2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam hanımlar;

rudi bende begenemiyordum bir türlü ama doktora giderken tesadüsen bir mağazada buldum bayıldım hemen aldım resmini atarım en kısa zamanda bir modeline bakarsın.

Son düzenleme:
duss hastana çantanı yerleştirdin mi?
bir de sen kendin için hasta bezimi yoksa kanatlı ped mi aldın yanına. ben ped aldım ama yeterli olur mu ki..
hangi hastanede doğum yapacaksın ?

lahorcum kizim valla bilemiyorum doktorunumu bekliyor daha doktor pazartesi gelcek bakalim ogune kadar beklicekmiyim
bugun pek bi rahatsizim ,bebisin dolabini aldik demistimya o geldi onu kurmayla ugrastik, yani ben bisey yapmadim ama otur kalk git gel derken biraz zorlandim,bgun baya bi karin agrim var sanki bebek cikcak gibi haldeyim, oyle siddetli bi agrim olsa gitcemde acile cok fazla degil az dinlenince gececek gibi ,iste bakalim gece gunduz beklemedeyiz :)

sekerleri battaniyeyi bitirdim sukur icim pek bi rahat :) etiketleride ben diyodum dogumdan once yaparsam tarih yazmam diye, bu gidisle dogumdan sonraya kalcak tarihleride yazilcak gibi, bende printten cikartmak istiyorum ama istedigim kucuk boyutta yapamam zannediyorum esime dedim oda ha bugun ha yarin bekliyor bakalim, sen kendinmi yapcaksin etiketlerini?
elbiseli olanlar cok tatli iyiki ona karar vermisin, benimkide pek seker bisey oldular :)

silanaz evet canim nazlaniyor galiba benimki, benim doktor nerdeyse 2 aya yakindir biraz aciklik var dedi durdu ,en son gittigimde bir cm acilma var dedi ,o her acilma var demesinde kendimi hemen dogurcak zannediyorum ama hala tik yok :) komsumuzun kizina hic acilma yok bebek asada degil diyodu oda bugun suyu gelmis hastanedeymis belki dogurur , yani aciklikla pek alakasi yok yine gelcegi gunu bekliyor, 31e kadar geldi geldi gelmezse ozaman esim beni doktora goturdugunde hastaneye birakcakmis, doktor suni sancimi vercek ne yapcaksa artik dogurtsun daha seni getirmem hastaneden diyor bakalim ne olcak

evet canim anneannemiz baya esya getirmis biraz buyuk zaten kucuk alma dedim kucuk bendede vardi ,koskoca valiz ses dinleme cihazi bebek icin cantam yoktu o battaniye ayakkabi bana oda terligine varana kadar getirmis daha yetmez 5 cift bana ayakkabi bi yere sigdiramiyorum varim yogum bi oda artik dedik ne yapalim mecbur bi dolap alcaz yarin hediyeler gelcek, birde esim masallah cocuk bezlerini stokladi ev bez icindebu hafta %50 indirim vardi baya almis yani bebek baya kismetli insallah sansi bhati iyi olsun

yorgunluk halsizlik son aylarda oluyor, valla ben bi bulasik toplayim diyorum nefes nefese kaliyorum kendimi zor atiyorum insallah az kaldi gececek ondan sonra uykusuz gunler bekliyor bizi :)

bellacim az kaldi valla sizede artik hersey normal agrilar sizilar halsizlikler
bebisin haftasinda yanlislik olmus hemen duzeltiri valla derler bu ne bir haftada nasil okadar kilo aldi diye merci soyledigin icin

aaksoyoglu sorma canim benim kiz biseyler bekliyo ama ne bende bilmiyorum yada daha dur birazdaha kilomu alayim diyor ne diyor :)
seninki ne alemde nasil buyuyomu uykusuzluklar nasil op benim icin kuzucugu
evet cani annem baya getirmis yani hep buyyuk zaten ozellikle su aydan sonra al demistim, benimkilerde ancak giyer mesela biz burda 4 gun hastanede kaliyoruz en az 6 tulum ve 6 zibin istiyolar onun haricinde hastane cikisi su bu derken baya cok gibi gozukuyor ama ancak gider gibi geliyo bana
dogum tarihi nette hesaplamama goore 3 kasim cizelgemdede oyle, ama doktor diyor 11 kasim ,3 kasim belkide 11e kesin kalmaz zaten :)

mersinli canim masallah kizina demek aldin kucagina insallah kisa zamanda gelir cok kisininki gelmiyor, bende zannediyorum hep benimde gelmicekmis gibi diye op kuzunu benim icin

ankara canim sevincim atlattigina
lohusa takimi derken gecelikmi diyosun, eklede bizde gorek

rudi ve duss aldiginiz gecelikleri gule gule kullanin insallah, ben gecelik almadim buralarinki hep askili sevmiyorum,4 tane pijama aldim oyle kaldi artik bunlari giycem napim

Son düzenleme:
duss hastana çantanı yerleştirdin mi?
bir de sen kendin için hasta bezimi yoksa kanatlı ped mi aldın yanına. ben ped aldım ama yeterli olur mu ki..
hangi hastanede doğum yapacaksın ?

evet çantamı yerleştirdim ben 2 tane pijama takımı koydum kanatlı ped aldım 1 paket yeter sanırım bebeklere de bez koydum ne olur ne olmaz.
gayrettepe florans nıngtgale doğum oluçak inşş doktorum kendisi burayla anlaşmalıymış özel indirim felan yapılıyormuş ıvf tüp bebek orada olduğu için.senin yerin belli mi?

