- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.021
Canım maşallah kilosu iyi bebişinin. biz 1.ayda 1aşı 2.ay da 3 aşı yaptırdık.burada böyle.masallah senin tosununaaa.... kahka bile atiyolar canim bazen melekler gulduruyo onlari.... ee e kizlar ne alemdesiniz bebisler nasill??? Sayiden zormus arkadlasar bebek bakimi, buyuk sabir ama bir gulucuk attilarmi tamam dunyalar benimmm oluyooo
benim oglanin gaz sancilari icin denemedim kalmadi arkadaslar, rezene, kimyon seker, serbet... ne denediysem nananayyy.. doktorumuz bir damla verdi onunlar birlikte rahatladik cok sukur... kizlar ebnim buyuk bir derdim var ebnim oglum gosumu almiyor, alisti bibereona geceleride almiyor artik cok uzuluyorum, sagip sutumu biberonla veriyorum ama nereye kadar sutum kesilcek diye korkuyorum... ne yapcami sasirdim bu konuda tavsiyleri olan arkadaslar lutfen yazin buraya.. o kadar uzluyorumki gogsumu almamasini, her biberonu vermeden once nerdeyse deniyorum yok iki gundur hicten almiyor.... bide iki gundur biberondan emerken bogulcak gibi oluyo, sanki bogazina bisey takilmis gibi dun doktora goturdum adam hicbirseyi yok reflex diyo... sizde de oluyormu?
Gelisimi cok sukur yerinde oglum 7 hafta 1 gunluk oldu kilosu 5600 doktor gayet iyi dedi.. boyu 55cm olmus...Arkadaslar ben simdiye kadar topuk kani, ve isitme testi hastanedeyken yapilandan baska birsey yapilmadi tam iki aylik oldunda haftaya yani ilk asisi olcak, sizler kalca testi filan diyonuz onlar burda yok.. siz basladinizmi asilara....
slm
çok şükür 2 aylık olduk teyzoşlar
kızım günden güne büyüyor bizide büyülüyor
büyük bir aşk bu başka bişey değil
geceden sabaha özlüyorum kızım elifi:)
zeynepcim bizim işitme testi 1 haftalıkken yapımştı
geçen hafta kalça usg miz vardı temiz çıktı çok şükr oda.
perşembe günü aşımız var bakalım o zaman tartar boyunuda yazarım
en son 55 cm 4400 idi
inş almştır kuzucum.
slm
çok şükür 2 aylık olduk teyzoşlar
kızım günden güne büyüyor bizide büyülüyor
büyük bir aşk bu başka bişey değil
geceden sabaha özlüyorum kızım elifi:)
zeynepcim bizim işitme testi 1 haftalıkken yapımştı
geçen hafta kalça usg miz vardı temiz çıktı çok şükr oda.
perşembe günü aşımız var bakalım o zaman tartar boyunuda yazarım
en son 55 cm 4400 idi
inş almştır kuzucum.[/QUOTM
Masallah elif hanima allah anzarlardan saklasin, kizz herhalde uzun olcakkk .. kiloda cok sukur iyi aliyolar ele avuca geliyolar simdi, sagliklarida yerinde oldumu degme keyfimizee... askii ne askk.. cektimiz butuna acilar, tedaviler yasadiklarimizzz hicbisey degilmis bu sevgiyi yasamak icin.... bende canim pazartesi randevum 2 aylik tam oglum olcak ilk asisi yapilcak teyzesi ins....
maşallah canım iki aylık olmuşunuzuzun zaman oldu yaa burda iki kişi görmeyeli :)
bizimde pazartesi günü aşımız var tam iki aylık olcak yavrum
aynı bende sen gibi akşamdan sabaha özlüyorum danayı
bir aylıkken aşısını yaptırdığımda 5200 gramdı tosun paşa bakalım şimdi kaç olmuş
ben doktor kontrlüne götürmüyorum sadece sağlık ocağına kaydettirdim orda aşısı ve kontrolu yapılıyor zaten daha 1 kere gittik pazartesi iki olcak
Sılanazcım göğsünü almamasına üzüldüm
biberon zor ve zahmetli olur
ben mama falan vermiyorum alısırsa biberona mamaya memeyi almaz diye korkuyorum
gaz için bende bi damla aldım bitkisel fazla kullanmadım
kalça testi falanda yaptırmadım
oğlunu çok öptüüük
merhaba arkadaşlar,
hepimiz bebişlerimizle meşguluz yazamıyoruz eskisi gibi.
