-
- Konu Sahibi Sympathique
selamlar herkese benide listeye eklermisin demiştim Sympathique arkadaşıma ama yazmayacak galiba yaşım büyük diyemi acaba neyse canınıoz sağolsun ben günde birkaç defa girmeye çalışıyorum sizlerle çabucak geçiyor günler
cok tesekkur ederim canim benim eksik olma, cok zor oluyo Allahim kimseye yasatmasincanım çok geçiş olsun, inan kalbim duracaktı okurken ama çok şükür bebişimiz bizimle, kendine çok dikkat et canım şu ayı bir atlattıkmı rahat nefes alacağız, her gün olmasa bile iki günde bir yazılanları okuyorum, gözüm üzerinizde :82:, bugün bizimde randevumuz vardı, 11+5 olmuşuz, bebişimin el ve ayak hareketlerini gördüm Allahım ne güzel bir duyguymuş bu, keseye tekme atıp duruyordu,...
bu arada bugün ikili test için kan verdim haftaya sonuçları çıkacakmış,ense kalınlığı için her şey normal seyrinde dedi doktorum, şimdide gelecek hafta için stres yap :84: anladım ki stres dolu bir yaşam bizi bekliyor kızlar galiba bunlar iyi günlerimiz
hosgeldin canim aramiza hatta ablamda desem olur :)selam arkadaşlar.forumu takip ediyorum ve çok beğeniyorum kafamın çok karışık ve endişeli olduğum zamanlarda bana çok yardımcı oldu burası. Allah tan herkesin bebeğini kucağına sağ salim almasını diliyorum. Sympathique arkadaşım listenize benide eklerseniz çok mutlu olucam. bilgilerimi vereyim isterseniz .hoşçakalınnnn hepinizemutlu günler heğinizin anneler günü kutlu olsun nu arada..
sat: 16 şubat
transfer:4 mart
kilo:76
yaşım 37
1. denememde oldu çok şükür
nick: zeynoom97
doğum tarihi :27 kasım
şimdiden teşekkür ederim
canim ben dun giremedim yazini bugun gordum,eklemez olurmuyum hic, yasla ne alakasi var ,hepimiz ayni seyleri yasayip hamile kaldik her zaman bekleriz aramiza, tekrrdan hosgeldin devamli bekliyoruz listeye ekledim hemencikselamlar herkese benide listeye eklermisin demiştim Sympathique arkadaşıma ama yazmayacak galiba yaşım büyük diyemi acaba neyse canınıoz sağolsun ben günde birkaç defa girmeye çalışıyorum sizlerle çabucak geçiyor günler
sympathigue : canım iyi olmana sevindim şükür herkes iyi bu ara
bizde dün duyduk kalbimizi
ben kilomu yazmasam ii olcak zira kilolu hamiş kaldım zaten ben
Pgd li icsi yapildi
Yas25
İlk deneme cok sukur
Hafta 6 kilo 59
Sali ilk kontrol hayirlisiyla dua bekliyorum
canim ya sen listede degilmiydin yeeni dikkat ettim :)
sat kacti senin ,birde hesaplamaya gore dogum tarihin kac oluyor
hemen senide eklerim bu bilgileride yazarsan
teşeküür ederim canım seninde kocamaan olmuş maşallahh
çok sevindim canım bebişine de kendıne de ıyı bak bende gördüm bebişimi 2. 17 cm olmuş
ben şimdide gezmeden geliyorum hergün geziyorum uyuyorum oturmaya gdiyorum hiç boş deilimkızlar nasılsınız bugun bebişimin kalp atışlarını duydum rahatladım sizler evde ,iş falan yapıyor musunuz dışarıya gezmeye falan çıkıyomusunuz bu konularda çok kararsız kaldım doktor bişey olmaz dedi ama yinede cesret edemiyorum
hoşgeldin ilk gebeliğin sanırım yaşın büyük olsun küçük olsun önemli olan evlat sevgimiz ve paylaşımımız kendini evinde gibi hissedebilirsin buurdaselamlar herkese benide listeye eklermisin demiştim Sympathique arkadaşıma ama yazmayacak galiba yaşım büyük diyemi acaba neyse canınıoz sağolsun ben günde birkaç defa girmeye çalışıyorum sizlerle çabucak geçiyor günler
