2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hayrlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız

sılanazcım canım hoşgeldin kuzularınla renk kattın:KK49::KK49:

ben yine bebeğimi merak ediyourm bu düşünceyi bastrmak istiyorum ama bebeğime bişey oldu mu yaşıyor mu korkusundan alamıyorum kendimi,bu normal mi sizde de oluyor mu,destek mi alsam ne yapsam

canim benimya dogum gunun kutlu olsun nice nice senelere insallah
evet bu dogum gununde hediyeni almis oldun
insallah kucagina alincada en buyuk hediye olmus olur
benim dogum gunde haziran basinda bende simdiden hediyemi almis durumdayim :)

veee dunde benim esimin dogum gunuydu, bugunde kayniin oglunun, bu aralar ne kadar dogum gunu oluyor
1 aydir hic bi yere gidemedigim icin esime hediye alamadim ,devamlida attigim icin ,evde hazir kek vardi ,dedim hemen bi pasta yapiverim :) oylelikle benim hediyemde koskoca pasta olmus oldu,
daha yaridan fazlasi duruyor, ah yakin olsaydik gonderirdim sana :)

Canım doğum günü mesajın ve pasta için çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık, yemiş kadar oldum walla :)) Eşinin de doğum günü kutlu olsun. Bebeğinizle birlikte mutlu ve de umut dolu nice senelere inşallah...

Bu arada yaş 31 oldu. İlk listedeki 30'u değişebiliriz :)))

ben yine bebeğimi merak ediyourm bu düşünceyi bastrmak istiyorum ama bebeğime bişey oldu mu yaşıyor mu korkusundan alamıyorum kendimi,bu normal mi sizde de oluyor mu,destek mi alsam ne yapsam
canım merhaba
kontrollerin 15 günde 1 mi yoksa ayda 1 kez mi? hep iyi olduğunu ve bir sonraki görüşünde daha da büyüyeceğini düşün böylece sabrediyorum ben.:emir_bebek::emir_bebek:

inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz iki gün önce gittim dr a elimden gelse hergün gidicem bebeğimizi kucağımıza alana kadar bitmiycek ki sonrada bitmiycek bi ömür böyle geçecek amaşöyle düşün allah korusun bişey olsa bile na yapabileceğiz ki her şey Yüce Rabbimin takdirine kalmış Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla kuzağımıza almayı nasip etsin

Canım benim 1 tane olsun sağlıklı olsun...Üzülme banada iki tane transfer yapıldı ama 1 tanesi tuttu...Bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım....

üzülmedim yüce rabbim ne verirse hayırlısını versin amin inşallah hepimize nasip etsin sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar olsun

gökcecim, tek olsun sağlıklı olsun. Bizde kendimizi ikize adapte etmiştik sonra tek olunca biraz şok olduk, ama çabucak dua ettim Allahıma. Allaha şükür diğeri tutundu da bebişimiz olabilecek.

benimde önce tek kese idi bir hafta sonra ikinci kese göründü içinde embriyo oluştu ama kalp atışı görülmedi şimdide küçülmeye başlamış hayırlısını versin allahım

geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamıyorum maşallah hep güzel haberler var topiğimizde;
ikiz haberleri, iğneleri bitenler, aramıza yeni katılanlar, doktorundan iyi haber alanlar....
allah bozmasın ve canı gönülden diliyorum ki isteyen herkesede nasip etsin :emir_bebek:

bir güzel haberde benden, dün doktorumuza gitmiştik. çok şükür herşey yolundaymış. 2 li testimizin vakti gelmişti normalde ama doktorum yaptırmaya gerek yok her şey çok güzel gözüküyor boşuna risk almayalım, gerekirse 3 lü test yaptırırız sonra dedi. folik asit bitince tekrar alma dedi, jeli bir hafta önce bırakmıştık zaten.:nazar: bu arada topiğin 4 erkek bebeğide bizimki oluyor galiba doktor amcası emin değilim ama %70 erkek dedi. tahmin edebileceğiniz gibi babası çok mutlu oldu. benim için hiç önemli değil allahım evlatlarımız sağlıkla gelsinlerden kız erkek hiç farketmez:79: allahıma şükürler olsun

bu arada son bir kaç gün içinde karnım korkunç büyümeye başladı artık kesinlikle eski pantolon eteklere hatta gömleklere giremiyorum. hamile kıyafetlerine geçiş yapmaya başladık.

