- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.521
selam kizlar en sonunda kizimi aldim kucagima Rabbim en kisa zamanda sizede taddirsin insallah, hala inanamiyorum bu benimmi diye cok tatli bi kiz hic sisi yok hemsireler ne kadar guzel diye bayildilar. suan sukur herseyi iyi sutum daha gelmedi ama emiyor hani su gibo bisey geliyorya onu, dun gece 3:30 da oldu oyle kotu bi dogum olduki dedim bi daha cocuk dogurmam diye, tam 4 saat durmadan sanci cektim dogum dersen felaketti ama tabi sizi korkutmak istemiyorum boyle olmasinin nedeni ilk once belden igne yapildi sancilar hafifledi sonrasinda sanci durdu acilma gec oldu onlarda biraz suni sanci verelim dediler ve o sanci beni delirtti belden yapilan igne suni sanci nedeniyle etki etmedi sonradan yine belime ilac verildi uyussun diye hic yine banamisin demedi yani normal dogum olsa bundan iyi olurdu bagir bagir bi kaldim aman suni sanci falan verdirmeyin neyse uzun lafin kisasi suan iyim hersey dogana kadardi. kilosu 2.950 gr boyuda 48,5cm , hastaneden cuma ancak cikariz zannedersem eve varinca yazarim kendinize iyi bakin opuldunuzz.
evet rudicim belli oldu
ömer ergin
zeynep nur
güzel isimleri,adları ile yaşasınlar.evet rudicim belli oldu
ömer ergin
zeynep nur
selam kizlar en sonunda kizimi aldim kucagima Rabbim en kisa zamanda sizede taddirsin insallah, hala inanamiyorum bu benimmi diye cok tatli bi kiz hic sisi yok hemsireler ne kadar guzel diye bayildilar. suan sukur herseyi iyi sutum daha gelmedi ama emiyor hani su gibo bisey geliyorya onu, dun gece 3:30 da oldu oyle kotu bi dogum olduki dedim bi daha cocuk dogurmam diye, tam 4 saat durmadan sanci cektim dogum dersen felaketti ama tabi sizi korkutmak istemiyorum boyle olmasinin nedeni ilk once belden igne yapildi sancilar hafifledi sonrasinda sanci durdu acilma gec oldu onlarda biraz suni sanci verelim dediler ve o sanci beni delirtti belden yapilan igne suni sanci nedeniyle etki etmedi sonradan yine belime ilac verildi uyussun diye hic yine banamisin demedi yani normal dogum olsa bundan iyi olurdu bagir bagir bi kaldim aman suni sanci falan verdirmeyin neyse uzun lafin kisasi suan iyim hersey dogana kadardi. kilosu 2.950 gr boyuda 48,5cm , hastaneden cuma ancak cikariz zannedersem eve varinca yazarim kendinize iyi bakin opuldunuzz.
canım sen marmaraya gidiyorsun dimi?dr um benide haftada 2 kez çağırıyor
çok zor geliyor artık hastanede uğraşmak belim kopuyor beklemekten
zaten nst çok yoruyor beni
hayrlısyla 3-4 hafta daha atlatsak
2.5 kg olsa kuzumuz...
canım sen marmaraya gidiyorsun dimi?
haftada 2 kez mi
ben 15 günde bir kez hatta dr a kalsa 3 haftada 1 gel diyor.
bizim transferler aynı gün oldu seninle , benim regl tarihim 12 mart, o nedenle sanırım 1 hafta önden hesaplanıyor benimkiler.
Kizlar ben daha doguramadim
3cm aciklikla hastanedeyim hala
Ciger gelistiricimi oldum
Sanci kesici verdiler bekliyom simdi
Dun aldilar sanci kesmek icin bisey yok artik ama artik sancida gelmiyo
Boylede cok gicik oluyo ya
Bugun cuma benim icin dua edin
Bayramda evimde olmak istiyom
Dusunuyorumda vay be bu bebkler icin basima gelmeyen kalmadi
Ins sonu guzel biter
Daha sali gunu olumun ucundan gectim
Ama cok sukur 7,5 ayimizi doldurduk cadilarla
Bumdan sonrasi rabbime emanet
Anne olan herkesideeeee kutluyorum allah anali babali buyutsun
Hayirli evlat olurlar insallah
Kizlar ya belki size gerikafali gibi gelicem ama eskiden kuvez falan yokkende 7 aylik dogan birsuru cocuk var acaba onlar nasil yasiyodu kuvezsiz ve ciger gelistirici olmadan
Cok garip dogrusu
Neyse rabbim hepimize yardim etsin hayirli cumalar
Hayırlı olsun bebişiniz sağlık ve mutlulukla büyütün ..kızlar oh maşallah kuzucuklar birer birer geliyor, Allah analı babalı büyütsün yarın saat 10 da bende kuzumu kucağıma alacağım inşallah , dualarınızı eksik etmeyin lütfen, heyecandan uyuyamıyorum
Haklısın canım önceden küvez de yoktu tıp da bu kadar gelişmemişti ama bebişler maşallah çok iyidi. şimdi ufacık bişeyde bebişlerde hasta oluyor bizde panik oluyoruz.Kizlar ben daha doguramadim
3cm aciklikla hastanedeyim hala
Ciger gelistiricimi oldum
Sanci kesici verdiler bekliyom simdi
Dun aldilar sanci kesmek icin bisey yok artik ama artik sancida gelmiyo
Boylede cok gicik oluyo ya
Bugun cuma benim icin dua edin
Bayramda evimde olmak istiyom
Dusunuyorumda vay be bu bebkler icin basima gelmeyen kalmadi
Ins sonu guzel biter
Daha sali gunu olumun ucundan gectim
Ama cok sukur 7,5 ayimizi doldurduk cadilarla
Bumdan sonrasi rabbime emanet
Anne olan herkesideeeee kutluyorum allah anali babali buyutsun
Hayirli evlat olurlar insallah
Kizlar ya belki size gerikafali gibi gelicem ama eskiden kuvez falan yokkende 7 aylik dogan birsuru cocuk var acaba onlar nasil yasiyodu kuvezsiz ve ciger gelistirici olmadan
Cok garip dogrusu
Neyse rabbim hepimize yardim etsin hayirli cumalar
kızlar oh maşallah kuzucuklar birer birer geliyor, Allah analı babalı büyütsün yarın saat 10 da bende kuzumu kucağıma alacağım inşallah , dualarınızı eksik etmeyin lütfen, heyecandan uyuyamıyorum