2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

simpat nerelerde yaa neden girmiyor
epeydir aklımda yazamadım
inş bi aksilik yokutr

ve diğer arkadaşlar kısada olsa iyiyz diye yazın yeter bize:)

sağolasın zeynepcim
yavaş yavaş iyileşiyoruz
benim içtiğim antibiyotikten kızımda uyuyor sürekli

tıny love a kızım bayılıyor tekmele ve oyna benimkisi,tekmeliyor baya bi:)

hic sorma onlar tekmeleyim guldukce benimde oyle mutlu oluyorum rabbime oyle sukrediyorumki bu armaganlari icin.... ben yatagimin ustune koyupta oynatiyorum yerde usur diye...

antibiyotikin gecmemesi lazim kizina o keyfine uyuyordur, doktoruna danistinmi.... benimki cok sukur simdi biraz daha iyi simdi yedirdim yiyemedinin acisini cikardi herhalde jok jokkk yuttu, kusmadida en azindan simdilik cok sukur...

kizlar ya belki cok sacma ama benbisey sorucam
benim kizlar 9 haftalik oldular
kizlardanbiri hep yuzume falan bakiyo herseye karsilik veriyo
ama digeri hep huzursuz ve ben onunla iliski kuramiyom
bakmiyo hic yuzume falan
bende onun zihinsel ozurlu oldugundan supheleniyorum
acaba sizin bebekleriniz nasildi 9 haftalikken
beni aydinlatirsaniz cok sevinirim
bide huzursuz bebeklere neler yapilabilir fikri olan varmi

bakmiyo hic yuzume falan

epey büyümüş seninkiler.
benim görüşüm ; her bebeğin gelişimi farklıdır. karşılaştırma yapma. internetten aylık bebek gelişimlerine bak. hangi ay da neler yapabildikleri yazıyor. Allah korusun öyle bir durum yoktur. benimkiler de birbirlerinden çok farklı aklına kötü şey getirme..

Son düzenleme:
Amanın herkesin bebesi baya bir büyümüş. Maşallah. Benim kuzu 3 gün sonra 4 ayını dolduracak. 4 gündür oyun halımız var ve 2 gündür herşeye uzanıp keyifli sesler çıkarmaya başladı. Kilomuz sınırda hep 6100 gr. Ama doktorumuz ve eşim gelişiminin normal olduğunu ve mama başlanılmayacağını ısrarla söylediklerinden artık takmıyorum kafama. Henüz dönmeye başlamadık ama agularımız sesli kahkahalarımız acayip arttı. Onunla vakit geçirmek muhteşem.

bakmiyo hic yuzume falan

Kardelencim bebeklerin çift yumurta ikizi yani sadece iki kardeş kadar birbirine benzerler. Dolayısıyla birbirlerinden tamamen farklı tepkiler vermeleri gayet normal. O haftalarda sana fazla ilgi göstermemeside normal. Muhtemelen gaz sancıları devam ettiğinden huzursuzluğu vardır. Biraz sabırlı ol. Ayaklarını ve karnını daha sıcak tutmaya çalış bence.

CaNlarim benim cok sagolun cvplariniz icin
İkizi olan arkadaslar nasil geciyo gunler yardimcilariniz varmi
Benim esim calismadigi icin o yardim ediyo simdilik cok sukur
Gercekten cok zor bakmak
Bazen deli oluyo insan ama cok sukur
Benimkiler cok farkli
Kardes olduklari bile belli degil
Guluyolar
Birisi cok kuvvetli masallah oburude citi piti
Aralainda nerdeyse bir kilo var
Heh he cok cadilar yaaa
Bqzen kizdriyom onlari opuyom opuyom deli oluyolar
Rabbime cok sukur

İkiZ Bebekler arasında kıyas yapmamamız gerekli ama işte elde değil biri şöyle diğeri böyle gibi başlayan cümleler hep deam eder gider.
neyse sağlıklı olsunlar da gerisi boş bence, benimkiler rota virüsü aşısı oldular,
boylar 61 cm olmuş
kilolarıda 5,500 , 5 800 olmuş :nazar::nazar:
biraz az sanırım ama dr iyi oldugunu söyledi.
bende kilo vermek istiyorum ama hiç bir şey yapmıyorum yorgunluktan zaman bulsam uyuyacağım :44:

gaz sorunumuz için ne kullanıyorsunuz kızlar bizimki çok ağlıyor geceleri

Biz mylicon adlı bir ilaç kullandık. 3 hafta kullandık ve çok şükür 50. gün ilacı bıraktık. tamamen geçti gaz sorunumuz. Tavsiye ederim. Bize ilaç Amerikadan bir tanıdıkla geldi Türkiyede de netten alabilirsin.

