- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.081
amaaaaaaa
makasla bıçak koydular altıma onlardan makasa oturdum
kocakarı ihtimaline göre kızzz
makasla bıçak koydular altıma onlardan makasa oturdum
kocakarı ihtimaline göre kızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankaracım
daha cinsiyetini öğrenmeme 1-1 buçuk ay kadar var sağlıklı olsun yeter ama merakta etmiyor deilim :))
hayırlısı olsun hakkımızda
mide bulantısına gelince onu en iyi ben anlarım test günümden beri bulantı ve kusmadan çok çekiyorum
Allah yarımcın olsun valla lanet bişi o böğğğ
eeee ben ansil anliycam benimkiler ikiz, bu americali arastirmacilar bir yorum yapmamis bunla ilgili anam benimkiler 9 haftalik kan degeri 160.ooo kusur olmus nasil duscekki birden o kadar normalemi? allah allah
Merhaba bayanlar. Ben bize olan 4 günlük tatili fırsat bilip ailemin yanına İstanbul a kaçmıştım, yeni geldik evimize. Hızlıca bir okudum güzel haberlerimiz de var hafif üzücüde. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır. Eşim doktor, evde bir adet bebek kalp seslerini dinlemek için dopler ultrasonumuz var ben aklıma düştükçe dinliyorum :). Az önce meleğimin kalp seslerini duydum henüz hareketlenmelerimiz başlamadı ama bu da şimdilik yeter :))). Geçenlerde Amerikada yapılan bir araştırma sonucunu okudum buna göre 2'li test zamanı yapılan beta hcg değeri 50 nin altındaysa bebek erkek, üstündeyse kızmış. Çapraz komşumun değeri 32 bebişi erkek, üst komşumun değeri 107 bebişi kız bizim ki henüz göstermedi ama değerimiz 37 bakalım tutacakmı??? 2' li testini yaptıranlar beta hcg sonuçlarını yazar mı birde biz kendi aramızda değerlendirelim bakalım....
canım çok teşekkür ederim desteğin için
bende sizi biliyorum baya olmştu kanamanız ama şükür bebişe bişey olmamştı
insan ne kadar bişey olmayacağını bilsede dr da alıyor soluğu valla
dr un iki dudağı arasından çıkcak cümle
bebeğiniz gayet iyi.......
evet yürükçe geliyor yürümüyorm sürekli yatıyorum ama
ama bi sroun var bende phtılaşma var iğne kullanıyorum kanamayı bunun da yapabilme ihtimali var
şimdi kanamam pedlik olmadı dr a kanamam oldu demek için pedlik olması gerek
ama değil..silince geliyor yada akıntıyla karışık
bu durumda karışıklık yapıyor
iğneyi kescek miyiz yoksa devam mı
yoksa doz mu fazla geliyor
bu h.içi hem hematoloğa hem tüpçüme gideceğim
yeterki bebeğim benimle olsun
dr a muayne ederken sorduğum ilk soru bebeğim yaşıyor mu oluyor
uzattım farkındayım affet:)))
Üzgünüm ikizlerde kan testleri yapılmıyor yanıltıcı olabilir diye. 10. haftadan sonra değerin düşmeye başlayacak.
yaaaa yazlık ceketlerimi çıkarttım amaaaaaaa
düğmelerini kapatamıyorumm
pantolonlarınım düğmeleri zorluyo belleri sıkıyooo
ne giyeceğimi şaşırmış durumdayımmm
Merhaba Arkadaşlar;
Umarım herkes için güzel sağlıklı bir hafta olur.
Benim baş ağrım ve 3 gündür bitsede kurtulsam dün bebişlerimi gördüm kıpır kıpırlardı. Kısmetse 2 hafta sonra 2 li testimiz var ama sadece ölçüm yapılacak ikiz oldukları için kan değerine bakılmayacak.
epeydir okuyamamıştım arkadaşlar kanama sorunları dışında herkesin iyi olmasına sevindim. kanaması olan arkadaşlarım bol bol dinlenince geçer inşallah allah yardımcınız olsun.
hepinizin bildiği gibi sempatik arkadaşımızın başına gelen kanamadan önce kanamalardan çok korkuyordum ama çok şükür allah nazarlardan saklasın düzelmiş onun durumu sizede moral olsun bence. en kısa zamanda sizinde kanamnızın geçmesi dileğiyle
bebet arkadaşım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. bundan sonrada herşey hepimiz için yolunda gider inşaallah :79:
Günaydın kızlar....
