2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam tazeçik anneler nasılsınız?
çok şükür bizler iyiyiz kalça usg çektirdik biz sorun yok çok sükür göz muayesini de yaptırdık masallah hersey yolunda dedi doktorumuz emzirme olayına gelince masallah kızım güzel emiyor tabi artı mama alıyor ama oğlan emmek istemiyor bende ona sagıp veriyorum günde birkaç defa bende çok üzülüyorum amma yapıçak birsey yok benim de süt yetmiyor b bu arada ıhlamur kaynatıp için çok güzel süt oluyor denemeye deger
2 aykıkken bende kontrole götürdüğümde kızım k4 kilo oğlan 4 800 olmuş şükürler olsun toparlandılar onlar iyi olsund a herseyi çekmeye hazırız uykusuz geceler çok zor ama .....
elifcim masallah çok büyümüs çok tatlı olmuş bebisin allah nazardan korusun

ankaralı elifin masallah çok güzel büyümüş sen mama veriyomusun?
bu arada rudi sen nasılısın bayadır haber alamadık senden nasıl uyku sorunu düzene girdi mi?
neyse ara ara kacın gelin havalar da soguk zaten birbirimizden haber alalım hepinizi kocaman öpüyoruz bebişlerinizi benim için de koklayın.

merhaba arkadaşlar,
hepimiz bebişlerimizle meşguluz yazamıyoruz eskisi gibi.
inşallah daha sık yazarız.
biz 2 aylık olduk şükür
bebişler iyi sayılır gaz sorunu biraz azaldı simplex isimli ilacı kullandım.arada yine veriyorum.iyi geceler çayı aldım bebişler için huzursuz olduklarında geceleri 50 cc kadar veriyorum.
ama nedense en uzun 4 saat uyutabildim daha fazlası olamadı bir türlü ben 2 saatlik uykularla dayanmaya çalışıyorum.var mı daha fazla süre uyutabilen bana da yazın lütfen.
3-4 saat aralıklarla 120 cc mama veriyorum.2.ay aşılarını olduk ,kalça ultrasyonu temiz çıktı Şükürler olsun.
bebişler beni tanımaya başladı ,gülüyorlar bana arada.

Canım maşallah kilosu iyi bebişinin. biz 1.ayda 1aşı 2.ay da 3 aşı yaptırdık.burada böyle.
iice aç bırak o zaman gögsünü alır belki yine almaz ise sağıp ver başka çare yok.inşallah düzelir..

Büyüyorlar ve bize kendini aşık ettiriyorlar dimi canım. İnşallah tüm testler hep böyle temiz çıkar kuzularımızla sağlıklı ömür geçiririz.

yakışıklım büyüdü teyzeleriii gülüyo artık

Eki Görüntüle 337893

elfkaya harika bişi bu yaaaaaaaaa..maşallah 41 kere..

Elfkaya biz senle ayni gunmu dpgum yaptik benim oglumda 6 aralikta dogdu pazartesi 2 aylik olcak ve ilk asimiz buyuk heycan var.... seninki saiden kucuk taosuncuk olmus, cok guler yuzlu ayni benim oglum gibii hehehhee rabbim korusun yavrularimizii...

Canim benim sut kanalarim tikandi, gogsumde iltihap oldu oldum oldum dirildim bir hafta sutumu sagdik verdik biberonla alisti kerate, emmek zor geldi.. ara ara aliyodu simdi hepten kesildi.. ins. yine alcak ugrasiyorum.... gaz olmuyasa cok iyi cnaim bende 1 haftadir cok sukur gazdan yana rahatim ...bizde senin yavrusnu optukkk canimm... elf buzluga koydun sutlerden hic kullandinmi... ben bi kere kullandim ama icim hic rahat etmedi... ne bilemm...

Canim benim oglum ilk zamanlar cok uzun uyuyodu 5 sati bile buluyodu simdi hep kus uykusunda 3 saati gecmiyo uyudugu... masallah saka maka buyuduler cok sukur geceleri uyuyor oglum ondan bende kestiriyorum ama kalkip sut sagmasi biberonlamasi, aletleri yikamasii ama cok skur bunada sukur insallah tekrar gogsumu alir almasada ins. boyle 5 aya kadar veririm ins, cnaim isirgan kaynatiyorum ben oda sut yapiyor bide dogal bir ilac var ondan kullaniyorum sut yapsin diye arada cok sukur simdilik yetiyor...

