2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba arkadaşım bennce hiç endişe edipte bebeğinide etkileme Sadece rabbime teslim ol ve dua et eminim bebişlerin sağ salim sağlıcakla doğacaktır .Bana bi arkadaşım başka bi işim için çok panik oluyodum aynı telkinde bulunmuştu Sen duanı edip rabbime teslim ol o neylerse güzel eyler demişti ben o telkini dinledikten sonra hep gözönünde bulundurdum Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince sen nekadar panik yaparsan yap ne kadar kaygılansanda herşey olacağına varır sadece sen kendini üzersin o yüzden keyfini çıkar hamileliğinin bak bu günleri nekadar çok bekledik değilmi .Doktorum bana öyle dedi vay şöyle yaparım düşer böyle yaparım düşer diye korku içinde yaşama ben araba çarpacak diye sokağa çıkmayımmı adam haklı .Keyfini çıkaralım günü geldiğinide gidip yaptırırız testlerimizi ve inşallah bişey çıkmaz .

supersin

sana enicten katiliyorum canim

kizlar bugun doktora gittim
ikizlermis meger:KK16:
birinin kalbini gordu ama oburununki gorunmedi
onun icin haftaya yine gidicem insallah
birbirimize dua edelim insallah hepimiz saglikli rahat bi gebelik geciririz

Mai'cim mutlu olmana ve sonuçların çok iyi çıkmasına ve de hamileliğinin artık tam düzene girmesine çok sevindim. İnşallah sonuna kadar çok iyi gider ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. 1 haftaya kadar bende 3. ayımı dolduruyorum. Önümüzdeki hafta bizim için de 2'li test ve ense kalınlığı ölçümü dönemi. İnşallah sorunsuz atlatırız.

Bu arada topiğimizin 2. cinsiyeti de erkek olmuş. Çok sevindim. Hayırlı,sağlıklı bir bebiş olur inşallah.
Çok sağol canım inş. 3. aydan sonra sizde farklılığı fark ediceksiniz...Şükürler olsun bugünleri görduk Allahım hepimize 9. ay sonrasınıda görmeyi nasip etsin...Sırada sizin bebekler var :KK16: önce 2'li testi atlatıcaklar sonrada cinsiyetlerini öğrenicez:KK16: Merakla bekliyorum hepinizin sonuçlarını :KK34:
ay masallah masallah ,demek seninkide olcak bizimkinden sonra cok sevindim ,hemde haftasindan onde gidiyomus:)guclu erkekmi olcak ne:KK1:

mutlu olmana cok sevindim canim ,insallah hamilelik sonuna kadar boyle gider problemsiz
bizde 3 ayimizi gectik ama tehlike hala devam ediyor, sende yinede kendine su bikac ay daha idare et yinede 3 ay cok buyuk degil bi bebek icin, insallah guzel gunleri goruruz hep birlikte
bende devamli yattigim halde az kilo aldim benimde simdiye kadar pek istahim yoktu ama yavas yavas acildi, kayinvalidem hazirliyo, ben yiyip yatiyorum:KK9:gelde sisme simdi hele bu haftalardan sonra daha fazlalasicak sanirim kilo almalar

evet canim yasadim ve hala yasiyorum ,kalkmadan yatiyorum insallah atlatirim rahatlarim
3 haftayi gecti disari cikmayali insan yata yata kafasi beyni catliyo, dua ediyorumki hastanede yatmiyorum evdeyim karsimda televizyon yanimda bilgisayar elimde teleon bu halde bile zor zaman geciyor
urda bi tanidigimiz var kadin hep dusuk yapiyordu, ve en son benim gittigim doktor bunu hastaneye yatirmis yazik tam 8 aydir hastanede yatiyor, bugun yarin dogumunu bekliyolar
okadar olmadigima dua ediyyorum

evet teyzesi erkek olcak ,geliyo bizimkinin yaina bi erkek arkadas ortaligi kirip dokecekler:KK9:

Canım ben yatmaya hala devam ediyorum...Jel devam ediyor...Demir hapı ve multi vitamine başladık bugün..Coraspinde devam ediyor...Yani ilaçlarla yatarak devam eden bir hamileliğimiz olucak :KK9: Bunada şükür canımya...Onlar sağlıklı olsunda 9 ay yatarız...Sağlıklı olduğu haberini alınca dünyalar benim oluyor...O anda evdeki sıkıntım , bunalımlarım hepsi geçiyor:KK9: Hamileliğimin başından bu yana yatıyorum...Yatmak cidden çok zor ama güzel Allahım onun bile sabrını veriyor...Sende kendine çok dikkat et canım...İnş. bir daha kanaman olmaz...Bu arada bir arkadaşımla konuştum tam 9 ay boyunca kanaması olduğunu söyledi...Şimdi çok sağlıklı bir oğlu var...Yinede yatarak kanamanın önune geçmek en iyisi...Kafan rahat olur :KK34:

Canım ikizlerin hayırlı olsun:KK16: Şimdi senin için zorluk iki katı artıyor annesi...İkiz bebekler daha nazlı oluyor biliyorsun canım...Bol bol yat ve dinlen canım...İnş. Allahım sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip eder...Senin adına çok sevindim:KK34::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım ,benimde ikiz allah insallah kucagımıa almayıda nasip eder
mai cok gecmis olsun tansiyon sorunun olmus insallah bir daha yasamazsın bu arada oglun geliyomus hayırlı olsun:nazar:

Evet daha fazla ağrı sızı çekmedi. Zaten doktor hazirana kadar ya çıkar ya çıkmaz demişti. Hastaneye yattı akşamına vefat etti.Allah kurtardı.
Herşey bizim için.
Hataya heyecan koşturma başlar bende. Tedavi için :)

Allah rahmet eylesin tekrardan canim

evet yavas yavas basliyor senin heyecand insllah bunda hayirli olur
bak dunyadan biri gitti ,insallah biri gelir:KK34:

ay masallah canim bi ikiz annemiz daha geliyor desene :) cok sevindim senin adina
bu problemlerim olmadn once ikiz bebeklerim olsun istemezdim hic, ama problem ciktiktan sonra insan birak ikizi ucuz bile istiyor:KK1: Rabbim insallah saglikli bi sekilde dunyaya gelmelerini nasip eder
bizlere gore senin kendine iki kat dha iyi bakman gerek, birinin kalp sesini duymasanda iki can tasiyosun
insallah onunda haftaya duyarsin kalp sesini:KK71:

Çok sağol canım inş. 3. aydan sonra sizde farklılığı fark ediceksiniz...Şükürler olsun bugünleri görduk Allahım hepimize 9. ay sonrasınıda görmeyi nasip etsin...Sırada sizin bebekler var :KK16: önce 2'li testi atlatıcaklar sonrada cinsiyetlerini öğrenicez:KK16: Merakla bekliyorum hepinizin sonuçlarını :KK34:

Canım ben yatmaya hala devam ediyorum...Jel devam ediyor...Demir hapı ve multi vitamine başladık bugün..Coraspinde devam ediyor...Yani ilaçlarla yatarak devam eden bir hamileliğimiz olucak :KK9: Bunada şükür canımya...Onlar sağlıklı olsunda 9 ay yatarız...Sağlıklı olduğu haberini alınca dünyalar benim oluyor...O anda evdeki sıkıntım , bunalımlarım hepsi geçiyor:KK9: Hamileliğimin başından bu yana yatıyorum...Yatmak cidden çok zor ama güzel Allahım onun bile sabrını veriyor...Sende kendine çok dikkat et canım...İnş. bir daha kanaman olmaz...Bu arada bir arkadaşımla konuştum tam 9 ay boyunca kanaması olduğunu söyledi...Şimdi çok sağlıklı bir oğlu var...Yinede yatarak kanamanın önune geçmek en iyisi...Kafan rahat olur :KK34:

