2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ahhh canım ya valla sorma hamileydik düştü bişey oclcak dertleri vardı şimdi yavrumuz yanımızda çok şükür
müthiş bişey anne olmak,,sürekli aşık oluyorum kızıma
çok seviyorum yavrumu..
ben sağmıyorum sütümü cnaım hep emzirdim.
seninkide tosun maaşallah

Allah Allah siiznkiler 6 kg bizim mi az acaba kg muz
gerçi doğum kg muz az bizim ondan olablir
siiznkiler 3 ten fazla doğdular dimi?
biz 2.5 doğduk nomral gidiyor..

normalde 2.ayda bebek doğum kg sunun 2 katı olması gerekmiş
bizim normal 5 kg.

biz iyiyiz çok yorucu geçiyor günler ama Allah a binlerce şükür olsun bebişler iyi ve günden güne daha iyi olacaklar inşallah.
gaz sorunumuz epey epey azaldı,
çeşitli mamalar deniyorum sürekli, emziremiyorum artık hiç..
bizde durumlar böyle.

ya sizler... ?

rota virusu aşısı yaptıran var mı. 3.ay ın sonunda yapılıyormus sağlık ocağından söylediler,tercihe bağlı.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???

herkese iyi geceler arkadaşlar ,
canım bu ayın sonun da bu aşıyı yaptırıcam saglık ocakları bu aşıyı vurmuyorlarmış kendi doktorumuz yaoıcak doktorumuz yapılmasından yana oldugunu söyledi doktorumu uzun zamandan beri tanıyorum ve çok güveniyorum onun için inşş haftaya vurduracagım bu aşıyı.
bende emzirmak için caba sarfediyorum ama cok cok zor oluyor bazen zevkli alıyorum kucvagıma hemen digeri başlıyo ağlamaya bırakmak zorunda kalıyorum yani emzirme bizim için çok zor allah yardımcımız olsun ama yine de uğrasıyorum sagıyorum işte böyle.
ben başka mama kullanmadım hiç aptamil kullanıyoruz inşş 6 aya gelsek yemek yemege başlasalar çok iyi olucak,bu arada benimkiler eeee egu gu gibi sesler çıkarmaya başladı sevince gülücükler atıyorlar harikalar canlarım benim
keşke herkes ara ara girse insan merak ediyor kopmayalım birbirimşizden hepinizi öpt kocaman meleklerinizi koklayın benim için.
ayva kompostu yapın emziren anneler süt yapıyor bende yapıyorum ama şeker atmıyorum.

Slm kizlar uzun zamandir giremedim
Ikiz bakmak gercekten cok zor
Herseyi otomatik yapiyosun hic zevk alamiyosun dogru durust
Allah yardimcimiz olsun
Esim hala is bulamadi bende temizlik isi ariyom simdi ins bulurum

Ben dogduklarindan beri mama kullaniyom sutum gelmedi cunku hic
Buyumeleri iyi cok sukur simdilik
Ama insan iki tane olunca istedigi gibi ilgilenemiyo
Ikiz isteyenler neden ister zaten anlamiyom hic ben hic istememistim aslinda
Benimkiler 5 haftalikken 4550 digeri3800 du. Ptesi yine kontrolumuz var iki Ylik olucaz bakalim
Ilk asimizida yapicaklar
Beekleri opun kizlar benim icin
Hepimize kolay gelsin ozellikler ikiz olanlara

bizde iyiyiz çok şükür.geceleri gaz ve ağlama sorunumuz var.biraz uykusuz geçiyor ama buna da çok şükür az beklemedik bu günleri..

slm kızlar
bizde iyiyz hamdolsun kızımla vakit geçiriyoruz zaten naısl günler geçiyor anlamıyorum
kızıma oyun halısı aldım her gün sabahları ona koyuyorum beyin ve motor gelişimi için
salıncakta almayı düşünüyorum şimdi bakalım şimdi araştryorum.

Canım işimiz çok zor en bariz olan da tüm anneler hevesle bebeklerini emzirirken duss un da anlattığı gibi biz birini emzirirken diğerinin ağlaması ve emziremememiz, neyse Allah sağlık versin gerisi nemli değil, iyi tarafından bak bence sende, iki bebeğin var ve bu durumu kabullen,bakımı,zorluğu her şey tek bebeğe göre 4 katı olarak düşün ve özel oldugunu Allah a şükür sağlıklı oldugundan bebeklerine yettiğini düşün.

