2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar nerelerdesiniz? Bebişler tüm vaktinizi alıyormu? Uyurken felan buralara tklınkızlar. Özlüyorum sizlerle sohbeti. Bebişlerimizi konuşalım.

Bu arada face grubundan haberiniz var mı? Kapatılmış galiba. Yeni grup kurulmuş, diğer topiğede sordum ama davet gelmedi. Bileniniz varsa banada haber verin.

selam
sanırım herkes koşuşturmacada
bende öyleyim tabi
zaman naısl geçiyor anlamıyorum
40 mız çıkcak p.tesi heycanla bekliyorum
kızımla öpüşüp koklaşıyorum doyamıyorum ya

Yarın transferim oluyor :) Allah inşallah ilk önce bebişimi veya bebişlerimi karnımda hissetmemi, sonrada kucağımı alıp koklamamı nasip eder...

kızlar bizde 20 günlük olduk artık.Kızım iyi çok şükür ama dr.iki saatten önce emzirme reflü yaparsın çocuğu dedi iki saati bekleyeyim derken özellikle geceleri bebeğim çok ağlıyor versemmi vermesemmi çok ikilemde kalıyorum...

Arkadaşım bizim doktorda tam tersi, siz bebeğe tabisiniz ne zaman isterse ver dedi. Bizim bazen saati bile bulmuyor.Kilo alımıda iyi gece uykusuda fena değil. Dr dediği bu zamanlarını çok ararsınız bu yüzden emzirebildiğin kadar emzir dedi.Üstelik ben çalışıyorum 1ay sonra işe başlıyacayım.Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Allaha emnet olun.

ne güzel demiş ya bende anlamadım bende sizin gibi işe başlayacağım doğum iznindeyim bazen 2 saati beklemiyorum o zaman da reflü olur diye korkuyorum.siz de kendinize iyi bakın Allah bebeğinize ve size sağlık ve hayırlı bir ömür versin..

selam anneler nasılsınız?
ben bayadır giremedim benim gecem gündüzüm birbirine girmis durumda benim oğlan gece ayakta gündüz uyuyor bide kadılma çıktı basıma istegi birsey olmayınca çok sinirleniyo çocugum simsiyah oluyo ya ,doktorum olur normal bu dedi 3 ay geçsin rahatlayacaksınız dedi inşş
dün kalça cıkıklıgını çektirdik çok şükür iyilermiş elimden geldigince emzirmeye çalısıyorum kız çok istekli oglan la mücadele veriyorum emmek istemiyor çok üzülüyorum
ona da genelde sağıp veriyorum ne yapım.
kızlar ya kusma sorunu ğaz sorunu halen devam ediyor bide ek gıdalara başlasak ne güzel olucak
benim göbek halen kocaman sizde ne durumda doktor bol bol ekzersiz dedi ama ne mümkün fırsat buldukca canım uyumak istiyor çok uykuısuzum hepinizi kocaman öpüyorum
bol uykulu geceler hepimize:)

ravza canim senin doktorun halt yemis, africada digerulkerlerde saatlere goremi ebbek besliyolar enden cikmis, tabiki duzenli ama sen bebege uycaksin canim agladimi verceksin benim doktor sinirsz diyo, su kadar ml ver bile demiyor, ilk aylar aldiklari kilo cok onemli sen reflu yazdiktan sorna ben bir arastirdim ana dedim bu belirtiler benim bebede var yoksa oldum ama canim inanki her bebek oyle, benim oglum simdi 37 gunluk inanki canim bugun saat basi doyurdum agliyor ariyor vermeden olurmu.. bazen 3 saatte bir bazen 4 bile oluyor ama bazende bir saatte bile veriyorum reflu yapilan degil dogumdan sonra erken dogumda, yada anne sutu almayanlarda gorulme sansi daha yuksemis.... ama ben vallahi veriyorum canim verdikten sonra gazini cikartip bir 10 dkaika kadarda dik tutummu hic birsey olmuyor.. sende canim doktor dedi diye ac birakma bebsisi

Canim bende ayni bende giremiyorum, ama arkadaslardan kimse de ugrayamiyor.... canim benimkide bazen oyle gunduz uyuyo gece uyanik... cok zor vallahi.. ama cokda zevkli ne yapcan... katilmalar gazdan dolayi oluyordur canim ahh bu gazdan ben kac haftadir neler cekiyorum.. simdi doktorumuz dogal bir ilac verdi cok sukur uykumuz gazimiz baya bir normale dondu.. kusmada cnaim bir kac kez benimikinin burunundan geldi ay ben nasil korktum ne oluyor diye doktor normal dedi cok yedimi agzinda tutar onuda burnundan atar dedi... kilo alimi normal olduktan sonra kusma onemlid egil ama kilo alamiyorsa o zaman problem vardir dedi.. benim oglum 1 aylikken goturdum en son masallah 4700 olmus... cok sevindim.... ben ccnaim 37 gundur sagip veriyorum hastaliklar pesimi birakmadiki bir turlu arada birde gogsumu veriyorum zar zor ama sadece cok sukur anne sutu yetiyo simdilik... canim benim gobekte baya duruyor sezeryan olunca ne etccen bende 40im bir ciksin baslayip ins. yavas yavas spora bogazdan kisamiyorum sutum kesilir diye.... uykusuzluk hepimizin bir probeli ben gece allahim bir sabah olsa kaynanam gelsede yarim saat uyusam diye inanki nasl bekliyorum ama baktikca yavrumada icim gidiyor,,,,

sağol canım içimi rahatlattın öyle yapayım bari.benimde kafam karışmıştı zaten ama kusunca demekki doktor doğru demiş diye düşünmüştüm ama zannedersem bebeklerde hep oluyor kusma neyse Allah senin bebeğinede sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin...