Kızlar Merhaba,
Topiği taaaaa 4.sayfalarda buldum.huhu nerelerdesiniz..
ben ve beişlerim Allah a şükür iyiyiz.
Rotavirüs aşısı olduk.
ben de 3.tetanoz aşımı 1 hafta içerisinde fırsat bulup sağlık merkezine gidip yaptıracağım. sizlerden yaptıran var mı?
ek gıdaya ise 1 ay sonra başlayabileceğiz. bizden şimdilik böyle haberler

Kızlar Merhaba,
Topiği taaaaa 4.sayfalarda buldum.huhu nerelerdesiniz..
ben ve beişlerim Allah a şükür iyiyiz.
Rotavirüs aşısı olduk.
ben de 3.tetanoz aşımı 1 hafta içerisinde fırsat bulup sağlık merkezine gidip yaptıracağım. sizlerden yaptıran var mı?
ek gıdaya ise 1 ay sonra başlayabileceğiz. bizden şimdilik böyle haberler

Tetanozu ben 1 ay gecikmeli olarak pazartesi yaptırdım :). Ek gıda için çok erken değil mi? Kızım 4 ay 5 günlük doktorumuz 6. ay ek gıdaya başlayacağız dedi. Ama bizi sadece anne sütü alıyoruz. Bizde 4. ay aşılarını olduk çok sıkıntılı geçti bu sefer. 2 gün huzursuzdu ve ateş yaptı. Çok şükür şimdi toparladı.

Tetanozu ben 1 ay gecikmeli olarak pazartesi yaptırdım :). Ek gıda için çok erken değil mi? Kızım 4 ay 5 günlük doktorumuz 6. ay ek gıdaya başlayacağız dedi. Ama bizi sadece anne sütü alıyoruz. Bizde 4. ay aşılarını olduk çok sıkıntılı geçti bu sefer. 2 gün huzursuzdu ve ateş yaptı. Çok şükür şimdi toparladı.

Canım benimkiler yaklaşık 1.5 aydır sadece mama yiyorlar o nedenle 4.ay dolunca ek yiyecekler alacakar. 4. ay da 2aşı var değil mi ben gitmeden yarım fitil mi atsama caba maglum ikiside huzursuz olunca başedemem.
bu arada benimkiler 6 kilo oldular henüz sanki biraz az gibi ama dr normal diyor.

Canım benimkiler yaklaşık 1.5 aydır sadece mama yiyorlar o nedenle 4.ay dolunca ek yiyecekler alacakar. 4. ay da 2aşı var değil mi ben gitmeden yarım fitil mi atsama caba maglum ikiside huzursuz olunca başedemem.
bu arada benimkiler 6 kilo oldular henüz sanki biraz az gibi ama dr normal diyor.

4. ay 2 aşı var evet ama sakın fitil atma. Doktorumuz fitilin ve şurubun aşının etkisini azalttığını gerekli olmadıkça verilmemesini söyledi. Benim kızım 6200 gr. seninkiler Maşallah gayet iyiler.

benim kizlara daha sadece cocuk felci asisi yapildi
11haftalik olcaklar sali gunu
9 haftalikken biri 5350 digeri 4750 idi
banada az gib geliyo
istahlarida kapali bu sira
valla allah ikiz annelerine kolaylik versin

4. ay 2 aşı var evet ama sakın fitil atma. Doktorumuz fitilin ve şurubun aşının etkisini azalttığını gerekli olmadıkça verilmemesini söyledi. Benim kızım 6200 gr. seninkiler Maşallah gayet iyiler.
Çok teşekkür ederim mehtap bilgilendirdin beni.
Seninki sadece anne sütü aldığından olabilir benimmama biraz şişiriyor galiba

banada az gib geliyo

canım seninkilerde gayet iyi ay da 1 kilo ortalama almışlar..
Allah önce ikiz annelere sonra tüm annelere kolaylıklar versin.
İşimiz zor bir o kadar da tatlı:nazar:

banada az gib geliyo

Kardelen orada aşı uygulaması mı farklı? Doğduğunda hepatit b 1 aylıkken tekrar hepatit, 1 aylıkken verem ve 2 aşı daha 4 aylıkken yine 2 aşı yapıldı kızıma. Maşallah büyüdüler seninkilerde. Allah kolaylık versin hepimize. Sağlık versin evlatlarımıza.

merhaba arkadaşlar
bazı arkadaşlardan ses yok ,bende herkesi merak ediyorum inşş yazarlar .Bende en son çocukları doktora götürdüğümde kilolarının iyi olduğunu ama sonuçta 3 500 kg doğan bir çocukla kıyaslamayalım dedi su ana
kadar iyi kilo aldıklarını söyledi çok şükür:nazar::nazar:
mehterpeyker masallah ne güzel sadece anne sütü alıyor kızın ben çok imreniyorum çünki doğru dürüst pek emziremiyorum ama halen zorluyorum doktorum tek damla kalana kadar devam dedi.
bugün bebeklerime oyun halısı aldım şimdi içinde çırpınıyorlar çok hoşlarına gitti ,ayaklarınıda çıngıraklı patiklerini taktım sesleri dinliyorlar nereden geliyor diyo :KK1:çok gülüyorum.
heyecanla ek gıdalara başlayacakları günü bekliyorum aranızda başlayan varmı neler yapıypr simdiden bize ön hazırlık olsun yazın doktoruma sordum ben sana söyleyecegim daha çok var dedi.
Bu arada benim oglan diş cıkarıyo allah yardımcınız olsun çok zor geçiyo hiç keyfi yok zavallımın bütün gece ayaktaydım çok uykuzum fenayım......(sormayın halimi ) kendi kendime diyorum oglam böyleyse kızım ne yapacak çünki acayip nazlı birsey .
şimdilik bu kadar herkesi çok öpt ara ara gelin .:KK4:

X