- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.041
Vayy bee Gulsum dogurdukta iki aylik oldular hee masallahhh.... cok sukur ebnimkindede ates filan olmadi, kizalr narin olur masllah kilosu cok iyi canim.... ben sagip veriyorum cok tuvalete cikiyo diyom kilo almiyo herhalde ama cok sukur iyi gleisimi pasamin.... kollarim sirtim agiriyor inanki simdidenn hehehehhehe.... eee nassil gidiyo annelik gulsum? ben cok sevdim bu anneligi butun dnyam hayata bakisi hersey degisti oglumlaa.... cok seviyorum ben bunu icime sokasim geliyorr...
rota virusu aşısı yaptıran var mı. 3.ay ın sonunda yapılıyormus sağlık ocağından söylediler,tercihe bağlı.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???
Canım işimiz çok zor en bariz olan da tüm anneler hevesle bebeklerini emzirirken duss un da anlattığı gibi biz birini emzirirken diğerinin ağlaması ve emziremememiz, neyse Allah sağlık versin gerisi nemli değil, iyi tarafından bak bence sende, iki bebeğin var ve bu durumu kabullen,bakımı,zorluğu her şey tek bebeğe göre 4 katı olarak düşün ve özel oldugunu Allah a şükür sağlıklı oldugundan bebeklerine yettiğini düşün.Slm kizlar uzun zamandir giremedim
Ikiz bakmak gercekten cok zor
Herseyi otomatik yapiyosun hic zevk alamiyosun dogru durust
Allah yardimcimiz olsun
Esim hala is bulamadi bende temizlik isi ariyom simdi ins bulurum
Ben dogduklarindan beri mama kullaniyom sutum gelmedi cunku hic
Buyumeleri iyi cok sukur simdilik
Ama insan iki tane olunca istedigi gibi ilgilenemiyo
Ikiz isteyenler neden ister zaten anlamiyom hic ben hic istememistim aslinda
Benimkiler 5 haftalikken 4550 digeri3800 du. Ptesi yine kontrolumuz var iki Ylik olucaz bakalim
Ilk asimizida yapicaklar
Beekleri opun kizlar benim icin
Hepimize kolay gelsin ozellikler ikiz olanlara
Maşallah canım seni endişesiz mutlu görmek beni de mutlu etti,slm kızlar
bizde iyiyz hamdolsun kızımla vakit geçiriyoruz zaten naısl günler geçiyor anlamıyorum
kızıma oyun halısı aldım her gün sabahları ona koyuyorum beyin ve motor gelişimi için
salıncakta almayı düşünüyorum şimdi bakalım şimdi araştryorum.
bizde iyiyiz çok şükür.geceleri gaz ve ağlama sorunumuz var.biraz uykusuz geçiyor ama buna da çok şükür az beklemedik bu günleri..
Canım merhaba;herkese iyi geceler arkadaşlar ,
canım bu ayın sonun da bu aşıyı yaptırıcam saglık ocakları bu aşıyı vurmuyorlarmış kendi doktorumuz yaoıcak doktorumuz yapılmasından yana oldugunu söyledi doktorumu uzun zamandan beri tanıyorum ve çok güveniyorum onun için inşş haftaya vurduracagım bu aşıyı.
bende emzirmak için caba sarfediyorum ama cok cok zor oluyor bazen zevkli alıyorum kucvagıma hemen digeri başlıyo ağlamaya bırakmak zorunda kalıyorum yani emzirme bizim için çok zor allah yardımcımız olsun ama yine de uğrasıyorum sagıyorum işte böyle.
ben başka mama kullanmadım hiç aptamil kullanıyoruz inşş 6 aya gelsek yemek yemege başlasalar çok iyi olucak,bu arada benimkiler eeee egu gu gibi sesler çıkarmaya başladı sevince gülücükler atıyorlar harikalar canlarım benim
keşke herkes ara ara girse insan merak ediyor kopmayalım birbirimşizden hepinizi öpt kocaman meleklerinizi koklayın benim için.
ayva kompostu yapın emziren anneler süt yapıyor bende yapıyorum ama şeker atmıyorum.
Maşallah canım seni endişesiz mutlu görmek beni de mutlu etti,
oyun halısı ben bu ayın sonunda alacağım zaten yatağının üzerinde dönence oyuncak felan var yeteri kadar agu gugu yapıyor. bende Playskool Bıcırık Kuklalar aldım vakit bulunca takıp elime hikayeler anlatıyorum bir de Playskool Çıngıraklı Patik aldım ellerine bazen ayaklarına takıyorum salladıkca sesler çıkıyor hoşlarına gidiyor.
Şimdilik bizden haberler böyle.
Sıra da mama sandalyesi var sanırım dimi , hevesim had safhada..
:) hamileliğimde baya ortalığı ayağa kaldırdım dimi:))
bizim oyun halımızda <.
çıngıraklı patik bizde alıcaz almadık henüz
hımm kuklalarla hikaye anlatyrsun ne güzel
bende yapayım
biz 7-8 kitap aldık bebek gelişimi için okumaya başladık bakalım.
oo mama sandalyesi için henüz çok erken değil mi?
canım benim ki brüksel tüp bebek merkezi dondurulmuş embriyo idi.keşke listeye tüp bebek merkezi ismini de ekleseydiniz ki yapacaklara yol göstermiş olurdu