2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

teşekkür ediyorum sağolun. hepinizin anneler günü kutlu olsun. Sympathique arkadaşım sana da geçmiş olsun yazdıkların için teşekkürler benim Allah bağışlasın 14 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak inşallah şu an 12 haftalık olduk Allah ın izniyle. bişey sormak istiyorum yürüyüş yapan varmı aranız da. ben yürüyüş yapmak istiyorum bir problem olmaz inşallah iyi geceler hepinize

bir haftadır yoktum arkadaşlar gribim tekrarlamıştı. çok şükür herkesler iyiymiş. bu arada güzel gelişmeler olmuş kalp sesini duyup rahatlayan arkadaşlar var, aramıza yeni eklenen arkadaşlar var hoşgeldiniz bu arada

teşekkür ediyorum sağolun. hepinizin anneler günü kutlu olsun. Sympathique arkadaşım sana da geçmiş olsun yazdıkların için teşekkürler benim Allah bağışlasın 14 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak inşallah şu an 12 haftalık olduk Allah ın izniyle. bişey sormak istiyorum yürüyüş yapan varmı aranız da. ben yürüyüş yapmak istiyorum bir problem olmaz inşallah iyi geceler hepinize

12 haftalıkken doktoruma yürüyüş olayını bende sordum, kendini yormadan yapabilirsin dedi. Birde benim bebeğimin plesantası aşağıda öyle olduğu halde bana yürüyüş yapabilirsin dedi. Sakıncası yok yani. Ben henüz başlayamadım çünkü burada havalar bu aralar hep yağmurlu :KK43:. Biraz açsın bende başlayacağım İnşallah. Hedefim 10 kilo ile tamamlayabilmek.

bir haftadır yoktum arkadaşlar gribim tekrarlamıştı. çok şükür herkesler iyiymiş. bu arada güzel gelişmeler olmuş kalp sesini duyup rahatlayan arkadaşlar var, aramıza yeni eklenen arkadaşlar var hoşgeldiniz bu arada

Geçmiş olsun kardelen. İyi olmana sevindim. 12. haftaya gelmişsin 2 li testi yaptırdın mı?

yürüyüş konusunu bende sordum doktoruma kendini fazla yormadan yapabilirsin demişti. ama zaten çalışınca eve gidip dinlenmek istiyor insan kilo almaktanda korkuyorum şimdiden 2 kilo aldım bile kıyafetlerim kesinlikle olmuyor artık, hamile kıyafeti içinde erken her sabah ne giysem problemi var evde. çok şükür allahıma tabi bunları yaşayabilmek için az emek harcamadık

Kararımızı ta o günden vermiştik Rabbim bize bunu nasip etti vardır bi hikmeti doğmasalar bile cennette üç meleğim var diye düşüneceğim Ama inşallah olucak diyede umudumu kaybetmek istemiyorum beni bırakmayacaklar Allahın izniyle .Etrafımda bikaçtane üçüz doğum yapmış annelerle tanıştım hatta dördüz olanla bile biliyomusunuz 4 taneside yaşıyo Rabbim rızıklarını verdiyse bişekilde olur ben bu tedavilerde neyi öğrendim biliyomusunuz arkadaşlar hepsi heryaşadığımız olay rabbimin bize yazdığı kader onun izni olmadan yaprak düşmüyor herşey vesile tıp nekadar ilerlerse ilerlesin yinede o ol demeden olmuyo benbundan önceki denemelerimi en güzel hastanelerde yapmıştım herşey çok güzeldi embryolar falan ama olmadı busefer ünverste hastanesinde embryolarda orta iyiydi güzel değildi yani ama rabbim bana kısmet etti bunu.Bi arkadaşımız sanırım ankara_06 3 embryo yasak değilmi diyor bu benim üçüncü denemem olduğu için ve yaşım sınırda olduğu için bana kağıt imzalatıp 3 tane transfer yaptılar doktorumun insiyatifiyle .Biri aslında cansızdı 2 hafta sonra gittik cimcimem canlanmış rabbim nelere kadir değil dimi.Bu arada cuma bugün ve cumanız mübarek olsun .Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin dua bunun başka yolu yok dua edicez .

