2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam kizlarr hepinize iyi pazarlarr
sayfada kimseler yok masallah

bende diyorum iyi cogaldik sohbet cok olur diye, tam tersi cogaldikca sohbet azaliyor sanirim
neyse saglikli olunda en onemlisi o:KK34:

valla göstermezmi göstermez:KK1:benim gittiğim hastanede özel canım ama biz okadar çok vermiyoruz yani sosyal güvencemiz var farkını ödüyoruz sadece.ayrıntılı 20.haftada yapılıyormuş onun için ben 1 ay sonra giricem.normal ultrasonuda baya iyi aslında ama doktorum belki ben göremiyo olabilirim diye kendi söyledi.onun için başka bir yere daha gitmeyi düşünüyorum.

ben gitmem heralde yine beklerim randovumu, gerci ozamanda detayli ulturasonda bakmicak normal muayene yerindeki kucu makinasinda goruyorum ,olmazsa illaki onada gircem derim bilmem artuik hayirlisi

yine lekeler:KK14::KK14:
dün iğneciye biraz hızlı gidip geldim ondan mı oldu anlamadım
şimdi kahverengi oldu
kokudan öleceğim ben artık
ne zaman keislcek bu lekelerrrrrrrr:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canimya bu lekeler gelmesi normal ,bu kadar panuik yapma yattikca duzelir, mumkun oldugunca kalkmamaya calis, ben bu kanamalari lekelenmeleri aydan fazladir yasiyorum ki seninki kadar normal degildi emin ol
biraz ayaga kalkinca lekeler basliyor ama yatinca hemen kesiliyor, bu leke ise onceden gelen kanlar koyulasip leke halinde geliyor, koyuysa iyi bitiyorda oyuzden oyle oluyor
sen dinlen bisey olmaz emin ol
benim lekelenmeler gecen hafta kesildi, doktorum dedi devamli yatmana gerek yok kalkabilirsin dedi ,bende ayaga kalkiyorum biraz disari cikiyorum ama eve geldigimde hemen yatiyorum, boyle rahatlikla hic birimiz bi hamilelik gecirmiyoruz ki ozellikle baslarinda bu daha fazla oluyor
insallah bu hafta hic bisey kalmaz, belki simdikce az az gelebilir ama korkma bi geride kalanlaryavas yavas geliyo odur:KK34:

Merhaba bayanlar. Ben bize olan 4 günlük tatili fırsat bilip ailemin yanına İstanbul a kaçmıştım, yeni geldik evimize. Hızlıca bir okudum güzel haberlerimiz de var hafif üzücüde. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır. Eşim doktor, evde bir adet bebek kalp seslerini dinlemek için dopler ultrasonumuz var ben aklıma düştükçe dinliyorum :). Az önce meleğimin kalp seslerini duydum henüz hareketlenmelerimiz başlamadı ama bu da şimdilik yeter :))). Geçenlerde Amerikada yapılan bir araştırma sonucunu okudum buna göre 2'li test zamanı yapılan beta hcg değeri 50 nin altındaysa bebek erkek, üstündeyse kızmış. Çapraz komşumun değeri 32 bebişi erkek, üst komşumun değeri 107 bebişi kız bizim ki henüz göstermedi ama değerimiz 37 bakalım tutacakmı??? 2' li testini yaptıranlar beta hcg sonuçlarını yazar mı birde biz kendi aramızda değerlendirelim bakalım....

Son düzenleme:
canimya bu lekeler gelmesi normal ,bu kadar panuik yapma yattikca duzelir, mumkun oldugunca kalkmamaya calis, ben bu kanamalari lekelenmeleri aydan fazladir yasiyorum ki seninki kadar normal degildi emin ol
biraz ayaga kalkinca lekeler basliyor ama yatinca hemen kesiliyor, bu leke ise onceden gelen kanlar koyulasip leke halinde geliyor, koyuysa iyi bitiyorda oyuzden oyle oluyor
sen dinlen bisey olmaz emin ol
benim lekelenmeler gecen hafta kesildi, doktorum dedi devamli yatmana gerek yok kalkabilirsin dedi ,bende ayaga kalkiyorum biraz disari cikiyorum ama eve geldigimde hemen yatiyorum, boyle rahatlikla hic birimiz bi hamilelik gecirmiyoruz ki ozellikle baslarinda bu daha fazla oluyor
insallah bu hafta hic bisey kalmaz, belki simdikce az az gelebilir ama korkma bi geride kalanlaryavas yavas geliyo odur:KK34:

canım çok teşekkür ederim desteğin için
bende sizi biliyorum baya olmştu kanamanız ama şükür bebişe bişey olmamştı
insan ne kadar bişey olmayacağını bilsede dr da alıyor soluğu valla
dr un iki dudağı arasından çıkcak cümle
bebeğiniz gayet iyi.......
evet yürükçe geliyor yürümüyorm sürekli yatıyorum ama
ama bi sroun var bende phtılaşma var iğne kullanıyorum kanamayı bunun da yapabilme ihtimali var
şimdi kanamam pedlik olmadı dr a kanamam oldu demek için pedlik olması gerek
ama değil..silince geliyor yada akıntıyla karışık
bu durumda karışıklık yapıyor
iğneyi kescek miyiz yoksa devam mı
yoksa doz mu fazla geliyor
bu h.içi hem hematoloğa hem tüpçüme gideceğim
yeterki bebeğim benimle olsun
dr a muayne ederken sorduğum ilk soru bebeğim yaşıyor mu oluyor
uzattım farkındayım affet:)))

