2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam kızlar bende mart ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
daha dr a gitmedim perşembe günü ilk defa gidicem
benim hesaplarıma göre 13 Aralık doğum tarihi
ama dr a gittikten sona tam olarak öğrencem inş.

SAT 8 Mart

KİLO 51

YAŞ 22

Canım :emir_bebek: bebeğin hayırlı olur inş...Aramıza hoşgeldin :KK16::KK16::KK16:

kizlar pek yazilari okuyamadim , komsularim gelip gitti
gece yine biraz kanzmam oldu ama suan iyim hala siyah leke geliyor
devamli yatiyorum ,pek kaklmiyorum, galiba baya yatcam gibime geliyor

yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler, yarin tam gelirim insallah
kendinize iyi bakin

Canım mrb. İnşallah bebeğin tutunur ve sen de aramıza katılırsın. erken dönemde baktığın için bence öyle çıkmış. doktorlar genelde yumurta toplama işleminin 17. gününde Beta-HCG istiyorlar. Seninde bugünlerde daha da artacaktır inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

teşekkür ederimmmm canımmm...artar dimi değerim ınş artar sizlerden dua istiyorum..bu benim 3.denemem ve artık çok yoruldum bu son olsun ınşşş değerlerim güzelce artar..30 mart yum toplama oldu 17.gün 15 nisan oluyor yani geçti dr um perşembe çağırmştı ben p.tasi mi gidip yaptrsam ne yaspmam ki

Canım hoşgeldin, hayırlı haberlerini bekliyoruz..
hoşbuldukk hepberaber hayırlı güzel haberler veririz inş.
Canım :emir_bebek: bebeğin hayırlı olur inş...Aramıza hoşgeldin :KK16::KK16::KK16:
teşekkür ederim hoşbulduk

kendinize iyi bakin

gemiş olsun sizede sanırım düşük tehditi var Allah bebeğinizi size bağşlasın iyi dinlenmeler

merhba arkdşlar sayfanızı baştan sona öyle alel acele okuyuverdim
ınş bende bu sayfada olablirim şimdilik öyle görünüyor ama biraz sorunlarım var
bu benim 3.tüp bebeğim
benim transferim 1 nisan da oldu
9 nisanda leke geldi hemen kan vedik 18 çıktı
2 gün sonra tekrarladık 42 çıktı
sonra yine tekrarladık 72 çıktı
sat 19 aralık henüz adetime çok var,acep adete çok olduğu için mi değerlerim az çıkıyor
çok araştrdım benim gibi değerleri olup ikiz gebeler bile var
şuan çok stresliyim..Rabbim bu mutluluğumuzu yarım bırakmaz ınş
lekelenmem kesildi çok şükür
her gün proginex iğne oluyorum
drum 1 hafta sonra gel dedi
işte böyle..umud var mı sizce???

Aramıza hoşgeldin canım. Burdaki arkadaşlarla bebişinle beraber iyi vakit geçirmen dileğiyle...

kendinize iyi bakin

Yat kendini yorma cnm. Hayırlısıyla bu günleride atlatıcaksın inş...
Dün akşam aynı gün hastanede transferimiz olan bi arkadaşın eşi aradı. Biz transfer sonrası dinlenirken eşimde diğer arkadaşın eşiyle dışarda tanışmış. Eşimde tlf nunu vermiş. Dün akşam aradı onlarda 2. tüp bebek tedavisini yaptırmıştı. Onlarınkide tutmamış.
Allah herkesin gönlüne göre hakkında hayırlısını nasip etsin...

SAT 8 Mart

KİLO 51

YAŞ 22

canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

merhba arkdşlar sayfanızı baştan sona öyle alel acele okuyuverdim
ınş bende bu sayfada olablirim şimdilik öyle görünüyor ama biraz sorunlarım var
bu benim 3.tüp bebeğim
benim transferim 1 nisan da oldu
9 nisanda leke geldi hemen kan vedik 18 çıktı
2 gün sonra tekrarladık 42 çıktı
sonra yine tekrarladık 72 çıktı
sat 19 aralık henüz adetime çok var,acep adete çok olduğu için mi değerlerim az çıkıyor
çok araştrdım benim gibi değerleri olup ikiz gebeler bile var
şuan çok stresliyim..Rabbim bu mutluluğumuzu yarım bırakmaz ınş
lekelenmem kesildi çok şükür
her gün proginex iğne oluyorum
drum 1 hafta sonra gel dedi
işte böyle..umud var mı sizce???
oncelikle hayirli olsun canim , bikac gundur kendi problemimden dolayi ilgilenemedim
degerler sonradan yukselir yukselmez hic bilgim yok ama belki seninki daha sonradan yukselcektir, sen umutlu ol, insallah hamilesindir
ve suan ne durumdasin bilmiyorum ama, bi gelisme olunca bizi haberdar edersin
kendine cok iyi bak ,bol bol yat dinlen ,insallah bebegin seninledir:KK71:

Sympathique çok geçmiş olsun. Aramızda birkaçgün var, seni okuyunca bende korktum. İnşallah bebeğin sımsıkı tutnur ve bırakmaz seni. Sebepsiz 3 gündür benimde endişelerimarttı. Kısmetse perşembe doktora gideceğiz İNŞALLAH ondan sonra güzel haberler duyarsam rahatlayacağım.

tesekkur ederim canim benim
bende oldu diye aynisi sende olcak degilya, sen icini ferah tut, elinden geldigince kendini yormamaya calis, agir kaldirma, yatip dinlen ,insallah su bikac haftalarida atlatirsak tehlike gider
endise etme rahat ol icini ferah tut, stresse yaparsan kan gelebilir, ve benim gibi cok kiside oluyomus, kac komsum geldi, hepside bende boyleydim ,o kisidede boyle oldu ,iste hic kalkma yat dinlen dediler
insallah bebegini saglikli problemsiz bir sekilde gorursun
ben bebegimi gordum problem yoktu, bir gun evde kaldim ve o gece oldu
suan kanamam yok ,dinlendikce gidiyor, simdiye kadar bayabi koyu geliyordu
heralde bu durumda daha calisamamda insallah bisey olmadan atlatirim

SAT 8 Mart

KİLO 51

YAŞ 22

hosgeldin canim aramiza, gozun aydin olsun ,sevindim senin adina
insallah persembe tez zamanda gelirde gorursun bebisini, tabi siyah biseyler gozukur ama biliyosun buyucek bikac haftaya kalp sesini duyarsin ,artik hep seninle olur bebegin
canim benim senide hemencik listeye ekliyorum ,tekrardan hosgeldin aramiza, kendine cok dikkat et:KK71:

hosgeldin canim aramiza, gozun aydin olsun ,sevindim senin adina
insallah persembe tez zamanda gelirde gorursun bebisini, tabi siyah biseyler gozukur ama biliyosun buyucek bikac haftaya kalp sesini duyarsin ,artik hep seninle olur bebegin
canim benim senide hemencik listeye ekliyorum ,tekrardan hosgeldin aramiza, kendine cok dikkat et:KK71:

perşembe günü ilk defa gidicem dr a bakalım inş. bi sorun olmazz

Allah herkese yaşatsın eksikliğini göstermesin ben 5 yıl istedim çok şükür bugünleri gördüm

hafta sonu yokken ne çok şey değişmiş,

yeni arkadaşlar gelmiş. tek tek alıntı yapamıyorum ama hepiniz hoşgeldiniz. allahım inşaallah hepimize meleklerimizi kucağımıza almayıda nasip edecek.

HS_HS canım çok üzüldüm, allah yardımcın olsun. inşaalah bir dahaki sefere gerek kalmadan kendiliğinden olsun.

Simpathique çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat et kendine, hiç kalma. içinide ferah tut sen şu anda 12. haftanın içindesin 12. haftada tutunma kanaması olabiliyormuş. benim daha önce 2 düşük yapmış bir arkadaşım vardı. 3. bebeğinde de 12. haftada aynı şekilde kanaması olunca düşük diye doktora gitmişti ama doktor her şey yolunda 12. haftada tutunma kanaması olur, dinlen felan demiş şimdi 4. ayı bitti ve bebeği hala onunla çok şükür.

bu arada bende cuma günü doktora gittim. doktor herşey yolunda ama damarlanma var kanaman olabilir dedi bende korkuyorum anlayacağınız. allahım hepimizin yardımcısı olsun

