2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bende de bi gunaydin olsun :) hepinize guzel hayirli haftalar olsun
bende bi kahvalti yapim dedimya hic istahim yok ,karnim guruluyor canim istemiyor
iste bildiginiz gibi bol bol yatiyorum dinleniyorum

Bendende Tünaydın

Yeni bir haftaya daha başlıyoruz inş. hepimiz için hayırlı bir hafta olur...Nasılsın arkadaşlar ? inş...İyisinizdir

Sağol canım bende iyiyim...Karar aldım hiçbirşeyi kafama takmıycam artık...Ben üzüldükçe bebeğimde üzülüyor sonra oda beni üzüyor...Stresten çok uzak duruyorum...Şimdi çok iyiyiz canım...Lekelenmem falan kalmadı...İnş. seninde geçmiştir canım ?

oh canim en iyisini edersin ,zaten 3 ayi atlatinca tehlike geciyor onemli olan bu zamanlari atlatmak
keyfini cikarmak tabi problemsiz
benimde iki gundur biseyim yok ,iyim ama tabi riskli oldugu icin devamli yatiyorum dinleniyorum hic bisey yapmiyorum

Aman canım yat dinlen...Ben bu lekelenmede şunu fark ettim...İlaç falan bahane...Düşük tehlikesi varsa yatıcaksın...Günlerdir yatıyorum...Yattığım zaman çok iyiyim...Ayağa kalkıp azcık dolandımmı hemen belim ve kasıklarıma ağrı saplanıyor...Ne yapalım bu bebekleri kolay bulmadık...Gerekirse 9 ay yatıcaz...Yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler...Sende yat canım...Raporun bitince ne yapıcaksın işe başlıycakmısın?

aynen valla, yatinca hersey duzeliyo biraz kalkinca basliyor, iki gun once yatinca kanama duruyodu, az kalkim edim hemen lekelenmeler geliyodu ama bugun tamamen bitti insallah daha gelmez, daha pek kalkmiyorum ,saolsun gorumcem dun geldi evi temizledi etti, konu komsu geliyo devamli ariyolar isteyin ihtiyacin varmi diye artik idare edicem, hep diyorum ev pis oldgunda az temizlikle duzeliyor ama bizim bu duzelmiyor nasil buldugumuz belli oyuzdende bosveriyorum
rapor icinse doktorum kesin uzatir, cunku doktora gittigimde hic biseyim yokt hersey normaldi, bir gun sonrasinda bunu yasadim , ve ozaman doktorum amerikaya gittigi icin konusamadim ,zaten haftaya saliya kadardi rapor ve o gun randovu vardi artik tekrar uzatir ve daha calismam korkarim
isim yakin olsa neyse,1.5 saat git calis okadar zaman gel is degilde yol yoruyor insani

Canım benim kıyamam...Önemli olan sen ve bebeğin...Artık bir yolunu bulup hamilelikte çalışmıycaksın...Her an korkuyla çalışmaktansa evinde için rahat bir şekilde dinlenırsın...Herşeyin hayırlısı artık...Allaha emanet olsun bebeklerimiz...

aynen canim oyle, simdi kim gelirse bana diyorlar ,sen hic calismicaktin ozellikle ilk aylarda, yada bundan sonra aman calisma bosver ,para bulunur bunu nasil buldugunuzu biliyosunuz, ve buna ragmen gider calisirsam az bisey olsun artik derler tabi biz calisma diyoruz calisirsa olur diye,Rabbim hayirlisini verir insallah ,bunu kolay bulmadik ,bebislerimizde bizi kolay birakmaz insallah

tehlike var felan demedi ama kanama olabilir, olursa hemen gel dedi. insan her halukarda korkuyor işte. çok şükür iyiyiz şimdilik. İşe gidip gelmek ve evde yemek yapmak dışında hiç bir şeye dokunmuyorum zaten fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.

cok tesekkur ederim canim ,o gunen beri devamli yatiyorum bisey yapmiyorum
saolsun gorumcem yardim ediyor,konu komsu geliyor yemek getiriyor, yani normalden baya rahatim :)
hatta bikac cesit yemek oluyor, esim diyor ne guzel ya sen hep yat diye tabi isin sakasi hersey iyi olsunda fazlasiyla yemegimi yaparim
evet canim bu haftalar gercekten tehlikeli haftalarmis, cok kisisde oluyormus ama bizimki tup bebek oldugu icin daha riskli olabiliyor, insallah bikac haftaya toparlanir ve daha calismayi dusunmyorum

bak seninde kanama riski varmi, bu bikac hafta icinde doktorun sana rapaor verse dinlensen biraz, dinlenince kanama falan olmaz, ki normaldede insallah bi problem
cikmaz

canim benim gecen haftaya kadar belim cok agriyordu, bu hafta ise sadece devamli yattigim icin belim agriyabiliyor ama normalde pek yok
kasik agrisida yine gecen haftalarda hafif sol tarafimda vardi bu hafta yine yok
iste bu haftada bu problemim cikti, ama dinlendikce hersey duzeliyor, suan hic bi sekilde ne kananmam ve bi agrim var iyim
herkeste ayri bi agri olabiliyor hic belli olmuyor ama iste elimizden geldigi kadar herseye dikkat etmemiz gerekli ,icini rahat tut canim insallah bisey yoktur

