- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.441
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
bebişini kucğaına alanları tebrk ediyorum darısı başımıza inş
kızlar çok şükür grip ilerlemeden geçti şimdi daha iyiym
ama kızım bugün çok baskı yapıyor aşağıya
birde biz bugün lahusa takımımızı aldık epeydir bakıyordum beğenmiyordum ama bi gördüm bayıldm ve aldım
çok cici
İlerlemeden virüsleri durdurmana sevindim ben yeni yeni kendime gelebildim.
takımın hayırlı olsun canım bende gecelik ve sabahlık aldım, birde pijama takımı peşindeyim ama hala beğenemedim. ne olacak benim bu halim:44::44:
topiğin 4.bebeğide geldi.maşallah ,
kizlar sekerleri resimini cekmedim daha battaniyeninkini ekleyim bakin bakalim eski halini hatirliyosaniz
artik sekerlerlerde dogurmazsam eklerim insallah
battaniyeyi bloga ekledigim icin ima onun imzasi
burdada battaniyenin detaylari var :)
100de100 Marifet: Kizimin Tweety battaniyesi
Eki Görüntüle 280008
canım hastaneye mi yattın,nerdesin bende bugün marmaradaydım orda mısn
p.tesi gelicem görüşelim inş
aaksoyoğlu
nası gidiyo çingeneyle baş edebiliyormusunemiyormu kızımız, uyuyormu uslumu gelin adayım :))
evet son 5 gün ......çok mutluyum , heyecanlıyım , bide ağrılarım olmasa artık zorlanıyorum koca karılara döndüm iyice halim perişan..... Dua ediyorum ne olur günler hızlı geçşin diye .ooooohhhhhhhhhhhhohhhhhh.
Canım sağol içimi rahatlattın benim dr 34.de bitsin öyle rahatlarız dedi.tek çocuk bekleyen anneler 38-39.haftaları konusurken biz 36.ya razıyız.. Her güzelliğin bir zor tarafı var işte napalım. :44:
Canım o markaya bir bakayım yakınlarda satan mağazalardan teşekkürler bilgi için.
Bugun bende kendime hamile atleti aldım ben kışın çok üşürümde inşallah emzirmesi kolay olur.son 5 gün duss senin için ne hissediyorsun
geçmis olsun dikkat edin kendinize.......sagol arkadasım ben kasıntı şikayetiyle kontrole geldım karaciğer fonksiyonları fırlamışmegerse onun için kontrol altındayım
25 ekim çarşamba günü dünyaya gözlerini açtı miniğim. Spinal anestezi ile sezaryan oldum eğer sezeryan yapacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. 4 saat kadar belden altımı hissetmediğim için ilk şiddetli ağrrıları hiç hissetmedim. Zaten yürürken dışında ağrımda pek olmadı, ama yürümek hala işkence. Kızım maşallahçok iyi. 2920, 50 cm doğdu. Sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı, doyuyor sanırım ki pek zırlamıyor :). Bizden haberler bunlar şimdilik. Annelik harika bir duygu, darısı tüm isteyenlerin başına.
güle güle kullan canım.pijamaysa aldığın mutlaka birde gecelik al.sürekli ped falan değiştirdikleri için gecelik daha rahat oluyor hastanede.kızın ters duruyodu acaba döndümü aşağıya baskı yapıyor.normal doğum şartları olursa normal olucak demi canım senin.hakkında hayırlısı olur inş sezeryan olsun falan diye çok takılma ben şimdi çok pişmanım keşke normal olsaydı diyorum ama benim kızım dönememişti mecbur sezeryan olucaktım ben.
Evet canım marmaradayım
teşekkür ederim canım evet pijama ve sabahlık şeklinde 3 lü takımlar var ya ondan aldım
gecelikte mi alayım canım
kızım hala ters duruyor bakalım döncek mi,yok canım ne sezeryan olsun nede normal olsun demiyorum hakkımda hangisi güzel ve hayrlı olcaksa öyle olsun inş..
Bebiş nasıl öptüm miss kokuluyu
Elifçim toparlanmana çok sevindim çok geçmis olsun dikkat edin kendinize
kardelen kızlarının kilosu haftasına göre çok iyi benimkilerde aşagı yukarı
bu haftalarda böyleydi doktor çok iyi demişdi.
Kızlar dün gece kasıklarım çok kasıldı acayip korktum ne oluyor bana böyle
diye, hayırlısıyla pazartesi son kontrolum var bir sorun olmadan inşş gelir
pazartesi .
bende senin doğumunu okuduktan sonra grip olmamaya dikkat etmeliyim diye kendi kendime telkinde bulunuyorum canım. ben genel anestezi dışında doğuramam acaip korkarıımmm..aman ne yap ne et doğumdan önce iyice iyileş canım.benim gibi süpriz bi sezeryan değişikliği yaşama.bide doğumdan sonrada çok kötü oluyor.ben 1 hafta öksürdüm dikişlerim açılacak diye aklım çıktı.gecelik sabahlık aldığın iyi olmuş hastanede gecelik daha iyi oluyor canım.ben hastaneye hem gecelik sabahlık hem pijama götürdüm ama pijamayı kullanmadım.
Canım tebrikler topikte şimdilik 4 bebek gözlerini dünyaya açtı sanırım. ohhh ohh darısı başımıza ..25 ekim çarşamba günü dünyaya gözlerini açtı miniğim. Spinal anestezi ile sezaryan oldum eğer sezeryan yapacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. 4 saat kadar belden altımı hissetmediğim için ilk şiddetli ağrrıları hiç hissetmedim. Zaten yürürken dışında ağrımda pek olmadı, ama yürümek hala işkence. Kızım Maşallahçok iyi. 2920, 50 cm doğdu. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı, doyuyor sanırım ki pek zırlamıyor :). Bizden haberler bunlar şimdilik. Annelik harika bir duygu, darısı tüm isteyenlerin başına.
