2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Sanırım sizler genelde akşam nete giriyorsunuz, bana da sabahları daha rahat geliyor. Evet arkadaşlar bugün ilk defa kese bakılacak. İnşallah bir problem yoktur. Sizlere haber veririm.
Ben Ankara Anatolia'da IVF yaptırdım. Ancak İl dışında oturuyorum. arkadaşımın ilk denemesinde tuttuğu için bizde heyecanlanıp ocak ayında Anatolia ile görüşmeye gittik. Dr. Bülent Bey ile görüştük. Hemen başlayalım dedi ve il dışından başladık lucrinlere felan. Süreçleri biliyorsunuz zaten. Arada küçük bir kistim oldu, o yüzden önce onu erittik, sonra tekrardan başladık. Çok şükür şubatta da IVF gerçekleşti.
Bu arada sorunumuz, azospermi idi. Eşimde küçük bir opr. geçirdi. Allaha şükür şimdi hamileyim diyebiliyorum, birde bugün keseyi görebilsek oh be diyeceğim.
Tekrar görüşürüz, hoşça kalın.

hoşgeldinizz aramıza annesi ve yavrusu :) inşallah görürsün bebişinin kesesini bunlar tatlı heyecan ve bekleyişler.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin ceysin ve miniği :) kasık ağrıları normal bir süre devam edebiliyor endişe etme canım

Geçmiş olsun İnşallah daha da iysindir şimdi. Tüp bebek doktorum vajinal muayene istemişti ama gittiğim doktor karından bakalım görmeszek vajinal yaparız dedi. Karından kalp atışlarımız göründü gerek kalmadı. Kızlar ben hep katı ve tuzlu şeyler yemek istiyorum, sulu yemek canım istemiyor kabız olmayayım diyede suya saldırıyorum. İştahım azaldı ama pantolonlarıma sığamıyorum sanırım jelin etkisi. Sizlere vücutta herhangi bir şişlik falan var mı?

Hoşgeldin, İnşallah güzel haberlerini alırız. İçini ferah tut.

Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Çok şükür 1 kese göründü, gerçi 2 embriyo transfer edilince ben kendimi ikiz gebeliğe adapte etmiştim, önce şaşırdım, şimdi rahatım. Biliyorum ki bebeğim benimle.. Gerçi doktorum daha sonra da görülebilir dedi, ama ben 1 tane old. hissediyorum.
Şuanda SAT a göre 5 haftalık gebeyim. 2 hafta kalp atışı için tekrar doktora gideceğiz.
Bu arada doktorum yarın ve 15 gün sonrası için bir sürü kan tahlili istedi. Biz zaten başlamadan yaptırmıştık, ama adam yine de göreyim dedi. Birde Crinon jele devam ve elevit ve coraspin yazdı. Coraspin size de yazıldı mı? Bir tuhaflık yok demi?
Görüşmek üzere...

Mrb canım, bende de inanılmaz şişlik var. Sanırım bu durum normal. Ama benim canım hiçbir şey istemiyor bir tuhaflık yoktur umarım.

Selam canım bendede inanılmaz şişlik var, sanırım bu durum normal. Bana tuhaf gelen canımın hiç bir şey istememesi. Acaba erken mi?

bendede baya şişlik var pantolonlarım sıkıyo...
canım coraspin bende kullanıyorum bi süre daha devam dedi doktorum...

Bu ilaçları tüp bebek doktorun mu verdi? Corasprini ben yumurta toplamadan 1 gün sonra başlamıştım, 12. gün testi öğrenince tüp bebek doktorum coraspirini direk kes dedi. Herhangi bir kanamam falan da olmadı. Corasprin kanı sulandırır kanaman falan olursa kesmen lazım hemen, kanda pıhtılaşma sorunu falan var mı? varsa onun için başlatmış olabilir. Folbiol kullanmıyor musun? Onu mutlaka içmelisin. Ben de elevit, folbiol ve crinone %8 kullanıyorum.

Selam canım bendede inanılmaz şişlik var, sanırım bu durum normal. Bana tuhaf gelen canımın hiç bir şey istememesi. Acaba erken mi?

