2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım allahın izniyle herkes sağlıklı bebişlerine kavuşucak inş.
Sizin yazdıklarınızı okuyunca daha başlamadan nasıl olcak diye düşünmekten vazgeçip, bebişim bana tutunduğu zaman neler yaşıcam acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Allah hepinizin yardımcısı olsun...

allah sabılar versin canım.
en güzel annelerden olacaksın inşaalah canım. benim içime hep güzel şeyler doğuyor. merak etme allahım enkısa zamanda inşaallah hepimizi kavuşturacak meleklerimize.

Sağol allah razı olsun cnm.
Hepimiz gün gelicek, bugün bebeğim ilk adımını attı, bugün anne dedi, bugün yeni birşey daha öğrendi diye burda yazıcaz inşallahhhh....

mehtaperkan ;bu anneden de kan alıyo galiba cıkması 1 haftayı buluyormus dogru mu? benden de istedi doktorum allah nasip ederse önümüzde ki cuma yaptırıcam insallah seninki gibi sorunsuz cıkar ya biz dogurana kadar stres bitmeyecek galiba takvimleri saymaktan fena oluyorum artık.Bu arada benim istahım fena acıldı kızlar iki bucuk kilo aldım simdiden

gecmis olsun canim suan iyi olmana cok sevindim ,tansiyon cok kotu aman dikkat et kendine, dinlen yat, bizim bebekler zor geldi doguma kadarda nazli olcaklar, simdiden basladik istediklerini yapmaya

tesekkur ederim canim eksik olma
demek 14 yasinda bir kiz var masallah Allah bagislasin,kizin tedavisizmi oldu yada tedaviylemi, cunku arada baya zaman var sairim kizdan sonra olmadi anlatirmisin biraz
ben ayaga kalkmiyorum dolayisiyla yurususte yapamiyorum, biraz tehlikeleri atlatim doktora danisarak baslicam yurumeye,yata yata sistim iyice :)

ben tartilcagim zaman hayatta gun icerisinde tartilmam ,en ideal kilo sabah kalkip tuvalete gittikten sonraki kilodur
bende gun oncesinde kilo almis gozukuyordum ,dun tartildim bi yarim kilo daha eklenmis :) heralde cizelge yapana kadar bay kilo alincak
hic bi sekilde hareketim yok,ye yat gece gunduz yatinca iyi yine bu kadar az kilo almisim
benimde kilom var zaten ,gobekte vardi ,e tabi onun uzerine hamilelik eklenince masallah ozellikle aksamlari 6-7aylik gibi oluyo :)7
ay valla bebeklerimiz saglikli gelsinde dunyaya kilolar nasil olsa verilir, dedigin gibi kilo derdimiz zayif osakta bitmez kilolu olsakda bitmez, smdi rahatimiza bakalim

canim bu kanamalar herkeste oluyor, ozellikle 7. haftalarda hatta ne kadar normal yoldan hamile kalan varsa cogundan ayni seyi duydum 7. haftada kanamam oldu bende yattim dinlendim diye

kim az bir kan gorurse hemen kalkmadan yatip dinlensin hemen gecer
burda kanama yonnden en problemli benim ay olcak kanamam olali, vez en son saril saril geldi Rabbim korudu bizi, cocuk dogurmus gorumcem bile bnda umudunu kesti bu normal kanama degil dusuk kanamasi diye,ki sukur bebegimde bisey yok
sende su kotu dusuncelerini at icinden ,ben kadar kotu anlar gecirdim hep icimde umudum bisey olmadi bebegim yasiyor benimle dedim

sen her dakika bisey oldumu diye dusunursen tabiki ruyalarina girer ,b ruyalarda sei kotu etkiler
elinden geldigince yat dinlen ,ozllikle su 4. ayi atlatana kadar
ben 3. ayi atlattim hala tehlikedeyim bu hepimiz icin gecerli ,sen daha basindasin tam yari yariyayiz seninle

insallah canim seneye seninle birlikte kutlamis oluruz,biran once guzel haberlerini duyariz
eee ne zaman basliyosun tam belli yada kesinmi Rabbim simdiden sana kolayliklar versin
bak okadar kisi arkanda duaciyiz,eminim hamleyim diye gelceksin umud ediyorum
canim sen yemegini bi gun oncedenmi yapiyosun,oda zor olur ya
gunluk yapip ediginizde cokmu gec kaliyosun, tabi nasil kolay oluyosa sana oyle yapiyosundur
birde ne isinde calisiyodun sen
ha bu arada basiniz saolsun kalanlara sabir versin ,hastaliktan falanmi vefaat etti teyzen
iyi ettin gelip yazmakla ,gel arada yaz boyle ,optum seni kendine iyi bak

Merhaba Tatlı Anne adayları

Bugün çok mutluyum ve sizlerlede paylaşmak istedim...Sabah doktora gittim...Bebeğimin sağlığının gayet iyi olduğunu öğrendim...Haftasından da biraz önde gidiyormuş kuzum % 80 Erkekmiş Babası erkeği çok istiyordu...Benim için hiç fark etmez sağlıklı olduğunu bilmek bana yetiyorda artıyor bile...

