- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.241
Arkadaslar nasılsınız ,ben cooooook yorgunum bu aralaruyku düzenimiz halen oturmadı .
bebeklare yanlız basıma bakıyorum artık eşim eskisi gibi degil ben cok yorgunum diyo cekiliyo
kenarasimdi yatırdım bende sükürler olsun bir gün daha bitti inşşş
bugün bende bebeklere hem sallanan hemde mama sandalyesi olan baby go2 aldım . elimde mama sandalyesi vardı bir tane arkadaş vermisdi işime yarayınca 1 tane daha aldım süper oldu sallanması da.
rudi sende almısın bebişler iyi günlerde kullansınlar :)
yürüteç cok istedim kullanmayı ama doktorum yasak dedi vazgectim almaktan
rudi ben basladım kahvaltıya
peynir aksamdan suya koy canım tuzu gitsin ,pekmez,cicibebe, yumurta haftada 5 gün,
ya mamanın içine ya ıhlamura yada meyve cayına az az at catalla ez karısdır ver yesinler
.)
ben bir mamaya bir ıhlamura degistirerek katıyorum bunları cok sükür sevdiler tadını
bu ara oglan yogurt yemeyi bıraktı bende onun içine pekmez ve biskivi katıp veriyorum o zaman alıyor
bide bu havucun suyu cıkmıyo nasıl sıkıyosun rudi
ince kıyafetler giydirmeye basladınız mı ben bugün bebekleri dısarıya cıkardım biraz kalın giydirmisim herkes sort kısa kollu giydirmis ben biraz takıntılıyım sanırım hasta edicem diye :)
hepinizi öpt hayırlı geceler olsun inşşşşşşşş..............
güzel güzel uyusun bebiişlerimiz...........
ankaralı alde peynir nasıl yapılır ki ben bilmiyorum labne ver istersen ben arada ondanda veriyorum ama genelde kendi yedşgim peyniri geceden suda beklediyorum sabah yediriyorum
selam hanımlar ,bu peynir keske evde yapabilsek annkaralı denersen mutlaka yaz merak sardım .
cici bebe yerine arada doktorum dedi ki kek yap öyle kahvaltıda ama seker yerine pekmez koy
denemeye daha fırsatım olmadı :)inşş bir gün deneyecegim valla tekim cok da zorluyor beni
artık bebekler bakalım inşş kolaylasır büyüyünce diyecem ama sanki daha da zorlasıyo gibi
,gün geçtikce .
bide sebze corbasına mutlaka 1 diş sarımsak adın cok faydalıymıs benimkiler bugün itibarı ile 7 aylık oldular :)
Rudicim sorma bende kendimi es gecmeye başladım birini bitiriyorum sonra digerini hazırlayayım derken bi de bakıyorum kiDuss merhaba,
sarımsak bende düşünüyordum biraz daha bekleyeymim 1 hafta sonra başlarım ona da. şimdi yumurta ile tanıştılar pekmez peynir bu hafta yogunlar haftaya sarımsakla tanıştırayım.
vallahi onlara yemek yapmaktan kendimizi pas geçiyoruz.
selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli
masallah herkesin minikleri buyudu ek gidalara basladi
nerden nerelere geldik, hamileyken insana mucize gibi gelirken simdi masallah kocaman oldular
Simay'ida hala emziriyorum, sabah ,ogle,aksam ek gidamizi veriyorum, gunlerim yemek hazirla yedir kaldir , onu uyut ,oyna zipla dersen zaman ne hizli geciyor
ve benim fena kilom varya diyete baslicam hatta bugun basladim sayilir,15 kilo verecemhala emziriyorum bol sivi tuketerek biraz kilo vereyim, onumuzde yaz hic biseyim olmuyor, disari cikmak istemiyorum
gerileri hic okumadim aklima geldiniz bi selam vereyim ne yaptiniz ettiniz mnikleri diye
A.s canim sende hosgeldin :))
sempatik ya emzirdikten sonrami veriyorsun ek giday yoksa oncemi? ben benimkini emzirip ek gida verdimmi bir daha saatler sonra anne sutu istiyior, ne yapcami sasirdim onceki kadar siklikla almiyor... yarin bizimde doktor randevumuz var bakalim dpktpr en diycek ne anne sutunden vazgecmek istiyorum nede ek gida vermekten cunku ek gidayada ihtiyaci var diye dusunuyorum bende havuc, patates, pirinc hasladim, bebe rondomdan geicridim icinede azcik tereyag cok sevdi benimki, yogurt cok seviyor, elma, armut, seftali sutu verdim.. cici bebeyide anne sutu ve muzla karistirip verdim cok sevdim...
