- 17 Kasım 2009
- 3.932
- 24
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.961
kizlar cokmu kotu cocuklarin sadece mamayla beslenmesi cok canim sikiliyo buna
o sutdamla damla geliyo
kesildi bile
cok uzuluyom buna
kardelencim öncelikle bebişlerine sağlıklı hayırlı uzun ömür diliyorumSlm kizlar
Nasilsiniz herkes bebeklere bakmaktan buraya ugrayamiyo
Ben pek iyi degilim esim hala issiz hergun kavga tabi
Neyse bunlAr bi tarafa
Bi sorum olcakti
Benim sutum 10 cc geliyo toplam onuda saginca
Bildiginiz bisey yokmu bunun icin
Hepimize kolAy gelsin
Canım bebişlerin doğması ile birlikte herşeyin geride kalması ne güzel dimi. Geçmiş olsun.
vee
Gözün aydın olsun , bebişlerin Hayırlı olsun canım. sen bir tane daha cocugun vardı değil mi?
Yalnız mı bakıyorsun bebişlere..
merhb kızlar,epeydir giremedim
kızım fıtık ameliyatı oldu
neler yaşadım bilseniz...o küçücük haliyle ameliyata aldılar kuzumu
şükür şimdi iyi toparlamaya çalışıyoruz
ben,im sağ tarafımda açılma var ve akıyor((
sanırım iltihap kaptım,kızım ameliyat oldu hastanelerde hijyen sağlayamadım sanırım
ne olcak bilmiyorum gitmedim de dr a..
sağolun kızlar
dün ev işni biraz abartnca kanama geldi dikiş yerimden
bugün iyiyim sızıda yok çok şükür..
batikon yaptryroum eşime..
kızlar hepinize güzel bir soruuuu
bebeğine mevlüt yapan yada yapacak olan var mııı
benim en büyük hayalimdi bu
ama bana destek yok
herşeyi tek başıma nasıl yapcam bilmiyorum
kızıma güzel bi takım almayı düşünüyorum nasip olursa
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz fikir olsun bilmeyenle riçin
36 haftalık özellikle ikiz annelerine sorum olacak kızlarrrr
bebeklerinize prematüre dendimi
rop muayenesi nörolojik muayene istendimi tüm batın usg ve ekokardiyografi istendi mi sizdennn
ben 36+4 de doğum yaptım dr prematüre dedi bebişlerim için bütün bunları ve de yanında bi dolu kan tahlili istedi de
sağolun kızlar
dün ev işni biraz abartnca kanama geldi dikiş yerimden
bugün iyiyim sızıda yok çok şükür..
batikon yaptryroum eşime..
kızlar hepinize güzel bir soruuuu
bebeğine mevlüt yapan yada yapacak olan var mııı
benim en büyük hayalimdi bu
ama bana destek yok
herşeyi tek başıma nasıl yapcam bilmiyorum
kızıma güzel bi takım almayı düşünüyorum nasip olursa
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz fikir olsun bilmeyenle riçin
evet canım premature deniyor.bizden sadece bera testi istediler 3 gün küvezde kalmasına rağmen ama bera yı yapacak hastaneler randevumuz dolu diyor. eşim isehiç yaptırmak istemiyor.36 haftalık özellikle ikiz annelerine sorum olacak kızlarrrr
bebeklerinize prematüre dendimi
rop muayenesi nörolojik muayene istendimi tüm batın usg ve ekokardiyografi istendi mi sizdennn
ben 36+4 de doğum yaptım dr prematüre dedi bebişlerim için bütün bunları ve de yanında bi dolu kan tahlili istedi de
kızlar bişey soracam
benim dikişlerim iyi görünüyo daaa
dikişlerin üstünden göbek altına kadar olan bölgede derime dokununca hala acıyo sizde durumlar nasıl
benim ikizlerdi diye mi acaba deri daha mı cok esnemiştide ondan böyle yada siz nasılsınız durumlar nedir