Canım ne kadar güzel yazmışsın. Allah bebişlerimizi korusun. O ne derse o olur. Allah yardımcın olsun...

Kızlar günaydın, haftaya güzel, mutlu ve de umutlu başlamanız dileğiyle....

Öncelikle Tüm anne adaylarımızın anneler gününü canı gönülden kutluyorum, bugünleri biz çok bekledik...

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Bu arada doktora giden arkadaşlar da hep güzel haber almışlar, çok sevindim.

Birazda bebeğim ve benden bahsedeyim. Bebişim bugün 11+3' de. İnşallah iyidir. Cuma günü inşallah doktorumuza gideriz diye düşünüyorum. Kilo kunusuna gelince ben hızla kilo alıyorum gibi. Sabahları tartılıyorum, önce çok iyi geliyor. 1-1,5 kilo almışım gibi. Sonra gün içersinde bir tartılıyorum, Allahım 2- 2,5 kilo almışım. İşin tuhaf tarafı benim zaten biraz göbeğim vardı, şimdide artık bariz belli. ama sevindiğim nokta sadece karın bölgesinde kilom... Ah nedir bu bayanların kilo derdi değil mi? yaz yaz bitmiyo :)

Son düzenleme:
günaydın herkes,dün akşam kötü anlar geçirdim kızlar
afferdsiniz özel blgeye iğne gibi bi kramp girdi ben de gittim yattım uyudum 1 saat falan sonra uyandım wc ye gittim 1-2 damla kırmızı kan hemen acile koştuk bebeğime baktık bebeğimn kalbi atıyordu şükür dedim zaten hastaneye gidincede kan man kalmadı geçti
neydi o anlamadım ama ömrümden ömür gitti resmen

biz rahat bi hamilelik geçiremeyeceğiz sanırım hep böyle tetikte olcaz
bide sabah ruyamda bebeğimin kolları yokmş dr diyo 33 yaşına gelince çıkar diyor
sabahtan beri moralim bozuk,benim ruyalarımın tersi çıkar bebeğim sağlıkla gelir ınş
hepimizin evladı eli ayağı tam sağlıklı olur ınş tek duamız bu

üstümdeki bu stresi nasıl atıcam bilmiyorum,düşünmemeye çalşyrum ama yinede bebeğim beni bırakcak diye ödüm kopuyor

öncelikle hoşgeldin sen bizden kıdemlisin ozaman maşallah 14 yaşında kızın varmış İnşallah ikinci bebeğinide sağlıcakla kucağına alırsın yürüyüş konusunda ben zaten tarnsferimden sonra 1 hafta yattım onun dışında kalktım yanlızım zaten yaşadığım şehirde her işimi kendim yapıyorum ve yürüyüşe de şu an aslıda 9 haftalık olmam gerekirken allah kısmeet ederse ikiz olduğu için bir hafta geriden takip ediyor öyle olmasına rağmen ben yaklaışk 2 haftadır yürüyüş yapıyorum çok şükür bi problemim yok inşallah da olmaz tabiki dr unla konuşman da fayda var benim dr um trasferden sonra bile git yat demedi sadece dinlen dedi 1 hafta sonra normal hayatına dönebilirsin dedi ki iğnem vardı o iğneyi yaptırmak için 15-20 gün boyunca sağlık ocağına gittim geldim merdiven inip çıktım çok şükür bişey olmadı inşallah bunrdan sonrada olmaz :KK9:

Geçmiş olsun kardelen. İyi olmana sevindim. 12. haftaya gelmişsin 2 li testi yaptırdın mı?