Okuduğum kadarıyla kilo almaya başlamışsınız arkadaşlar...Bende tam aksine iştah kapandı...Daha 1 kere bir yemeği çok arzulamadım...Onun içinde henüz kilo almamışım...Doktorum bu aylarda kilo alamadım diye kafana takma dedi...Bebeğin sağlıklı dedi...Buna karşılık benimde karnım büyüyor...Hamilelik tunikleri aldım ve giymeyede başladım

Ha unutmadan 2'li testimizide yaptırdık...Çok şükür onun sonucuda çok iyi çıktı...13. haftayı geride bırakırken ilk kez kendimi bu kadar huzurlu hissediyorum...3 aylık dönemden sonra sıkıntılar cidden azalıyor...Benim kasık ağrılarım yok denicek kadar az artık...Sık idrara çıkmada bitti...Hamileliğin en keyifli dönemleri başladı sanırım...Artık kötü şeyler düşünmeden sadece hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum İnş. hiçbirimizin tadı kaçmaz...
Ne çok konuşmuşum ben Bunları aslında 3. ayına daha gelmeyen annelere bilgi olsun diye yazıyorum...3. aydan sonra sizlerde oldukça rahatlıycaksınız...Hepinizi kocaman öpüyorum Önce kendinize sonrada meleklerinize çok iyi bakın

gecmis olsun canim suan iyi olmana cok sevindim ,tansiyon cok kotu aman dikkat et kendine, dinlen yat, bizim bebekler zor geldi doguma kadarda nazli olcaklar, simdiden basladik istediklerini yapmaya

Çok sağol canım Sende benim gibi sıkıntılı bir hamilelik yaşadın...İnş. şimdiden sonra güzel Allahım bir daha üzülmemize izin vermez...

Ayrıca varsın bebeklerimiz nazlı olsun...Bunca seneden sonra nazlarını da şımarıklarınıda çekeriz...Yeterki sağlıkla sıhhatla Dünyaya gelsinler...Sanada çok geçmiş olsun canım...Sende kendine ve meleğine çok dikkat et...Bu arada okuduğum kadarıyla seninde oğlun olucakmış...Hayırlı olsun canım benim...Kusura bakma daha önce girip tbrk edemedim...Malüm rahatsızlığımdan dolayı...

Evet anneden de kan alınıyor, test yaptırdığın merkez laboratuar işlemini yapıyorsa aynı gün alıyorsun sonucu ama her laboratuar yapmıyor bu testi biz 3 gün sonra aldık mesela. İnşallah güzel haberler alırsın.

Benimde kilolalarla başım dertte arkadaşım 9. haftadayım 68 kilo ile başladım 74 olmuşum çok vahim ama ben önceden spor yapıyodum düzenli olarak burden sporu bıraktım tamamen hareketsiz bi hayata geçiş yaptım normal kilo almamız yani .Doktoruma sordum yürüyüş yapabilirsin kendini fazla yormadan dedi ama ben yinede tedirgin oluyorum işyerinede geliyorum oturuyorum öğleyin yemek için kalkıyorum tekrar 5 e kadar oturuyorum Allah sonumuzu hayır eylesin bebişler için herşeye değer onları sağlıkla kucağımıza alalım gözümüz eminim o kiloları görmez

merhaba arkadaşım bennce hiç endişe edipte bebeğinide etkileme Sadece rabbime teslim ol ve dua et eminim bebişlerin sağ salim sağlıcakla doğacaktır .Bana bi arkadaşım başka bi işim için çok panik oluyodum aynı telkinde bulunmuştu Sen duanı edip rabbime teslim ol o neylerse güzel eyler demişti ben o telkini dinledikten sonra hep gözönünde bulundurdum Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince sen nekadar panik yaparsan yap ne kadar kaygılansanda herşey olacağına varır sadece sen kendini üzersin o yüzden keyfini çıkar hamileliğinin bak bu günleri nekadar çok bekledik değilmi .Doktorum bana öyle dedi vay şöyle yaparım düşer böyle yaparım düşer diye korku içinde yaşama ben araba çarpacak diye sokağa çıkmayımmı adam haklı .Keyfini çıkaralım günü geldiğinide gidip yaptırırız testlerimizi ve inşallah bişey çıkmaz .