merhaba arkadaşlar
biz ilk defa deneme yapacağız inşallah bu ay gideceğiz bir kaç aydır Fatih üni.tüp bebek merkezine kafaya koyduk ama sımdı gıtme gunumuz yaklaştıkça acaba orası ıyı mı dıye de dusunmeden edemıyoruz ne yapsak bılemedık tabıkı hakkımızda hayırlısı ne ıse onu goreceğız onuda kabullenıyoruz sızlerın yazdıklarınızı okudukca bızım bıraz daha öğreneceklerımız var dıye hayıflanmamak elde değıl sorun eşimde öncekı bakınmalarımıza gore micro tese yapılacağını söylemıslerdı herhalde yıne öyle olacak dıye dusunuyorum ılk gıderken nelere dıkkat etııgınızı ve ne yapmamız gerektıgını nasıl dusunmemız gerektığını sızlerden yardım talep edıyorum bu evrelerı bana soylersenı en azından bılıçlenmıs olurum dıye dusunuyorum.ben sızlerınde en kısa zamanda bebişlerine Allah cc kavuştursun inşallah beni de tabiki lütfen bilgilerinizi benden esirgemeyin
be n 35+5 de yaptım küveze 5 dk girseler bu söylediklerin yapılmak zorunda yoksa adli soruşturma yapılıyomuş bebekler oksijen aldıkları için o süreçte kalbe göze ya da kulağına zarar gelmişmi kontrol ediyolar hepsinden geçtik şükür..
benim de derdim bu zatenn benim bebişlerim hiç kuveze girmedilerevet canım premature deniyor.bizden sadece bera testi istediler 3 gün küvezde kalmasına rağmen ama bera yı yapacak hastaneler randevumuz dolu diyor. eşim isehiç yaptırmak istemiyor.
saolasın canımslm arkadaslar
LaHOR
Canim seninde gozuna aydin rabbim yavrularini saglikli sihatli buyutmeyi nasip olsun, senin ikiz oldu sonrada belli olmustu.. cok sevinmistik bak bugun kucaginada aldin cok sukur, allah yardimcin olsun bacim senin bide kizin vardi... sen ustesinden gelirsin allahin izni ile butun ikiz annelerine rabbim guc kuvvet, bol bolda sut versin....
.
benim de derdim bu zatenn benim bebişlerim hiç kuveze girmediler
3 günle prematüre sayılıyo rop muayenesi biraz sıkıntılı oluyomuşş boşuna eziyet çekecek yavrularım diye üzülüyorum
yaptırmazsak da içimizde kafamızda soru işareti olarak kalacak hep ....
buarada rudi bu bera testi nedirr???
saolasın canım
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
hayra sevkedecek insanlarla karşılaştırsın Mevlamm
ewt birde kızım var....
mama yap kıızım bez getir kızım kıyafet getir kızım
şimdiden isyanları oynamaya başladı yavrum yaaa
küveze girmediyseler ne gerek var acaba..rop 5 dk sürüyo ama bebekler çok ağlıyo malesef..
berada kulağa bakılıyo bende yaptırmadım bebeklerin uyuması gerekiyomuş yapılırken olmazsa onlar uyutuyolarmış diye duydum.
Kızlar merhaba.
P.tesi yumurtalarım toplandı. Korktuğum kadar kötü geçmedi :) Hatta hiçbişey duymadım :) 13tane yumurta toplanmış. Dün görüştüm hastaneyle 11tanesi olgunmuş. 10tanesi döllenmiş. Yarın arayıp gene durumu sorucam. Belki yarın transferim olur diye düşünüyorum. Çok heyecanlıyım :)
Bu tedavimde toplama işleminden sonra kullanmam için 4tane hap bi iğne verdiler. İlk iğnemi dün oldum. İğne sonrası çok ağrım oldu, kıvrandım. İğne biraz ağırmış oyüzden ağrım olabilceğini söylediler.
Güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım inşallah :)
Kendinize iyi bakın görüşürüz...