Sympathique çok haklısın ama kendime laf geçiremiyorum :). Doğal yollarla ve çok kolay hamile kalan kişiler bu durumumuzu hiç anlamıyorlar zaten. İnşallah sende biran önce toparlayabilirsin kendini. Birkaç gündür sırt ağrılarım oluyor okuduğuma göre 12. hafta gibi rahim yukarı ve öne çıkarmış ve leğen kemiği sırta baskı yaparmış sende de ağrılar var mı? Yalnız benimkiler ilginç uzun süre oturursam oluyor ayaktaysam yada yatıyorsam ağrım yok. Hafta sonu Bursadaydık trafik olunca 4 saatte evimize vardık ama ben yolda şekilden şekile girdim, bide sağolsunlar kayınvalidemlerde bizimleydi koltuğu fazla yatıramadım belim, sırtım koptu. 2 gündür bazen sol bazen sağ kasığımda sızlamalarımda oluyor. u sıkıntıları yaşayan var mı aranızda???

Son düzenleme:
hafta sonu yokken ne çok şey değişmiş,

yeni arkadaşlar gelmiş. tek tek alıntı yapamıyorum ama hepiniz hoşgeldiniz. allahım inşaallah hepimize meleklerimizi kucağımıza almayıda nasip edecek.

HS_HS canım çok üzüldüm, allah yardımcın olsun. inşaalah bir dahaki sefere gerek kalmadan kendiliğinden olsun.

Simpathique çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat et kendine, hiç kalma. içinide ferah tut sen şu anda 12. haftanın içindesin 12. haftada tutunma kanaması olabiliyormuş. benim daha önce 2 düşük yapmış bir arkadaşım vardı. 3. bebeğinde de 12. haftada aynı şekilde kanaması olunca düşük diye doktora gitmişti ama doktor her şey yolunda 12. haftada tutunma kanaması olur, dinlen felan demiş şimdi 4. ayı bitti ve bebeği hala onunla çok şükür.

bu arada bende cuma günü doktora gittim. doktor herşey yolunda ama damarlanma var kanaman olabilir dedi bende korkuyorum anlayacağınız. allahım hepimizin yardımcısı olsun

Sanada kocamaaaaaaaaannnnnnn günaydın. Doktorun kanaman olursa düşük tehtidi falan dedi mi? Yoksa önemli değil mi dedi? İnşallah herşey yolundadır canım. Banada 3 haftaönce rahimde kasılmalar var demişti ama çok şükür bir rahatsızlığım olmadı. Dinlenmeye çalış bol bol.

SAT 8 Mart

KİLO 51

YAŞ 22

hoşgeldin aramıza Aramızda iki gün var benim sat 6 mart

inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.benimde çarşambaya dr randevum bakalım hayrlısı

:emir_bebek: cok sevindim allah devamını getirir inşallah bişey sorcam kese boşmu dolu mu göründü benimde sadece kese göründü içinde embriyo görünmedi

amin canım amin..bebiş görünmüo canım..ama yolk salk kesesi varmış..onun görünmesi bebişin ii olduğu anlamına geliomuş..bebiş ilk onunla besleniomuş:)inşallah bu cuma bebişin kalp atımını duyucam:):):) inaşallah inşalalh inşallah:):):) sen neler yaptın nasılsın?

oncelikle hayirli olsun canim , bikac gundur kendi problemimden dolayi ilgilenemedim
degerler sonradan yukselir yukselmez hic bilgim yok ama belki seninki daha sonradan yukselcektir, sen umutlu ol, insallah hamilesindir
ve suan ne durumdasin bilmiyorum ama, bi gelisme olunca bizi haberdar edersin
kendine cok iyi bak ,bol bol yat dinlen ,insallah bebegin seninledir:KK71:
perşembe günü belli olcak ınş,ödüm kopuyor inanın,ınş yükselir değerlerim dualarınızı bekliyorum,haber ederim muhakkak

amin canım amin..bebiş görünmüo canım..ama yolk salk kesesi varmış..onun görünmesi bebişin ii olduğu anlamına geliomuş..bebiş ilk onunla besleniomuş:)inşallah bu cuma bebişin kalp atımını duyucam:):):) inaşallah inşalalh inşallah:):):) sen neler yaptın nasılsın?

slm canım
bende sadece kese göründü yolk kesesi ile ilgiil bişey sölemidi 5 hafta 4 günle uyumlu gs izlendi içinde embiryo göülmedi yazıyordu korktum acaba boş gebelik mi diye oniun endişesini yaşıyorum şu anda moralim de bozuldu zaten gittiğim hastane iyi değildi sırf aceleciliiğimden gittim ama kendi drumla çarşambaya randevum bakalım o nediyecek

X