sempatik 10 kiloda benim vermem lazim ama bogazimdan kistitiimi sutum azaliyor, ve oglumun rizki ile oynanam istemiyorum sadece yedime dikkat, yuruyus ve bol su icmek simdilik yapalicem seyler... cok guzel dietler buldum ama yapamiyorum....
sempatik merhaba nerelerdesin uzun zamandır yazmadın.
kilo sanırım birçoğumuzun sorunu.
benimde 10 kilo kadar versem kandimi süper hissedeceğim ama ilk etapta 6 kilo da yeter bana. ama nasıl olacak bilmiyorum
emzirmeden once veriyorumki yesin diye, emzirdikten sonra verince yemezki zaten tok oluyor
ben sabah kalkinca bi emziriyorum sonrasinda kahvalti,biraz durduktan sonra uyutmak icinde biraz emziriyorum,ouyandiginda eger egle yemegi hazirlamissam hemen yemegini yediriyorum ,yapmadiysam emzirip bir saat bekletip oyle yediriyorum, yani gun icinde fazla emzirmiyorum zamanimiz yemek yemekle geciyor zaten
bizimkide yogurt ve krem peynire bayiliyor mmmm diye yiyor :)
kiloya gelince hala diyete baslaymadim sadece yediklerimi azaltiyorum, bu sekilde kilo verecegimide zannetmiyorum, yuruyuste pek yapmiyorum dogru durust bi havalar duzelmedi, ya simay hasta ya hava iyi degil derken gunler vizir vizir gecti valla
MERHABA KIZLAR SIZI HERGUN TAKIP EDIYORUM AMA YAZMAK KISMET OLMUYO. COK SUKUR BU GUNLERIDE GORDUK... :)))))
BENİM AZRAMM 6 AYLIK 9 KILO.. CANIM KIZIM.. HAFTAYA 6 AY ASILARI VAR.. ATES YAPTIMI KIZLAR YAAA BU ARADA BEN EK GIDAYA BASLADIM.. SABAHLARI 1 YUMURTA SARISI 2 KASIK PEKMEZ.. VE PEYNIR YIYOR BENIMKIII.. ARA OĞUN YOGURT... VE GUNDE YARIM KAVANOZ MAMASI.. 4 AY EMZIRDIM SU AN SMA MAMA KULLANIYORUM.. BEN KILOMU VERDIM :))) 56 KILOYUM YETER YANI..ARTIK YAZACAM BOL BOL.. KENDINIZE IYI BAKIN.. BEBİŞLERI ÖPUNN HOSCAKL INNNNN
hosgeldin melek, masallah azraya 9 kilo olmus, simay 7 ay 10 gun daha 7,5 kilo ama tamamen ben emziriyorum 2 aydir ek gidaya basladik onun sayesinde biraz kilo aldim, hatta 2 haftada 400 gr almis sevindim:)
bizim hala6. ay asimiz olmadi, ozamanlar baya hastaydi bi duzelemedi ondan dolayi kaldi, persembe gnu yine randovu vardi yanliz gittim, kadin yine yapmadi yaninda biri geldin iki kisi cocugu tutmasi icin diye, yani bosuna gittim ama onceki asilarin hic birisi ates yapmamisti
oh ne guzel kilolar gitmis, benimki 15 kilo ver verebilirsen offff