geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamıyorum maşallah hep güzel haberler var topiğimizde;
ikiz haberleri, iğneleri bitenler, aramıza yeni katılanlar, doktorundan iyi haber alanlar....
allah bozmasın ve canı gönülden diliyorum ki isteyen herkesede nasip etsin
bir güzel haberde benden, dün doktorumuza gitmiştik. çok şükür herşey yolundaymış. 2 li testimizin vakti gelmişti normalde ama doktorum yaptırmaya gerek yok her şey çok güzel gözüküyor boşuna risk almayalım, gerekirse 3 lü test yaptırırız sonra dedi. folik asit bitince tekrar alma dedi, jeli bir hafta önce bırakmıştık zaten.
bu arada topiğin 4 erkek bebeğide bizimki oluyor galiba doktor amcası emin değilim ama %70 erkek dedi. tahmin edebileceğiniz gibi babası çok mutlu oldu. benim için hiç önemli değil allahım evlatlarımız sağlıkla gelsinlerden kız erkek hiç farketmez:79: allahıma şükürler olsun
bu arada son bir kaç gün içinde karnım korkunç büyümeye başladı artık kesinlikle eski pantolon eteklere hatta gömleklere giremiyorum. hamile kıyafetlerine geçiş yapmaya başladık.
bu arada çizelgemiz çok güzel olmuş eline sağlık canım benide eklersen sevinirim. 12+6 olduk 13. hafta sayılır yani ve 59 kiloyuz