- 12 Kasım 2010
- 100
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
Gunaydin degilde Tunaydin kizlarrnasilsiniz bugun
benim yine gece kanama olmus biraz sabah kalkinca yine koyulasmis neden boyle oluyor anlamiyorum ,devamlida yatiyorum insallah daha devam etmez
Mai_ canim masallah ,40 demeye az kalmis :)
insallah dedign gibi 40.haftayida gormek nasip olur bize ,ne buyuk heyecan ,artik ondan sonra vicirvicir bebek sesi olcak evde ,insallah Ya Rabbim hepimize nasip eder bunu
[/COLOR]
merhabalar.ben de varım.allah kısmet ederse bende kasım ayı annesı olacam.benım 2 hafta kadar önce lekenme tarzında kanamam oldu.okadar çok korktum ki anlatmak imkansız.o yuzden buraya yazmayada cesaret edemedım.ama şuan ıyıyiz.beimde bugün 7 hafta oldu.allah hepimize yardım etsin,sağlıklı bir şekilde bebeklerımızı kucagımıza alalım.
HS_HS
İyiyim ben cnm. Çalışıyorum. Evden işe işten eve gelip gidiyorum. Mayısı bekliyorum 2.deneme için. Zaman ne gösterir ozamana kadar ne olur allah bilir. İnş. kendiliğinden hamile kalırım da bidaha yumurta toplama işlemindeki acıyı yaşamak istemiyorum:84:
merhabalar.ben de varım.allah kısmet ederse bende kasım ayı annesı olacam.benım 2 hafta kadar önce lekenme tarzında kanamam oldu.okadar çok korktum ki anlatmak imkansız.o yuzden buraya yazmayada cesaret edemedım.ama şuan ıyıyiz.beimde bugün 7 hafta oldu.allah hepimize yardım etsin,sağlıklı bir şekilde bebeklerımızı kucagımıza alalım.
hosgeldin canim aramiza, Rabbim insallah saglikli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah
kanama ,lekelenme gibi problemler cok kiside oldu, bende suan 12. haftaya yaklasiyorum ,bende kanama ve dusuk tehlikesi var bol bol yatiyorum
sende herseye dikkat et,agir kaldirma az bi bos zamanda hemen yat , ozellikle su 3 ayi atlatsak rahatlariz biraz
bu arada listede olmak istersen sat ,yas, kilo,dogulm tarihini yazarmisin
benim bulantim hic olmadi bundan sonra olurmu bilmiyorum
ama normalinde sanirim bu haftalarda olmasi gerekli
canim ya bak yumurta toplama islemini iyi arastir, cok yerde bayiltiyorlar, benide bayiltirken dediler bayiltcaz cunku cok aci verici bisey bu yuzden bisey anlamamaniz icin yapiyoruz
ben gule oynaya gittim ciktim hatta ciktiktan sonra tohaf oldum diyorum simdi benim yumurtaliklarim ordami diye :) bu konu uzerinde dur lutfen
insallah bi mucize olurda gerek kalmaz tedaviye,
mayista yaptircaksan cok az zaman kalmis insallah bunda sonuc olumlu olur cani gonulden cok isterim bunu
mai canım cok teskkur ederim.hepimizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.bol bol dınlenıyorum sadece yemek yapıyorum.bulantılarınız başaldı mı kızlar,kaçıncı haftanız da başaldı.benim bu aralar bulanıyor da.
merhaba arkaşalar galiba yavaş yavaş buraya geliyorum benn
bugün değerim 612 çıktı
ilk günden bu yana 2 kat artmş değerleirm
ama henüz kesemizi görmedik
1500 olunca görünüyor değil mi
kalbim sıkışıyor valla heycandan mı nedir
dua istiyorum sizlerden
merhaba arkaşalar galiba yavaş yavaş buraya geliyorum benn
bugün değerim 612 çıktı
ilk günden bu yana 2 kat artmş değerleirm
ama henüz kesemizi görmedik
1500 olunca görünüyor değil mi
kalbim sıkışıyor valla heycandan mı nedir
dua istiyorum sizlerden
amin canım amin..bebiş görünmüo canım..ama yolk salk kesesi varmış..onun görünmesi bebişin ii olduğu anlamına geliomuş..bebiş ilk onunla besleniomuş:)inşallah bu cuma bebişin kalp atımını duyucam:):):) inaşallah inşalalh inşallah:):):) sen neler yaptın nasılsın?
slm canım
bende sadece kese göründü yolk kesesi ile ilgiil bişey sölemidi 5 hafta 4 günle uyumlu gs izlendi içinde embiryo göülmedi yazıyordu korktum acaba boş gebelik mi diye oniun endişesini yaşıyorum şu anda moralim de bozuldu zaten gittiğim hastane iyi değildi sırf aceleciliiğimden gittim ama kendi drumla çarşambaya randevum bakalım o nediyecek
canım benim bende de bebiş görünmedi sıkma canını.ben inş. yarın bebişim kalp atımlarını duyucam nasib olursa:)Allahım hepimizin bebişini korusun inşallah:)
canım benim bende de bebiş görünmedi sıkma canını.ben inş. yarın bebişim kalp atımlarını duyucam nasib olursa:)Allahım hepimizin bebişini korusun inşallah:)
slm canım bu gün dr randevum vardı çok şükür bebşimi gördüm kalp atışını ben duymadımama dr gördüğünü bi problemin olmadıığını söledi bide vajinal baktı daha küçük karından görünmezse üzülürsün o yüzden vajinal bakcam dedi bakalım hayırlısı Yüce Rabbin devamını getirir inşallah
Arkadaşlar benimde transferim 23 martta yapıldı benimde daha önce bir kimyasal gebelik le bir düşükle sonuçlanan 2 tüp bebek denemem daha oldu o yüzden bu seferkinde keseyide görmeyi nasıp etti rabbim ama hala inanamıyorum dua edelim birbirimize müminin mümine ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha tesirli olurmuş .