- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
merhaba kızlar bende kasım annesi olacağım Allahın izni ile şuan 11 haftalık olduk 2li testimiz var listeye benide ekleyin .
SAT:03.şubat
KİLO:53
DOĞUM TARİHİ :11.KASIM
Arkadaşlar benimde transferim 23 martta yapıldı benimde daha önce bir kimyasal gebelik le bir düşükle sonuçlanan 2 tüp bebek denemem daha oldu o yüzden bu seferkinde keseyide görmeyi nasıp etti rabbim ama hala inanamıyorum dua edelim birbirimize müminin mümine ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha tesirli olurmuş .
hosgeldin canim aramiza, kac zamandir pek kasim annesi gelmedi , yeni yeni aralik anneleri gelirken seni gormek iyi oldu ,bende 12 hafta oldum bugun ,biz biraz problemli geciriyoruz ama insallah atlatiriz
2 li testi bilmiyorum ne zaman yapilcak
gecen hafta baya kan testleri verdim ,bu salida sonuclarini gormeye gitcem insallah
hemen ekliyorum canim listemize, tekrardan hosgeldin
kızlar benım bugun lekelenme mi desem ufak bı kanamamı desem bişey oldu.çok korkuyorum.2 hafta öncede benzer bırseyler olmustu.sabah olsun da doktorumu arayayım.ödüm kopuyor.....bugun adet olcakmısım gıbı agrım oldu fakat ben dısarda oldugumdan lavaboya gıdıp bakamamıstım.eve bı geldım kı ne göreyim..........çok omadı ama o bıle yetıyor.dua edın ne olur.hamılelerın duası kabul olurmus.
sakın canını sıkma doktorlar arada bır kanamaların olacagını soyluyor ama bu durumda hemen yatıp dınlenın dıyolar içini ferah tut ve dınlen bu donemde yat bence rabbım senı ve bebeğini korusun
arkadaşlar herkese kocaman günaydın benimde transferim 13 nisanda olmuştu bu akşam test yapacağım hamişlerin duaları kabul olurmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin annecikler bend bu topikte 9 ay sağlıkla sizlerle ilerleyebilirim umarım:))
ewt canım banada dün vajinal baktı...bende gördüm kalp atımını:) 10 gün sonra yine kontrol..bide kalçadan iğne verdi..punotol depo mu ne..düşük riskini azaltır dedi..onuda yaptırdım..zaten vajenden ilaca devam ediorum progestana..inşallah sağlıkla kucağımızada alırız..slm canım bu gün dr randevum vardı çok şükür bebşimi gördüm kalp atışını ben duymadımama dr gördüğünü bi problemin olmadıığını söledi bide vajinal baktı daha küçük karından görünmezse üzülürsün o yüzden vajinal bakcam dedi bakalım hayırlısı Yüce Rabbin devamını getirir inşallah
Arkadaşlar benimde transferim 23 martta yapıldı benimde daha önce bir kimyasal gebelik le bir düşükle sonuçlanan 2 tüp bebek denemem daha oldu o yüzden bu seferkinde keseyide görmeyi nasıp etti rabbim ama hala inanamıyorum dua edelim birbirimize müminin mümine ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha tesirli olurmuş .
canım benimde 23 martta oldu transferim...inşallahhh kucağımızada alırız:)Allahım meleklerimizi korusun...
can yoldaşlarım evet geldim aranıza şükür
kesemizi gördük bu akşam hatta keseler olablir
dr emin değilim ama sanki 2 kese var dedi
değeirm bu akşam 3000 di
ben şimdi kaç haftalık oluyorum naısl hesaplıcaz
birde kalp atışı ne zaman duyuluyor
1 nisanda transferim oldu
sat 19 mart
çok soru oldu ama:)))