- 8 Ocak 2009
- 1.160
- 12
-
- Konu Sahibi Sympathique
evet canlar ben de aranızdayım. Aynı duyguları yaşıyor olmamız ne kadar da güzel değil mi? Buraya yazarken bile heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Benim bilgiler;
Sat:18 şubat, yaş 30, kilo:daha şimdiden 63 oldum. hesaplamalara göre doğum tarihi 25 kasım diyo.
6 martta transfer yapıldı. 17 martta test yaptık, Allaha şükür değerimiz yüksekti. Yarın da kese bakmaya gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır.
Allahım sizinle ve de bebişinizle olsun, Sevgiler...
evet canlar ben de aranızdayım. Aynı duyguları yaşıyor olmamız ne kadar da güzel değil mi? Buraya yazarken bile heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Benim bilgiler;
Sat:18 şubat, yaş 30, kilo:daha şimdiden 63 oldum. hesaplamalara göre doğum tarihi 25 kasım diyo.
6 martta transfer yapıldı. 17 martta test yaptık, Allaha şükür değerimiz yüksekti. Yarın da kese bakmaya gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır.
Allahım sizinle ve de bebişinizle olsun, Sevgiler...
yok canim hep alttan bakti simdiye kadar, aslinda bende her seferinde tereddut etmiyor degilim ,ne kadar bu sekilde devam etcek bilmiyorum ama simdi cok minicik oldugu icin oyle ileriki zamanda karindan bakar
sanirim simdi karindan baksa cok net belli olmaz diyemi alttan bakiyolarki
doktora soyle boyle boyle de belkide karindan bakar yada bisey olmayacagini caiklar sana
Arkadaşlar ,
topic sahibi arkadaşım ile aynı dönemlerde aynı merkezde hamile kaldık...
Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Ilk tüp bebek denememde hamile kaldım . Allah izin verirse 33 hafta sonra bebegim gelecek .
30 yaşındayım * 7+1 haftalık hamileyim * 82 kilo ile hamile kaldım . şu an bulantı ve kusmalarımla kilo veriyorum :))
haftamı sata göre sayıyorum . Sat:1 şubat
ultrasonda pzt günü merkezde 6+5 gördüler.
Bugunkü hastane de de ultrasona göre 6+2 dedi doktor.
Kafamı karıştırıyorlarrrrrr
Allah hepimize bu güzel haberi alarak yüzlerimizi güldürdü.... Inşallah bu güzel haberi bebeklerimizi kucaklarımıza alarak da devam ettirir inşallah...
Hepimiz için duacıyım .
Allahım kabul eder inşallah....
Arkadaşlar ,
topic sahibi arkadaşım ile aynı dönemlerde aynı merkezde hamile kaldık...
Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Ilk tüp bebek denememde hamile kaldım . Allah izin verirse 33 hafta sonra bebegim gelecek .
30 yaşındayım * 7+1 haftalık hamileyim * 82 kilo ile hamile kaldım . şu an bulantı ve kusmalarımla kilo veriyorum :))
haftamı sata göre sayıyorum . Sat:1 şubat
ultrasonda pzt günü merkezde 6+5 gördüler.
Bugunkü hastane de de ultrasona göre 6+2 dedi doktor.
Kafamı karıştırıyorlarrrrrr
Allah hepimize bu güzel haberi alarak yüzlerimizi güldürdü.... Inşallah bu güzel haberi bebeklerimizi kucaklarımıza alarak da devam ettirir inşallah...
Hepimiz için duacıyım .
Allahım kabul eder inşallah....
evet bizede cinsel ilişki bir süre daha yasak ama olsun hiçç problaem değilevet burdaki doktorlar sata göre hesaplıyo bizde 7+3 olmuşuz maşallah bizim miniklere
aynen aynen bizim icinde hic problem degilay bebislerimiz hayirlisiyla saglikli dogsunda herseye uyariz dikkat ederiz
oh masallah ya
bakalim kalp seslerii duyduk ,sira cinsiye heyecanini yasamakta, saglikli olsunda cinsiyet onemli degil ama insan iste hep merak ediyor, birlikte doguma kadar ve dgumdan sonra insallah Allah nasip ederse