- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.081
merhaba arkadaşlar
bazı arkadaşlardan ses yok ,bende herkesi merak ediyorum inşş yazarlar .Bende en son çocukları doktora götürdüğümde kilolarının iyi olduğunu ama sonuçta 3 500 kg doğan bir çocukla kıyaslamayalım dedi su ana
kadar iyi kilo aldıklarını söyledi çok şükür
mehterpeyker masallah ne güzel sadece anne sütü alıyor kızın ben çok imreniyorum çünki doğru dürüst pek emziremiyorum ama halen zorluyorum doktorum tek damla kalana kadar devam dedi.
bugün bebeklerime oyun halısı aldım şimdi içinde çırpınıyorlar çok hoşlarına gitti ,ayaklarınıda çıngıraklı patiklerini taktım sesleri dinliyorlar nereden geliyor diyoçok gülüyorum.
heyecanla ek gıdalara başlayacakları günü bekliyorum aranızda başlayan varmı neler yapıypr simdiden bize ön hazırlık olsun yazın doktoruma sordum ben sana söyleyecegim daha çok var dedi.
Bu arada benim oglan diş cıkarıyo allah yardımcınız olsun çok zor geçiyo hiç keyfi yok zavallımın bütün gece ayaktaydım çok uykuzum fenayım......(sormayın halimi ) kendi kendime diyorum oglam böyleyse kızım ne yapacak çünki acayip nazlı birsey .
şimdilik bu kadar herkesi çok öpt ara ara gelin .
oyun halısı süper bişey acayip keyf alıyor benmde kızım
ama koluna aldığım çıngırağı beğenmedi hiç yokmş gibi davranıyor
ayaklarınkini daha giydirmedim aslında giydirsem iyi olcak
canım 4.ayda diş çıkıyor muuuu eyvahhh
benim kızım elleri ağzında son günlerde valla suyuda akıyor diş mi acaba:18:
bende emziriyorum ek gıdaya 6.ayda geçeceğiz ama kolay mı olur zor mu bilmiyorum
bu emzirme kolay hemen çıkart ver
çok güldüm akşamakşam ankaralı, hemen çıkart ver demek.
benimkininde elleri ağzında ama okuduğum kadarıyla damakları gelişiyormuş tabi sonrada gelsin dişler. Bana da dr ek gıda ya 4.ay dolduktan sonra başlayacağız dedi, yoğurt ve meyve suyu ile öncelikler dedi.
ama ben bebeklerim gece en azından 6 saat uyanmadan uyusalar diye bekliyorum özlemle.
Canım her ay sağlık ocağına gidiyoruz, aşı ve boy kilo kontrolu yapıyorlar.öyle ama canım ne büyük kolaylık
benmkinin elleri ağzından çıkmıyor artık o dereceye geldi
uyukrne bi sokmaya çalışıyor o esnadada uyanıyor yaa
cnm sen aylık mı götryrsun dr a,dr nuz kim nerde
iyi bi dr arıyorum
yavrumun dr u yok aradığım zaman ulaşablceğim bi dr istiyorum
Canım merhaba,merhabalar arkadaşlar
bizde dün sağlık oçagına gittik ,aşımızı olduk bi daha ki aşı 6 mayısa verdiler.
ferro sanol kan ilaçına başladık d vitaminin yanında bunu da vericekmisim bu ay.
kızım 5 kilo 400, oglum 6 kilo 400 çıktı aralarında 1 kilo oynuyor çok üzzülüyorum.
bende çocuklarımı jinemed götürüyorum her ay kontrol için çok memnunum doktorumdan
aradıgım zaman hemen geri dönüyor sagolsun tavsiye ederim hepinize.
işte simdilik bu kadar tek şikayetim halen uyku sorunun olması bir türlü düzene girmedi .
