- 13 Mart 2011
- 502
- 28
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.261
kızlar nasılsınız ? herkes ugramaya başlamış yavaş yavaş topiğe fırsat yaradın kendinize yazın birbirimizden çok sey öğreniyoruz
bu aralar fenalardayım oğlan acayip yoruyor beni ben yere battaniye serdim üzerine oyuncaklar attım önceden oynıuyodu duruyodu simdik beni kucagından indirme veya ellerimden tut beni oda oda gezdir diyo yere koyuruyom hüngür hüngür ağlıyor bide sitemli veya yüksek sesle uyarım aglıyor çok hassas oldu ne yapıcam bilmiyorum öber yavrum duruyor kendi kendine oynuyor ama vijdan yapıyorum
ikisine birden yetemiyorum biraz canım sııkın
oglan uyuduyunda enerjım kalıyosa onunlada vakit geçirmeye çalısıyorum.
kahvaltıyı cok güzel yapıyorlar ama bu aralar sebzeden sıkıldılar eskisi gibi yemek istemiyorlar ara versem diye düsünüyorum
bugün kayısı püresi yaptım 3 tane kayısı dan ama fazla geldi birdaha 1 kayısıdan yapıcvam bir miktar kustular panik oldum
bizimkilerde sürünme haberi yok sadece saga sola dönüyorlar .
tatil planı hiç yapmıyorum misafirlige bile gittigimde bin pişman eve dönüyorum durmuyorlar
hergün cıkamıyorum aslında cıkınca çok mutlu oluyorlar
herkese iyi geceler benimkiler yeni uyudu yatıcam bende :)
bu aralar fenalardayım oğlan acayip yoruyor beni ben yere battaniye serdim üzerine oyuncaklar attım önceden oynıuyodu duruyodu simdik beni kucagından indirme veya ellerimden tut beni oda oda gezdir diyo yere koyuruyom hüngür hüngür ağlıyor bide sitemli veya yüksek sesle uyarım aglıyor çok hassas oldu ne yapıcam bilmiyorum öber yavrum duruyor kendi kendine oynuyor ama vijdan yapıyorum
ikisine birden yetemiyorum biraz canım sııkın
oglan uyuduyunda enerjım kalıyosa onunlada vakit geçirmeye çalısıyorum.
kahvaltıyı cok güzel yapıyorlar ama bu aralar sebzeden sıkıldılar eskisi gibi yemek istemiyorlar ara versem diye düsünüyorum
bugün kayısı püresi yaptım 3 tane kayısı dan ama fazla geldi birdaha 1 kayısıdan yapıcvam bir miktar kustular panik oldum
bizimkilerde sürünme haberi yok sadece saga sola dönüyorlar .
tatil planı hiç yapmıyorum misafirlige bile gittigimde bin pişman eve dönüyorum durmuyorlar
hergün cıkamıyorum aslında cıkınca çok mutlu oluyorlar
herkese iyi geceler benimkiler yeni uyudu yatıcam bende :)