- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
Sanada kocamaaaaaaaaannnnnnn günaydın. Doktorun kanaman olursa düşük tehtidi falan dedi mi? Yoksa önemli değil mi dedi? İnşallah herşey yolundadır canım. Banada 3 haftaönce rahimde kasılmalar var demişti ama çok şükür bir rahatsızlığım olmadı. Dinlenmeye çalış bol bol.
hafta sonu yokken ne çok şey değişmiş,
yeni arkadaşlar gelmiş. tek tek alıntı yapamıyorum ama hepiniz hoşgeldiniz. allahım inşaallah hepimize meleklerimizi kucağımıza almayıda nasip edecek.
HS_HS canım çok üzüldüm, allah yardımcın olsun. inşaalah bir dahaki sefere gerek kalmadan kendiliğinden olsun.
Simpathique çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat et kendine, hiç kalma. içinide ferah tut sen şu anda 12. haftanın içindesin 12. haftada tutunma kanaması olabiliyormuş. benim daha önce 2 düşük yapmış bir arkadaşım vardı. 3. bebeğinde de 12. haftada aynı şekilde kanaması olunca düşük diye doktora gitmişti ama doktor her şey yolunda 12. haftada tutunma kanaması olur, dinlen felan demiş şimdi 4. ayı bitti ve bebeği hala onunla çok şükür.
bu arada bende cuma günü doktora gittim. doktor herşey yolunda ama damarlanma var kanaman olabilir dedi bende korkuyorum anlayacağınız. allahım hepimizin yardımcısı olsun
Sympathique çok haklısın ama kendime laf geçiremiyorum :). Doğal yollarla ve çok kolay hamile kalan kişiler bu durumumuzu hiç anlamıyorlar zaten. İnşallah sende biran önce toparlayabilirsin kendini. Birkaç gündür sırt ağrılarım oluyor okuduğuma göre 12. hafta gibi rahim yukarı ve öne çıkarmış ve leğen kemiği sırta baskı yaparmış sende de ağrılar var mı? Yalnız benimkiler ilginç uzun süre oturursam oluyor ayaktaysam yada yatıyorsam ağrım yok. Hafta sonu Bursadaydık trafik olunca 4 saatte evimize vardık ama ben yolda şekilden şekile girdim, bide sağolsunlar kayınvalidemlerde bizimleydi koltuğu fazla yatıramadım belim, sırtım koptu. 2 gündür bazen sol bazen sağ kasığımda sızlamalarımda oluyor. u sıkıntıları yaşayan var mı aranızda???
aynen valla, yatinca hersey duzeliyo biraz kalkinca basliyor, iki gun once yatinca kanama duruyodu, az kalkim edim hemen lekelenmeler geliyodu ama bugun tamamen bitti insallah daha gelmez, daha pek kalkmiyorum ,saolsun gorumcem dun geldi evi temizledi etti, konu komsu geliyo devamli ariyolar isteyin ihtiyacin varmi diye artik idare edicem, hep diyorum ev pis oldgunda az temizlikle duzeliyor ama bizim bu duzelmiyor nasil buldugumuz belli oyuzdende bosveriyorum
rapor icinse doktorum kesin uzatir, cunku doktora gittigimde hic biseyim yokt hersey normaldi, bir gun sonrasinda bunu yasadim , ve ozaman doktorum amerikaya gittigi icin konusamadim ,zaten haftaya saliya kadardi rapor ve o gun randovu vardi artik tekrar uzatir ve daha calismam korkarim
isim yakin olsa neyse,1.5 saat git calis okadar zaman gel is degilde yol yoruyor insani
herkesler iyidir inşaallah
arkadaşlar işe gelince sayfaya bakmadan, herkes iyimi, bir sorun varmı diye görmeden çalışmaya başlayamıyorum. çok alıştım sizlere umarım son haftalara kadar birbirimize destek olup bu süreci hepimiz hayırlısı ile tamamlarız.
bizi sorarsanız çok şükür iyiyiz ama ben fena halde nezle oldum burun, kulak tamammen tıkandı antibiyotiğe gerek kalmadan geçsin diye dua ediyorum. bugün birkaç gün rapor alıp dinlenmeyi düşünüyorum.
herkesin günü mutlulukla dolsun
canım sıkma canını tek olsun bizim olsun sağlıklı olsun...kaçıncı haftadasın şimdi canım?