inşallah daha sık yazarız.
biz 2 aylık olduk şükür
bebişler iyi sayılır gaz sorunu biraz azaldı simplex isimli ilacı kullandım.arada yine veriyorum.iyi geceler çayı aldım bebişler için huzursuz olduklarında geceleri 50 cc kadar veriyorum.
ama nedense en uzun 4 saat uyutabildim daha fazlası olamadı bir türlü ben 2 saatlik uykularla dayanmaya çalışıyorum.var mı daha fazla süre uyutabilen bana da yazın lütfen.
3-4 saat aralıklarla 120 cc mama veriyorum.2.ay aşılarını olduk ,kalça ultrasyonu temiz çıktı Şükürler olsun.
bebişler beni tanımaya başladı ,gülüyorlar bana arada.
selam tazeçik anneler nasılsınız?
çok şükür bizler iyiyiz kalça usg çektirdik biz sorun yok çok sükür göz muayesini de yaptırdık masallah hersey yolunda dedi doktorumuzemzirme olayına gelince masallah kızım güzel emiyor tabi artı mama alıyor ama oğlan emmek istemiyor bende ona sagıp veriyorum günde birkaç defa bende çok üzülüyorum amma yapıçak birsey yok benim de süt yetmiyor b bu arada ıhlamur kaynatıp için çok güzel süt oluyor denemeye deger
2 aykıkken bende kontrole götürdüğümde kızım k4 kilo oğlan 4 800 olmuş şükürler olsun toparlandılar onlar iyi olsund a herseyi çekmeye hazırız uykusuz geceler çok zor ama .....
elifcim masallah çok büyümüs çok tatlı olmuş bebisin allah nazardan korusun
ankaralı elifin masallah çok güzel büyümüş sen mama veriyomusun?
bu arada rudi sen nasılısın bayadır haber alamadık senden nasıl uyku sorunu düzene girdi mi?
neyse ara ara kacın gelin havalar da soguk zaten birbirimizden haber alalım hepinizi kocaman öpüyoruz bebişlerinizi benim için de koklayın.
kizlar cizelgeyi nasil yapiyorsunuz yazsaniza lutfen ayy bende degisteryim artikkk firsat buldum..
canım çizelgeyi bu siteden yapıcaksın
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers
senin oğlanda güler yüzlü demek bizimki gibi
biraraya getirsek kakır kikir ederler desene :)
canım ben 5 aralıkta doğum yaptım pazara denk geldiği için 6 sında aşısını vurdurcam
kilosuna ve boyuna ne diycek merak ediyorum gören tombik bu çocuk diyobiraz hareketlensinde spora başlıyım :)
ben hamilelikte aldığım 18 kiloyu verdim kırkım çıkmadan
hiç istemiyordum halbuki bikaç kilo kalsaydı keşke
oğlanda tersine babasına çekti
kızlarrrrrrrrr
benim de göbek acaip rahatsızlık veriyor bana ve çevremdekilere sanki 4-5 aylım hamile gibiyim.
uffffffffff napacağız böylee.
iki bebekten fırsat bulup spor da yapamam,vakit bulsam ancak uyuyorum...
önerisi olan var mı ?
rota virusu aşısı yaptıran var mı. 3.ay ın sonunda yapılıyormus sağlık ocağından söylediler,tercihe bağlı.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???
rota virusu aşısı yaptıran var mı. 3.ay ın sonunda yapılıyormus sağlık ocağından söylediler,tercihe bağlı.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???
günaydın kızlar
biz şimdi aşıdan geldik beratım 60 cm 6600 gram olmuş
oğlumun iki bacağından ve bi kolundan aşı yaptılar çok ağladı içim yandııateşlenebilir dedi ebeler inş. bişi olmaz tosunuma
ben dayanamıyorum ya aşı yapılırken bi arkadaş tutuyo bakamıyorum bile
maaşallah tosununa elif
benim kızım geçen hafta oldu.çok şükür ateş vs olmadı
aklında bulunsun yıkama ama 3 gün falan.
biizmde geçen hafta 58 cm 5 kg idi.tosuncuk olmasakta iyiyz bizde