2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

yok daha almadım ben,ama tek tek almak dogru olmaz diye düsünüyorum her defasında kim gelicek bizimle
ikili model istiyorum ama kullanımı rahat olmalı bide hafif nasıl tasyacagız yoksa arabayı...
bide bebeklerin ss artır bak ben artırdım simdi mısıl mısıl uyuyorlar allah nazardan korusun inşş
benim kız bu aralar ters dönüp uyumaya merak sardı dün doktoruma sordum bu aylarda başlar normal dedi
iste böyle kim bilir belki parklarda bulusuruz:)

Son düzenleme:

mclaren var canım twin trimp modeli hafif ve küçük ama o da her yere sığmıyor..
maksimum kaç cc veriyosun canım benim oğlum 100 cc alıyor , ama kızım en fazla 70 cc ve en fazla 3 saat uyutabiliyorum. bana sırlarını ver bende uygulayayım..

selam kızlar
bizde büyüdük baya bi,günden güne kızım büyüyor çok şükür
hergün aşık oluyorum kızıma
onu emzirmenin verdiği hazzı daha hiçbişeyden almadım..
birazcık gaz ve kusma sorunumuz var ama bebektir olur dimi:)
yaza kadar büyüsün yazında güzel cicilerle dışarı çıkar gezeriz inş

bizimki de aynı kusma ve gaz inş. onlar da geçer..

rudicim valla özeelikle birsey yapmıyorum sadece ss artırdım onu da doktorum dedi dipini görünce 3 ,4 kez ss artır diye oglana 120 veriyorum kıza da 90 ssalıyor
ama 2 gündür aaldı sanki alımları doktor önümğzde ay az alır kilo dedi gözü birseye takılır dalar sonra uyur mama alımı azalır dedi
bugün saglık ocagında aşı yaptırdık inşş ateş yapmaz.

hemde %20 demislerdi oylemi 50 bile degil, seninki resmen mucize olmus, iyikide transferi yaptirmisiniz, yaptirmamis olsaydiniz icinizde kalirdi keske yaptirsaydik diye
insallah canim bebegin simsiki tutunsun sana hic birakmasin seni, ben geriye donup bakiyorumda ne korkular atlattim, hele bi kanamam vardi ,evde hastaneye giderken diyorum ben simdi kurtajmi olcam bu kesin dusmustur ,eve ancak yarin gelirim diyorum, acile gittik benden saril saril kan akarke, bi baktikki kalbi atiyor kizim beni birakmamisti,bunlar gercekten cok buyuk mucize insallah Rabbim kucagina almayida nasip edecek, simdi beni taniyor gozlerimin icine bakiyorya insan dunyada hic biseye degismiyor bunu, yanliz sana tek dicegim, hamilelik boyunca stress yapmamaya bak kendini yorma, aman ev isi aman su bu deme mumkun oldugunca dinlen ,ozellikle ilk 4 ay
arada girip bilgilendirirsin bizi optum

Gaz ve Kusma sanırım tüm bebişlerde var. İnşallah daha fazla olmadan antlatırız..
Bu arada topigimiz 3. sayfaya düşmüş. Herkes nerede ?

herkes yogun bebislerden sanirim, gerci en yogun siz olmaniz gerekli bizim yaptiklarimizin 2 katini yapiyosunuz

sen ve duss nasilsiniz baya alistiniz dimi bebislere
kizlar ikizleriniz birbirine cok benziyolarmi merak ettim :))

herkes yogun bebislerden sanirim, gerci en yogun siz olmaniz gerekli bizim yaptiklarimizin 2 katini yapiyosunuz

merhaba sympathigue
yoğun ve yorgunuz ama değer onlar için herşeye..hava soğuk ve sürekli evdeyiz biraz sıkıcı ...siz de durumlar nasıl ?
benim ikizlerim çok benzemiyor ama birbirlerini anımsatıyorlar iki kardeş gibi denebilir. bakalım zamanla nasıl olacaklar.

sempatik çok zor ama hayatımı onlara göre ayarlıyorum mesala ben gece kuşu oldum gündüz uyuyorum genelde eger işim felan yoksa o zaman zor olmuyor
alıştık artık ilk zaman ki gebi değilim artık ne istediklerini neye agladıklarını anladım ama heyecanla beni tanıyacakları günü bekliyorum
benimkileri ben benzzedemiyorum ikiside farklı ,bide benim kız la oglan arasında 1 kilo oynuyor kızım için üzülüyorum.