Elifçim toparlanmana çok sevindim çok geçmis olsun dikkat edin kendinize
kardelen kızlarının kilosu haftasına göre çok iyi benimkilerde aşagı yukarı
bu haftalarda böyleydi doktor çok iyi demişdi.
Kızlar dün gece kasıklarım çok kasıldı acayip korktum ne oluyor bana böyle
diye, hayırlısıyla pazartesi son kontrolum var bir sorun olmadan inşş gelir
pazartesi .
25 ekim çarşamba günü dünyaya gözlerini açtı miniğim. Spinal anestezi ile sezaryan oldum eğer sezeryan yapacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. 4 saat kadar belden altımı hissetmediğim için ilk şiddetli ağrrıları hiç hissetmedim. Zaten yürürken dışında ağrımda pek olmadı, ama yürümek hala işkence. Kızım Maşallahçok iyi. 2920, 50 cm doğdu. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı, doyuyor sanırım ki pek zırlamıyor :). Bizden haberler bunlar şimdilik. Annelik harika bir duygu, darısı tüm isteyenlerin başına.
teşekkür ederim canım evet pijama ve sabahlık şeklinde 3 lü takımlar var ya ondan aldım
gecelikte mi alayım canım
kızım hala ters duruyor bakalım döncek mi,yok canım ne sezeryan olsun nede normal olsun demiyorum hakkımda hangisi güzel ve hayrlı olcaksa öyle olsun inş..
bebiş nasıl öptüm miss kokuluyu
Bu arada kızlar ctesi gününü artık çok seviyorum. hafta atlıyoruz bugün bebişlerimle.
Dolu dolu 33 olduk
4 haftacık daha dayansak ne güzel olur dimi.Allah herkesin bebişini sağlıkla vakitlice kucağına almayı nasip eder.
Bir de her gören Allah kurtarsın diyor bu cümleyi sevemedim bir türlü sanki korku sarıyor duyduktan sonra..
üzüntünü tahmin edebiliyorum canım benimde başta sütüm gelmedi.nasıl korktum nasıl üzüldüm emziremiycem diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum.benim kızımda biraz sarardı canım ama kan testi yapmadı doktor şimdi damardan kan almam lazım canını yakmayım çok sarı değil dedi.bol bol emsin dahada sararırsa getir dedi.ama şükür geçti bizim sarılığımız.doğduğunda hepatit b aşısı yapılıyo ya o yüzden sararma olabilirmiş normal dedi doktor.benim kızımda başlarda çok uyuyodu şimdi uyumuyo.ama emmekde istemiyo bende zorla emziriyorum.tam zamanlarını doldurmadan doğdukları için bu hareketleride normalmiş.daha anne karnındaki zamanlarını dolduruyolarmış.seninkide yakında daha az uyumaya başlar.inş şu tahlilin temiz çıkarda emzirebilirsin kızını.
Ben hormon tahlili falan yaptırmadım.işitme testi iyi çıktı.ama bugün göbeği biraz sulanmış gibiydi.hemen götürdüm granülmü olmuş ne öyle bişey dedi.kulak çubuğu gibi bişeyle içini temizledi.baya içine soktu nasıl ağladı anlatamam.2de krem yazdı sabah akşam sürücem.sende dikkat et göbeğine iyiki erken getirmişsin dedi doktor.
Bide topuk kanı ne için diye sordun heralde canım.üç tane hastalığa bakıyolarmış fenilketonüri,doğumsal hipotiroidi,biyotinidaz eksikliği.bu hastalıklar çok nadir görülüyomuş ama erken teşhisde tedavisi varmış onun için yapılıyor.
üzüntünü tahmin edebiliyorum canım benimde başta sütüm gelmedi.nasıl korktum nasıl üzüldüm emziremiycem diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum.benim kızımda biraz sarardı canım ama kan testi yapmadı doktor şimdi damardan kan almam lazım canını yakmayım çok sarı değil dedi.bol bol emsin dahada sararırsa getir dedi.ama şükür geçti bizim sarılığımız.doğduğunda hepatit b aşısı yapılıyo ya o yüzden sararma olabilirmiş normal dedi doktor.benim kızımda başlarda çok uyuyodu şimdi uyumuyo.ama emmekde istemiyo bende zorla emziriyorum.tam zamanlarını doldurmadan doğdukları için bu hareketleride normalmiş.daha anne karnındaki zamanlarını dolduruyolarmış.seninkide yakında daha az uyumaya başlar.inş şu tahlilin temiz çıkarda emzirebilirsin kızını.
Ben hormon tahlili falan yaptırmadım.işitme testi iyi çıktı.ama bugün göbeği biraz sulanmış gibiydi.hemen götürdüm granülmü olmuş ne öyle bişey dedi.kulak çubuğu gibi bişeyle içini temizledi.baya içine soktu nasıl ağladı anlatamam.2de krem yazdı sabah akşam sürücem.sende dikkat et göbeğine iyiki erken getirmişsin dedi doktor.
Bide topuk kanı ne için diye sordun heralde canım.üç tane hastalığa bakıyolarmış fenilketonüri,doğumsal hipotiroidi,biyotinidaz eksikliği.bu hastalıklar çok nadir görülüyomuş ama erken teşhisde tedavisi varmış onun için yapılıyor.