- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
merhaba benide alırmısınız aranıza bende dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım çok şükürsat 30 ocak doğumum 6 kasım görünüyo aynı mehtaprerkanınki gibi :)) geçen hafta kalp atışını ve kesemizi gördük yarında dinlamaye gidicez inşallah sorunsuz geçer bu sürecimiz
Kizlar listeyi duzenlemeye baslicam bana bunlari tam net olarak yazarisiniz daha bilmiyorsaniz bos birakip sonra bildirirsiniz
Isim...Sat...Yas...Kilo...Dogum
valla bendede pek bi değişiklik yok sadece ara ara miğde bulantılarım oluyo okadarcık.bende bugün gidicem kısmetse kalp sesini dinlemeye çok heyecanlıyım
şükürler olsun duydum bebeğimin kalp atışını öyle güzel bir duyguki allahım herkese yaşatsıno endişeler hiç bitmiyor zatenn her doktora gidişte hem heyecan hem korku oluyo.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Biz cumartesi gittik kalp atışını gördük ama 1 ay sonraya çağırdı. Kalp atışı duymadan falanda bahsetmedi. ne kadarlık olması gerekiyor duymak için? Yoksa cihazamı bağlı? Dün haif sancım vardı bugün o da yok. Çok korkuyorum bazen hiç belirti olmayınca. Ben bir ara resmen psikopata bağlamıştım ilk başta dış gebelik olur mu korkusu vardı sonra keseyi gördük boş gebelik olur mu korkusu oldu şimdi kalp atışlarını gördük bebeğim gelişimine devam etmeyebilir mi acaba var????? Eşim haklı olarak çok kızıyor. Yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil. Burada bazı olumsuz şeyleri okuduktan sonra acaba bizede olur mu korkusu oluyor..... Gerçekten de CAHİLLİK MUTLULUK... Üst kat komşumda hamile 1 hafta büyük benden daha bebeği görmeye gitmediler, pek rahat o konuda hiç endişesi falan da yok. Benim ki gibi endişeleriniz var mı???????**
evet müthiş bir duygu öyle güzel bir ses ki hayatımda duyduğum en güzel sesben yarın tahlillerimi yaptırıcam ozaman sorucam bakalım nezaman çağırcak tekrar.eşime diyorum ki eve bir ultrason cihazı alalım her daim görelim miniğimizi benimde miğde bulantım yok ama canım acayip erik istiyor ve bulamadım turşusunu buldum onunla idare ediyorum çıkana kadar
aslinda iyi fikir soyle kucuk bi cihaz olsada alsak her daim bizle olsa ,kalp atiisini en an dinlesek :) ne iyi olurdu
ne tahlilleri yaptircaksin ,ben daha hic yaptirmadim 13 nisanda gittigimde dedi tatlilleri verim yaparsin diye
ay niye hamilelerin cani zamaninda degilde zamansiz istiyor her yiyecegi ,genelde cok hamilelerden duyuyorum :)
ama simdi kislarida cok seyi bulmak mumkun oluyor
ozellikle karpuz hergun is yerimin oda var bir kerede canim istemiyor :) olmasa ister heralde
canim karpuz dedim ama insallah istemez
ben bulabilsemde gondersem sana erigi :) ma yurt disindayim gelene kadar olmaz insallah
kizlar size bisey sorcam siz SAT tarihinizi hangi tarih olarak yazdiniz
ya benim okadar kafam karisikki tup bebekle hamile kaldigim icin hangi tariften hesaplicam sasiriyorum
Turkiyedeki hastanede ayni zamanda tedavi gordugumuz arkadasta hamile o dedi ayni normal hamilelik gibi en son Regl tarihinden itibaren hesaplicakmisin tedavi gordugum yerdeki doktor demis
bir arkadas yumurta toplandigindan itibaren dedi
bugunde doktorum transferden itibaren hesaplican diyor
allahim kafam karisti nasil hesaplicam diye:44:
benim doktorum son adet tarihinden haesaplıyor.zaten ultrasonda kaç haftalık olduğu beli oluyor ya ordan hesapla.