Kesinlikle mucize bu bizim için :)
Dikkat ediyorum cnm. Yavaş hareket ediyorum, eskisi gibi aman orasını toplim burasını temizlim demiyorum... Olduğu kadar. Bebeğim herşeyden daha önemli.
Hayırlısın olsun. Öptüm seni cnm...

kızlar şu çizelgeyi bir türlü düzenleyemedim nasıl yapacağım?
Bir de bizim bebiş 36 günlük oldu yaptıracağım ne gibi tetkikler var sizler neler yaptırdınız?biz d vitamini alıyoruz bir de ikkinci aşımızı olduk kalça ultrasonu çekilmedik siz neler yaptırdınız?

Kızlar bugün test sonucumu aldım ANNE OLUYORUM :)

çok çok çok sevindim çok duygulandım Allah tamamına erdirsin rabbim herkese nasip etsin inşallah

hamile kalmak isteyen herkes için dua edelim kızlar rabbim herkese tattırsın

bende girmeyeli baya olmuş

oğlum büyüdü tosun paşammm gülüyo artık köpek gitgide insan dahada bağlanıyo nası bi duygu böyle

herkes bebişleriyle uğraşmaktan giremiyo sanırım bende öyle.

ne diycem bilemiyorum ya Allahım herkese tattırsın inşallah

arada girip yazak yaa merak ediyo insan

masallah senin tosununaaa.... kahka bile atiyolar canim bazen melekler gulduruyo onlari.... ee e kizlar ne alemdesiniz bebisler nasill??? Sayiden zormus arkadlasar bebek bakimi, buyuk sabir ama bir gulucuk attilarmi tamam dunyalar benimmm oluyooo

benim oglanin gaz sancilari icin denemedim kalmadi arkadaslar, rezene, kimyon seker, serbet... ne denediysem nananayyy.. doktorumuz bir damla verdi onunlar birlikte rahatladik cok sukur... kizlar ebnim buyuk bir derdim var ebnim oglum gosumu almiyor, alisti bibereona geceleride almiyor artik cok uzuluyorum, sagip sutumu biberonla veriyorum ama nereye kadar sutum kesilcek diye korkuyorum... ne yapcami sasirdim bu konuda tavsiyleri olan arkadaslar lutfen yazin buraya.. o kadar uzluyorumki gogsumu almamasini, her biberonu vermeden once nerdeyse deniyorum yok iki gundur hicten almiyor.... bide iki gundur biberondan emerken bogulcak gibi oluyo, sanki bogazina bisey takilmis gibi dun doktora goturdum adam hicbirseyi yok reflex diyo... sizde de oluyormu?

Gelisimi cok sukur yerinde oglum 7 hafta 1 gunluk oldu kilosu 5600 doktor gayet iyi dedi.. boyu 55cm olmus...Arkadaslar ben simdiye kadar topuk kani, ve isitme testi hastanedeyken yapilandan baska birsey yapilmadi tam iki aylik oldunda haftaya yani ilk asisi olcak, sizler kalca testi filan diyonuz onlar burda yok.. siz basladinizmi asilara....

slm
çok şükür 2 aylık olduk teyzoşlar
kızım günden güne büyüyor bizide büyülüyor
büyük bir aşk bu başka bişey değil
geceden sabaha özlüyorum kızım elifi:)

zeynepcim bizim işitme testi 1 haftalıkken yapımştı
geçen hafta kalça usg miz vardı temiz çıktı çok şükr oda.

perşembe günü aşımız var bakalım o zaman tartar boyunuda yazarım
en son 55 cm 4400 idi
inş almştır kuzucum.

maşallah canım iki aylık olmuşunuz uzun zaman oldu yaa burda iki kişi görmeyeli :)
bizimde pazartesi günü aşımız var tam iki aylık olcak yavrum
aynı bende sen gibi akşamdan sabaha özlüyorum danayı
bir aylıkken aşısını yaptırdığımda 5200 gramdı tosun paşa bakalım şimdi kaç olmuş
ben doktor kontrlüne götürmüyorum sadece sağlık ocağına kaydettirdim orda aşısı ve kontrolu yapılıyor zaten daha 1 kere gittik pazartesi iki olcak

Sılanazcım göğsünü almamasına üzüldüm
biberon zor ve zahmetli olur
ben mama falan vermiyorum alısırsa biberona mamaya memeyi almaz diye korkuyorum
gaz için bende bi damla aldım bitkisel fazla kullanmadım
kalça testi falanda yaptırmadım
oğlunu çok öptüüük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…