- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.521
selam kizlar en sonunda kizimi aldim kucagima Rabbim en kisa zamanda sizede taddirsin insallah, hala inanamiyorum bu benimmi diye cok tatli bi kiz hic sisi yok hemsireler ne kadar guzel diye bayildilar. suan sukur herseyi iyi sutum daha gelmedi ama emiyor hani su gibo bisey geliyorya onu, dun gece 3:30 da oldu oyle kotu bi dogum olduki dedim bi daha cocuk dogurmam diye, tam 4 saat durmadan sanci cektim dogum dersen felaketti ama tabi sizi korkutmak istemiyorum boyle olmasinin nedeni ilk once belden igne yapildi sancilar hafifledi sonrasinda sanci durdu acilma gec oldu onlarda biraz suni sanci verelim dediler ve o sanci beni delirtti belden yapilan igne suni sanci nedeniyle etki etmedi sonradan yine belime ilac verildi uyussun diye hic yine banamisin demedi yani normal dogum olsa bundan iyi olurdu bagir bagir bi kaldim aman suni sanci falan verdirmeyin neyse uzun lafin kisasi suan iyim hersey dogana kadardi. kilosu 2.950 gr boyuda 48,5cm , hastaneden cuma ancak cikariz zannedersem eve varinca yazarim kendinize iyi bakin opuldunuzz.
Çok çok geçmiş olsun ve tebrik ederim canım. Harika bir duygu değil mi? Hastanede gözüm hep ondaydı aman kusar mı, aman kafasını yüzüstü çevirir mi falan diye :). Maşallah kilosuda çok iyi o kadar korktuğuna değmedi bizim hatun 2920 doğdu mesela. Doğumu acısını hepsini unutuyorsun... Ben eşime şimdiden 2. ne zaman düşünürüz diyorum :). Bol bol oku kızını çok nazar alıyorlar. . Süt benimde ilk başta su gibi geldi 2 gün öyle devam etti şimdi Maşallah düzene girdi, kızımda güzelce emiyor. Tekrar tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.