bu arada çizelgemiz çok güzel olmuş eline sağlık canım benide eklersen sevinirim. 12+6 olduk 13. hafta sayılır yani ve 59 kiloyuz:KK1:

geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamıyorum maşallah hep güzel haberler var topiğimizde;
ikiz haberleri, iğneleri bitenler, aramıza yeni katılanlar, doktorundan iyi haber alanlar....
allah bozmasın ve canı gönülden diliyorum ki isteyen herkesede nasip etsin :emir_bebek:

bir güzel haberde benden, dün doktorumuza gitmiştik. çok şükür herşey yolundaymış. 2 li testimizin vakti gelmişti normalde ama doktorum yaptırmaya gerek yok her şey çok güzel gözüküyor boşuna risk almayalım, gerekirse 3 lü test yaptırırız sonra dedi. folik asit bitince tekrar alma dedi, jeli bir hafta önce bırakmıştık zaten.:nazar: bu arada topiğin 4 erkek bebeğide bizimki oluyor galiba doktor amcası emin değilim ama %70 erkek dedi. tahmin edebileceğiniz gibi babası çok mutlu oldu. benim için hiç önemli değil allahım evlatlarımız sağlıkla gelsinlerden kız erkek hiç farketmez:79: allahıma şükürler olsun

bu arada son bir kaç gün içinde karnım korkunç büyümeye başladı artık kesinlikle eski pantolon eteklere hatta gömleklere giremiyorum. hamile kıyafetlerine geçiş yapmaya başladık.

bu arada çizelgemiz çok güzel olmuş eline sağlık canım benide eklersen sevinirim. 12+6 olduk 13. hafta sayılır yani ve 59 kiloyuz:KK1:

hayırlı olsun cok sevindim topikte erkek bebek cogunlukta mı olucak ne:KK1:benim de önümüzde ki hafta allah nasip ederse kontrol var hem ikili test olucak insallah hersey yolundadır belki cinsiyetini de ögrenirim bakalım ben 8 haftalıkken tartıldım 68.5 cıktım eski kıyafetlerim benimde olmuyo ben 12 hafta bitmeden disarıyada cıkamıyorum doktor izin vermedi ablama aldırdım birseyler hepsi cok sirin allah saglıkla giydirmeyi nasip eder insallah

canım merhaba
kontrollerin 15 günde 1 mi yoksa ayda 1 kez mi? Hep iyi olduğunu ve bir sonraki görüşünde daha da büyüyeceğini düşün böylece sabrediyorum ben.:emir_bebek::emir_bebek:

benim doktorum ayda 1 gel dedi cok zor oluyo beklemek insan hep görmek istiyor:KK69:

hayırlı olsun cok sevindim topikte erkek bebek cogunlukta mı olucak ne:KK1:benim de önümüzde ki hafta allah nasip ederse kontrol var hem ikili test olucak insallah hersey yolundadır belki cinsiyetini de ögrenirim bakalım ben 8 haftalıkken tartıldım 68.5 cıktım eski kıyafetlerim benimde olmuyo ben 12 hafta bitmeden disarıyada cıkamıyorum doktor izin vermedi ablama aldırdım birseyler hepsi cok sirin allah saglıkla giydirmeyi nasip eder insallah

amin canım amin inşaallah giydireceğimiz günlerde gelecek. herşeyden emin olana kadar benim elim pek bebek kiyafeti almaya varmıyordu ama giderek daha çok gözüm takılıyor bebek kıyafetlerine.
yeterki meleklerimiz sağlıcakla gelsinde dışarıya çıkmayı ver 12 hafta birşeycik olmaz sonra bebişinle birlikte gezip acısını çıkarırsın merak etme canım:80:

kardelen 1. denemen sanırım ikizlerin hayırlı olsun
35 yaş altı iki embriyo konmuyo diye biliyorum yoksa yurtdışındamısın :nazar:

kardelen 1. denemen sanırım ikizlerin hayırlı olsun
35 yaş altı iki embriyo konmuyo diye biliyorum yoksa yurtdışındamısın :nazar:

Saol canim İyi dileklerin icin
Ben hollandada yasiyorum pgd yapilmististi
İki embiryom saglikli cikmis
Kaliteleri cok iyi degil diye İkisinide koydular
İlk denememdi ama cok sukur ikiside tutmus
Rabbim kucagimizada almayİ nasip etsin

meraba arkidişler nasılsınız:KK16::KK16::KK16:
bebekler nasıl ikizler üçüzler tekizler:KK1:

tekizler iyi canım benim:KK1:
ben çok sabırsızlanmaya başladım yine:KK17:
sürekli bebeğime bişey oldu mu diye korku içndeyim

hatta bugün ne yaptık eşimle gülmekten ölceksiniz:KK1::KK1::KK1::KK1:

evde steteskop vardı eşim baktı gülmekten yarıldık kalp sesini duyarız diye ama gurultudan duyamadı eşim:KK1::KK1::KK1:

kont haftaya bugün ama naısl geçicek bilmiyorum

canım merhaba
kontrollerin 15 günde 1 mi yoksa ayda 1 kez mi? hep iyi olduğunu ve bir sonraki görüşünde daha da büyüyeceğini düşün böylece sabrediyorum ben.:emir_bebek::emir_bebek:

kendi tüp dr mu bıraktım zaten üniv hastanesine başladım
o geçen hafta 3 hafta sonra gel dedi bende 2 hafta olsa olmaz mı dedim dr tamam dedi
2 hafta yani
senin nasıl

tekizler iyi canım benim:KK1:
ben çok sabırsızlanmaya başladım yine:KK17:
sürekli bebeğime bişey oldu mu diye korku içndeyim

hatta bugün ne yaptık eşimle gülmekten ölceksiniz:KK1::KK1::KK1::KK1:

evde steteskop vardı eşim baktı gülmekten yarıldık kalp sesini duyarız diye ama gurultudan duyamadı eşim:KK1::KK1::KK1:

kont haftaya bugün ama naısl geçicek bilmiyorum

Allah seni napmasın:KK60:
olsalar bi dert olmasalar bi dert bizde kafayı yemek için bahane arıyoruz:KK60:
bebeğine bişi olmadı merak etme aama laf aramızda bende sabırsızlanıyorum görmek için 1 haziran kontrol tarihim:nazar:
bugun kan ve idrar tahlilleri sonuçlarımı gösterdim idrar yolllarımda iltihap varmış dikkat etmezsen düşüğe bile neden olabilir dedi:KK43:
ben evlendiğimden beri iltihap yüzünden 3 defa yara yaktırdım:KK43:
bi kullanımlık ilaç verdi ve çok çok su iç dedi
inş. geçer yaa:18:

Saol canim İyi dileklerin icin
Ben hollandada yasiyorum pgd yapilmististi
İki embiryom saglikli cikmis
Kaliteleri cok iyi degil diye İkisinide koydular
İlk denememdi ama cok sukur ikiside tutmus
Rabbim kucagimizada almayİ nasip etsin

ohh maşallah :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Allah ikisinede sağlık versin
ikiz annesi olmak ne garip ne güzel bi duygudur ayy çifter çifter:KK31:
benim 4 tane dondurulmuşum var 4 yıl sona ikisini almak istiyorum ikizlerim olsun istiyorum inş. dr u ikna edebilirim :KK1:

bende aşılamayla hamile kaldımm önden başarısız bir tüp bebek oldu ama sonnda aşılmayla hamile kaldımm Allah nasip ederse 2 aaralıkda doğum ....

X