evet canim aynen bende devam diyorum ilaclara,ben jel degilde fitil kullaniyorum heralde haftaya kadar kullanirim ,carsamba randovum var ne dicek bakalim doktor, vitamin kullaniyorum,coraspirin degilde buranin bi ilacini kulliyorum
yattikca kanama olmuyor, biraz kalkar yurur edersem geri geliyor, artik carsambaya kadar yine kalkmadan yatim sonrasinda devamli yatmasamda doktor ne dersek yapicaz
ay yok insallah bende olmaz 9 ay boyunca,her kan gormemde korkudan oluyorum gelmez daha insallah

canim bu senin kacinci denemendi,ilkmi cunku listeye yazicamda

Son düzenleme:
ay canim nasil degisti bu sat birden bire:KK9:
hemenduzetmeyim listeyi gel bi aciklama yap ne oldu :)
kiloyu sorma yuvarlanip gidiyoruz, bide yatiyorum hic hareketim yokya, cok kilo almis gozukmuyorum ama felaket sisim 5-6 aylik gibi :)

haa bu arada suanki kilonu ve haftanida yaz banada kilo cizelgesi yapcam haftalik bundan sonra her hafta bildirim olcak :)

canım yumurtalarım 10 martta toplandı 12 sinde transfer edildi geriye doğru sayıldığında normal bi hamilelikte 12 . günden sayılıyormuş döllenme ondan sebep geriye doğru saydı 27 şubat diyeceksin dedi satına ultrasondada 10 hafta 3 gün görünüyo zaten.bende anlamadım işin aslı
kiloma gelince coştum kızlar bu hafta dün dr.a gittiğimde 53.30 dedi
11 . haftam şimdiden 3 kilo almış bulunuyorum nolucak sonum bilemedim :))))

günaydın herkes,dün akşam kötü anlar geçirdim kızlar
afferdsiniz özel blgeye iğne gibi bi kramp girdi ben de gittim yattım uyudum 1 saat falan sonra uyandım wc ye gittim 1-2 damla kırmızı kan hemen acile koştuk bebeğime baktık bebeğimn kalbi atıyordu şükür dedim zaten hastaneye gidincede kan man kalmadı geçti
neydi o anlamadım ama ömrümden ömür gitti resmen

biz rahat bi hamilelik geçiremeyeceğiz sanırım hep böyle tetikte olcaz
bide sabah ruyamda bebeğimin kolları yokmş dr diyo 33 yaşına gelince çıkar diyor
sabahtan beri moralim bozuk,benim ruyalarımın tersi çıkar bebeğim sağlıkla gelir ınş
hepimizin evladı eli ayağı tam sağlıklı olur ınş tek duamız bu

üstümdeki bu stresi nasıl atıcam bilmiyorum,düşünmemeye çalşyrum ama yinede bebeğim beni bırakcak diye ödüm kopuyor

canım bende aynı şeyleri yaşadım rüyamda dişleri olan kocaman bi bebek doğurmuştum vede tövbeler olsun çok çirkindi :KK43:( kanamam senin gibi 2 damla oldu 2 hafta boyunca sadece tuvalete gittim jeli günde 2 ye çıkardı dr. birde progestron hapını kullandım ama şükürler olsun şuan 11. haftadayım ve herşey yoluna girdi. rüyanıda takma kafana dün dr.a gittim kıpır kıpır çok sağlıklı dedi.Bol bol dinlen hepimize oluyo az çok bunlar :KK16:

Merhaba Tatlı Anne adayları :KK16:

Bugün çok mutluyum ve sizlerlede paylaşmak istedim...Sabah doktora gittim...Bebeğimin sağlığının gayet iyi olduğunu öğrendim...Haftasından da biraz önde gidiyormuş kuzum :nazar: % 80 Erkekmiş :emir_bebek: Babası erkeği çok istiyordu...Benim için hiç fark etmez sağlıklı olduğunu bilmek bana yetiyorda artıyor bile...

