- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.001
canım bende yazı düşünüyorum şimdiden. Allah tan kış da evde oturuyoruz yoksa patlardık dışarda güneş olsa biz böyle camdan bakıp güzel havalarda iç geçirirdik ancak.
yazın nasıl dışarı çıkacağız şimdiden planlar yapıyorum. ikiz bebek arabası maglum her yere sığmıyor. tek tek alsak 2 kişi ile her zaman çıkmak gerekecek. bir parka bile insek hava almak için zor olacak gibi. sen bebek arabası aldın mı ?
yok daha almadım ben,ama tek tek almak dogru olmaz diye düsünüyorum her defasında kim gelicek bizimle
ikili model istiyorum ama kullanımı rahat olmalı bide hafif nasıl tasyacagız yoksa arabayı...
bide bebeklerin ss artır bak ben artırdım simdi mısıl mısıl uyuyorlar
selam kızlar
bizde büyüdük baya bi,günden güne kızım büyüyor çok şükür
hergün aşık oluyorum kızıma
onu emzirmenin verdiği hazzı daha hiçbişeyden almadım..
birazcık gaz ve kusma sorunumuz var ama bebektir olur dimi:)
yaza kadar büyüsün yazında güzel cicilerle dışarı çıkar gezeriz inş
bizimki de aynı kusma ve gaz inş. onlar da geçer..
Doğruyu söylemek gerekirse benim için olmicak diye geçiyordu. Eşimde öyle düşünüyordu. Çünkü transfer öncesi doktor olumsuz konuştu hatta isterseniz transferi yapmayabilirizde demiştiKullandığım iğnelerden dolayı hormon değerlerimde yükselme olmuş. Ve tutma şansı %20 demişlerdi. Oyüzden bu tedavide umudum pek yoktu. Hatta sabah hastaneye giderken eşime boşa gidiyoruz negatif sonuç çıkıcak demiştim. Hastaneden arayıp testiniz pozitif dediklerinde ayaklarım yerden kesildi, gözyaşlarımı tutamadım :) Yarın 2.testim için tekrar hastaneye çağırdılar. İnşallah sımsıkı tutunur bebeğim... Çünkü kucağıma alıp kokusunu içime çekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum...
Gaz ve Kusma sanırım tüm bebişlerde var. İnşallah daha fazla olmadan antlatırız..
Bu arada topigimiz 3. sayfaya düşmüş. Herkes nerede ?
merhaba sympathigueherkes yogun bebislerden sanirim, gerci en yogun siz olmaniz gerekli bizim yaptiklarimizin 2 katini yapiyosunuz
sen ve duss nasilsiniz baya alistiniz dimi bebislere
kizlar ikizleriniz birbirine cok benziyolarmi merak ettim :))
herkes yogun bebislerden sanirim, gerci en yogun siz olmaniz gerekli bizim yaptiklarimizin 2 katini yapiyosunuz
sen ve duss nasilsiniz baya alistiniz dimi bebislere
kizlar ikizleriniz birbirine cok benziyolarmi merak ettim :))
hemde %20 demislerdi oylemi 50 bile degil, seninki resmen mucize olmus, iyikide transferi yaptirmisiniz, yaptirmamis olsaydiniz icinizde kalirdi keske yaptirsaydik diye
insallah canim bebegin simsiki tutunsun sana hic birakmasin seni, ben geriye donup bakiyorumda ne korkular atlattim, hele bi kanamam vardi ,evde hastaneye giderken diyorum ben simdi kurtajmi olcam bu kesin dusmustur ,eve ancak yarin gelirim diyorum, acile gittik benden saril saril kan akarke, bi baktikki kalbi atiyor kizim beni birakmamisti,bunlar gercekten cok buyuk mucize insallah Rabbim kucagina almayida nasip edecek, simdi beni taniyor gozlerimin icine bakiyorya insan dunyada hic biseye degismiyor bunu, yanliz sana tek dicegim, hamilelik boyunca stress yapmamaya bak kendini yorma, aman ev isi aman su bu deme mumkun oldugunca dinlen ,ozellikle ilk 4 ay
arada girip bilgilendirirsin bizi optum
Kızlar bugün test sonucumu aldım ANNE OLUYORUM :)
bende girmeyeli baya olmuş
oğlum büyüdü tosun paşammmgülüyo artık köpek gitgide insan dahada bağlanıyo nası bi duygu böyle
herkes bebişleriyle uğraşmaktan giremiyo sanırım bende öyle.
ne diycem bilemiyorum ya Allahım herkese tattırsın inşallah
arada girip yazak yaa merak ediyo insan
slm
çok şükür 2 aylık olduk teyzoşlar
kızım günden güne büyüyor bizide büyülüyor
büyük bir aşk bu başka bişey değil
geceden sabaha özlüyorum kızım elifi:)
zeynepcim bizim işitme testi 1 haftalıkken yapımştı
geçen hafta kalça usg miz vardı temiz çıktı çok şükr oda.
perşembe günü aşımız var bakalım o zaman tartar boyunuda yazarım
en son 55 cm 4400 idi
inş almştır kuzucum.