çok şükür 12. haftadayız evet. 2 li testi henüz yaptırmadım ama doktorum perşembeye randevu vermişti inşallah yapılacak bu hafta. aslında bende bu konudan çok korkuyorum ama sitede yeterince panik arkadaş var birazda ben panikletmek istemiyorum sizleri. inşallah sonuçlar güzel çıkar hepimizde de içimiz rahat eder. doktorumuz bu randevuda bir çok şeyi kesin olarak söyleyebiliriz demişti yani bir sıkıntı olup olmadığını. inşaalah hepimizin melekleri sağ salim gelecek
sizin 2 li test yapılmıştı sanırım dimi

teşekkür ederim bilgileriniz için yürüyüşe biran önce başlayacağım. yoksa kilolar rahat bırakmayacak bizi aslında çalşan bir bayanım ama yinede kendimi hantallaşmış hissediyorum. bende 2 kilo aldım şimdiden...hoşçakalın

çok şükür 12. haftadayız evet. 2 li testi henüz yaptırmadım ama doktorum perşembeye randevu vermişti inşallah yapılacak bu hafta. aslında bende bu konudan çok korkuyorum ama sitede yeterince panik arkadaş var birazda ben panikletmek istemiyorum sizleri. inşallah sonuçlar güzel çıkar hepimizde de içimiz rahat eder. doktorumuz bu randevuda bir çok şeyi kesin olarak söyleyebiliriz demişti yani bir sıkıntı olup olmadığını. inşaalah hepimizin melekleri sağ salim gelecek
sizin 2 li test yapılmıştı sanırım dimi

Öncelikle şunu söyleyeyim 2 li test bir tarama testidir yani test temiz çıkıp bebekte sorun olabilir ya da test sorunlu çıkıp bebek sağlıklı olabilir. Doğruluğu % 80-90 arası. Ense kalınlığını ölçecek doktorun, burun kemiği ve kafa kemikleri oluşmuş mu onlara bakacak. Çok şükür onlarda sorun çıkmadı bizde, Kanda down sendrom riski 1700 de 1 trizomi düşük risk yaş riskide 525 te 1 çıktı. Yaş yükseldikçe riskte büyüyor ne yazık ki. İnşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Stres yapma diyeceğim ama biliyorum ki boşuna, her aşama geriyor insanı. Kısmetse şimdi 18. hafta da detaylı ultrasona gireceğiz, onun stresi başlar yakında.

günaydın herkes,dün akşam kötü anlar geçirdim kızlar
afferdsiniz özel blgeye iğne gibi bi kramp girdi ben de gittim yattım uyudum 1 saat falan sonra uyandım wc ye gittim 1-2 damla kırmızı kan hemen acile koştuk bebeğime baktık bebeğimn kalbi atıyordu şükür dedim zaten hastaneye gidincede kan man kalmadı geçti
neydi o anlamadım ama ömrümden ömür gitti resmen

biz rahat bi hamilelik geçiremeyeceğiz sanırım hep böyle tetikte olcaz
bide sabah ruyamda bebeğimin kolları yokmş dr diyo 33 yaşına gelince çıkar diyor
sabahtan beri moralim bozuk,benim ruyalarımın tersi çıkar bebeğim sağlıkla gelir ınş
hepimizin evladı eli ayağı tam sağlıklı olur ınş tek duamız bu

üstümdeki bu stresi nasıl atıcam bilmiyorum,düşünmemeye çalşyrum ama yinede bebeğim beni bırakcak diye ödüm kopuyor

Canım öncelikle geçmiş olsun. Seninle aynı haftada bende de oldu kanama. Hemen de geçti. ama hastaneye gidene kadar da bana olan oldu. Senin için de ne kadar zor geçmiştir tahmin edebiliyorum. Ama gerçekten içini ferah tut, Allahın izniyle bebişlerimiz sağlıcakla gelecekler...

Merhaba Kızlar;
Öncelikle herkesin geçmiş anneler gününu kutluyorum. Seneye inş.anneler gününde bebişim kucağımda kutlucam...
Birkaç gündür yoktum. Teyzem vefat etti. Şehirdışına cenazeye gitmiştim.
Yüzeysel olarak yazılarınıza göz gezdirdim. Bugün iş yerinde biraz yoğundum. Akşamda eve eldim yemek ye,yarının yemeğini yap falan anca bu saat oldu. Tam okuyamadım yazdıklarınızı.Yarın daha detaylı olarak okuyup cevap yazıcam. Aklımda olduğunuzu bilin istedim ve oyüzden bu akşam 2 satır bişeyler yazim dedim...
Öpüyorum sizi...