Canim sagdiktan sonra sutu ne kadar sure disarda suruyosun ben onceden dolaba koyudum 1 saat gectikten sorna ama 6 saate kadar oda sicakliginda hic bisey olmaz dolaptan cikart, ilt derken vitaminleri oluyor diye disarda birakiyorum... yine ilitiyorum baya gectikten sonra ama bilmiyorum.... ben elektronikle sagiyorum. elle daha cok sagiliyor diyorlar ama inanaki gunde 5 kez en az elle basa cikamam diye yapmadim hic... sen ne tavsiye edersin

kizlar cizelgeyi nasil yapiyorsunuz yazsaniza lutfen ayy bende degisteryim artikkk firsat buldum..

canım çizelgeyi bu siteden yapıcaksın
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers

senin oğlanda güler yüzlü demek bizimki gibi
biraraya getirsek kakır kikir ederler desene :)
canım ben 5 aralıkta doğum yaptım pazara denk geldiği için 6 sında aşısını vurdurcam
kilosuna ve boyuna ne diycek merak ediyorum gören tombik bu çocuk diyo biraz hareketlensinde spora başlıyım :)

ben hamilelikte aldığım 18 kiloyu verdim kırkım çıkmadan
hiç istemiyordum halbuki bikaç kilo kalsaydı keşke
oğlanda tersine babasına çekti

rudi ve duss

allah bebeklerinizi güle güle büyütmeyi nasip etsin
illaki zor oluyordu biz bir bebekle vaktin nası geçtiğni anlamıyoruz sizi hiç tahmin edemiyorum ama onun tadıda ayrıdır ama

heheee vallahi oyle canim simdide benimki saclarimi yolmakla mesgul, olsun 1 gunaralari desene.... canim masallah nasil verdin bende 12 kilo verdim ama 8 kilom daha var gobek cok rahatsiz ediyo beni.....

kızlarrrrrrrrr
benim de göbek acaip rahatsızlık veriyor bana ve çevremdekilere sanki 4-5 aylım hamile gibiyim.
uffffffffff napacağız böylee.
iki bebekten fırsat bulup spor da yapamam,vakit bulsam ancak uyuyorum...
önerisi olan var mı ?

rota virusu aşısı yaptıran var mı. 3.ay ın sonunda yapılıyormus sağlık ocağından söylediler,tercihe bağlı.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???

kilo konusunu merak etmeyin kızlar hamilelikte depolanan yağlar bebeklerin sütü için.her halukarda emzirdikçe eriyecek onlar yalnız üzerine almamak lazım tabi hamurlu yağlı şeylerin fazlasından kaçınmak gerek...

canım ya,su göbegi hiç sorma aynen 5 aylık gibi duruyor hiçbir kıyafetim olmuyor canım çok sıkılıyor benim de doktorum dedi plates yap, mekik çek , ama fırsat yok fırsat bulınca tek yaptıgım sey uyumak inşş zaman içinde erir .
rota virusu aşısı yaptıran var mı. 3.ay ın sonunda yapılıyormus sağlık ocağından söylediler,tercihe bağlı.

elif cim hiç sorma tat alma diye birsey yok ne yaptıgımı bilmiyorum bide bakıyorum aksam olmuş

Son düzenleme:

canım bnde araştrdım bunu
bi dr arkadaş şöyle dedi bende vazgeçtim
eğer çok kalabalık ve hijyen olmayan bi işten gelip bebekle temas oluyorsa yapılmalı
ama yok böyle bişey sözkonusu değilse gerek yok demişti
misal arakdaş dr olduğu için ve eşide asker olduğu için biz yaptrcaz diyordu

günaydın kızlar
biz şimdi aşıdan geldik beratım 60 cm 6600 gram olmuş
oğlumun iki bacağından ve bi kolundan aşı yaptılar çok ağladı içim yandıı ateşlenebilir dedi ebeler inş. bişi olmaz tosunuma

ben dayanamıyorum ya aşı yapılırken bi arkadaş tutuyo bakamıyorum bile

Son düzenleme:
maaşallah tosununa elif

benim kızım geçen hafta oldu.çok şükür ateş vs olmadı
aklında bulunsun yıkama ama 3 gün falan.
biizmde geçen hafta 58 cm 5 kg idi.tosuncuk olmasakta iyiyz bizde

Hosgeldiniz.. Maslalh elif bu sayiden tosuncuk allah nazarlardan sakalsin canim sadece annesutumu veriyon... sutun baya yaramis karetaya...

Bende bugun goturdum oglumu 2 aylik asisini oldu ama kolundan yapmadi agzindan bir sivi veridi sonra iki bacagindan asi yapti ben bakmadim zaten esim aynimdaydi ama icim gitti resmen yavrum aglarken.. ama 1 dakika agladi aglamadi emzigi verince sustu hemen uyudu Benim bebegimde 60 cm 6000 kilo olmus teyzesii hersey yolunda elhamdulillah boylede devam etsin insallahhh bir daha 4 aylik asimiz var... sonraki kontrolumuzde bir ay sonra

maaşallah tosununa elif

benim kızım geçen hafta oldu.çok şükür ateş vs olmadı
aklında bulunsun yıkama ama 3 gün falan.
biizmde geçen hafta 58 cm 5 kg idi.tosuncuk olmasakta iyiyz bizde

Vayy bee Gulsum dogurdukta iki aylik oldular hee masallahhh.... cok sukur ebnimkindede ates filan olmadi, kizalr narin olur masllah kilosu cok iyi canim.... ben sagip veriyorum cok tuvalete cikiyo diyom kilo almiyo herhalde ama cok sukur iyi gleisimi pasamin.... kollarim sirtim agiriyor inanki simdidenn hehehehhehe.... eee nassil gidiyo annelik gulsum? ben cok sevdim bu anneligi butun dnyam hayata bakisi hersey degisti oglumlaa.... cok seviyorum ben bunu icime sokasim geliyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…