- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.221
oo keyifler yerinde.ikiz nnesi için tarif edilemez bir mutluk canım bliyorum. 2 dakika keyif bize tatilgibi geliyor.
geçmiş olsun ikiside mi oldu faranjit...,
canım balkabağı koy epey tatlandırıyor sebze çorbasını o zaman içiyorlar ,birde patates o da epey tat veriyor.
bizimkilerde epey zorlamaya başladılar yalnız hiç kalamıyorlar hep yanında durulmasını stiyorlar. sen oturtmaya başladın mı bebişleri
biz parka çıkıyoruz ama güneşlenmek için şimdilik.oturtmuyorum oğlanı fazla daha hazır değil.ama kız ı arada oturtuyorum sanırım bu ay alışırız bizde.mama sandalyesinide 1 hafta içinde alacağım karar verdim sonunda sanırım chicco polly çift kılıflı.canım ben oturduyorum hatta dün parlka götürdüm salladılar kucagımda kaydırdım :)etrafa bakındım kimseçikler yoktu :)öyle güzl bir gün geçird,k ama bunlar alıstı evde zor
bakıyorum durmuyorlar üstümü giyinmeye başlayınca tamam artık aglamalar başlıyor anlıyorlar arık herseyi
bende simdi yaptım sebze corbası zor zoruna yedirecegim patates zbezelye havuç kabak pirinç
muhallebi 2 gündür kendim yapıyorum cok sevdiler seninkiler nasıl dısarıya cıkıyo musun ?
mama sandalyesi aldın mı? benim gecen hafta sonu misafirim vardı onlşarı masanın etrafına dogru yerleştirdim rahat rahat oturduk arkadaşlarla beni sıkmadılar :)
iyi oluyor aslında bir süre oyalanıyorlar:)
selam hatunlar,burası ikiz anneleri sohbeti olmş yav,haklısınız valla giremiyoruz sık sık,bizde 6.ayımızı doldurmak üzereyiz,benim kız geri geri gidiyor:) geri vitese takılı kaldı:) maaşallah
bende ek gıdaya tam gaz devam ediyorum bal kabağı iyi fikir bende alıp dolaba stoke edeyim iyi olur.
Slm gulsumcuk
IKiz anneleriii nasilsiniz bakalim... bebisler buyumus cok sukur...
kizlar ben hala hic bir ek gidaya baslamadim, hala sadece anne sutu veriyorum, ama yavas yavas basliycam bende artik, bir kac birsey denedim ama almadi sadace sut iciyor, benimkininde kilo alimi dustu onceki zamanlara oranla yariya indi resmen, hele bu ay zannetmiyorum fazla alsin cok hareketli ve yemiyor onceki gibii merakla bekliyorumm 6 ay asimizda olcak ins. aytse filan cikmaz...
kizlar bende yemeek sandalyesi aldim, cok hosuna gidiyor alirken geri yatan olanlarindan olmasina cok dikkat edin daha kullansili ooluyor, bide bu yuruteclerin sabit olanlari var ondan aldim, benimki cok seviyor, kuyuyorum icine yoruluyor sonrada cok guzel uyuyor, gece uykumuz cok iy ama gunduz cok zor uyuyor....
benim kız bu ara günde en az 1 kez hatta 2-3 yaptığıda oluyor,ama bi arada 3 günde bir yapıyordu,zaman zaman değişiyor demek kiRudi benim de tam tersi oglan çok hareketli yerinde durmuyor eli ayagı sürekli hareket halinde kızım da koyuyorum oyun halısının icine canımın içi kendi kendine oynuyor kimseyi aramıyor ama oglan bulantıyor sürekli ilgi i,stiyor yanından biryeere bırakmıyor beni valla yemeklerini zor hazırlıyorum mama artık sadece geceleri veriyorum gündüzleri artık tek ek gıda veriyorum :)bu beni çok mutlu ediyor.
ama su 2 gündür kabızlık sorunu cekiyorum normalde sikayet ederdim günde 4 5 kaka yaparlardı ne oldu anlayadım canım sıkıldı sizinkilerde d e varmı sorun ?
