2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhabalar.ben de varım.allah kısmet ederse bende kasım ayı annesı olacam.benım 2 hafta kadar önce lekenme tarzında kanamam oldu.okadar çok korktum ki anlatmak imkansız.o yuzden buraya yazmayada cesaret edemedım.ama şuan ıyıyiz.beimde bugün 7 hafta oldu.allah hepimize yardım etsin,sağlıklı bir şekilde bebeklerımızı kucagımıza alalım.

Amin canım inş. Kafana takma artık kanamayı...Canım stres yaptıkça inan o kanama oluyor...Aklına getirme kanama olucak diye Çok öpüyorum seni...Kendinede bebişinede iyi bak...

Canım aramıza hoşgeldin

Merak etme bende de oldu...Hala o sorunla uğraşan arkadaşlarımız var...İçini ferah tut dinlenıp , ilaçlarını kullandınmı geçiyor...Bebişin hayırlı uğurlu olsun inş...

mai canım cok teskkur ederim.hepimizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.bol bol dınlenıyorum sadece yemek yapıyorum.bulantılarınız başaldı mı kızlar,kaçıncı haftanız da başaldı.benim bu aralar bulanıyor da.

canim ya bak yumurta toplama islemini iyi arastir, cok yerde bayiltiyorlar, benide bayiltirken dediler bayiltcaz cunku cok aci verici bisey bu yuzden bisey anlamamaniz icin yapiyoruz
ben gule oynaya gittim ciktim hatta ciktiktan sonra tohaf oldum diyorum simdi benim yumurtaliklarim ordami diye :) bu konu uzerinde dur lutfen
insallah bi mucize olurda gerek kalmaz tedaviye,
mayista yaptircaksan cok az zaman kalmis insallah bunda sonuc olumlu olur cani gonulden cok isterim bunu

hosgeldin canim aramiza, Rabbim insallah saglikli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah
kanama ,lekelenme gibi problemler cok kiside oldu, bende suan 12. haftaya yaklasiyorum ,bende kanama ve dusuk tehlikesi var bol bol yatiyorum
sende herseye dikkat et,agir kaldirma az bi bos zamanda hemen yat , ozellikle su 3 ayi atlatsak rahatlariz biraz
bu arada listede olmak istersen sat ,yas, kilo,dogulm tarihini yazarmisin

benim bulantim hic olmadi bundan sonra olurmu bilmiyorum
ama normalinde sanirim bu haftalarda olmasi gerekli

Son düzenleme:

hoşbulduk canım.sen de bol bol dınlen,dıkkat et.cok zor bulduk bebişleri her bebek kıymetli ama bızımkıler bıraz daha nazlı.her wc çıkışı bır kanama yoksa şükredıyorum,wc yw cıkmaya korkar olmuştum.ama cok şükür şimdi iyiyiz.yaşım 28 son adet tarıhım 1mart,kilom 49.

Bu sefer doktorla konşucam geçen sefer çok acı çektiğimi söylicem. Ogün yürümekte zorluk çektim. Ertesi güne kadar kendime gelemedim. Çok yorgun hissettim kendimi. Birde ordan çıkıp işe gitmek zorundaydım. Ogünü hatırlamak bile istemiyorum. İnş. bidaha aynı şeyi yaşamam...

Benim 7 haftada başladı ve hala devam ediyor...Bulantı çok zor kızlar...Günlerdir sadece akşamları kuru ekmek yiyordum...Eşim yalvarıyor ne istıyorsan alıyım...Mümkün değil canım bişey istemıyorum...Dün canım birşey çekti ( Canınız çekmesın diye yazmıyorum ) dışarı çıktık ve yedik...Midemde bulansa yiycem dedim..Günlerden sonra ilk defa karnım doydu...Eşimde bende nasıl mutlu olduk anlatamam 3. aydan sonra bulantı azalıyormuş...3. ayın dolmasını bekliyorum şuan...İnş. sizlerde bu kadar yoğun olmaz...Çok zor çok...

selam arkadaşlar.ben bugün kendımı çok yorgun ve halsız hıssedıyorum.sabah bulantı benı çok yordu.umarım fazla uzun sürmez.sizler nasılsınız bugün.herkese guzel bır gun dılıyorum...........

merhaba arkaşalar galiba yavaş yavaş buraya geliyorum benn
bugün değerim 612 çıktı
ilk günden bu yana 2 kat artmş değerleirm
ama henüz kesemizi görmedik
1500 olunca görünüyor değil mi
kalbim sıkışıyor valla heycandan mı nedir
dua istiyorum sizlerden

inşallah kalp sesını de duyarsın canım.allah yardıcın olsun.içini ferah tut.

gunaydin kizlarrr nasilsiniz ben iyim yine lekelenme oluyor, masallah bol bol yatiyoruz, yattikca baya buyucez

pek kimseler yok nerelerelerdesiniz insallah problem yok hersey yolundadir

canim ya masalllah degerlerin baya bi yukselmis ,demekki seninki yavas yavas yukseliyo ,insallah daha fazla yukselirde keseyi gorursun icin rahatlamis olur , dualarim sizinle

Son düzenleme:
Arkadaşlar benimde transferim 23 martta yapıldı benimde daha önce bir kimyasal gebelik le bir düşükle sonuçlanan 2 tüp bebek denemem daha oldu o yüzden bu seferkinde keseyide görmeyi nasıp etti rabbim ama hala inanamıyorum dua edelim birbirimize müminin mümine ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha tesirli olurmuş .

merhaba kızlar bende kasım annesi olacağım Allahın izni ile şuan 11 haftalık olduk 2li testimiz var listeye benide ekleyin .
SAT:03.şubat
KİLO:53
DOĞUM TARİHİ :11.KASIM

hosgeldin canim aramiza, senin adina cok sevindim ,ne buyuk bi sevinc 2 deneme yapip olmamis Rabbim bunda nasip etmis, insallah bundan sonra hersey normal gelisirde bebegini saglikli bi sekilde kucagina alirsin aliriz.
keseyi gormusun insallah sirada kalp sesini duymak var , cok buyuk bi heyecan duyuyor insallah ,insallah tez zamandada duyarsin bebeginin sesini

bu arada sende listemizde olmak istersen sat,yas,kilo,dogum tarihini yazarsan eklerim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…