Merhaba bayanlar. Ben bize olan 4 günlük tatili fırsat bilip ailemin yanına İstanbul a kaçmıştım, yeni geldik evimize. Hızlıca bir okudum güzel haberlerimiz de var hafif üzücüde. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır. Eşim doktor, evde bir adet bebek kalp seslerini dinlemek için dopler ultrasonumuz var ben aklıma düştükçe dinliyorum :). Az önce meleğimin kalp seslerini duydum henüz hareketlenmelerimiz başlamadı ama bu da şimdilik yeter :))). Geçenlerde Amerikada yapılan bir araştırma sonucunu okudum buna göre 2'li test zamanı yapılan beta hcg değeri 50 nin altındaysa bebek erkek, üstündeyse kızmış. Çapraz komşumun değeri 32 bebişi erkek, üst komşumun değeri 107 bebişi kız bizim ki henüz göstermedi ama değerimiz 37 bakalım tutacakmı??? 2' li testini yaptıranlar beta hcg sonuçlarını yazar mı birde biz kendi aramızda değerlendirelim bakalım....

aa çok ilginç 12.haftada yapılıyor değil mi 2 li testler
merak ettim şimdi
bakalım teyit edelim doğru mu

hımmmm iyiymişşş denemek bakmak lazımmmmm

yaaaa yazlık ceketlerimi çıkarttım amaaaaaaa
düğmelerini kapatamıyorumm
pantolonlarınım düğmeleri zorluyo belleri sıkıyooo
ne giyeceğimi şaşırmış durumdayımmm

aa çok ilginç 12.haftada yapılıyor değil mi 2 li testler
merak ettim şimdi
bakalım teyit edelim doğru mu

eeee ben ansil anliycam benimkiler ikiz, bu americali arastirmacilar bir yorum yapmamis bunla ilgili:KK1::KK1::KK1: anam benimkiler 9 haftalik kan degeri 160.ooo kusur olmus nasil duscekki birden o kadar normalemi? allah allah

yaaaa yazlık ceketlerimi çıkarttım amaaaaaaa
düğmelerini kapatamıyorumm
pantolonlarınım düğmeleri zorluyo belleri sıkıyooo
ne giyeceğimi şaşırmış durumdayımmm

hahahhhaa Lahor, yalniz degislin canim bende ayni pantolanlar oluyor ama cok sikiyor ondan giymiyorum belden lastikli bir pantolan aldim disari cikarken giymeye onun disinda hep esortman, pjima geziyom lol,, anam simdien ona endiselnmiyelim ya gobekler ciktindaa oyy oyy o gunelride goruruz insallah, KIzlar uc aylik oldumu karnin cikiyomu?

kizlarr listemiz bu sekilde​

kilo bildirimi yapmayanlar yapsin ,kilosunda degisiklik olan bilgilendirsin lutfen:KK71:

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | | | |65| |65,5|66|
mehtaperkan|62| | | | | | | |63| |
rosesteel|63| | | | | | |64,6| | |
deryaberil|82| | | | | | | | | |
bebet|64| | | | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | | | |59| | | |
Mai_|85| | | | | | | | | |
bella_83|50| | | | |53,5| |
duss|65| |69,9| | | |70 | | | |
atadilem|73| | | | | | |75| | |
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | | |
stdt|53| | | | | | | | | |
zeynoom97|76| | | | | | | | | |
aaksoyoglu|85| | | | | | | | | |86|
suuperisi|58| | | | | | | | | |
bigblue|60| | | | | | | | | |
gokce01|74| | | | | | | | | |
merik89|67| | | | | | | | | |
melekkose|52| | | | | | | | | |
elfkaya|51| | |53| | | | | | |
ankara_06|87| | | | | | | | | |
kardelen086|59| | | | | | | | | |
karar|69| | | |73| | | | | |
rudi|53| |55| | | | | | | |
Silanaz|55| |57| | | | | | | |
Günaydınlar;
10 hafta bitimi itibarı ile kilom 56,
:KK1:

Merhaba Arkadaşlar;
Umarım herkes için güzel sağlıklı bir hafta olur.
Benim baş ağrım ve 3 gündür bitsede kurtulsam dün bebişlerimi gördüm kıpır kıpırlardı. Kısmetse 2 hafta sonra 2 li testimiz var ama sadece ölçüm yapılacak ikiz oldukları için kan değerine bakılmayacak.

:emir_bebek::emir_bebek:

epeydir okuyamamıştım arkadaşlar kanama sorunları dışında herkesin iyi olmasına sevindim. kanaması olan arkadaşlarım bol bol dinlenince geçer inşallah allah yardımcınız olsun.

hepinizin bildiği gibi sempatik arkadaşımızın başına gelen kanamadan önce kanamalardan çok korkuyordum ama çok şükür allah nazarlardan saklasın düzelmiş onun durumu sizede moral olsun bence. en kısa zamanda sizinde kanamnızın geçmesi dileğiyle

bebet arkadaşım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. bundan sonrada herşey hepimiz için yolunda gider inşaallah :79:

Canım tatilinin iyi geçmesine ve bebişinizle beraber iyi olmanıza çok sevindim.
Araştırma çok ilgimi çekti ama. Baya sabırsızlandım şimdi :) Geçen hafta pzt günü vermiştik kanı, acaba bugün çıkar mı? Çıkınca hemen sonuç yazarım. Hadi hayırlısı...

Günaydın kızlar....

Ben hafta sonları pek giremiyorum, kendimi gezmeye veriyorum. Ama burayı da merak etmiyor değilim.

Eee kızlar herkes iyi değil mi? Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. Sevgiler...

benim erkekmiş birsürü takvime burdaki belirleme yöntemlerine baktım bi Allahın kuluda kız demedi yaaa:84::84:
erkek çıktı 4 tane denedim ayrı ayrı hepside erkek:84:

X