dün kuçagıma aldım ilk kez bu kadar yol yürüdüm 15 dk ama ablama diyorum kuçagımda
çocuk var benim, ben rüyadamıyım beni bir çimçikle içim bir garip hala inanamıyorum allah
herkese nasip etsin bu koşuşturmaları inşş
merhaba sılanaz, uzun zamandır yoktun nelerle meşgulsun tabi bebekden zaman kalıyorsa,,Slm kizlar
Nasilsiniz bakalim bebeisler nasil? maslalah ikizlerimiz buyuyor, keyfleri , sihatleri yerinde allah nazardan saklasin bende her gun ogluma yeni bastan asik oluyorum, mucizem benim... cok sveiliyorlar
bizimde 3 aylik muayenimz iyi gecti bebegim 64cm 7100 olmus... hersey yolunda git gite buyuor her gunumuz farklin geliyor, havalar isinsin diye sabirsizkla bekliyorum oglumuda alip parklara yuruyuuslere gitmek icin cunku ben emzirdikce kilo aliyorum yemesem sut az oluyor ama yyiyorum kilo nasilsa verilir diye... kizlar bebislere ek gidaya 4 aylikmi yoksa 6 aylik mi geciceksin... ne dusunuyorsunuz? bizim asilar iki ayda bir ikinci asimiz 4 aylik olunca yavrum olcak amsalah bizim ilk asimizda ates, huzurszuluk filan olmadi ins. bundada olmaz... kizalr benim oglan bu gunlerde 5 parmagini birden agzina gomuyor, su akiyor dis cikarmak icin cok erken niye boyle yapiyor sizinkilerdede varmi bacilar... hadi optum beebislerinizii
merhaba sılanaz, uzun zamandır yoktun nelerle meşgulsun tabi bebekden zaman kalıyorsa,,
Bizde havaların ısınmasını bekliyoruz atacağız kendimizi dışarıya inşallah.. maşallah bebişinin ölçümleri çok güzel.
ben ek gıdaya 4.ay da geçeceğim elma, armut suyu,püres,, yoğurt,çorba 6.aya kadar sanırım bu şekilde geçecek,sonra diğer tadlar. çünki mama ile besleniyor benimkiler, ama sen anne sütü veriyorsun 6.ay da başlaman gerekli, istersen 4 aydan sonra meyve sularının tadına baktırabilirsin,
Parmakları benimkilerde ağzına alıyor ve hep sulu sulu oluyor ağzı damaklar gelişiyor sonrada dişler gelecek inşallah...
ACİL YARDIM ! Merhabalar arkadaşlar bazı arkadaşların sütlerini sağdıkları ve bebeklerine verdiklerini önceki sayfalarda okumuştum. Göğüslerimde süt kalıyor ve bazen ağrı yapıyor. SÜT SAĞMA MAKİNASI ALMAM LAZIM siz hangi markayı kullanıyorsunuz tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.
Canim anca girebiliyorm inanki bos zamanimda oluyor ama oyle boyle geciyor, bebisim allah razi olsun cok uslu gaz sorunumuz olmadikca, uykusu duzene girdi cok guzel uyuyor... elhamdulillah
Doktor amcamizda oyle dedi, benimde melegim yasasaydi eminimki oglumun kilosu bu kadar olmazdi ama simdi kendimi ogluma adamis durumdayim... rabbim bana sut verdi surece besliycem ins. bende 6 aydan sonra ins.ek gidaya gecicem tabi sutum kesilmezse.... canim bende cok guzel bir kitapcik var ben ondan bakip sana yazicam ins. 4 aydna itibaren hanig meyve ve sebzelerin evrilmesi gerektigi ve alerji ihtimalleri cok dusuk olan gidalarla basliyosun ins. bos kaldim bir sure turkceye cevirip yazarim... ikiz senin bebeklerin guzelim sutunun olsa bile eminimki yine takviye mama vermen lazim...
vallahi oyle hele ac oldumu 5 parmak birden agzina gomuyo, ooo sular nasil akiyor, disleride cikca yavrularimizin aman aman.....
kızlar nasılsınız?çok sükür biz iyiyizMerhaba Kızlar ;
Bebişleri ile dışarı çıkan var mı ? ben çok istiyorum ama hava soğuk ve iki tane oldugu için zor olur diye deneyemedim daha..