2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.bende başta bişey vermek istememiştim ama açlıktan acayip ağlamaya başlamıştı.milupa aldırdım 2 gün azar azar verdim.şimdi çok şükür sütüm geldi sadece emziriyorum.sende aç brakma canım yazık hem azıcık mama ver hemde sürekli emzir.emzirdikçe gelecek sütün.mamayı kesersin sonra.

güle güle kullan canım.pijamaysa aldığın mutlaka birde gecelik al.sürekli ped falan değiştirdikleri için gecelik daha rahat oluyor hastanede.kızın ters duruyodu acaba döndümü aşağıya baskı yapıyor.normal doğum şartları olursa normal olucak demi canım senin.hakkında hayırlısı olur inş sezeryan olsun falan diye çok takılma ben şimdi çok pişmanım keşke normal olsaydı diyorum ama benim kızım dönememişti mecbur sezeryan olucaktım ben.

aman ne yap ne et doğumdan önce iyice iyileş canım.benim gibi süpriz bi sezeryan değişikliği yaşama.bide doğumdan sonrada çok kötü oluyor.ben 1 hafta öksürdüm dikişlerim açılacak diye aklım çıktı.gecelik sabahlık aldığın iyi olmuş hastanede gecelik daha iyi oluyor canım.ben hastaneye hem gecelik sabahlık hem pijama götürdüm ama pijamayı kullanmadım.

eline sağlık canım harika olmuş.bide örgüden anlamam diyodun:)güle güle kullansın bıcırığın.buarada battaniye acayip lazım oluyomuş.bizim 3 örgü 2 polar 2 kadife 1 peluş 1 penye battaniyemiz var yetmiyor.kusuyo çiş yapıyo sürekli yıkanıyo kış günü zor kuruyo.
arkadaşlar hepinizin aklında olsun bol bol battaniye alın:)))bu arada en kullanışlı olanlar polar battaniyeler

aaksoyoğlu

nası gidiyo çingeneyle baş edebiliyormusun emiyormu kızımız, uyuyormu uslumu gelin adayım :))

benimki tam çingene teyzesi:))) uyuyor ama bi görmelisin koca karı gibi uykusunda mıy mıy hiç susmuyo.uyanık sanıyorum bakıyorum uyuyo:))ilk başlarda daha güzeldi uykusu 2 gündür gece baya uyanıyo.emmesi iyi çok şükür ama çokda kusuyo.o yüzden yalnız zor bırakıyorum.mutlaka yan yatırıyorum.bide şimdi göbeği granülom olmuş yani tam kurumadan düştüğü için ihtilap olmuş gibi bugünde biraz kanamış canım ona sıkıldı.

25 ekim çarşamba günü dünyaya gözlerini açtı miniğim. Spinal anestezi ile sezaryan oldum eğer sezeryan yapacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. 4 saat kadar belden altımı hissetmediğim için ilk şiddetli ağrrıları hiç hissetmedim. Zaten yürürken dışında ağrımda pek olmadı, ama yürümek hala işkence. Kızım Maşallah çok iyi. 2920, 50 cm doğdu. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı, doyuyor sanırım ki pek zırlamıyor :). Bizden haberler bunlar şimdilik. Annelik harika bir duygu, darısı tüm isteyenlerin başına.

evet son 5 gün ......çok mutluyum , heyecanlıyım , bide ağrılarım olmasa artık zorlanıyorum koca karılara döndüm iyice halim perişan..... Dua ediyorum ne olur günler hızlı geçşin diye .
sagol arkadasım ben kasıntı şikayetiyle kontrole geldım karaciğer fonksiyonları fırlamışmegerse onun için kontrol altındayım
geçmis olsun dikkat edin kendinize.......

