- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.201
hanımlar nasılsınız?
biz havuç suyu da içmeye başladık 2 defa oldu vermeye başladım:)çok sükür içiyorlar inşş böyle devam eder her verdiğimi yerler yemek seçmezler
bu arada benim oglan eli kulagında canım sıkıyo kulagımı agrıyo anlamadım
yarın doktor konmtrol var cok heyecanlıyım çünki yarın itibarı ile tam 6 aylık olucaz inşş bakalım doktor amcamız ne anlatıcak
ben 2 ay oldu götürmedim doktora onun için merak ediyorum bizim doktor biraz pahalı aslında daha uygun bir yer arıyorum doktorumuzu da cok seviyorum her aradıgımda hemen acar
,rudi sen nasılsın ?yoksun bu aralar sen hangi hastaneye götürüyosum bide fiyatı ne kadardı merak ettim .
simdilik bu kadar yarın inşş yazmaya çalısırım bakalım ek gıdalara nasıl devam edicez.
ne gibi sesler ravza,kırılmış kemik gibi mi hani bazn omzumuzdan kıt kıt sesler gelir ya bend ve kızımda da var seninkide mi öyle?kızlar benim miniğin dizlerinden sesler geliyor bazen hareket edince sizlerde de varmı acaba normalmi ki
ne gibi sesler ravza,kırılmış kemik gibi mi hani bazn omzumuzdan kıt kıt sesler gelir ya bend ve kızımda da var seninkide mi öyle?
evet canım omuzdan gelen sesler gibi çıkık falan değildir inşaallah..
selamlar kızlar nasılsınız?
biz ek gıdaya devam ediyoruz
günlük yoğurt mayalıyorum 2 çay bardğı yiyor
onun dışında 2 şer yemek kaşığı elma suyu veriyorum
havç suyununu ilk denememde yemedi bakalım 2.3 denemede yiyecek mi.
kızlar bişey sorucam yeşil kaka yapıyor benm kız normal mi?
sizlerde nasıl kakalar[/QUOT
Ankarali benim kizlarda yesil yapiyo bazen kina yesili bazen acik yesil hah haaaa
Masallah guzel yiyo kizin benimkiler okadar yemiyo yaaaa
Bende yeni basladim ekgidaya meyve puresi yapip veriyorum bakalim
yav ne demek acaba bı yeşil kaka:)selamlar kızlar nasılsınız?
Ankarali benim kizlarda yesil yapiyo bazen kina yesili bazen acik yesil hah haaaa
benmkide yoğurt dışında bişey kabul etmiyor yaa
yaptığım yemeklerin suyundan veriyorum ekşitiyor hemen yüzünü hanım.
sizlerde nasıl kakalar
Canım kardeşine mutluluklar diliyorum,tatlı telaşlardasın yani.selam arkadaşlar herkese :)baya oldu görüsemedik benim kız kardas evlenecek inşş onun kosusturması da gelemedim
rudi canım gittik doktora cok sükür kilo alımlarını begendi doktorumuz ben begenmedim ama olsun allah can saglıgı versin
söyle anlatım sana kahvaltı
4 bebe bisküvisi ,peynir tuzu alınmış pekmez haftada 5 gün olucak sekilde yumurta haşlaması hepsinden azar azar basladık her gün artırdım bu karısımı ister mamaya istersen meyve suyunna ister meyve cayına karıstır hergün yedir dedi
sebze corbası yine hergün 1 kabak 1 havuç 1 patates
hasla blendirdan geçir dedi yag olarak tereyag olsun dedi cocuklarda beyin gelişimini destekliyormuş
bu sebze corbasına 2 hafta baklagillerden birini 3 haftada baska bir sebze daha kat dedi ben su an 2 haftadayım pirinç attım
yogurt ve meyve sularına aynen devam dedi
ayrıca bebe bisküvisinin yerine kendin kek yap dedi ama tatlanrıcı olarak pekmez seker yerine koy dedi daha denemedim
su kaka konusunda ben de dün cokgüldüm dün oglumun altını degistirirken yegenim yanımdaydı neyse actım cocuk baktı kakaya
dedi teyze bunun yapıs sekli de degismiş cok güldüm :)
Canım kardeşine mutluluklar diliyorum,tatlı telaşlardasın yani.
canım peki günde ne kadar mama veriyorsun ? aptamil2 nin üzerinde 500 mg yazıyor ben şimdi ona göre mi vereceğim 6 ay doldugunda..
ben de meyve ve sebze püresi veriyorum, birde yoğurt bazen elmalı,kayısılı,armutlu bazen de sade.
gerçekten kakaları çok değişti. kokmaya başladı ve serleşti.
Arkadaşlar neredesiniz sayfayı zor buldum :)ben bebeişlerimi uyuttum cayımı da demledim ohh keyif yapıyorum simdik
Benim bebişler çok sükür düzelmeye başladı faransit olmuşlar antibiyotik tedavisi gördük
bu sebze corbası ne yapıcam bilmiyorum valla zor zoruna yediriyorum
bu arada cok zorlanmaya başladım 6 ay inatlar başlıyor dedigim dedik diyorlar saırdım vallarudi sen nasılsın nasıl gidiyor ?