Günaydınlar Kızlar

Çok şükür 10. Haftamı da bugün tamamladım...Tam 10. haftalık oldu bebeğim...Her hafta dolduğunda çocuk gibi seviniyorum...Allahım hepimize 40. haftaları görüp sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip et...

herkesler iyidir inşaallah
arkadaşlar işe gelince sayfaya bakmadan, herkes iyimi, bir sorun varmı diye görmeden çalışmaya başlayamıyorum. çok alıştım sizlere umarım son haftalara kadar birbirimize destek olup bu süreci hepimiz hayırlısı ile tamamlarız.

bizi sorarsanız çok şükür iyiyiz ama ben fena halde nezle oldum burun, kulak tamammen tıkandı antibiyotiğe gerek kalmadan geçsin diye dua ediyorum. bugün birkaç gün rapor alıp dinlenmeyi düşünüyorum.

herkesin günü mutlulukla dolsun

Canım iyi olduğuna sevindim. Etrafında sana yardımcı olucak insanlar var, rahat ol. 2hafta temizlik yapmayınca bişey olmuyor. Sen dinlen iş falan düşünme. Zaten raporunda varmış. İnşallah doktorun uzatır raporunu daha çok dinlemeye zaman bulursun. Sen kendine dikkat et canım. Güzel haberlerini bekliyoruz biz

Geçmiş olsun canım...Bende hamileliğimin ilk haftası o şekilde hasta olmuştum...Kulak iltihabı , öksürük , hapşırma Allahım çok zordu...Tam 8 gün sürdü....Geçmek bilmedi... ama Allah sabrını veriyor canım...Doktorum ilaç alabilirsin dedi ama ben korkudan hiç içmedim...Bol bol ihlamur kaynattım , limon yedim böylelikle atlattım canım..Sende antibiyotiği dayanabildiğin yere kadar içme derim canım...Azcık dişini sıkıcaksın...Raporunu al evde bol bol yat ve C vitamini tüket...

Gunaydin degilde Tunaydin kizlarr nasilsiniz bugun
benim yine gece kanama olmus biraz sabah kalkinca yine koyulasmis neden boyle oluyor anlamiyorum ,devamlida yatiyorum insallah daha devam etmez

Mai_ canim masallah ,40 demeye az kalmis :)
insallah dedign gibi 40.haftayida gormek nasip olur bize ,ne buyuk heyecan ,artik ondan sonra vicirvicir bebek sesi olcak evde ,insallah Ya Rabbim hepimize nasip eder bunu

kardelenimsin canim ya dimi insana ne kadar alirkanlik yapiyor burasi :)
cok cok gecmis olsun sana aman dikkat et valla bu problemimden sonra herseyden korkar oldum ,git doktora biraz rapor al evde dinlen ,bol bol c vitamni tuket gribe iyi gelcek caay yap ic,
doktor bana demisti en cok grip olmamaya dikkat et diye ,insallah tez zamanda atlatirsin

HS_HS tesekkur ederim canim benim ,zaten is yemek dusunmuyorum tek dusuncem bebege bisey olmasin ,dun iyiydim biseyim yoktu ama gece yine kanama olunca bugun yine korku icinde yatiyorum insallah bisey olmaz ,doktorum raporu mecbur uzatak cunku riskli ve benim isim cok uzak trenle gidiyorum ama gidim 1.5 saat gelisimde bukadar surunce hic yapamam , o vermesede aile doktorum var ondan iosterim ,yada birakirim oyle calismam
sen nasilsin bu arada

HS_HS tesekkur ederim canim benim ,zaten is yemek dusunmuyorum tek dusuncem bebege bisey olmasin ,dun iyiydim biseyim yoktu ama gece yine kanama olunca bugun yine korku icinde yatiyorum insallah bisey olmaz ,doktorum raporu mecbur uzatak cunku riskli ve benim isim cok uzak trenle gidiyorum ama gidim 1.5 saat gelisimde bukadar surunce hic yapamam , o vermesede aile doktorum var ondan iosterim ,yada birakirim oyle calismam
sen nasilsin bu arada
[/I][/B][/QUOTE]

İyiyim ben cnm. Çalışıyorum. Evden işe işten eve gelip gidiyorum. Mayısı bekliyorum 2.deneme için. Zaman ne gösterir ozamana kadar ne olur allah bilir. İnş. kendiliğinden hamile kalırım da bidaha yumurta toplama işlemindeki acıyı yaşamak istemiyorum :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…