hayırlı ugurlu olsun bebişin darısı bize inşş

teşekkür ederim canım evet pijama ve sabahlık şeklinde 3 lü takımlar var ya ondan aldım
gecelikte mi alayım canım
kızım hala ters duruyor bakalım döncek mi,yok canım ne sezeryan olsun nede normal olsun demiyorum hakkımda hangisi güzel ve hayrlı olcaksa öyle olsun inş..
bebiş nasıl öptüm miss kokuluyu

Evet canım marmaradayım

canım çok geçmiş olsun inş sıkıntı olmaz
bugün banada ast alt bakıldı ve sonucu çıkmadan göndermediler beni
bende artık haftada 2 kez gidicekmişim kontrole
hayrlısı bakalım
sen şuan benim hastanye yattğım haftadasın inş sende 32.haftaları görürsün
ben öyle diyordum şimdide 34.ügörsem diyorum inş görürüm
kızım daha çok küçük biraz daha büyür inş sağlıcakla

ankaralı gecelikle rahat yatamazsın hep toplanır ,yine de sen bilirsin .
.

Elifçim toparlanmana çok sevindim çok geçmis olsun dikkat edin kendinize
kardelen kızlarının kilosu haftasına göre çok iyi benimkilerde aşagı yukarı
bu haftalarda böyleydi doktor çok iyi demişdi.
Kızlar dün gece kasıklarım çok kasıldı acayip korktum ne oluyor bana böyle
diye, hayırlısıyla pazartesi son kontrolum var bir sorun olmadan inşş gelir
pazartesi .

KorkMa canim bisey olmuyomus doktor bana adet sancisi gibi olmadikca korkma dedi hem senin haftan super zaten keske bende hayirlisiyla o haftalari gorebilsem
Allaha emanetol insallah hersey gonlunce olur

bende senin doğumunu okuduktan sonra grip olmamaya dikkat etmeliyim diye kendi kendime telkinde bulunuyorum canım. ben genel anestezi dışında doğuramam acaip korkarıımmm..
gecelik,
sabahlık hani bu lizöz dedikleri
pijama hepsinden aldım.
hepsi yanımda olsun birdeöyle bir sıkıntı yaşamayayım..

Canım tebrikler topikte şimdilik 4 bebek gözlerini dünyaya açtı sanırım. ohhh ohh darısı başımıza ..
Minik kızınla ömür boyu mutluluk ve sağlıklı günler sizinle olsun..

Canım dikkat et çıkma evden hem hava soğuk hem de istirahat et ;hayırlısı ile ptesi ye bir gel gerisi kolay zaten.Allah yardımcın olsun ben şimdiden öyle ağırlaştım ki seni tahmin edebiliyorum.

Bu arada kızlar ctesi gününü artık çok seviyorum. hafta atlıyoruz bugün bebişlerimle.
Dolu dolu 33 olduk
4 haftacık daha dayansak ne güzel olur dimi.Allah herkesin bebişini sağlıkla vakitlice kucağına almayı nasip eder.
Bir de her gören Allah kurtarsın diyor bu cümleyi sevemedim bir türlü sanki korku sarıyor duyduktan sonra..

Son düzenleme:

hadi gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.minişinede maşşallahseninde ultrasonda daha çok çıkıyordu kilosu demi.kimsenin tutmadı şimdilik.bu spinal anestezide sorun yaşayan tek kişi benim galiba.beni bebeğimi gördükten sonra tamamen uyutmak zorunda kaldılar.ayıldığımdada hafif uyuşuktu bacaklarım rahat hareket ettiriyodum yani.çok şükür oooffff da sende bişey hissetmemişsiniz.sizin adınıza sevindim.yürümek gerçekten işkence ben ilk gün rahat yürüyodum sonraki 2 gün mahvoldum dik duramıyodum ayaakteyken.bugün 12 gün oldu bizim artık gayet rahatım.Annelik gerçekten muhteşem bişey Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