Maşallah canım seni endişesiz mutlu görmek beni de mutlu etti,
oyun halısı ben bu ayın sonunda alacağım zaten yatağının üzerinde dönence oyuncak felan var yeteri kadar agu gugu yapıyor. bende Playskool Bıcırık Kuklalar aldım vakit bulunca takıp elime hikayeler anlatıyorum bir de Playskool Çıngıraklı Patik aldım ellerine bazen ayaklarına takıyorum salladıkca sesler çıkıyor hoşlarına gidiyor.
Şimdilik bizden haberler böyle.
Sıra da mama sandalyesi var sanırım dimi , hevesim had safhada..

Son düzenleme:
bizde iyiyiz çok şükür.geceleri gaz ve ağlama sorunumuz var.biraz uykusuz geçiyor ama buna da çok şükür az beklemedik bu günleri..

Gaz sorunu 2 aylık iken had safhaya çıkıyor ama 2,5 da epey hafifledi bizim seninde az kaldı bitmesine inşallah..

Canım merhaba;
seninkiler epey büyümüş günler nasıl ilerliyor dimi?
Aşı zamanına netten baktım ilk 6 ay 2 doz. 2,ay da başlayan da var 3-4 de de kullanan var aşı yı. ben de vurduracağım sanırım endişeliim epey ama
canım golden goat isimli bir mama var keçi sütün den yapılıyor anne sütü veremediğim için şu sıralar o nu daha sık kullanıyorum anne sütüne en yakın mama imiş.6.aya gelsek beslenme konusunda rahatlayacağımızı düşünüyorum bende sabırla bekliyorum.
2 tane olmasıçok yorucu da olsa yataklarının başına gittiğimizde sabah 4 tane göz bebeğinin bana doğru bakması beni takip etmesi tarifi imkansız bir mutluluk.
şimdi ağlıyorlar çıkayım yine yazacağım, kopmayalımmm

Son düzenleme:

:) hamileliğimde baya ortalığı ayağa kaldırdım dimi:))
bizim oyun halımızda tiny love prenses.
çıngıraklı patik bizde alıcaz almadık henüz
hımm kuklalarla hikaye anlatyrsun ne güzel
bende yapayım
biz 7-8 kitap aldık bebek gelişimi için okumaya başladık bakalım.
oo mama sandalyesi için henüz çok erken değil mi?

hemde nasıl canım hepimiz endişeli idik ama sennki apayrı idi :) olsun bak şimdi gülerek yad ediyoruz o günleri
bek bi ciciymiş oyun halınız nasıl keyifli vakit geçiriyor mu elifcik..
erken mama sandalyesi için sanırım 3 ay sonra ihtiyacımız olacak ama işte heves bakıyorum nette...
kitap okumaya vaktim pek olmuyor. sen öğrendiklerini bizimlede arada paylaş faydalanırız arkadaşım, özellikle uyku konusunda olursa memnun olurum..

selam hanımlar herkes yogun sanırım kimseçikler girmemiş nette
rudi canım rota aşısını benim doktorum vurmaktan vazgecti sonrasında ciddi sorunlar dogurabişlir dedi ,doktoruma dedigim gibi çok güveniyorum onun için yaptırmadım haberin olsun.
oyun halısı bende daha almadım ama alıcam ilk fırsatta bun arada kontrol vardı masallah çok iyi dedi doktorumuz kilolarına şükürler olsun .tekrara görüsmek üzere.

Merhaba Kızlar;
Bir çoğunuz yanınızdaki bebişlerinizle zaman geçiriyorsunuz,bense karnımdaki bebişimi kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
İnşallah yarınki kontrolümüzde kalp atışlarını duyucaz...
öptüm sizi....

selam kızlar
ben ve kızım çok fena grip olduk
kızım ilk hastalığını geçiriyor
yavrum çok çaresiz çok masum görünüyor
gülemiyor bile
ilaç alıyoruz inş geçer

Slm kizlar

Bebelerimiz bir bir hasta oluyor ne is.... ankarali gecmis olsun cnaim benimkide iki gundur kusuyor duzgun yemiyor ne yapcami sasirdim bir iki gun dhaa boyle giderse doktora goturcem... ama nesesi, gulucukleri yerinde... uykusuda guzel ama ama ocneki yedinin yarisini yiyo nerdeyse gelisimi yavasliycak diye korkuyorum... ins. gecisi birseydir.... canim tiny love oyun haliosi bendede var bizimkide bayiliyor... gunde en az bir kez koymamaya calisiyorum

bizim doktor randevumuz aydan aya mart 6'da goturcem bakalim... ama boyle giderse beklemem

ikizlerimizde masallah buyumuslerde annelerini gozleriyle takip bile etmyee baslamislar allah nazardan sakalsin...

sağolasın zeynepcim
yavaş yavaş iyileşiyoruz
benim içtiğim antibiyotikten kızımda uyuyor sürekli

tıny love a kızım bayılıyor tekmele ve oyna benimkisi,tekmeliyor baya bi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…