2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Çok çok geçmiş olsun ve tebrik ederim canım. Harika bir duygu değil mi? Hastanede gözüm hep ondaydı aman kusar mı, aman kafasını yüzüstü çevirir mi falan diye :). Maşallah kilosuda çok iyi o kadar korktuğuna değmedi bizim hatun 2920 doğdu mesela. Doğumu acısını hepsini unutuyorsun... Ben eşime şimdiden 2. ne zaman düşünürüz diyorum :). Bol bol oku kızını çok nazar alıyorlar. . Süt benimde ilk başta su gibi geldi 2 gün öyle devam etti şimdi Maşallah düzene girdi, kızımda güzelce emiyor. Tekrar tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

evet rudicim belli oldu
ömer ergin
zeynep nur

duşş canım heycanlımısın sayılı saatler kaldı Allahın izniyle yavrularına kavusmana.Allah yardımcın olsun öncesi ve sonrası kolay bi dogum olsun inşş.şimdiden Allah analı babalı büyütsün isimleriyle yasasınlar hayırlı evlat olsunlar inşallah.dualarında unutulmamak dilegiyle öpüyorum canım.

tebrikler canım.allah analı babalı büyütsün.

SEMPATIK cANIM gozun aydin, ALlah anali. babali, saglikli, sihatli buyutsun insallahh... Melegini aldin kucagina ne mutlu sana... Simay'mi oldu bebisin adi simdi? Dogum'un kafimi karistirdi, sezeryan degil normalmi oldun sen? Bu arlar hep normal yapanlarin cok zor diye duyuyorum... Ama cok sukur yavrunda sende sagliklisin, rabbim ikinizide korusun.... kilosu cok iyi maslalh, bizimkielrde o kadar olur insallah, balli sutler, pekmezler yaradi ise desene....

KARDELen84 canim gecmis olsun sanada, rabbim saglikli sihatli yavrularini kucagina almayi ansip etsin... Cok sukur haftan iyi canim, kilolari muhtesem zaten... insan 700- 800 gr oldukalri zamanlardaki dogum riskiyle simdiyi dusununce ne akdar sukretse az, dilerim hersey yolunda gider ve saglicakla minik kuslarini kucagina alirsinn...

Günaydın arkadaşlar;
Bugün 4 bebeğimiz dünyaya gözlerini açacak.
kardelen84 2 kız bebiş
duss 1 erkek bir kız.
vallahi ben de heyecan arttı ikizler doğunca, sanki sıra bana doğru yaklaşıyor. :26::26:

Son düzenleme:

canımmmmmm hadi gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.maşşallah kilosu falanda gayet iyi doğmuş canım.ama doğumun zor olmuş gerçekten doğumun kolayı yokmuş demekki ama en azından doğumdan sonra iyi olucaksın inş.benim dikişler hala sancıyor.bizim 17 gün oldu ben hala inanamıyorum bu benimmi diye:)

simpat tebrik ederim canım
darısı başımıza olsun
tabiki sıkıntı olcak ama sonu güzel olmş kızın kucağında ohh miss

dr um benide haftada 2 kez çağırıyor
çok zor geliyor artık hastanede uğraşmak belim kopuyor beklemekten
zaten nst çok yoruyor beni
hayrlısyla 3-4 hafta daha atlatsak
2.5 kg olsa kuzumuz...

Sempatik... Hayırlı olsuuuuun: ) yeni mucize bebeğimiz hayırlı olsun: ) bebeğin kilosu çok iii: ) maşallah..şişi de yoksa gerilemez harika... Iii ol... Yaz kızından kendinden bize

dr um benide haftada 2 kez çağırıyor
çok zor geliyor artık hastanede uğraşmak belim kopuyor beklemekten
zaten nst çok yoruyor beni
hayrlısyla 3-4 hafta daha atlatsak
2.5 kg olsa kuzumuz...
canım sen marmaraya gidiyorsun dimi?
haftada 2 kez mi
ben 15 günde bir kez hatta dr a kalsa 3 haftada 1 gel diyor.
bizim transferler aynı gün oldu seninle , benim regl tarihim 12 mart, o nedenle sanırım 1 hafta önden hesaplanıyor benimkiler.