şimdi yanımda uyuyo teyzesi.az önce altını değiştirirken çişini yaptı bütün üstünü değiştirmek zorunda kaldım:)))canım ben hastanede hep gecelik giydim.doğumdan sonra hasta pedi bağlıyolar ve sürekli gelip değiştiriyo hemşireler pijama giysen giy çıkar çok zor olur.bide sezeryan olursan sonda takılı oluyo ozamanda giyemezsin pijama.doğum şeklinde dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun canım.

vaktinde sağlıklıca gelir inş bebişlerin canım.bu Allah kurtarsın lafını bende hiç sevmiyodum.böyle acıklı acıklı bi karnıma bi yüzüme bakıp Allah kurtarsın diyip geçip gidiyolardı yanımdan:)korkma canım inş sorunsuz olur doğumun benden başka herkez spinalden baya memnun.sen bide genel olursan hiçbişey anlamadan olup biticek.gözlerini açıcaksın bebeklerin yanında bütün korkuların acıların bitivericek.
pijama gecelik hepsini alman çok iyi olmuş canım ankaralıyada anlattım sezeryan olursan sonda takılı olucak pijama giyemezsin öyle.bide hasta bezi bağlıyolar ve süreklki gelip değiştiriyo hemşireler.pijama giysen o dikişlerle giy çıkar çok zor olur.ama ertesi gün sonda falan çıkıyo orkid kullanmaya başlıyosun ozaman pijamanı giyebilirsin.

akasyaoğlu saol...

Kan tahlilim temiz çıktı...

Emzirmeye başladım ama kapanışı hep mama ile yapıyorum...

Sanırım bu 3 günde mamaya da alıştı... Biberonda çok kolay yediği için kızmıyor kolayca geliyor... Memede sinirleniyor... Ama ben 3 saate bir zorla uyandırıp önce emzirip sonra mamayla biberona uyutuyorum... Göbeği daha düşmedi... Bugün 5. Günü... Düşmesi yakın gibi...kimliğini çıkardık... Sarılık tiroid gibi şeyere baktılar... Topuk kanını götürdüm ama almadılar dün... Pazartesi akşam doğduğu için...topuk kanı alımı 5 tam gün doymadan sonra oluyomuş pazartesiye kaldı...

şu beslenme işini düzene soksak ben bayağı rahatlayacağım...

Ağrılarımsa azaldı çok şükür....

Böyle sen tadını çıkarmağa başlamışsındır artık emme işi düzene girmişse... Dilerim benimkide bir an evvel düzene girer ve iyice ağrılaırm biter de... Anneliğin tadını tam alırım: )

...

Herkes ii olsun...yeni bebeğimiz de hayırlı olsun bu arada : )

mucize bebeklerimiz sağlıkla analı babalı büyüsün...

akasyaoğlu saol...

Kan tahlilim temiz çıktı...

Emzirmeye başladım ama kapanışı hep mama ile yapıyorum...

Sanırım bu 3 günde mamaya da alıştı... Biberonda çok kolay yediği için kızmıyor kolayca geliyor... Memede sinirleniyor... Ama ben 3 saate bir zorla uyandırıp önce emzirip sonra mamayla biberona uyutuyorum... Göbeği daha düşmedi... Bugün 5. Günü... Düşmesi yakın gibi...kimliğini çıkardık... Sarılık tiroid gibi şeyere baktılar... Topuk kanını götürdüm ama almadılar dün... Pazartesi akşam doğduğu için...topuk kanı alımı 5 tam gün doymadan sonra oluyomuş pazartesiye kaldı...

şu beslenme işini düzene soksak ben bayağı rahatlayacağım...

Ağrılarımsa azaldı çok şükür....

Böyle sen tadını çıkarmağa başlamışsındır artık emme işi düzene girmişse... Dilerim benimkide bir an evvel düzene girer ve iyice ağrılaırm biter de... Anneliğin tadını tam alırım: )

...

Herkes ii olsun...yeni bebeğimiz de hayırlı olsun bu arada : )

mucize bebeklerimiz sağlıkla analı babalı büyüsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…