Aslında benimde canım pek birşey istemiyor. ( ama ilerleyen dönemde İNŞALLAH canım istemese bile sırf nazdan eşimi bu konuda koşturmayı planlıyorum ) Ama yemem gerektiği zamanlardada sulu yemek yemek istemiyorum. Katı şeyleri tercih ediyorum nedense. Valla bende uykusuzluk (hamileliğe özel değil uyku sorunum hep vardı ama eskiden ilaç kullanabiliyordum bunun için artık ilaç almadığım için sıkıntım çok oluyor ( ) ve şişlik dışında hiçbirşey yok. Annem 3 çocuk doğurmuş kardeşiminde 1 kızı var onlarda hamileliklerini çok rahat geçirmişler. Belki genlerle ilgili birşeydir bu.

mehtaperkan benim dünden beri lekelenmem var ama coraspini hala kullanıyorum onun kanamayla bir alakası yok diye biliyorum ama kafam karıştı şimdi

Arkadaslar merhaba......bende bu hafta pozitif sonucumu aldım hcg sonucum 286 cıktı keseyi görmek icin sabırsızlanıyorum, benim de rabbim nasip ederse dogum zamanım kasım ayına geliyo rabbim lnsallah bebislerimi saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip eder

mehtaperkan benim dünden beri lekelenmem var ama coraspini hala kullanıyorum onun kanamayla bir alakası yok diye biliyorum ama kafam karıştı şimdi

Bize doktorum transfer sonrasında bile eğer lekelenmen olursa corasprini hemen kes demişti. Aynı şeyler hastanenin verdiği bilgilendirme yazılarında da vardı. Bence tüp bebek doktorunu arayıp biran önce sor.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun. 1 haftaya kadar keseni grürsün İNŞALLAH.

ben ancak aksamlari giriyorum canim cunku gunduz calisiyorum oyuzden gunduz giremiyorum ,ancak hafta sonlarinda girme sansim oluyor
sanirim ilk tup bebek denemendi ve bizim gibi ilkinde tutmus cok guzel
kistin olusmus ama gecmis o ,esin mikrotesemi oldu ,benim esimdede 0 si sperm oda mikrotese oldu
keseyi bugun gorcem demisinya gordun heralde, guzel gecmistir heyecanli heyecanli :)

Son düzenleme:
bizde ne dicek doktor bakalim birdahaki seferde gorucez yada sorarim ne kadar sure daha alttan ultrason olcagini
canim sislik bendede cok oluyor ,ozellikle ilk zamanlarda allahim hic sigamiyordum , zaten karnini hic cekme sansin yok disinda ve birazda sislik var o normaldir
kabizlik olayi cok kotuya ben cok kabiz oluyorum suanda yine kotu ,ilac kullaniyorum ama cok fazla su almiyorum sanirim
hamilelikten once kabir oldum sanirim cok zorlamamdan dolayi yirtilma oldu okadar kotu acisiyorki sorma valla ne yapcaksam suan en cok sorunum o

yukarda yazmistim sonuc ne oldu diye ama bu yazini gormeden yazmisim :)
bizede ayni 2 tane konuldu bende ilk zamanlar umut ettim ikiz diye ,doktora gittigimde biri gelisiyordu biri oylece kucuk duruyordu
doktor dedi suan 1 tane gozukuyor 1 tane ama sonradan ikincisi gelisebiliyor, haftaya gel bakalim ozaman tam belli olur dedi, ve sali gunu gittigimde hala ayni kucucuk gelismemisti yani 1 taneydi ,sanirim seninkide 1 tane
canim sen testleri olsun yinede yaptir baslamadan farkliydi suan hamilesin simdi farkli
banada 13 nisanda yapilcak o zaman randovum var
ben jel degilde progesteron kullaniyorum alttan
aslinda benim isler tum karisik burdaki doktorum ilaca gerek yok hic kullanma bebegin kap sesini duyduk diyor
turkiyedeki doktorda
progesteronu 3 hafta daha kullan,eleviti doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullanabilirsin dedi, ve coraspirini 35. haftaya kadar kullan dedi, ben bunlari birakmistim ama burdaki doktorumdan habersiz kullanacam
da
ha bugun konustum canim doktorla bi tohaflik yok ve cok kisiden duyuyorum kullandigini

bendede baya şişlik var pantolonlarım sıkıyo...
canım coraspin bende kullanıyorum bi süre daha devam dedi doktorum...
ben 35. haftaya kadar kullancakmisim bugun oyle dedi doktor

canim bizde testi ogrenince butun ilaclara 15 gun boyunca devam dediler daha sonrasinda elevit ,coraspirin ve progesteron kullan dediler
folbiol ne oluyor folik asitmi

zannetmiyorum onunla ilgili oldugunu ama yinede sen doktoruna telefon ac canim
hala kanaman oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…