3 ay sonuında benimkilerinde kilo alınmı yavaşladı ama doktorum demişdi 350 ,400 gr arası degisiyor kilo alımı bakalım ek gıdalardan sonra ne olucak merak ediyorum.
ankaralı demek geri geri gidiyor benimkilerde hareket yok sadece dönüsler var o kadar
sılanaz biz iyiyiz de siz yoksunuz gelin ara ara valla benimde fırsatım zor oluyor ama yazısmak da hosuma gidiyor sizlerle birbirimşzden ne güzel birsey ögreniyoruz
ben artık meyve suyu vermiyorum cam rendede meyveleri rendeliyorum öyle yediyorum bu aralar bol bol armut veriyorum
sebze corbasına da semizotu atıyorum .
görüsmek üzere herkese
benim kız bu ara günde en az 1 kez hatta 2-3 yaptığıda oluyor,ama bi arada 3 günde bir yapıyordu,zaman zaman değişiyor demek kiRudi benim de tam tersi oglan çok hareketli yerinde durmuyor eli ayagı sürekli hareket halinde kızım da koyuyorum oyun halısının icine canımın içi kendi kendine oynuyor kimseyi aramıyor ama oglan bulantıyor sürekli ilgi i,stiyor yanından biryeere bırakmıyor beni valla yemeklerini zor hazırlıyorum mama artık sadece geceleri veriyorum gündüzleri artık tek ek gıda veriyorum :)bu beni çok mutlu ediyor.
ama su 2 gündür kabızlık sorunu cekiyorum normalde sikayet ederdim günde 4 5 kaka yaparlardı ne oldu anlayadım canım sıkıldı sizinkilerde d e varmı sorun ?
3 ay sonuında benimkilerinde kilo alınmı yavaşladı ama doktorum demişdi 350 ,400 gr arası degisiyor kilo alımı bakalım ek gıdalardan sonra ne olucak merak ediyorum.
ankaralı demek geri geri gidiyor benimkilerde hareket yok sadece dönüsler var o kadar
sılanaz biz iyiyiz de siz yoksunuz gelin ara ara valla benimde fırsatım zor oluyor ama yazısmak da hosuma gidiyor sizlerle birbirimşzden ne güzel birsey ögreniyoruz
ben artık meyve suyu vermiyorum cam rendede meyveleri rendeliyorum öyle yediyorum bu aralar bol bol armut veriyorum
görüsmek üzere herkese
sılanaz merhaba, bende mama sandalyesi aldım chicco.geriye yatıyor +6 ay,ana kucağı gibi oluyor yatınca.bu ay dan sonra kilo alımları düşüyormuş. benim kız mesela yarım kilo dan bile az almış.350-400 arası .oğlum 700 gr.6.ay aşıları olduk.biraz ateş yaptı ve huzursuzluk . birde oğlum ağızdan verilen aşıyı 15 dakika sonra kustu. doktora sordum bir getirin yeniden verelim bir şey olmaz gibi geveledi.kararsızım.Slm gulsumcuk
IKiz anneleriii nasilsiniz bakalim... bebisler buyumus cok sukur...
kizlar ben hala hic bir ek gidaya baslamadim, hala sadece anne sutu veriyorum, ama yavas yavas basliycam bende artik, bir kac birsey denedim ama almadi sadace sut iciyor, benimkininde kilo alimi dustu onceki zamanlara oranla yariya indi resmen, hele bu ay zannetmiyorum fazla alsin cok hareketli ve yemiyor onceki gibii merakla bekliyorumm 6 ay asimizda olcak ins. aytse filan cikmaz...
kizlar bende yemeek sandalyesi aldim, cok hosuna gidiyor alirken geri yatan olanlarindan olmasina cok dikkat edin daha kullansili ooluyor, bide bu yuruteclerin sabit olanlari var ondan aldim, benimki cok seviyor, kuyuyorum icine yoruluyor sonrada cok guzel uyuyor, gece uykumuz cok iy ama gunduz cok zor uyuyor....
Kabızlık bizde de oldu,oğlumda sonra düzeldi sanırım yeni besinlere bağırsakları tepki veriyor. çorbalarına saf zeytinyağı ekliyorum birer kaşık.benim oğlan kızı solladı. yerinde durmuyor hep kollarını açıyor kucağa alınmak için çırpınıp duruyor. ama kızım nedense acaip sessizleşti,önceden çıkardığı sesleri bile çok az çıkartıyor. çok kendi halinde. acaba kıskanıyor mu diyorum içim içimi yiyiyor beni görünce fazla tepki göstermiyor.bu belirtiler çok canımı sıkıyor.Rudi benim de tam tersi oglan çok hareketli yerinde durmuyor eli ayagı sürekli hareket halinde kızım da koyuyorum oyun halısının icine canımın içi kendi kendine oynuyor kimseyi aramıyor ama oglan bulantıyor sürekli ilgi i,stiyor yanından biryeere bırakmıyor beni valla yemeklerini zor hazırlıyorum mama artık sadece geceleri veriyorum gündüzleri artık tek ek gıda veriyorum :)bu beni çok mutlu ediyor.
görüsmek üzere herkese
Rudi benim de tam tersi oglan çok hareketli yerinde durmuyor eli ayagı sürekli hareket halinde kızım da koyuyorum oyun halısının icine canımın içi kendi kendine oynuyor kimseyi aramıyor ama oglan bulantıyor sürekli ilgi i,stiyor yanından biryeere bırakmıyor beni valla yemeklerini zor hazırlıyorum mama artık sadece geceleri veriyorum gündüzleri artık tek ek gıda veriyorum :)bu beni çok mutlu ediyor.
