2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

amaaaaaaa
makasla bıçak koydular altıma onlardan makasa oturdum :KK1::KK1:
kocakarı ihtimaline göre kızzz:KK60:

ankaracım
daha cinsiyetini öğrenmeme 1-1 buçuk ay kadar var sağlıklı olsun yeter ama merakta etmiyor deilim :))
hayırlısı olsun hakkımızda

mide bulantısına gelince onu en iyi ben anlarım test günümden beri bulantı ve kusmadan çok çekiyorum
Allah yarımcın olsun valla lanet bişi o böğğğ

Son düzenleme:
ankaracım
daha cinsiyetini öğrenmeme 1-1 buçuk ay kadar var sağlıklı olsun yeter ama merakta etmiyor deilim :))
hayırlısı olsun hakkımızda

mide bulantısına gelince onu en iyi ben anlarım test günümden beri bulantı ve kusmadan çok çekiyorum
Allah yarımcın olsun valla lanet bişi o böğğğ

henüz kusmadım ama yutkunuyorum kusmamak için valla
cinsiyet için hayrlısı neyse o olsun ınş en son merak konumuz o
ben bebeğimi merak ediyorum yine iyi mi diye
perşembe gidicem dr a kızıcak ama bu haftada gideyim ondan sonra 15 gün sonra gidicem söz:))
dr un istedği testler var onları göstericem hem

eeee ben ansil anliycam benimkiler ikiz, bu americali arastirmacilar bir yorum yapmamis bunla ilgili:KK1::KK1::KK1: anam benimkiler 9 haftalik kan degeri 160.ooo kusur olmus nasil duscekki birden o kadar normalemi? allah allah

Üzgünüm ikizlerde kan testleri yapılmıyor yanıltıcı olabilir diye. 10. haftadan sonra değerin düşmeye başlayacak.

Merhaba bayanlar. Ben bize olan 4 günlük tatili fırsat bilip ailemin yanına İstanbul a kaçmıştım, yeni geldik evimize. Hızlıca bir okudum güzel haberlerimiz de var hafif üzücüde. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır. Eşim doktor, evde bir adet bebek kalp seslerini dinlemek için dopler ultrasonumuz var ben aklıma düştükçe dinliyorum :). Az önce meleğimin kalp seslerini duydum henüz hareketlenmelerimiz başlamadı ama bu da şimdilik yeter :))). Geçenlerde Amerikada yapılan bir araştırma sonucunu okudum buna göre 2'li test zamanı yapılan beta hcg değeri 50 nin altındaysa bebek erkek, üstündeyse kızmış. Çapraz komşumun değeri 32 bebişi erkek, üst komşumun değeri 107 bebişi kız bizim ki henüz göstermedi ama değerimiz 37 bakalım tutacakmı??? 2' li testini yaptıranlar beta hcg sonuçlarını yazar mı birde biz kendi aramızda değerlendirelim bakalım....

iyi etmisiniz canim tatilde gitmisiniz sizede guzel moral olmustur
ben daha bi yere gidemiyorum hep evdeyim iyice SIKILDIM benim annemde Almanya'da gitmek istiyorum,yol 6 saatlik oyuzden gidemiyorum, yavas yavas ayaga kalktim insallah bisey yasamam tekrardan

bu Amerikada yapilan arastirma cok guzelmis, bende merak ettim ama orayla bura arasinda kaliyorum anlamiyorum cok seyin ne oldugunu
2li test bana yapildigini zannediyordum yani ense kalinligi olculdu ve birsuru kan testleri verdim ,simdi baktim icerisinde oyle bisey yazmiyor demkki bana yapilmamis,yada ismi farklimi desem genelde test isimleri ayni oluyor:KK59: meraklanip bakacaktim bende
obur ay randovu var ozaman sorarim insallah bunu
:44:

canım çok teşekkür ederim desteğin için
bende sizi biliyorum baya olmştu kanamanız ama şükür bebişe bişey olmamştı
insan ne kadar bişey olmayacağını bilsede dr da alıyor soluğu valla
dr un iki dudağı arasından çıkcak cümle
bebeğiniz gayet iyi.......
evet yürükçe geliyor yürümüyorm sürekli yatıyorum ama
ama bi sroun var bende phtılaşma var iğne kullanıyorum kanamayı bunun da yapabilme ihtimali var
şimdi kanamam pedlik olmadı dr a kanamam oldu demek için pedlik olması gerek
ama değil..silince geliyor yada akıntıyla karışık
bu durumda karışıklık yapıyor
iğneyi kescek miyiz yoksa devam mı
yoksa doz mu fazla geliyor
bu h.içi hem hematoloğa hem tüpçüme gideceğim
yeterki bebeğim benimle olsun
dr a muayne ederken sorduğum ilk soru bebeğim yaşıyor mu oluyor
uzattım farkındayım affet:)))

canim ben igne falan kullanmiyorum pirtilasmada yok,olunca olur illaki ondan dolayi degildir bi bilgim yok yani
ama benim doktorumun bana dedigi iki tane emriyo transfer edilip birisi tuttu digeri tutmadi,o tutmayan kayboldugundan dolayi kanama oluyor dedi, bi onceki gitmemde tam kaybolmamis kanama bi sure daha devam edebilir dedi ve o hafta senin gibi lekelenmeler oldu sonraki hafta ve bu hafta bitti
suan kalkiyorum ayaga,hani bi is gormesemde yavas yavas gidip geliyorum ama evde olunca yine hemen yatiyorum,insallah boyle boyle duzelir daha yasamam bu problemi

ve bikac gundur kasiklarimda agri var artik kafama takmiyorum normaldir, sonucta kimse agrisiz sizisiz bir hamilelik gecirmemistir, birde karnim genisliyor buuzdendir diye iyi olmasini bekliyorum

peki bugun ne durumdasin yine geliyormu leke?

Son düzenleme:
Üzgünüm ikizlerde kan testleri yapılmıyor yanıltıcı olabilir diye. 10. haftadan sonra değerin düşmeye başlayacak.

evet bana yapılmadı doktorum neden dedim ikiz gebeliklerde yanıltıcı olabilir dedi .
usg örctü saglıklı görünüyo dedi sonra laborotuara gönderdi ,orada sadece kilo mu sordular
laborotuar tekrar degerlendirecekmis cuma arayacaklarını söylediler.

yaaaa yazlık ceketlerimi çıkarttım amaaaaaaa
düğmelerini kapatamıyorumm
pantolonlarınım düğmeleri zorluyo belleri sıkıyooo
ne giyeceğimi şaşırmış durumdayımmm

ay sorma canim hepimiz ayni sorundayiz buda gayet normal :)
bende pantalonlarima giremiyorum,bir tane lastikli kot var onu giyiyorum ,birde kumas var dugmelerini kapatmadan giyiyorum :) degilse hep esofmanla,ki yakin komsulara falan giderkende pantalona benzer sofman giyiyorum ,idare etcezde daha baslarindayiz ileriki zamanlarda ne yapcazki

hele benim karnim bi buyudu 5 aylik gibi sanki, aksamlari tam iki kati oluyor:KK49:

Merhaba Arkadaşlar;
Umarım herkes için güzel sağlıklı bir hafta olur.
Benim baş ağrım ve 3 gündür bitsede kurtulsam dün bebişlerimi gördüm kıpır kıpırlardı. Kısmetse 2 hafta sonra 2 li testimiz var ama sadece ölçüm yapılacak ikiz oldukları için kan değerine bakılmayacak.

:emir_bebek::emir_bebek:

masallah canim buyuyolar seninkilerde:KK49:
saglikli olsunlarda en onemlisi o
benim ikiz degil ama sanirim bendede olcum yapildi kan testi yapilmadi:26:

yeni kilonu ekledim canim:KK34:

epeydir okuyamamıştım arkadaşlar kanama sorunları dışında herkesin iyi olmasına sevindim. kanaması olan arkadaşlarım bol bol dinlenince geçer inşallah allah yardımcınız olsun.

hepinizin bildiği gibi sempatik arkadaşımızın başına gelen kanamadan önce kanamalardan çok korkuyordum ama çok şükür allah nazarlardan saklasın düzelmiş onun durumu sizede moral olsun bence. en kısa zamanda sizinde kanamnızın geçmesi dileğiyle

bebet arkadaşım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. bundan sonrada herşey hepimiz için yolunda gider inşaallah :79:

evet canim suan sukur kanamalar duzeldi yavas yavas ayaklandim ama yine korkyorum ayaklandim diye yine kanama olur diye
gerci doktor tutmayan emriyo kayboldugu icin kanama oluyor dedi, sanirim kaybolmus insallah daha yasamam benim icin bir felaketti aman Rabbim kimseye yasatmasin bu durumu
sen iyisin insallah:KK71:

Günaydın kızlar....