Ben hafta sonları pek giremiyorum, kendimi gezmeye veriyorum. Ama burayı da merak etmiyor değilim.
Eee kızlar herkes iyi değil mi? Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. Sevgiler...
burda erkek cikti:18:
canim ben igne falan kullanmiyorum pirtilasmada yok,olunca olur illaki ondan dolayi degildir bi bilgim yok yani
ama benim doktorumun bana dedigi iki tane emriyo transfer edilip birisi tuttu digeri tutmadi,o tutmayan kayboldugundan dolayi kanama oluyor dedi, bi onceki gitmemde tam kaybolmamis kanama bi sure daha devam edebilir dedi ve o hafta senin gibi lekelenmeler oldu sonraki hafta ve bu hafta bitti
suan kalkiyorum ayaga,hani bi is gormesemde yavas yavas gidip geliyorum ama evde olunca yine hemen yatiyorum,insallah boyle boyle duzelir daha yasamam bu problemi
ve bikac gundur kasiklarimda agri var artik kafama takmiyorum normaldir, sonucta kimse agrisiz sizisiz bir hamilelik gecirmemistir, birde karnim genisliyor buuzdendir diye iyi olmasini bekliyorum
peki bugun ne durumdasin yine geliyormu leke?
iyi etmisiniz canim tatilde gitmisiniz sizede guzel moral olmustur
ben daha bi yere gidemiyorum hep evdeyim iyice SIKILDIM benim annemde Almanya'da gitmek istiyorum,yol 6 saatlik oyuzden gidemiyorum, yavas yavas ayaga kalktim insallah bisey yasamam tekrardan
bu Amerikada yapilan arastirma cok guzelmis, bende merak ettim ama orayla bura arasinda kaliyorum anlamiyorum cok seyin ne oldugunu
2li test bana yapildigini zannediyordum yani ense kalinligi olculdu ve birsuru kan testleri verdim ,simdi baktim icerisinde oyle bisey yazmiyor demkki bana yapilmamis,yada ismi farklimi desem genelde test isimleri ayni oluyor meraklanip bakacaktim bende
obur ay randovu var ozaman sorarim insallah bunu:44:
Yarın ikili test günüm.ultrasona giricem heyooooooo :)))))))
bebeğimi ekranda görmeye bayılıyorum!!!!!
Herkeste cinsiyet merakı başlamış artık normal sürece girdik demektir kızlar.bakalım yarın söyleyecek mi dr. 13. Haftadayım erkenden öğrenen arkadaşlar vardı.inşallah bende öğrenerim artık çok merak ediyorum.
aaa bak banada 2 konuldu ve teki tuttu o kadar sordum kaç dr a bana böyle bi açıklama yapmadılar ve çok mantıklı gerçekten..
kasık ağrınız sevindirici bana d rum rahim genişliyor ondan olablir demişti
bendede kramplar oluyor bunada aynı açıklamayı yaptı
şimdilik leke yokne zaman yok desem oluyor gerçi
akıntım çok garip ama sarı akıntı geliyor bazende akıntım bulanık pembemsi oluyor uçuk toz pembe gibi...anlam veremiyorum..birde geçen hafta adet haftamdı belki lekeler ondan da kaynaklı olablir
amannn ne çok çıkarım yaptım dimi
perşembe gidecğeim dr kızmaz ınş bidaha gidiyorum diye 1o gün sonra ggitmş olucam o 15 dedi
ama dayanamıyorum ne yapim bu hafta iyiyse bidaha dert etmicem söz
İnşallah yaşamazsın tekrar aynı sıkıntıları. Testte sadece hcg yazıyor. Zaten iki değere bakılıyor birisi hcg diğeri papp-a ölçümü.