görüsmek üzere herkese
zeynebim nasılsın canım, demek senin sütün baya iyi maaşallah benim sütüm azalmştı o yüzden başlamştım,o sabit yürüteçten ben aldım 1aydır kullanıyoruz,e bebekten almştım mikady,seninki naısl,benimkide çok seviyor tepiniyor içinde,gündüz bizimde zor oluyor canım
Ben coook iyiyim canim, oglumla bol bol geziyorum, her gunumuz bambaska geciyor... hayatimin anlami oldu, oglum canimmm
canim yaradi herhalde cok sukur elhamdulilallhhh, canim benimkide burda yurutec hareketli olan kanunen yasak oldu icin hareket edeni yok, benim kullandim ortadaki oturagi her yine donuyor, etrafi 13 tane cocuk gelisimi icin fayadali oyuncak var bayiliyor onlarla oynamaya... fisher price bendeki... gunduz bazen sayiden ck zor oluyor ama cok sukur gecemi iyi oldu icin fazla takilmiyorum
sen neler yapiyosun bakalim, nasil gidiyor hayat?
Kizlar kahvaltiya basladiniz mi ben meyve puresi sebze puresi ve yogurt yapiyorum kahvaltiya baslamak istiyorum
Arkadaslar nasılsınız ,ben cooooook yorgunum bu aralarKizlar kahvaltiya basladiniz mi ben meyve puresi sebze puresi ve yogurt yapiyorum kahvaltiya baslamak istiyorum
Kizlar kahvaltiya basladiniz mi ben meyve puresi sebze puresi ve yogurt yapiyorum kahvaltiya baslamak istiyorum
ohh maaşallah size demek geziyorsunuz bol bol..
demek yasak sizde yürüteç he ne güzel ülkeymiş ya gelsem mi oraya ben
türkiyede oo oto koltuğu kontrolü bile yapılmıyor....bu türkiye ne zaman ilerleyecek acaba..hep koltuk sevdası hep..neyse:)
bizde geziyoruz ama artık evden çık hazırlan falan gına geldi onu al bunu al derken koca çanta oluyor evden çıkmadan yopruluyorum..
tabi çok şükür iyiyz kızımın bir gülüşü deli ediyor bizi
bende başlamadım ama başlıcam kahvaltıya,yoğurt 2 aydır yapıyorum her gün,sebze püresini arada yaptım ama sıklaştrmam gerek.
peynir olarak ne düşünüyorsunuz kızlar ya,piyasadaki peynirler hakkında pek iyi şeyler duymuyorum
ben hiç peynir yemiyorum yani küçüklüğümden beri yememişim
kızıma alştrcam tabi ama sağlıklı peynir nasıl bulcaz
evd ekendimiz mi yapsak?[/a
Gulsum ben tam yagli tuzsun yada tuzu giderilmis koyun peyniri veriyorum yada keci ama keisnlikle inek olmasin :))
Arkadaslar nasılsınız ,ben cooooook yorgunum bu aralaruyku düzenimiz halen oturmadı .
bebeklare yanlız basıma bakıyorum artık eşim eskisi gibi degil ben cok yorgunum diyo cekiliyo
kenarasimdi yatırdım bende sükürler olsun bir gün daha bitti inşşş
bugün bende bebeklere hem sallanan hemde mama sandalyesi olan baby go2 aldım . elimde mama sandalyesi vardı bir tane arkadaş vermisdi işime yarayınca 1 tane daha aldım süper oldu sallanması da.
rudi sende almısın bebişler iyi günlerde kullansınlar :)
yürüteç cok istedim kullanmayı ama doktorum yasak dedi vazgectim almaktan
rudi ben basladım kahvaltıya
peynir aksamdan suya koy canım tuzu gitsin ,pekmez,cicibebe, yumurta haftada 5 gün,
ya mamanın içine ya ıhlamura yada meyve cayına az az at catalla ez karısdır ver yesinler
.)
ben bir mamaya bir ıhlamura degistirerek katıyorum bunları cok sükür sevdiler tadını
bu ara oglan yogurt yemeyi bıraktı bende onun içine pekmez ve biskivi katıp veriyorum o zaman alıyor
bide bu havucun suyu cıkmıyo nasıl sıkıyosun rudi
ince kıyafetler giydirmeye basladınız mı ben bugün bebekleri dısarıya cıkardım biraz kalın giydirmisim herkes sort kısa kollu giydirmis ben biraz takıntılıyım sanırım hasta edicem diye :)
hepinizi öpt hayırlı geceler olsun inşşşşşşşş..............
güzel güzel uyusun bebiişlerimiz...........