Ben hafta sonları pek giremiyorum, kendimi gezmeye veriyorum. Ama burayı da merak etmiyor değilim.

Eee kızlar herkes iyi değil mi? Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. Sevgiler...

ay canim dusunmen yeter iyi iyiz sukur, sen gez tadini cikar tatilin ,e demisler tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani diye:KK1:

benim bikac gundur kasiklarimda cok agri oluyor nedenini bilmiyorum ama karnim artik buyuyor gelisiyor belki bundandir diye buna baglayip cok akmiyorum kafama
birde aksilik gibi bu hafta alerjim tuttu habire hapsurdum hapsurdukca daha agridi, insallah kisa zamanda gecer

biz iyiz teyzecik senin bebis nasil:emir_bebek:

Yarın ikili test günüm.ultrasona giricem heyooooooo :)))))))
bebeğimi ekranda görmeye bayılıyorum!!!!!
Herkeste cinsiyet merakı başlamış artık normal sürece girdik demektir kızlar.bakalım yarın söyleyecek mi dr. 13. Haftadayım erkenden öğrenen arkadaşlar vardı.inşallah bende öğrenerim artık çok merak ediyorum.

canim ben igne falan kullanmiyorum pirtilasmada yok,olunca olur illaki ondan dolayi degildir bi bilgim yok yani
ama benim doktorumun bana dedigi iki tane emriyo transfer edilip birisi tuttu digeri tutmadi,o tutmayan kayboldugundan dolayi kanama oluyor dedi, bi onceki gitmemde tam kaybolmamis kanama bi sure daha devam edebilir dedi ve o hafta senin gibi lekelenmeler oldu sonraki hafta ve bu hafta bitti
suan kalkiyorum ayaga,hani bi is gormesemde yavas yavas gidip geliyorum ama evde olunca yine hemen yatiyorum,insallah boyle boyle duzelir daha yasamam bu problemi

ve bikac gundur kasiklarimda agri var artik kafama takmiyorum normaldir, sonucta kimse agrisiz sizisiz bir hamilelik gecirmemistir, birde karnim genisliyor buuzdendir diye iyi olmasini bekliyorum

peki bugun ne durumdasin yine geliyormu leke?

aaa bak banada 2 konuldu ve teki tuttu o kadar sordum kaç dr a bana böyle bi açıklama yapmadılar ve çok mantıklı gerçekten..
kasık ağrınız sevindirici bana d rum rahim genişliyor ondan olablir demişti
bendede kramplar oluyor bunada aynı açıklamayı yaptı
şimdilik leke yok:nazar:ne zaman yok desem oluyor gerçi:KK1:
akıntım çok garip ama sarı akıntı geliyor bazende akıntım bulanık pembemsi oluyor uçuk toz pembe gibi...anlam veremiyorum..birde geçen hafta adet haftamdı belki lekeler ondan da kaynaklı olablir
amannn ne çok çıkarım yaptım dimi:KK1:
perşembe gidecğeim dr kızmaz ınş bidaha gidiyorum diye 1o gün sonra ggitmş olucam o 15 dedi
ama dayanamıyorum ne yapim bu hafta iyiyse bidaha dert etmicem söz:KK1:

iyi etmisiniz canim tatilde gitmisiniz sizede guzel moral olmustur
ben daha bi yere gidemiyorum hep evdeyim iyice SIKILDIM benim annemde Almanya'da gitmek istiyorum,yol 6 saatlik oyuzden gidemiyorum, yavas yavas ayaga kalktim insallah bisey yasamam tekrardan

bu Amerikada yapilan arastirma cok guzelmis, bende merak ettim ama orayla bura arasinda kaliyorum anlamiyorum cok seyin ne oldugunu
2li test bana yapildigini zannediyordum yani ense kalinligi olculdu ve birsuru kan testleri verdim ,simdi baktim icerisinde oyle bisey yazmiyor demkki bana yapilmamis,yada ismi farklimi desem genelde test isimleri ayni oluyor:KK59: meraklanip bakacaktim bende
obur ay randovu var ozaman sorarim insallah bunu
:44:

İnşallah yaşamazsın tekrar aynı sıkıntıları. Testte sadece hcg yazıyor. Zaten iki değere bakılıyor birisi hcg diğeri papp-a ölçümü.