evet canım marmarada artık takiplerim...preklampsi teşhisi olunca özel dr mu bıraktım..güven vermedi bana.
evet haftada 2 kez gel diyorlar
evet canım adet günlerimiz farklı benim 19 mart yani 1 hafta fark burdan kaynaklanıyor deidğin gibi
sizin sorununz yok canım maaşallah inş böyle de devam eder
biz biraz sıkıntılı geçiriyoruz bu sıra

kızlar oh maşallah kuzucuklar birer birer geliyor, Allah analı babalı büyütsün yarın saat 10 da bende kuzumu kucağıma alacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin lütfen, heyecandan uyuyamıyorum

Merhabalar arkadaşlar siz vu satırları okurken TUSEM bebek dünyaya geleli 2 gün oldu.dr pazartesi koturol için çağırdı 1cm olan açıklık ,salı günü 3 cm oldu. salı günü saat 14:45 de genel anestezi ile ile 2900 gram 47 cm boyunda dünyaya geldik. Allah herkese nasip etsin kendinize ve bebişlere iyi bakın .

Masalllah arkadaslarimiz tek tek anne olmaya basladikca, bizim umutlarda sevinclerde artmaya basladi, butun yavrularini kucagina alan annelerimiz tebrikler, saglicakla buyutun insallahhh

DUSS ne yapti acaba merak ettim, ikiz leri yani basindadir insallahhh

KArdelen'Cim sen nasilsin bebisler nasil, yoksa sende dogurdunmu kizzz, doguran dogurana masallahhh

Hanimlar dogum maceralariniz paylasin lutfen bizede tecrube olsun.....

ayy her sayfada guzel haber aldikca, banada bir mutluluk huzur geliyor cok sukur...

Kizlar ben daha doguramadim
3cm aciklikla hastanedeyim hala
Ciger gelistiricimi oldum
Sanci kesici verdiler bekliyom simdi
Dun aldilar sanci kesmek icin bisey yok artik ama artik sancida gelmiyo
Boylede cok gicik oluyo ya
Bugun cuma benim icin dua edin
Bayramda evimde olmak istiyom
Dusunuyorumda vay be bu bebkler icin basima gelmeyen kalmadi
Ins sonu guzel biter
Daha sali gunu olumun ucundan gectim
Ama cok sukur 7,5 ayimizi doldurduk cadilarla
Bumdan sonrasi rabbime emanet
Anne olan herkesideeeee kutluyorum allah anali babali buyutsun
Hayirli evlat olurlar insallah
Kizlar ya belki size gerikafali gibi gelicem ama eskiden kuvez falan yokkende 7 aylik dogan birsuru cocuk var acaba onlar nasil yasiyodu kuvezsiz ve ciger gelistirici olmadan
Cok garip dogrusu
Neyse rabbim hepimize yardim etsin hayirli cumalar

Canım masallah sana bebişler dayansın bırazdaha da ciğer geliştirici etkisini göstersin allaha emanet olun

kızlar oh maşallah kuzucuklar birer birer geliyor, Allah analı babalı büyütsün yarın saat 10 da bende kuzumu kucağıma alacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin lütfen, heyecandan uyuyamıyorum
Hayırlı olsun bebişiniz sağlık ve mutlulukla büyütün ..

Haklısın canım önceden küvez de yoktu tıp da bu kadar gelişmemişti ama bebişler maşallah çok iyidi. şimdi ufacık bişeyde bebişlerde hasta oluyor bizde panik oluyoruz.
Sen bu haftaları da atlattın ya daha durur senin kızlar en az 2 hafta daha

canım şimdi almışsındır heralde bebişini kucağına.gözünaydın.darısı diğer hamişlerimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…