selam arkadaslar nasilsniz dicemya az goz gezdirdim herkes masallah iyi neseli ,kalp sesleri duyulmus bebislerin,icler rahatlamis
okadar yazinin icinde tek uzuldugum sey ise dun yeni ZEYNOOM diye arkadasimiz gelmis, ben dun gelemedigim icin ilgilenemedim ,herkesin tek tek yazilarina baktimda hic kimse hosgeldin deyip yorum yapmamis ,yorumu birakin bir kere bile begenmemisiniz bile
ve gordumku siteye yeni uye olup hevesle bize yazmis
bir daha gelen arkadaslaimiza hosgeldin deyip sohbete alalim lutfen , hepimiz ayni heyecani yasiyoruz burda bu bebege kavusmak icin neler cektik
hani okadar yazisma olmasa bisey demezdim,sanki kendime olmus gibi zoruma gitti
beni sorarsaniz eger iyim hala ayni kalkmadan yatip buyuyoruz yavas yavas yuvarlanmaya basliyorum,ye ye yat bilmem halim ne olur
kizlarr kilo cizelgeside yapmak istiyorum, bana simdiki kilonuzu ve tam kacinci haftada oldugunuzu yazarsaniz liste duzenleyim kilo icinde
aralik degilde kasim anneleri artik yavas yavas her hafta kilo almaya baslicaz, hafta hafta kilolarimizi bildirelim hepimiz okk
bu arada satım değişti 27 şubat oldu ilk denemem bilgileri eklersin :)))))))) bu arada kızlar kilo alımı durumunuz nedir ben sanki biraz hızlı gidiyorum da
evet canim gordum simdi yazacaktim tek tek alinti yapiyorum ancak sira geliyor :)
masallah tebrik ederim seni cok sevindim ,cok stress yaptin ama bak bebegin seninle, sukur duymusun kalp sesini, darisi duymayanlara diyelim
sen simdi stress yapmadan duramazsin ,onumuzdeki hafta yine baslarsin bi sorun varmiki, hala kalbi atiyomu diyebunlar guzel seyler keske her stress boyle olsa
kilonu basta soyledin zaten ,bende kilolu kaldim hepimizde kilo sorunu var:) ve ben bu gidisle senin kilon gecmezsem yata yata
canim birlikte takip edelim diye, her bunye ayni degil ,seninki alici olur baskasininki alici olmaz, ozellikle su hormonlar yokmu hep onun yuzundenbu kilolar
Merhaba bayanlar, yeni gelen tüm arkadaşlarım hoşgeldiniz. Sağlıkla bebişlerinize kavuşmanızı dilerim. Sympathique sana da çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah bunlar son kanamandır. İnşallah bebişin bundan sonra seni hiç endişelendirmez. Benim hiçbir belirtim olmadığı için ara ara esiyorlar bana ve acaba bebeğim iyi mi diye endişelenmeye başlıyorum, eşim çok kızıyor ama ne yapayım??? Bende dün dayanamayıp sağlık ocağına gittim hemşirem bebişin kalp seslerini dinletti bana içim şimdilik rahat çok şükür. Bu arada Sympathique ben tedaviden önce 62 kiloydum 14. hafta bitti şu an 63 kiloyum. Ama hamile kıyafetlerine geçiş yaptım 2 hafta önce çünkü belim baya kalınlaştı ve göbeğim baya büyüdü. karnımın büyümesi için erken aslında ama anlayamadım bunu :76:.
kizlarrrrrrrrrrrr
benim hic bi belirtim yok altinci haftamdayim
cok korkuyommmmm
daha sali ya uc gun var
uykularim kaciyo artik yaaaaaaa
kizlarrrrrrrrrrrr
benim hic bi belirtim yok altinci haftamdayim
cok korkuyommmmm
daha sali ya uc gun var
uykularim kaciyo artik yaaaaaaa