe bağları gerilirmiş ve ağrı yaparmış. kanaman olmadığı sürece sorun yok.
Geçmiş olsun İnşallah daha da iysindir şimdi. Tüp bebek doktorum vajinal muayene istemişti ama gittiğim doktor karından bakalım görmeszek vajinal yaparız dedi. Karından kalp atışlarımız göründü gerek kalmadı. Kızlar ben hep katı ve tuzlu şeyler yemek istiyorum, sulu yemek canım istemiyor kabız olmayayım diyede suya saldırıyorum. İştahım azaldı ama pantolonlarıma sığamıyorum sanırım jelin etkisi. Sizlere vücutta herhangi bir şişlik falan var mı?
Geçmiş olsun İnşallah daha da iysindir şimdi. Tüp bebek doktorum vajinal muayene istemişti ama gittiğim doktor karından bakalım görmeszek vajinal yaparız dedi. Karından kalp atışlarımız göründü gerek kalmadı. Kızlar ben hep katı ve tuzlu şeyler yemek istiyorum, sulu yemek canım istemiyor kabız olmayayım diyede suya saldırıyorum. İştahım azaldı ama pantolonlarıma sığamıyorum sanırım jelin etkisi. Sizlere vücutta herhangi bir şişlik falan var mı?
Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Çok şükür 1 kese göründü, gerçi 2 embriyo transfer edilince ben kendimi ikiz gebeliğe adapte etmiştim, önce şaşırdım, şimdi rahatım. Biliyorum ki bebeğim benimle.. Gerçi doktorum daha sonra da görülebilir dedi, ama ben 1 tane old. hissediyorum.
Şuanda SAT a göre 5 haftalık gebeyim. 2 hafta kalp atışı için tekrar doktora gideceğiz.
Bu arada doktorum yarın ve 15 gün sonrası için bir sürü kan tahlili istedi. Biz zaten başlamadan yaptırmıştık, ama adam yine de göreyim dedi. Birde Crinon jele devam ve elevit ve coraspin yazdı. Coraspin size de yazıldı mı? Bir tuhaflık yok demi?
Görüşmek üzere...
Selam canım bendede inanılmaz şişlik var, sanırım bu durum normal. Bana tuhaf gelen canımın hiç bir şey istememesi. Acaba erken mi?
mehtaperkan benim dünden beri lekelenmem var ama coraspini hala kullanıyorum onun kanamayla bir alakası yok diye biliyorum ama kafam karıştı şimdi
Arkadaslar merhaba......bende bu hafta pozitif sonucumu aldım hcg sonucum 286 cıktı keseyi görmek icin sabırsızlanıyorum, benim de rabbim nasip ederse dogum zamanım kasım ayına geliyo rabbim lnsallah bebislerimi saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip eder
ben ancak aksamlari giriyorum canim cunku gunduz calisiyorum oyuzden gunduz giremiyorum ,ancak hafta sonlarinda girme sansim oluyorSanırım sizler genelde akşam nete giriyorsunuz, bana da sabahları daha rahat geliyor. Evet arkadaşlar bugün ilk defa kese bakılacak. İnşallah bir problem yoktur. Sizlere haber veririm.
Selam arkadaslar
hosgelmissin canim minikle :) teyzeleride sizi bekliyordu nerdeler diye:82:
bizde yeniyiz canim insallah hep birlikte doguma ave dogumdan sonraya kadar insallah diyelim
Rabbim bebeislerimizide kucagimiza almayi nasip etsin
kasikta agrilar benim arada oluyordu
sanirim bunun sebebi tedaviden sonra yumurtalar hala buyuk oluyor,ben ilk gittigimde doktorum dedi ya yumurtalarin hala cok buyuk nasil duruyosun agrimiyormu diye, iste arada sanci olurdu
ve dun gittigimde hala buyuktu ,kullandigim ilaclardan dlayi
yeni hamilesin ve yumurtaliklardan dolayi olabilir agrilar
listeye hemen ekliyorum canim seni bol bol sohbetlerle gorusmek dilegiyle
bizde ne dicek doktor bakalim birdahaki seferde gorucez yada sorarim ne kadar sure daha alttan ultrason olcaginiGeçmiş olsun İnşallah daha da iysindir şimdi. Tüp bebek doktorum vajinal muayene istemişti ama gittiğim doktor karından bakalım görmeszek vajinal yaparız dedi. Karından kalp atışlarımız göründü gerek kalmadı. Kızlar ben hep katı ve tuzlu şeyler yemek istiyorum, sulu yemek canım istemiyor kabız olmayayım diyede suya saldırıyorum. İştahım azaldı ama pantolonlarıma sığamıyorum sanırım jelin etkisi. Sizlere vücutta herhangi bir şişlik falan var mı?
Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Çok şükür 1 kese göründü, gerçi 2 embriyo transfer edilince ben kendimi ikiz gebeliğe adapte etmiştim, önce şaşırdım, şimdi rahatım. Biliyorum ki bebeğim benimle.. Gerçi doktorum daha sonra da görülebilir dedi, ama ben 1 tane old. hissediyorum.
Şuanda SAT a göre 5 haftalık gebeyim. 2 hafta kalp atışı için tekrar doktora gideceğiz.
Bu arada doktorum yarın ve 15 gün sonrası için bir sürü kan tahlili istedi. Biz zaten başlamadan yaptırmıştık, ama adam yine de göreyim dedi. Birde Crinon jele devam ve elevit ve coraspin yazdı. Coraspin size de yazıldı mı? Bir tuhaflık yok demi?
Görüşmek üzere...
ben 35. haftaya kadar kullancakmisim bugun oyle dedi doktorbendede baya şişlik var pantolonlarım sıkıyo...
canım coraspin bende kullanıyorum bi süre daha devam dedi doktorum...
canim bizde testi ogrenince butun ilaclara 15 gun boyunca devam dediler daha sonrasinda elevit ,coraspirin ve progesteron kullan dedilerBu ilaçları tüp bebek doktorun mu verdi? Corasprini ben yumurta toplamadan 1 gün sonra başlamıştım, 12. gün testi öğrenince tüp bebek doktorum coraspirini direk kes dedi. Herhangi bir kanamam falan da olmadı. Corasprin kanı sulandırır kanaman falan olursa kesmen lazım hemen, kanda pıhtılaşma sorunu falan var mı? varsa onun için başlatmış olabilir. Folbiol kullanmıyor musun? Onu mutlaka içmelisin. Ben de elevit, folbiol ve crinone %8 kullanıyorum.
mehtaperkan benim dünden beri lekelenmem var ama coraspini hala kullanıyorum onun kanamayla bir alakası yok diye biliyorum ama kafam karıştı şimdi