sabahlıgı da mavi krem karışık .
rudi öteki aldığımı pek begenmedim onun için koymadım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 280022
sabahlıgı da mavi krem karışık .
rudi öteki aldığımı pek begenmedim onun için koymadım.
çok ciciymiş tam ikiz annelere göre. aldığın yer ıvi tüp bebek etrafında bir yermi benim hastanede oraya yakın brüksel tüp bebek merkezi 2 hafta sonra kontrolum var. o zaman doğum yapacağım yer de netleşecek. şu an hala risk var hani erken olurlarsa küvez durumu oldugundan..Hayırlısı ile 2 haftayıda bir atlatsam ..

marifetli sympathigue çok güzel olmuş ellerin dert görmesin.
eşin kararlı galiba 31.10.2011 de seni doğurtturacak
son 3 gün desene..

canım her yolu dene işte
acileden olmadı poliklnğe git
o da olmadı 5.kata çık o uzun saçlı beyi bul anlat randevu alamıyorum de
inş hallolur ne zaman gitcektin haber ver banada
perş yada cuma bende gidicem

Canım benı hastaneye yatırdılar bu sefer durumlar daha krıtık duaedın bana ne olur

selam kızlar hayırlı cumalar

ankara geçmiş olsun bende grip oldum atlattım şükür. çok zor oluyo antibiyotik falanda içtim mecbur 2 tane. yoksa geçeceği yoktu.

sempatik kız senin kızçen daha ne kadar kalcak içerde içerisini beğendi galiba annen gelmiş gözün aydın. benimde annem geldi pazartesi dün gitti. beşiği nevresim takımını hastane çıkışını battaniyesini şekerler için sepetini neyin almış getirdi.3 poşet böle kocaman çingeneler gibi olmuştu :) dün gitmeden hastane çantamızı hazırladık sadece terlik almamışım kendime onu alıp onuda koydummu hersey hazır artık beklemedeyiz

bella canım sende ağırlaştın galiba iyice. Allah kolaylık versin arada gel yaz. gerçi ben facedeki gruptanda bakıyorum

ikiz anaları sizlerede Allah kolaylık versin size çok imreniyorum valla bi kız bi oğlan iki yanınızda boş kalmıcak ne güzel bi duygudur ya Rabbimize ne kadar şükretsek az

duss geceliğine bayıldım bayıldım harika bişey güle güle kullan canım

aaksoyoğlu

nası gidiyo çingeneyle baş edebiliyormusun emiyormu kızımız, uyuyormu uslumu gelin adayım :))

rudi biliyorum orayı senin de 33 hafta bitmiş sayılır artık küvez olayı bitti korkma, bende son ana kadar bekledim 34 olunca bu hastane de karar kıldık doktorumla, gerçekten çok masraflı özel hastanelerde küvez olayı,benim doktorum hep dediği 33 haftayı bitirirsen küvez olayı senin için bitmişdir .sende artık bir ohhhh! çek
canım benı hastaneye yatırdılar bu sefer durumlar daha krıtık duaedın bana ne olur

ne oldu canım merak ettik seni hayırlı haberlerle gel inşş.
RUDİ ,Pijama takımının markası nbb diye geçiyor bide leylekli vardı agzında 2 bebek getiriyordu bir erkek bir kız ona bayıldım ama bedenime göre bulamadım bir araştır

Son düzenleme:
ooooohhhhhhhhhhhhohhhhhh.
canım sağol içimi rahatlattın benim dr 34.de bitsin öyle rahatlarız dedi.tek çocuk bekleyen anneler 38-39.haftaları konusurken biz 36.ya razıyız.. her güzelliğin bir zor tarafı var işte napalım. :44:

canım o markaya bir bakayım yakınlarda satan mağazalardan teşekkürler bilgi için.
bugun bende kendime hamile atleti aldım ben kışın çok üşürümde inşallah emzirmesi kolay olur.son 5 gün duss senin için ne hissediyorsun

Son düzenleme:
Canım benı hastaneye yatırdılar bu sefer durumlar daha krıtık duaedın bana ne olur
geçmiş oldun nursin. diğertopikte okudugum kadarı ile alt ast değerlerin yükselmiş.kontrol altındasın şu an inşallah düzelir.birde bebişlerin durumu i
nasıl ?
Moralini yüksek tut.dua edicem senin için...

Kizlar bende kontrolden geldim
Kucuk cadi arAyi kapatmak uzere buyukle
Biri 1650 digeri 1750 olmus
Doktor normal gidiyolar dedi ama bana cok az geldi
Sizcede oyle degilmi?
Neyse simdi tek istegim 34 hayirlisiyla bulmak
İnsallah hastaneye falan yatmadan 34 olurum
Allah buyuk....
Yazik daha bebeklerinde hicbiseyi hazir degil
3 aydir yatiyom tabi
Ama cok sukur

Sagol canım evet degerler tavan halde ve hala yukselıo bılmıyorum ne olacak kontrol altındayım bebekler iyi çok şükürde
Hersey krıtık ne olacagımız bellı degıl moral bı ıyı bı kötu dengem sastı tsk ederım ılgın ıçın sagol

Sagol arkadasım ben kasıntı şikayetiyle kontrole geldım karaciğer fonksiyonları fırlamışmegerse onun için kontrol altındayım

canım hastaneye mi yattın,nerdesin bende bugün marmaradaydım orda mısn
p.tesi gelicem görüşelim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…