Okuduğum kadarıyla kilo almaya başlamışsınız arkadaşlar...Bende tam aksine iştah kapandı...Daha 1 kere bir yemeği çok arzulamadım...Onun içinde henüz kilo almamışım...Doktorum bu aylarda kilo alamadım diye kafana takma dedi...Bebeğin sağlıklı dedi...Buna karşılık benimde karnım büyüyor...Hamilelik tunikleri aldım ve giymeyede başladım:KK49:

Ha unutmadan 2'li testimizide yaptırdık...Çok şükür onun sonucuda çok iyi çıktı...13. haftayı geride bırakırken ilk kez kendimi bu kadar huzurlu hissediyorum...3 aylık dönemden sonra sıkıntılar cidden azalıyor...Benim kasık ağrılarım yok denicek kadar az artık...Sık idrara çıkmada bitti...Hamileliğin en keyifli dönemleri başladı sanırım...Artık kötü şeyler düşünmeden sadece hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum:KK16: İnş. hiçbirimizin tadı kaçmaz...
Ne çok konuşmuşum ben :KK17::KK17:Bunları aslında 3. ayına daha gelmeyen annelere bilgi olsun diye yazıyorum...3. aydan sonra sizlerde oldukça rahatlıycaksınız...Hepinizi kocaman öpüyorum :KK19: Önce kendinize sonrada meleklerinize çok iyi bakın:KK16::KK16::KK16:

canım çok sevindim bende seni merk ediyordum ne yaptın diye iyi haberlerini aldım çok mutlu oldum :)))))
bende sanki 5 aylık hamile gibiyim karnım kocaman dr biraz iri bebişin dedi.benimde % 70 erkek olacakmış eşim için o kadar sevindim ki :)))))) malum ikinci bebeşin gelmesi o kadar kolay değil çünkü... karnımın büyümesine çok seviniyorum gülmeyin ama hoşuma gidiyo böyle karnımın çıkması öpüyorum habersiz bırakma bizi :KK48:

canım yumurtalarım 10 martta toplandı 12 sinde transfer edildi geriye doğru sayıldığında normal bi hamilelikte 12 . günden sayılıyormuş döllenme ondan sebep geriye doğru saydı 27 şubat diyeceksin dedi satına ultrasondada 10 hafta 3 gün görünüyo zaten.bende anlamadım işin aslı
kiloma gelince coştum kızlar bu hafta dün dr.a gittiğimde 53.30 dedi
11 . haftam şimdiden 3 kilo almış bulunuyorum nolucak sonum bilemedim :))))

ay canim ya ben hic degistirmeyim ,senin en son regl tarihin neyse ben onu eklemis oldum
burda cok kisinin doktoru bazen farkli seyler soyleyebiliyor

ozellikle ben tedaviyi turkiyede gordum suan yurt disinda oldugumdan dolayi ,orasiyla burasi farkli
hesaplamayi turkiyedekine sordugumda kesinlikle en son adet tarihinden itibaren hesaplicaksin dedi,nasil normal hamile kalanlar satdan itibaren hesapliyor sizde oyle hesaplicaksiniz,tup bebek farkli gozukebilir ama biz sadece yerlesmesine yardimci olduk dedi, ve kesinlikle turkiyedekine inaniyorum

burdaki ise transferden itibaren hesalicaksin diyor
yani her ikisinin arasinda 2 hafta oynuyor :) gelde isin icinden cik

bende ne yapiyorum ,burda ve normalde sat'dan itibaren hesaplayip ekliyorum
doktora gittigimdede o ne soylerse ok deyip cikiyorum:KK1:

yani listede ben normal olanlari ekleyim, ha bi hafta once gelmis ,ha bi hafta sonra gelmis bebeklerimiz sonucta bi sekilde dogucaklar ,zaten burdanda birbirimize bilgi veriyoruz

insallah anlatabilmisimdir :)

kizlar kilo takip cizelgemizi yaptim
ben simdi gerilere bakip soyleyen kisileri yavas yavas eklicem

herkes bana haftasini ve kilosunu yazarsa cok evinirim
burdan daha iyi takip etmis oluruz

bekliyorum:KK34:

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | Toplam
Sympathique|64| | | | | | |65|65,5| |
mehtaperkan|62
rosesteel|63
deryaberil|82
bebet|64
kardelenimsin|57
Mai_|85
bella_83|50
duss|65
atadilem|73
KARAFESLEGEN|68
stdt|53
zeynoom97|76
suuperisi|58
bigblue|60
gokce01|74
merik89|67
melekkose|52
elfkaya|51
ankara_06|87
kardelen086|59

Benim test gunum 23 subattaydi o gun ogrendim bu guzel haberi ,dogumum kasimda olcak insallah
gecen hafta doktora gittim minicik bebisimi gordum :emir_bebek: kalp atisini duydum insallah bu sali yine gidip detayli bi sekilde gorurum :)
hadi gelinde liste duzenleyelim heyecanla :KK71:

canimcim senin sat 27 ocaksa sen ekim annesi olacaksin bak gor:KK34:

canimcim senin sat 27 ocaksa sen ekim annesi olacaksin bak gor:KK34:

hosgeldin canim :)
evet biliyorum biraz erken gelir kasim annesi olmam zannediyorum ama sata gore hesapladigimda kasim oluyor, doktorda kasim diyince bizde hadi kasim lsun dedik :) erken gec saglikli gelsinde

sen nasilsin gorusmeyeli

hosgeldin canim :)
evet biliyorum biraz erken gelir kasim annesi olmam zannediyorum ama sata gore hesapladigimda kasim oluyor, doktorda kasim diyince bizde hadi kasim lsun dedik :) erken gec saglikli gelsinde

sen nasilsin gorusmeyeli

iyiyim bende canim nasil olayim...
sat a gore kasim olmiyorki senin yine ekim oluyor cunku bebekler genelde 9 ay doldumu geliyorlar hemen....benim ve kuzeniminde oyle oldu...:KK61:ayyy canim son 3 ay hic gecmiyor hele son ayy cok zor Allah sabir versin....bu arada oglusun oluyormus bende gelin hayalleri kuruyordum neyse birdahaki sefere arik :)):KK60: canim dogumdan sonra korunmayi dusunuyormusunuz yoksa hemen arkasindan bir bebek daha olsun diyormusunuz???artik bir kere oldu yine olabilir...

artik hayirlisiyla hangi ayda olursa beklicez :)

valla erkek oldugunu ogrenince aklima sen geldin ,dedim tuh oglunu alamicaz diye:)
olsun bende bidakine dogururum kiz
yada bunda sen kiz yaparsan biz aliriz:KK9:

canim arkasinda hemen yapmam yine az bi ara veririz
bak senin suan tam zamani ikincinin
bizim sorun esimde oldugu icin ,dogumdan sonra doktordan esim icin test isticem ,bakalim o testtede 0 cikarsa korunmayiz yuksek cikarsa korunurum bendede problem olmayinca hemen olabilir

siz simdi dusunuyosunuz dimi, denedinizmi hic insallah bunda tedaviye gerek kalmaz

Son düzenleme:
haaa sempos gobus resimlerini niye koymuyorsun kiz seni ve prensesi takipteyim hee ona gore..:KK34:

ay 1 aydir nerdeyse yatiyorum baslangictan beri 1.5 kilo almis durumdayim ama felaket sisim
kendimi oylebi tombik hissediyorumki daha cekip eklemedim

prensesin gobegini gorduk ,eklemis zaten resmini
bende eklerim bi ara
zaten burdaki kizlardanda isticem, ekleyince yazarim sana:KK34:

sympat..çizelgeyi yapmşsın eline sağlık güzel olmş herne kadar kendimi görünce mutlu olmasamda:KK1:
ama 8 hafta olcak yarım kilo bile almadım buda güzel bi gelişme dimi:KK1:

X