Öncelikle şunu söyleyeyim 2 li test bir tarama testidir yani test temiz çıkıp bebekte sorun olabilir ya da test sorunlu çıkıp bebek sağlıklı olabilir. Doğruluğu % 80-90 arası. Ense kalınlığını ölçecek doktorun, burun kemiği ve kafa kemikleri oluşmuş mu onlara bakacak. Çok şükür onlarda sorun çıkmadı bizde, Kanda down sendrom riski 1700 de 1 trizomi düşük risk yaş riskide 525 te 1 çıktı. Yaş yükseldikçe riskte büyüyor ne yazık ki. İnşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Stres yapma diyeceğim ama biliyorum ki boşuna, her aşama geriyor insanı. Kısmetse şimdi 18. hafta da detaylı ultrasona gireceğiz, onun stresi başlar yakında.

teşekkürler canım bizden ilerde olan arkadaşlar olarak önceden bilgi verip rahatlattığın için.
bende baya araştırdım internetten ama böyle yaşayan birinin ağzından duymak daha iyi oluyor. güvenilirliği konusu öyle tabii hatta bizim tanıdıklar arasında ikiside var yani bir komşumuza sakat aldırman lazım dedikleri halde bebek sağlıklı doğdu. bir arkadaşımada herşey normal dedikleri halde daunlu. o yüzden güzel allahıma bebeklerimizin sağlıcakla gelmesi için dua etmekten başka çare yok. fazla kafaya takmamak lazım biz elimizden geleni yaptıktan sonra olacağa çare yok.
bu aşamada olabildiğim için nekadar şükretsem az diye düşünüp kendimi üzmemeye karar verdim. allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.:nazar:

Merhaba Kızlar;
Öncelikle herkesin geçmiş anneler gününu kutluyorum. Seneye inş.anneler gününde bebişim kucağımda kutlucam...
Birkaç gündür yoktum. Teyzem vefat etti. Şehirdışına cenazeye gitmiştim.
Yüzeysel olarak yazılarınıza göz gezdirdim. Bugün iş yerinde biraz yoğundum. Akşamda eve eldim yemek ye,yarının yemeğini yap falan anca bu saat oldu. Tam okuyamadım yazdıklarınızı.Yarın daha detaylı olarak okuyup cevap yazıcam. Aklımda olduğunuzu bilin istedim ve oyüzden bu akşam 2 satır bişeyler yazim dedim...
Öpüyorum sizi...

allah sabılar versin canım.
en güzel annelerden olacaksın inşaalah canım. benim içime hep güzel şeyler doğuyor. merak etme allahım enkısa zamanda inşaallah hepimizi kavuşturacak meleklerimize.

Hs hs cim, kalbimizin seninle olduğuna inanıyorsun değil mi? Sen ne zaman istersen buraya yaz konuşur, sohbet ederiz. Hem umudumuzu kaybetmek yok değil mi? Tüm dualarımda anne olmak isteyen herkes var, tabiki sende canım. Belki benim ilk denemem de tuttu inşallah sağlıcakla devam eder. ama ben de 6 yıl sonra bu duyguyu yaşayabiliyorum. İnşallah seninde kısa zamanda olacak. Ve buradan birbirimize müjdeler vereceğiz.

Burda herkes birbirine destek oluyor. Dertleşerek insan endişelerindende uzaklaşıyor.
Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim...

canım ya sen bizim bebişlerimizin biricik teyzesisin :90:, inan sana çok dua ediyorum, zaman hemen geçsinde kuzenimiz annesine bu sefer tutunsun, bizi bırakma teyzoş hep buraya yaz senden haber almak bizi sevindiriyor :KK71:

Hepiniz canımsınız. Benim ne ablam var nede kardeşim. Ama sizi kendime onlar kadar yakın görüyorum. İyiki varsınız. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum...

X