Yarın ikili test günüm.ultrasona giricem heyooooooo :)))))))
bebeğimi ekranda görmeye bayılıyorum!!!!!
Herkeste cinsiyet merakı başlamış artık normal sürece girdik demektir kızlar.bakalım yarın söyleyecek mi dr. 13. Haftadayım erkenden öğrenen arkadaşlar vardı.inşallah bende öğrenerim artık çok merak ediyorum.

ne guzel canim yarin gorceksin bebegini ,insallah darisi tum anne olmak isteyen herkesin basina diyelim

cinsiyet konusu evet cok heyecanli tabi sonrasinda guzel guzel ciciler alincak,daha isimler buluncak korku zamanlarini yavas yavas atlatip insallah bundan sonra tadini cikaririz:KK49:

doktorun iyi bakarsa belki su diyebilir ama inanma sen yine:KK1:

gecen ay bana erkek olabilir dedi, bu gitmemde kiz dedi, simdi gel cik isin icinden ,ben zaten kiz yada erkek olcagini bastan biliyodum:KK9::KK9:
hayirlisi olsun artik olsunda kiz erkek farkemez, ha gonulden kiz derim:KK34::KK1:

aaa bak banada 2 konuldu ve teki tuttu o kadar sordum kaç dr a bana böyle bi açıklama yapmadılar ve çok mantıklı gerçekten..
kasık ağrınız sevindirici bana d rum rahim genişliyor ondan olablir demişti
bendede kramplar oluyor bunada aynı açıklamayı yaptı
şimdilik leke yok:nazar:ne zaman yok desem oluyor gerçi:KK1:
akıntım çok garip ama sarı akıntı geliyor bazende akıntım bulanık pembemsi oluyor uçuk toz pembe gibi...anlam veremiyorum..birde geçen hafta adet haftamdı belki lekeler ondan da kaynaklı olablir
amannn ne çok çıkarım yaptım dimi:KK1:
perşembe gidecğeim dr kızmaz ınş bidaha gidiyorum diye 1o gün sonra ggitmş olucam o 15 dedi
ama dayanamıyorum ne yapim bu hafta iyiyse bidaha dert etmicem söz:KK1:

canim benim birinci kanamam olali 1 ayi gecti ,doktorum buyuzden oluyo dedi, iste sen yat dinlen ,ozellikle fazla arabaya binmemeye dikkat et ve daha tam kybolmadigi icin bi sure daha devam edebilir dedi, bende o hafta kayinvalidem turkiyeden geldigi icin haniis yapmadim ama biraz fazla oturdum yatmamistim, bunun sonrasinda felaket bi kanama oldu,doktorum dedi yine buyuk ihtimal buyuzden diye, 2 hafta kesin kalkmadan yattim ,ilk haftasinda yine kanama devam etti ve yavas yavas kesilip koyu leke gelmeye basladi, ve diger hafta tamamen btti, bu hafta ise yavas yavas ayaga kalktim ama evde kaldikca yine yatiyorum,sanirim tamamen kayboldu insallah daha olmaz

sendeki kanamada buyuzden olabilir,belki yine lekenme gelirse korkma ama yine hemen doktorunu ara, yda acile git fazla kan gelirse

İnşallah yaşamazsın tekrar aynı sıkıntıları. Testte sadece hcg yazıyor. Zaten iki değere bakılıyor birisi hcg diğeri papp-a ölçümü.

yok canim hic hcg diye yazan bi test yok ,gittigim zaman sorcam

her gitmemde idrar testi veriyorum
oncekinde iste birsuru kan testleri yapildi

gecenkinde ise sakat yada zekasi icin test verdim ,diger gitmemde ogrenicem

X