2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

KIzlar ben suan hastanedeyim acilmam baya var 10 cm olmasina 3 cm kalmis suan yuruyorum daha hic sancim yok biraz sanci baslayinca belden igne yapilcak yani hastaneden disari cikmam yasak bugun dogurcam insallah dua edin bana, buhun geceye kalmazsak dogum tarihi 01/11/11 olcak insallah gelismeleri yazarim sonra

saol canım gerçekten az kaldı
14 kilo almışım daha ne olsun bacım :)))

maşallah bebeişine bella..
Sağlıkla vaktinde gelir inşallah bebişin.kasım sonu bizim grup komple doğurur gibime geliyor

amin canım kasım anneleri ekimde döküldü aralık anneleri de kasım da doğurucak sanırım

hadi hayırlısı merakla bekliyorum haberini allah sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin

dualarımız seninle kolay doğum olur inşş gelişmeleri yaz mutlaka

Canım belki şu an doğuruyosundur. Allah bir avaz da kurtarsın. Dualarım seninle..

hadi canım hayrlarla gel hastaneden
inş kızınla çıkarsın hastaneden sağlıcakla
darısı başımıza

Kizlr bi haberde benden
Dun sabah 215 oldu kalp atislarim ambulAns geldi hemen
Doktorlar durduramadi ikindiye kadar
Sonra 3 cm acilma oldu
Once normal doguma alicaz dediler ama sonra ciger gelistirici olmam icin sancilari durdurdular
Simdi bekliyom bi dozda bugun olucam
Yarin aksama kesicekler sanci kesiciyi sonrasi hayirlisi
Ama doktor dogum yapsan bile ciger gelistirici Olmadan onemli degil zaten belkide kendi gelismistir cok kotu bi zamanda degilsin dedi
Benden dualarinizi esirgemeyin kizlar
Inanin bende butun herkese en icimden dua ediyom
Sonuncuda 1750 1650 gramdi benim cadilar
Yanimda simdi birisi yatiyo 26 haftalik dogum yapmis
Oyle sukrediyorumki bu gunume
Gonul isterdiki hersey normal olsun ama olmadi buda benim imtihanimmis
Aslinda cok uzuldum dogacaklarina desem yalan olur
Bende cok dardaydim 3 ay hep bisey olacak diye devinememek inanin cok zor
Cokta rahatsizdim zaten
Galibe normal dogum olacak bi aksilik olmazsa
Dualarda bulusalim insallah
Simdi merak ettigim 3 cm le nekadar daha beklerler acaba?

*
kardelen haftan çok güzel hiç korkma hakkında hayırlısı olsun inşş bakalım sen mi? ben mi önce doguracam?:13:

Canım haftan gayet iyi telaşlanma ,ciğer geliştirici iğnede yapmışlar. bol bol dua edeceğim senin için.
açılman fazla değil sanırım 1 gün içerisinde tam açılır emin değilim tahmin ediyorum zaten rahim ağzında açıklık vardı sanırım dimi inşallah kolay,sağlıklı bir doğum olur.
gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma.
kızlarına isim buldun mu?

canimmmm hadi gozun aydin sende anne oldun sonunda.... Allahim saglikla buyutmeni nasip etsin , hayirli evlat olsun insallah...bebis nasil iyimi kilosu boyu kac????

sempatikçim hadi hayırlı olsun
şimdi bebeğin kucağındadır
ne olur arada uğrada yaz
kızımız nasıl kilosu boyu cimcimemiz sağlıklıdır inşallah

kendine çooook iyi bak canım

kızlar ben bugun doktora gittim
oğlum iyi şükürler olsun
34+1 de kilosu 2450 gram boyu 44 cm
esniyordu oğlum çok güzeldi
profil resmini değiştirmiş bu sefer yüzüme bakıyordu saolsun :)
11 kasımda yine çağırdı bu sefer NTS denen aletle tanışcaz beni ona sokacakmış tok gel dedi ısrarla.
aralığın 6-7 gibi inşalah normal doğurturuz seni dedi

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
inşallah bi aksilik çıkmazda normal doğumla kucağıma alırım oğlumu

bu arada dussss napıyorsun heyecan varmı
yarın kaçta hastanede olcan yazsana canım

elifçim sakin değilim artık bugün itibari ile heyecanım arttı.çok güzel uyumusum bugün kendimi de iyi hissediyorum .son kez çantama felan bakıyorum hazırlıklar tamamdır. yarın ben 8 de hasatne de olucam tahlil felan yapılacakmış 10 da da sezeryana alıcak doktorum inşş
artık saatleri sayıyorum acayip mutluyum bebişlerimi düsünüyorum ababa bana mı yoksa babasına mı benzeyecek diye ..... artık yavaş yavaş sıra size geliyor .masallah kız oglunun kilosu süper inşş hep böyle devam eder .nts bende çok merak ediyodum 2 defa girdim o kadar .

elfkaya
maşallah bebişine haftasına göre gayet iyi.
Nst ye bende birkez girdim. bebişin kalp atışını dinliyorsun birde sancı var mı ona bakılıyor.

Duss
artık gün değil saatler kaldı bebişlerine kavuşmana. isimlerini belirlemişsindir artık di mi?

Son düzenleme:
selam kizlar en sonunda kizimi aldim kucagima Rabbim en kisa zamanda sizede taddirsin insallah, hala inanamiyorum bu benimmi diye cok tatli bi kiz hic sisi yok hemsireler ne kadar guzel diye bayildilar. suan sukur herseyi iyi sutum daha gelmedi ama emiyor hani su gibo bisey geliyorya onu, dun gece 3:30 da oldu oyle kotu bi dogum olduki dedim bi daha cocuk dogurmam diye, tam 4 saat durmadan sanci cektim dogum dersen felaketti ama tabi sizi korkutmak istemiyorum boyle olmasinin nedeni ilk once belden igne yapildi sancilar hafifledi sonrasinda sanci durdu acilma gec oldu onlarda biraz suni sanci verelim dediler ve o sanci beni delirtti belden yapilan igne suni sanci nedeniyle etki etmedi sonradan yine belime ilac verildi uyussun diye hic yine banamisin demedi yani normal dogum olsa bundan iyi olurdu bagir bagir bi kaldim aman suni sanci falan verdirmeyin neyse uzun lafin kisasi suan iyim hersey dogana kadardi. kilosu 2.950 gr boyuda 48,5cm , hastaneden cuma ancak cikariz zannedersem eve varinca yazarim kendinize iyi bakin opuldunuzz.

Sempatik tebrik ederim seni ve eşini. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Güzel kızını çok merak ettim.Kokla ,öp benim yerimede...
bu arada topiğin 5.kızı gelmiş oldu.
kardelen de 2 kız getirecek dünyaya
galiba duss un erkek bebişi topikin ilk erkeki olacak.
Maşallah hepimize..

evet rudicim belli oldu
ömer ergin
zeynep nur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…