Selam duss ve tüm kızlar,
benim gece gündüz kavramım kalmadı,1 saat uyu kalk modundayım.günler öyle geçiyor, sürekli evdeyiz bebişlerle,hastaneye gidince evden çıkıyoruz sadece. kalça ultrasyonu çektirdikşükürler olsun temiz çıktı. emziremiyorum artık sadece mama alıyorlar,gögsü redediyorlar biberona alıştıklarından..
kusma gaz sebepsiz ağlamalar bizde had safhada umarım kısa zamanda geçer v mutlu bebekler olurlar ee bizde birazrahat ederiz.
sanırım tek bebek anneleri alıyor bebişleri gezmelere gidiyor ve buraya yazmaya vakit bulamıyorlar. ama ben hep evdeyim iki bebekle çıkmak işkence gibi. ve tek sosyal hayatım internet

selam kizlarr nasilsiniz ,bebisler nasil, baya bi bos kaldi buralar hepimiz dogurduk daha pek gelemez olduk:)
biz 2 bucuk aylik olduk, gunden gune degisiyorn gittikce cok tatli olmaya basladi, nerdeyse kahkaha atacak sekilde guluyor, kafasini dik tutup kendisi dik ayakta duruyor
veee artik kizim beni taniyor,okadar kalabalikta baskasinin kucagindayken direk bana bakiyor, kucagima alinca hemen susuyor,artik buyuyor benim kizim

sizin yavrular ne durumda, sizi ve bebislerinizi optuk

Arkadaşlar aranızda HSG Testi çektiren varmı nereyi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...Fiyatlar her yerde cok farklılaşıyor içinden cıkamadım.

selam hanımlar
nasılsınız? Annelerde bebişlerde inşş iyidirler ......
Valla bende evdeyim dısarıya çıkamıyorum dedigim gibi dısarıya çıkmak iskence gibi geliyor zaten yorgnum daha da beter yoruluyorum kalca usg bende cektirdim çok sükür temiz çıktı yani iyi simdi de göz kontrolu istedi bence hiçbir sorun yok dedi ama önlem amaçlı erken dogdukları iiçn istedigini söyledi.
Murat karaçorlu göz doktoruna mutlaka götürün dedi bende önümüzdeki çarsambaya gün aldım .doktordan eve evden doktora aynen bende senin gibiyim çok da bunaldım çevremde bütün herkes çalısıyor.sıkıldım bir yaz gelse acısını çıkaracagım.

canım bende yazı düşünüyorum şimdiden. Allah tan kış da evde oturuyoruz yoksa patlardık dışarda güneş olsa biz böyle camdan bakıp güzel havalarda iç geçirirdik ancak.
yazın nasıl dışarı çıkacağız şimdiden planlar yapıyorum. ikiz bebek arabası maglum her yere sığmıyor. tek tek alsak 2 kişi ile her zaman çıkmak gerekecek. bir parka bile insek hava almak için zor olacak gibi. sen bebek arabası aldın mı ?

ayy canim benim yaa hep icimde geciyodu bunda olcak diye :) cok cok sevindim artik sende adayisin hadi gozun aydin olsun Allah tamamina erdirsin, cok dikkat et kendine, insallah sira kalp atisini duymakta :)

Doğruyu söylemek gerekirse benim için olmicak diye geçiyordu. Eşimde öyle düşünüyordu. Çünkü transfer öncesi doktor olumsuz konuştu hatta isterseniz transferi yapmayabilirizde demişti Kullandığım iğnelerden dolayı hormon değerlerimde yükselme olmuş. Ve tutma şansı %20 demişlerdi. Oyüzden bu tedavide umudum pek yoktu. Hatta sabah hastaneye giderken eşime boşa gidiyoruz negatif sonuç çıkıcak demiştim. Hastaneden arayıp testiniz pozitif dediklerinde ayaklarım yerden kesildi, gözyaşlarımı tutamadım :) Yarın 2.testim için tekrar hastaneye çağırdılar. İnşallah sımsıkı tutunur bebeğim... Çünkü kucağıma alıp kokusunu içime çekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum...

Canım gözün aydın mutlu sağlıklı ol hep..

Tşk ederim cnm Çok sağol. :119:

Ay ay ay, maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin. Çok sevindim çokkkk...

Amin cnm inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…