Sağol cnm.
Bu ay regli olduğumda gidicem kontrole ona görede başlıcaz. 15i gibi oluyorum genelde.
Akşam 7de işten çıkıyorum en az yarım saatte eve geliyorum. Eve gelip yemek yapmak daha zor geliyor. Eve gelip yemek yiyoruz sonra ertesi gün yemeğini yapıyorum. 2-3günde bir yapıyorum zaten. Hergün hergün değişik yemek yapmıyorum :) Arada tost ekmek arası peynir falan idare ediyoruz.
Ben bi şirkette ön muhasebedeyim.
Teyzem kanserdi. 5senedir falan hastlıkla boğuşuyordu. Son 4aydır falanda durumu kritikleşmişti. Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...

Canım öncelikle başın sağolsun, Allah yerini cennet etsin inşallah.
Önümüzdeki anneler gününde hep beraber günümüzü kutlamak dileğiyle...

Son düzenleme:

Mai'cim mutlu olmana ve sonuçların çok iyi çıkmasına ve de hamileliğinin artık tam düzene girmesine çok sevindim. İnşallah sonuna kadar çok iyi gider ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. 1 haftaya kadar bende 3. ayımı dolduruyorum. Önümüzdeki hafta bizim için de 2'li test ve ense kalınlığı ölçümü dönemi. İnşallah sorunsuz atlatırız.

Bu arada topiğimizin 2. cinsiyeti de erkek olmuş. Çok sevindim. Hayırlı,sağlıklı bir bebiş olur inşallah.

ay masallah masallah ,demek seninkide olcak bizimkinden sonra cok sevindim ,hemde haftasindan onde gidiyomus:)guclu erkekmi olcak ne

mutlu olmana cok sevindim canim ,insallah hamilelik sonuna kadar boyle gider problemsiz
bizde 3 ayimizi gectik ama tehlike hala devam ediyor, sende yinede kendine su bikac ay daha idare et yinede 3 ay cok buyuk degil bi bebek icin, insallah guzel gunleri goruruz hep birlikte
bende devamli yattigim halde az kilo aldim benimde simdiye kadar pek istahim yoktu ama yavas yavas acildi, kayinvalidem hazirliyo, ben yiyip yatiyorumgelde sisme simdi hele bu haftalardan sonra daha fazlalasicak sanirim kilo almalar

evet canim yasadim ve hala yasiyorum ,kalkmadan yatiyorum insallah atlatirim rahatlarim
3 haftayi gecti disari cikmayali insan yata yata kafasi beyni catliyo, dua ediyorumki hastanede yatmiyorum evdeyim karsimda televizyon yanimda bilgisayar elimde teleon bu halde bile zor zaman geciyor
urda bi tanidigimiz var kadin hep dusuk yapiyordu, ve en son benim gittigim doktor bunu hastaneye yatirmis yazik tam 8 aydir hastanede yatiyor, bugun yarin dogumunu bekliyolar
okadar olmadigima dua ediyyorum

evet teyzesi erkek olcak ,geliyo bizimkinin yaina bi erkek arkadas ortaligi kirip dokecekler

e canim desene surda 5 gun kalmis, tabi insallah bi problem cikmazda hayirlisiyla baslarsiniz
e tabi yemek yonunden haklisin ,eve insan yorgun argn gelince birde yemek yap ye ugrastirir, sonucta calisan kadin olunca bi tosla gecer bigun yemekle :)
uzudum canim bu kanser denen illet iyice cogaldi, evlerden uzak olsun
Allah kurtarmis ozaman mekani insallah cennet olsun
yasamakta olmekte bizim icin

ay masallah canim kilolarina ama normalmi bilmiyorum e 3 tane can tasiyosun normal sanirim bu kadar kilo alman
belkide spor yapiyomusun birakinca almis olabilirsin ,cunku bende her spor yapip biraktigimda aliyordum
aman dikkat et ,heleki bizlerden daha fazla dikkat etmen gerekir senin 3 tane tasiyosun sen ,insallah bisey olmadan saglikli bi sekilde dogum yaparsin

canim bu arada ,listeye yazilmak istersen senide ekleyim listeye arada gelip yaziyosun sonucta

Evet daha fazla ağrı sızı çekmedi. Zaten doktor hazirana kadar ya çıkar ya çıkmaz demişti. Hastaneye yattı akşamına vefat etti.Allah kurtardı.
Herşey bizim için.
Hataya heyecan koşturma başlar bende. Tedavi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…